Heti horoszkóp (április 13–19.) - Élj azzal, ami neked is megadatik!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 18-án este ismét csodás újholdat köszönthetünk, amely lendületet, új terveket és megsokszorozódó lehetőségeket hoz mindannyiunk életébe.

Nagyon sokat tettél mostanság azért, hogy a neked járó sikert bezsebeld, és ezen a héten az elismerés is megérkezik. Sokan támogatnak, dicsérnek, felmagasztalnak, mert látják, mennyi mindent teszel a jó eredményekért. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy ezen a héten, egészen 18-ig a Hold fogyóban van, így olyan érzésed lesz, mintha folyamatosan energiaveszteséget szenvednél el. Próbálj meg újratöltekezni sporttal, tartalmas étkezésekkel, mosollyal, új örömforrások felkutatásával. Szombattól automatikusan sokkal több inspiráció ér, úgyhogy a hét dolgosabb részét elsősorban olyan feladatokkal, tennivalókkal töltsd, melyek az elengedésről, a lezárásról szólnak.

Eljött a Te időd! Ez a hét nagyrészt nyugalomban telik, mégis épp a csend segíthet abban, hogy remek döntéseket hozz. Ne rémülj meg attól a lehetőségtől, hogy választanod kell két komoly, de mégis jónak tűnő lehetőség közt. A döntés elkerülhetetlen, mérlegelj, mi a fontos, és mi kevésbé lényeges. Hidd el, jobb egy dolgot maximális eredménnyel véghezvinni, mint kettőt félig-meddig. Ezen a héten nem elégedhetsz meg azzal, hogy majdnem jól teljesítesz. Mutasd meg magad, a rejtett képességeidet, kapcsolj turbófokozatra, hisz így is képes vagy remekelni. Jupiter hátszelet ad ahhoz, hogy töretlenül tudj haladni a céljaid felé, és közben tele légy temperamentummal és energiával.

Ezen a héten meglepheted környezetedet azzal, hogy egy teljesen más oldaladat mutatod, mint amit megszoktak tőled. Képes leszel arra, hogy szélsőséges légy, könnyen lehet, hogy kibújik belőled a kisördög, nemet mondasz arra, ha olyan dolgokat erőltetnek rád, amiket a hátad közepére sem kívánsz. A saját fejed után akarsz menni, úgy döntesz, ahogy számodra ez a jó, nem az, ami a környezeted számára. Légy reális, és nem baj, ha szembemész az elvárásokkal, de azért ne vesd el a sulykot. A bátorságod nőjön nagyra, és teszteld nyugodtan a képességeidet, hisz rejlik benned rengeteg erő, kreativitás és ötlet. Szakmai téren kiváló lehetőség adódhat arra, hogy a karrieredet építsd, a hírnevedet öregbítsd.

Ez a hét nem hoz jelentős változást, áttörést számodra szakma, tanulmányok, pénzügyek vagy szerelem terén, viszont összességében elmondható, hogy minden jól halad a maga útján, nagy akadályok nem fognak vissza, elkerülnek a nehéz, bonyolult és vitás helyzetek. Nem kerülsz olyan döntéshelyzet elé, ami számodra kedvezőtlen eredménnyel záródna. Semmi mást ne tégy, mint végezd a dolgod jól és odaadóan. Ha megkérnek valamire, arra bólints egyet, nem szabad, hogy teher legyen számodra pár hirtelen adódó kihívás megoldása. Örülj annak, hogy semmi nem lesz fárasztó vagy megterhelő számodra, sőt, még érdekes tapasztalatokat is gyűjthetsz.

Érzékenységed jelentősen megnőhet a hét első felében, ami egyértelműen a fogyóhold hatásának köszönhető, hisz nem kapod meg a kellő utánpótlást. Hátrányt okozhat ez szakmai téren, tanulásban, ugyanakkor óriási előny lehet szerelemben, különféle emberi kapcsolatok javítása, szorosabbá tétele során – használd ki, hogy most könnyű békülni, beszélgetni, kezdeményezni. Hozd ki mindenből a maximumot. Karrier terén szerda estig kevésbé tudsz objektív döntéseket hozni, mindenre mondj nemet, ami komoly elköteleződéssel vagy jelentős anyagi és időbefektetéssel járna, kérj haladékot legalább péntekig. Ezen helyzeteket ne kudarcként éld meg, hanem úgy, hogy ha megkésve is, de remek döntéseket tudsz majd hozni.

Örülj annak, hogy a sorsod jó irányba halad! Ennek egyértelmű jele az, hogy napról napra vidámabb leszel, sugárzik rólad az életöröm, a melegedő idő pedig oldja kételyeidet. Meglásd, az apróságok is tudnak örömöt okozni, és ha netán vannak gátlásaid, akkor még azok is elvesznek a homályban végérvényesen. Remek megújulási lehetőséget kapsz az újholdtól, ami nem biztos, hogy csillogó és látványos lesz, de belül mindenképpen pozitív fejlődés indul el. Semmi okod sincs az aggodalomra, dolgaid jó irányba haladnak, szakmai téren nincsenek kétségek, az emberi kapcsolataidat pedig tovább tudod erősíteni, vagy épp mélyíteni érzelmileg. Céljaid megvalósítása közel van, ha csúszásba kerülsz, az még nem a világ vége.

