Szerelmi horoszkóp áprilisra - Légy magabiztos, ezzel minden férfit levehetsz a lábáról

Forrás: Thinkstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészséges önbizalom, valamint ha tisztában vagy a valódi értékeiddel, olyan kisugárzást ad, amivel garantált a hódítás.

Páros: aggódsz a párkapcsolatod miatt? Ne tedd, mert ez semmit nem old meg, a tettek viszont annál inkább! Hallgatás helyett kezdeményezz beszélgetést kedveseddel, mondd el, mi bánt, és kérdezd meg, mit tehetnél, hogy szebbek legyenek a mindennapok.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek, sosem tudhatod, ki jön vissza a múltból. Most bizony megtörténhet, hogy valaki ismét feltűnik a színen, úgyhogy légy mindig csinos és mosolyogj! Heves közeledésének nem fogsz tudni ellenállni, s gyorsan magasabb szintre helyezitek a kapcsolatotokat.

Páros: ha hiányoltál a szerelmi életedből valamit mostanság, azt áprilisban megkapod. A boldogság, az öröm, a szenvedély napi szinten lesz jelen az életedben, amit hálálj meg! Kedvesed odafigyel rád, körberajong, s ha hagyod, akár a tenyerén is szívesen elhordoz.
Páratlan: muszáj megértened, hogy a régi, negatív tapasztalatok és csalódások komoly gátjai a jelen sikereinek. Felejtsd el, hogy mások hogyan bántak veled régen, csak előre nézz, és merd elhinni, hogy a szerelem nem elérhetetlen számodra. Mondj igent minden randira!

Páros: a kommunikáció kifinomultsága létkérdés lesz ahhoz, hogy a kapcsolatod problémás részeit orvosolni tudd. Teremts békét közös életetekben, s hidd el, kedvesed hálája biztos nem marad el. Ne hallgasd el a sérelmeidet, de tudd, hogy te sem voltál mostanában hibátlan.
Páratlan: ideje a tettek mezejére lépni, kérj randit valakitől! Ne félj az elutasítástól, mert nem lesz benne részed. A bátorság most komoly eredményt hozhat számodra, merd megtenni a szükséges lépéseket. Egyszer csak szembe jön veled az igazi, ne engedd el!

Páros: április legelején rendezned kell a kapcsolatodat, mondd ki, mi nem tetszik, s mi az, ami boldoggá tenne. Ha struccpolitikát folytatsz, sokat árthatsz magadnak. Tartsd szem előtt, hogy mi a célod. Őt akarod vagy továbblépni? Cselekedj ennek megfelelően!
Páratlan: szingliként zöld lámpát kapsz a szerelemhez, de vigyázz az elhamarkodott lépésekkel. Nem az a lényeg, hogy valaki végre legyen melletted, hanem az, hogy rátalálj arra, aki mellett teljes egészében az lehetsz, aki lenni szeretnél.

Páros: semmi mást ne tégy, mint légy könnyed és befogadó minden változásra. Lesznek leküzdendő akadályok, de ketten együtt megoldjátok azokat. Ha kialakul köztetek nézeteltérés, azt ne kudarcnak fogjátok fel, hanem egy lehetőségnek arra, hogy változtassatok a megszokásokon.
Páratlan: április a te hónapod, a siker és az elsöprő szerelem lehetőségével. Minden körülmény adott ahhoz, hogy találkozz valakivel, aki megmozgatja az érzékeidet, és te is fantasztikus hatással leszel rá. Ne kergess vágyálmokat, ideálokat - egyszerűen csak légy önmagad.

Páros: többször beleeshetsz ugyanabba a hibába, sokkal többet vársz kedvesedtől, mint amit ő nyújtani képes. Olyan elvárásokat támasztasz vele szembe, amiknek nem tud, vagy nem akar megfelelni. Fontos a kapcsolat? Akkor szeresd őt úgy, ahogy megkaptad!
Páratlan: kissé magasra helyezted a mércét? Az áhított tulajdonságokkal rendelkező férfi pedig nem akarja megugrani a szintet? Hát változtass! Adj lejjebb az elvárásaidból, így Vénusz is könnyebben tud neked segíteni abban, hogy felismerd az egyszerű külső mögött rejlő csodát.

