Egyszer fent, máskor lent – Mit ígérnek a csillagok május havára?

Forrás: Thinkstock -
asztrológia havi horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legrejtettebb vágyuk is valóra válhat a Bikáknak, a Rákok életében sorsdöntő változások történnek, míg a Vízöntőknek adódhat néhány vitás helyzetük. Nézd meg, neked mit tartogatnak az égiek erre a hónapra!

Május hava meglehetősen impulzív lesz, sok hullámvasúttal tarkítva. Ez az állapot szinte minden életterületedet uralja. Munkáddal összefüggésben adott lesz a változás lehetősége, de Kos létedre most aligha leszel kellően bátor ahhoz, hogy fel is vállald a továbblépést. 6-áig egyszerűen nem találod a helyed, ám utána kicsit könnyebbé válnak a mindennapok. A különféle történések, az emberek és eszmék inspiráló hatással lesznek rád, így napról napra maximalistább leszel. Az a Kos, akinek már van stabil párkapcsolata, figyeljen oda kedvesére és saját elveire, mert a Hold és a Vénusz többször kellemetlen tréfát űzhet. Ha még magányos vagy, akkor a májusi hónap első fele egyáltalán nem kedvez új kapcsolat alapjainak letételéhez. Ám, ami késik, nem biztos, hogy múlik is.

A Nap komoly energiákkal ruház fel, a Mars pedig egészen 12-éig jelentős változások lehetőségét kínálja fel számodra. A rég várt csodák ideje ez a hónap, különösen anyagilag mosolyoghat rád a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz. Tulajdonképpen mindegy, mi történik veled és körülötted, az jelentősen jobbá teszi mindennapjaidat, és elégedetten hagyod magad mögött majd május havát. Szerelem terén is komoly mozgások várhatóak, ha magányos vagy, akkor a hónap első felében új szerelem szikrája pattanhat ki, ne félj igent mondani és belevetni magad az érzelmek tengerébe. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra. Engedd szabadon ötleteidet, hogy azok támogatókra leljenek és megvalósulhassanak.

Május hava számos változás lehetőségét hozza meg számodra, nem ülhetsz a babérjaidon, hanem alkalmazkodnod kell, mert annál hamarabb ér el hozzád a siker és az eredmény. Az Ikrek jegy számára különösen május havának középső periódusa kedvező, látványosan szárnyalni fogsz, sok dicséretet kapsz, és az ötleteid rengeteg embert meggyőznek szakmai tudásodról. Karrier terén jelentős sikereket könyvelhetsz el, régi feladatok elvégzéséért kaphatsz végre jól megérdemelt elismerést. Ha vannak elmaradt, vagy még aktuális vizsgáid, ideje azokat is megejteni. Bevállalhatsz egy utazást, költözést, könnyen megoldhatod párkapcsolati nehézségeidet.

Már május első napjai is látványos eredményeket hoznak számodra, és ahogyan előre elterveztél mindent, az úgy fog megvalósulni. Régen volt ennyire eredményes időszakod, örülj ennek, hozd ki önmagadból és a lehetőségeidből a maximumot. A változás szele érezhető lesz, különösen érzelmek terén fordulhat a kocka, ami igencsak kedvedre lesz. Ha már elkötelezted magad, különféle nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak ez a hónap. Ha most esel szerelembe, akkor egy tartós kapcsolat alapjait tudod lerakni. Üzleti ügyek bonyolításához a hónap második fele kedvez, és azt se feledd, hogyha valami jó ideje nem működik, ideje lezárni!

Bármi, ami áprilisban még kedvedet szegte, most tovatűnik, és szó szerint kisüt a fejed felett a Nap. Nincs mitől félned, nincs miért aggódnod, nem kell nyugtalannak lenned, egyszerűen csak örülj annak, hogy újra kiegyensúlyozottság költözik életedbe. A hónap második fele alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat építs, barátokat szerezz, szerelembe ess, vagy remek üzleti kötelékeket hozz létre! Ha problémáid vannak családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, május hava általában lehetőséget kínál arra, hogy megbeszéld másokkal a problémákat, és megoldást keress a bajokra. Váratlan anyagi bevételre is számíthatsz az utolsó napokban, de ne költsd el olyan tempóban, amilyen gyorsan érkezett!

Anyagi ügyek terén mindenképpen pozitív változás, fellendülés várható májusban, és jó az esély arra, hogy mások a segítségedre sietnek, kapsz egy jó tippet, avagy adódik egy remek befektetési lehetőség. Dönts jól, ne félj belevágni az ismeretlenbe! A május havi csillagállások látványos fejlődést hozhatnak, használj ki minden felbukkanó lehetőséget, bárhonnan is kerül utadba. Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vágysz, tudd, hogy Merkúr és Jupiter kellő hátszelet ad a jó eredményekhez. Most minden a terveid szerint alakulhat! Használd ki ezt az időszakot. Ki mint vet, úgy arat – legyen ez a mottód a hónapra!

A Mérleg jegyűek számára ez lesz az év első igazán kellemes, jó hangulatú, és eredményekben gazdag hónapja. Könnyed, színes és mozgalmas napok követik egymást, persze ez nem jelenti azt, hogy ülhetsz a babérjaidon. Légy aktív, tedd a dolgod, mutasd meg, milyen rejtett tartalékaid vannak, és az ötleteiddel se fukarkodj. Ölj időt és energiát a feladataidba, és a befektetéseid meg fognak térülni, jó eséllyel többszörösen is. A sok tennivaló közben persze pihenj, szórakozz sokat, ez is férjen bele a zsúfolt naptárba. Szükséged van kikapcsolódásra, amit a lehető legtöbbször társaságban ejts meg. Mély és intenzív érzésekkel leszel tele, de figyelj arra, hogy szeretteid levegőhöz jussanak melletted.

