Légy te magad az inspiráció! – Heti horoszkóp (május 25-31.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok töretlenül mennek előre, az Ikrek számára egy kihagyhatatlan lehetőség adódik, a Vízöntőknek pedig ideje abbahagyniuk az aggodalmaskodást, hiszen semmi okuk rá! Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok erre a hétre.

Erő és energia jellemzi az előtted álló napokat, látványosan jó lesz a hangulatod, ahhoz, hogy valaki felbosszantson, meglehetősen komoly dolgot kell tennie. Képes leszel a csavaros helyzetekből is nyertesként kiszállni, mindezt úgy, hogy közben nem kell másokat az akaratod alá rendelni. Kicsattansz az erőtől, vág az eszed, mint a borotva, és az a jó, hogy ezt nem csak Te érzed, hanem mások is észreveszik, így pedig még hatékonyabbá tudsz válni. Néhányan talán még irigykednek is rád, hisz látják, micsoda motiváció hajt előre, így, ha van alkalmanként pár szabad perced, segíts másoknak, inspiráld őket, adj ötletet, jó tanácsot. Közben jusson eszedbe, hogy jó tett helyébe, jót várhatsz!

A múlt hétről rengeteg lelkesedés maradt benned, amit érdemes is felhasználnod, mert a feladatok száma nem csökken ezen a héten sem. Energiatartalékaid fel vannak töltve, a hangulatod kiváló, mosolyogj sokat és tégy meg mindent a sikerért, a Hold is támogatja ambícióidat. A sikerhez legfeljebb még egy-két jó ötlet és némi mosoly szükséges, ezek pedig minden vágyadhoz hozzásegítenek. Képes leszel komoly erőket fektetni munkádba, karriered építésébe, magánéleted felturbózásába. Ha tanulsz, akkor légy befogadó minden újdonságra, sosem tudhatod, mi hozhat neked valami különleges lehetőséget. Sok új és érdekes ideával lepheted meg a környezetedet, ne hagyd veszni egyiket sem. Használd ki a végsőkig önmagadat, erőidet, meggyőző képességedet.

A Nap ismét az Ikrek jegyében jár, ez pedig elkerülhetetlenül nagyon jó lehetőségeket hoz neked. Jegyedre pozitív hatással lesz még a Növőhold is, e két erőteljes inspiráció pedig csodák megvalósításához segíthet hozzá. Nem jöhet olyan kihívást, amelyet ne tudnál megoldani, amihez ne tudnál egy remek ötletet hozzákapcsolni. Ezen a héten bármilyen terhet a válladra lehet pakolni, mert elcipeled, megoldod, és végül elkápráztatod a környezetedet. Te magad is észre fogod venni, hogy milyen sok erőt és kreativitást viszel munkádba, otthoni feladataidba, emberi kapcsolataidba. Ez pedig sikert, elismerést és dicséreteket jelent, amelyek folyamatosan meg is fognak érkezni. Ha saját vállalkozásba szeretnél kezdeni, vagy épp munkát keresel, költöznél, akkor azonnal vágj bele!

Biztosan érezni fogod, hogy maradt benned némi feszültség munkád vagy egy hivatalos ügy miatta múlt hétről, de ne aggódj! Ha megkésve is, de rá fogsz jönni a megoldásra, és ismét a jövő felé tudsz fordulni. Az, ami szerdáig leköti a gondolataidat mindenképpen mellékvágányra kell, hogy kerüljön, mert új kihívás érkezik életedbe, s teljes erőből erre kell majd koncentrálnod. Ne futamodj meg a feladat nagysága elől, és vállalj fel nyugodtan olyasmit is, amiben eddig nem szereztél egyáltalán vagy kellő tapasztalatot. Egyszer el kell kezdeni, igaz? Vágj bele az ismeretlenbe, és tanulj új dolgokat! Lesznek, akik támogatnak, inspirálnak, így pedig bármit meg tudsz valósítani. Higgy magadban!