A heti konstellációk, valamint a 18-i újhold a könnyedség lehetőségét kínálják számodra, nem kell izgulnod semmiért, nincs miért rohannod, nem szükséges sürgető gyorsasággal tüzet oltanod, egyszerűen csak minden megy a maga útján. Ha átmenetileg mégis megakadsz valamiben, gyorsan a segítségedre fog sietni valaki egy remek javaslattal, amit fogadj el. Jó hír, hogy nem kell kényszerhelyzetben döntened, nem lesz rajtad óriási nyomás. Alkalmanként belőled is jó szándékú támasz válik, aki utat mutat másoknak. Mindig egyenlítsd ki a mérleg nyelvét. Ha neked segítenek, te is adj támpontot. A benned rejlő kedvességgel, odaadással és energiákkal hegyeket tudsz megmozgatni különféle életterületeken.

Összességében elmondható rólad, hogy bizony nem mindig vagy toleráns a környezeteddel, ám, a most következő napokban mégis fontos része lesz életednek a türelem, a figyelem, és az, hogy békében, nyugalomban és egyetértésben élj és dolgozz másokkal. A te eredményeid sokban függenek attól, hogy szót értesz-e kollégákkal, családtagokkal, netán képes leszel-e arra, hogy a hibáikat elnézd, és jó szándékkal irányt mutass. Legyen mindennapjaid alappillére a kedvesség, a türelem és a mosoly. Ezek ötvözetével bárkit a magad oldalára állíthatsz. Azok az emberek, akikkel a napokban összehoz a sors, fontos információkat, híreket adhatnak át neked, hát figyelj mindenre és mindenkire.

A Merkúr egész héten ösztönöz, közelebb segít a célodhoz, de most se feledd, hogy a sült galamb nem röpül a szádba. Ugyanakkor vedd észre, hogy folyamatosan képes leszel a megújulásra, nap nap után felturbózod magad, és látványos dolgokat hajtasz végre, így pedig az eredmény sem marad el. Tény, hogy ebben az energikus időszakban alkalmanként kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, aminek persze meglesznek az előnyei és a hátrányai egyaránt. Nagy segítségedre lesz az újhold, amikor képes leszel lenyugodni, gondolkodni, tisztán látni. Nemcsak emberi kapcsolatok, hanem pénzügyek vagy vállalkozás terén is fontos döntéseket kell meghoznod.

A most következő hét rengeteg izgalmat és mozgalmasságot rejt, amikre érdemes odafigyelni, és persze a magad javára fordítani. Olyan égi események segítik utadat, melyek minden lépésedhez fényt gyújtanak, megóvnak a bajtól, ugyanakkor óvatosan arra is ösztönöznek, hogy merj változtatni néhány dolgon. Anyagiakkal összefüggésben nem kell tartanod semmilyen bajtól, sőt, akár befektetésekről is dönthetsz, vagy akár hitelfelvételbe is beleugorhatsz. Érdemes beruházni, vásárolni, vagy akár tőzsdézni is. Persze fontos a megfontoltság, de legyen az bátorító erő számodra, hogy nem tudsz rossz döntést hozni. Merj rálépni az ismeretlen útra, ami feltárul előtted.

Jupiter és Merkúr együttes ereje jelentős erőt ad a változáshoz, új dolgok elindításához, hasznos képességek elsajátításához. Emellett Vénusz csodás energiákat biztosít neked egész héten, közben kitágul a világ, dönthetsz kicsi vagy nagy dolgokról, sikerre viszed új és függőben lévő ügyeidet, és még másoknak is besegítesz, ha elakadnak. A 18-i újhold csak tovább erősíti pozitív lehetőségeidet, érezni fogod, hogy mi a jó neked, de azt is, mi tart vissza, így ez utóbbin gyorsan tudsz módosítani. Nyiss ki új kapukat, keress meg új embereket, kezdeményezz tartalmas beszélgetéseket, és kínáld fel a lehetőséget másoknak, hogy veled dolgozhassanak, szórakozhassanak, veled tarthassanak a siker felé vezető úton.

Az elmúlt hetek eredményei sok örömöt hoztak, de akadtak gondok is, így benned elég vegyes érzések vannak. Összességében nem vagy teljesen elégedett, jobbat, többet akarsz kihozni magadból, s ezért sokat fogsz tenni egész héten. Tudod azt, hogy a lehetőség a te számodra is adott a képességeid megmutatására, tehát nem ülhetsz a babérjaidon. Gondold át, és ismerd is be, ha hibáztál, ha rossz úton indultál el, és most korrigálj mindent, amit csak lehet. Vedd számba a be nem fejezett feladatokat, és ezeket is iktasd be a következő napokba. Ez a hét, és a vele járó pozitív égi energiák segíthetnek abban, hogy újra sokat mosolyogj, és eljuss oda, ahová szeretnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.