Páros: ne ess pánikba csak azért, mert nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Ha viták alakulnak ki köztetek, azonnal próbálj lecsillapodni, békülni, és legfőképpen szeretni. Fogadd el a másik érveit, szőjetek közös terveket, csak így reménykedhettek hosszú távon a kapcsolatban.
Páratlan: rengeteg tennivalód akad áprilisban, így hajlamos lehetsz mellőzni a randikat, flörtöket, ami persze nagy hiba lenne. Ezt 14-éig megteheted, ám utána vonzóvá válsz, Vénusz folyamatosan behozza életedbe a férfiakat, csak ki kell választanod a megfelelőt.

Páros: ne kertelj, hanem mondd ki, mi bánt, mivel nem vagy elégedett. Ha valami nem tetszik, akkor nem ülhetsz a babérjaidon, hanem kezdeményezned kell a változást. Add egyértelműen kedvesed tudtára, hogy több szenvedély, több szex, mélyebb érzelmek kellenek!
Páratlan: többen is feltűnnek a színen egy időben, és elég nehéz lesz választani közülük, hisz mindegyik jelöltben lesz valami különleges és vonzó. Ne dönts elhamarkodottan, hanem várd meg azt a pillanatot, amikor azt érzed, a szíved hangosan kalapál, és csak egy személyhez vonzódsz.

Páros: nagy hévvel futsz neki a tennivalóidnak, többek közt párkapcsolatod rendezésének. Dübörög benned az adrenalin, tele vagy szenvedéllyel, amit érdemes szabadon engedni, mert biztos, hogy próbálkozásaid viszonzásra lelnek. Ám vigyázz, nem csak kedvesed reagálhat a jeleidre.
Páratlan: meglepően sok randira és flörtre leszel kapható, még a legfurább helyek is kínálnak arra alkalmat, hogy ismerkedj. Akár közlekedési eszközön, sportolás vagy kutyasétáltatás közben is rád találhat a szerelem, ugye hagyod magad elcsábítani?

Páros: április hava csodálatos lesz szerelem szempontjából, a tökéletesség, az elégedettség körbeölel, hát adj bele mindent, és szeresd a kedvesedet. Mélyüljetek el az érzelmek tengerében, és egyszerűen csak élvezzétek a mindennapok egyszerűségét és báját.
Páratlan: áprilisban hajlamos leszel visszatekinteni az elmúlt évekre, ám vigyázz, ne kezdj nosztalgiázni, és ne bonyolódj kapcsolatba olyan személlyel, aki miatt egyszer már megégetted magad. Csakis előre nézz, az igazi a jövőben keresendő, nem a múltban.

Páros: április hava meghatározó lesz számodra. El kell döntened, hogy mész vagy maradsz - mi a jobb neked? Van-e közös jövőtök és tudsz-e még belevinni ebbe a kapcsolatba érzelmet, elköteleződést? Bárhogy dönts, tudd, hogy minden a te javadat fogja szolgálni.
Páratlan: próbálj ki új dolgokat, helyeket, stílusokat, vállald be a vakrandikat, és fontos, hogy ne félj olyasvalakivel randizni, aki elsőre nem feltétlenül nyerte el a tetszésedet. Nem tudhatod, hogy a zord külső mögött ki rejlik. A csoda lehet ott, de rajtad múlik, mit vállalsz be.

Páros: kiegyensúlyozottságra és elégedettségre vágysz? Most biztos, hogy mindezt megkapod kedvesedtől, amiért hálásnak kell lenned! Fogadd örömmel az igyekezetét, és szeresd őt, amennyire csak tudod, így ki fog egyensúlyozódni a mérlek nyelve.
Páratlan: április elején a munkád szinte minden idődet leköti, ám 10-e után olyan impulzusok érnek utol, melyek arra hívják fel a figyelmedet, hogy sokan érdeklődnek irántad, csupán szét kellene kicsit nézned a nagyvilágban. Olyan érzelmi csodában lehet részed, melyre eddig még nem volt példa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.