Összességében elmondható, hogy május első felében kissé nehezebben bírod majd a tempót, hisz áprilisban folyamatosan erődön felül teljesítettél, nagyon sokat dolgoztál, tanultál, és segítettél másoknak is. Még szerencse, hogy május 5-től napról napra erősödsz, egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, az élet minden területén megleled a kihívást, ami felturbóz, új barátságokra, vagy akár új szerelemre lelsz. Május 23-a után még inkább nyitottá válsz mindenféle újdonságra, odafigyelsz a történésekre, levonod a tanulságokat, s könnyebben megérted és átérzed mások problémáit. Ezáltal te magad is sokat fejlődsz, és elégedett lehetsz azzal, hogy jobban megérted a különféle események okát.

Egész május folyamán neked kedveznek az égiek, kimondható, hogy az egyik legszerencsésebb jegy leszel most. Minden adott a sikerhez, az örömhöz és az elégedettséghez. Izgalmas, egyben vonzó lehetőségek nyílnak meg előtted, itt az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez, vagy vizsgák letételéhez. A lényeg, hogy tegyél valami fontosat önmagadért! Csupán a hónap közepén kell egy-két kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre, megoldhatatlannak tűnő probléma felbukkanására számítanod, ám ezt a helyzetet rendezi majd a 18-i Újhold. Ha adódik is valami zűr körülötted, azt is biztosa, hogy könnyedén és gyorsan megoldod.

A meleg tavasz jó hatással lesz rád, Jupiter felturbóz, és még te is meglepődsz azon, milyen gyorsan tudsz döntéseket hozni, pedig ez nem mindig jellemző rád. Merkúr és Vénusz együttes és hathatós támogatásával érzelmi életed is kivirágzik. Új, váratlan szerelem kopogtathat az ajtódon, vagy pedig a meglévő fellángolhat, elmélyülhet, de mindenképpen szép és romantikus hetek tesznek boldoggá. Munkádban sikereket érhetsz el, kitartásod és szorgalmad meghozza a várva-várt eredményt. Rendezetlen kérdésekben soha ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan kinek, mit mondasz, és előtte inkább számolj tízig. Mindig tartsd észben, hogy: lassan járj, tovább érsz!

Május első fele vegyes energiákkal lesz tele, sok ügyet kellene elrendezned, de a dolgaid kicsit döcögnek, nehézkesen jutsz egyről a kettőre. Akadályokkal kell megküzdened, viszont jó hír, hogy hirtelen el fognak fogyni, és 13-át követően igazán mozgalmas és egyre pozitívabb napok állnak előtted. Munka, tanulás és magánéleti téren egyaránt fellendülnek a dolgok, remek hangulatod másokra is pozitív hatással lesz. A függő ügyeket helyezd fókuszba, és amennyinek csak tudsz, annyinak járj a végére. A hónap utolsó napjaiban azonban kellemetlen hatását fejtheti ki egy konstelláció, mely vitákat generálhat, kerüld el ezeket a helyzeteket tudatosan.

Az égiek kegyesek lesznek veled, sok örömben és elégedett pillanatban lesz részed. Vénusz és Jupiter együttes és pozitív hatása sokat segítenek abban, hogy érzelmi életed végre letisztuljon, megértsd, hogy mi és miért történt mostanság, s ennek megfelelően hozz fontos döntéseket. Merd kimondani, ha elég volt valamiből vagy valakiből, ha váltanál, kötöznél, vagy végre megvalósítanál egy régi álmot. Szakmai vagy tanulmányi téren váratlan akadály elé kerülsz május első napjaiban, de ez a helyzet is pont arra mutat rá, mennyire időszerű módosítani néhány dolgon, s mennyire jót fog tenni neked egy új közeg, egy kihívás, vagy épp egy tanfolyam, ami a szellemi fejlődést segíti elő.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--"Gasztrológia" - Terítéken a 12 csillagjegyhttp://www.life.hu/horoszkop/20130518-etelhoroszkop-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-etkezel.htmlHa kíváncsi vagy arra, hogy mit érdemes főzni ahhoz, hogy "megfőzd" a különböző csillagjegyek szülötteit, a Life.hu összeállítása igazi csemegeként szolgál.HoroszkópThinkstockUtazz a csillagjegyed szerint!http://www.life.hu/horoszkop/20130617-horoszkopod-elarulja-hol-nyaralj-hova-utazz.htmlAz, hogy mikor születtél, nemcsak a csillagjegyedet határozza meg, hanem azt is, hogy hová érdemes repülőjegyet váltanod. Megkönnyíti a nyári vakáció szervezését, ha tudod, hogy ki milyen nyaraláson érzi magát elemében.Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockMegbízható a férfi? Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.htmlTe azonnal átlátod a kapcsolat kezdetén, hogy megbízható-e a kedvesed? Netán néha kételkedsz benne, amikor nem azt a lépést teszi meg, amit elvárnál tőle? Tűzbe tennéd a párodért a kezed? Böngészd át a horoszkópját, mert abból könnyen kiderül, valóban megbízhatsz-e a férfiban.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.