Összességében elmondható erről a hétről, hogy egészen nyugodt, harmonikus napok követik egymást, nem lesz okod az aggodalomra. Jó hír, hogy lelkivilágod, egészséged rendben van, és még egy-két okos gondolattal is megleped környezetedet. Érdemes útnak indítani új dolgokat, mert a pozitív visszaigazolások is hamar meg fognak érkezni. Feltétlenül áldozz időt a szépségedre, szellemiséged kinyilatkoztatására, eszméid másokkal történő megosztására. Mostanában többször tapasztaltad, hogy formabontó javaslataidat kevesen támogatták, de most ez másképp lesz, akadnak, akik szinte nógatnak, hogy csináljátok már. Beszélj, mondd el a véleményedet, ne fogd vissza magad. Rátalálsz azokra az emberekre, akik oda fognak figyelni rád.

Minden Szűz számára izgalmas napok jönnek, szabad a lehetőségek tárházában nézelődni, ismeretlen útra lépni, nagy dolgokat alkotni! Kifejezetten ajánlott fitogtatni az erődet, kreativitásodat, és előállhatsz formabontó ötleteiddel. Dinamikusan indul ez a hét, igen tartalmas, sok munkával zsúfolt, de összességében sikeres napok követik egymást. Ne félj változni, változtatni, és felejtsd el azt, hogy másoknak akarj megfelelni. Figyelj oda a lehetőségeidre, mert akad belőlük bőven. Nem kell egyszerre sokfelé elkötelezned magad, elég, ha egy-két nagy feladatot felvállalsz, de ott teljesíts maximumon! Bármibe is vágd a fejszédet, határozd meg pontosan a tennivalókat, állíts fel bakancslistát, és úgy haladj előre, ahogy azt te jónak látod. Így fogod elérni a vágyott célt.

A hét első fele leterhelő lesz, ugyanis nem csak a megszokott feladatköröket kell betöltened, hanem rengeteg új tennivaló is az asztalra kerül, de tartsd szem előtt, hogy megéri dolgozni, szorgalmasnak és kreatívnak lenni. A siker minden odaadó Mérlegnek garantált ezen a héten! Lehet, hogy alkalmanként a határaidat kell feszegetned, netán túlórákat kell vállalnod, de hidd el, megéri a fáradtságot! Így szerezhetsz új tapasztalatokat, ismerhetsz meg embereket, általuk lehetőségeket, - s ezekre bizony nagyon szükséged van! Aligha lesz időd a pihenésre, lazításra, de ez ne keserítsen el, ugyanis a jutalom és a dicséret is része lesz életednek. A hét második felében már könnyebbé válnak a napok, tűnődj el a közeli és távoli terveiden, szervezd meg nagy vonalakban a következő hónapokat.

Sok tennivaló vár rád, viszont észre fogod venni, hogy ezek rendezése sok időt vesz el attól, hogy új dolgokat eszelj ki, miközben szívesen belevágnál az ismeretlenbe. Ám, ami késik, az nem múlik. Tarts ki szerdáig, addig rendezz el minden függő ügyet, hisz ezek segítségével is rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, emellett pedig hasznos ismeretségekre is szert tehetsz. Csütörtökön és pénteken sokat javulnak a kilátásaid, új feladataid közt lesz olyan, amivel eddig még nem találkoztál, s lehetőséged nyílik olyan emberekkel együtt dolgozni, akik ötleteket adnak neked, ez pedig inspirálni fog arra, hogy más módon oldj meg bizonyos tennivalókat. Lesz benned inspiráció, erő, kedv ahhoz, hogy véghezvigyél most mindent, amit erre a hétre terveztél. Ha van peres, vagy más jellegű, hivatalos ügyed, vedd elő, mert segítséget kaphatsz a megoldáshoz.

Jól érzed magad a bőrödben? Tartsd meg ezt a jó szokást, sőt, inspirálj másokat is. Okozz örömöt magadnak, környezeted tagjainak, beszélgess sokat másokkal, és ne hagyd, hogy bármi elvegye a kedved. Tudatosítsd magadban azt, hogy nagy benned a tenni akarás, új dolgokat akarsz kipróbálni, és a sikert is be tudod zsebelni, ha sokat teszel a céljaidért. Pozitív energiák sokasága támogatja a hétkezdést, és a Növőhold rengeteg inspirációt ad a növekedéshez, új ötletekhez. Ha az elmúlt hetekben nem volt túl sok sikerben részed, akkor a most következő napokban mindenért kárpótolnak az égiek. Ráadásul pihenni és lazítani most akár és tanulás mellett is tudsz.

A heti konstellációk arra sarkallnak, hogy a munkádon túl kiemelten foglalkozz emberi kapcsolataiddal. Ne hanyagold el ezeket, hisz szeretteid, barátaid, vagy épp támogató kollégáid nélkül aligha jutnál el a célhoz. Fontos, hogy mindenkire szánj egy kevés időt, beszélgetésre, közös vacsorára mindig van mód! Akik szeretnek, azok igénylik a társaságodat, sokan fognak kérdéseikkel hozzád fordulni. Eközben az üzleti, munkahelyi ügyeket is intézned kell, ha elakadsz, kérj segítséget, s észre fogod venni, mindenki szívesen lesz a támaszod, és örülnek a sikereidnek. Kezdeményezz beszélgetést, nyújts békepipát, ha szükségét érzed ennek, hisz ez a Te érdeked is. Csak így lelhetsz nyugalomra, és lelki békére. Az égiek segítenek elérni a céljaidat.

Ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor nyugodtan kimondhatod, hogy komoly okod nincs az aggodalomra vagy az elégedetlenségre. Ezen a héten különösen igaz lesz ez, úgyhogy örülj annak, hogy ismét jól alakulnak a dolgaid. Munkád és magánéleted megfelelő irányba halad, ha kérdéseid vannak, tedd fel azokat, s a válaszok is meg fognak érkezni. Ezen a héten sokat kell foglalkoznod az anyagi ügyekkel, s ha kétség gyötör, vagy megoldást keresel egy problémára, segítségre fogsz találni ott, ahol a legkevésbé sem remélnéd. Fontos, hogy hallgass meg minden véleményt, tanácsot, és tartsd nyitva a szemed. Ha megragadod a kínálkozó lehetőségek valamelyikét, az komoly, egyben pozitív fordulatot hoz neked, kiemelten igaz ez a karrieredre, vagy saját vállalkozásoddal összefüggésben.

Érzékenységed látványosan megnő a következő napokban, s nem csak te, hanem mások is érezni fogják, hogy befolyásolhatóbb, esetleg sértődékenyebb vagy. Csütörtökre eléred a csúcspontot, ez pedig komoly kettősséget jelez: egyes esetekben jó, más esetekben akár kellemetlen helyzeteket is teremthet számodra. Észre fogod venni, hogy minden impulzusra azonnal, sokszor meggondolatlanul reagálsz, semmit nem hagysz szó nélkül, s hajlamos leszel olyanba is beleütni az orrod, amihez nincs közöd, vagy egyszerűen nem kellene az adott ügyet tovább feszegetni. Csitítsd le az elméd, vonulj vissza, számolj el tízig, mielőtt másokról, vagy bármilyen élethelyzetről véleményt formálsz, és ez független attól, hogy igazad van-e vagy sincs. Ha kérik a tanácsodat, állj készen a válasszal, de ezekben a napokban ne menj fejjel a falnak.

Egyszer fent, máskor lent – Mit ígérnek a csillagok május havára? http://www.life.hu/horoszkop/20150413-a-life-hu-majus-havi-altalanos-horoszkopja.html A legrejtettebb vágyuk is valóra válhat a Bikáknak, a Rákok életében sorsdöntő változások történnek, míg a Vízöntőknek adódhat néhány vitás helyzetük. Nézd meg, neked mit tartogatnak az égiek erre a hónapra! Horoszkóp Thinkstock Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld! http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.html Csillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások! Horoszkóp Thinkstock Ugorj bele az ismeretlenbe! - Májusi pénzhoroszkóp http://www.life.hu/horoszkop/20150409-a-life-hu-majus-havi-penzhoroszkopja.html A májusi konstellációk a bátraknak kedveznek! Befektetések, vállalkozások indítása, régi ügyek lezárása – bármiről legyen is szó, a májusi konstellációk most a bátraknak kedveznek, különösen a földies és a tüzes jegyeknek érdemes figyelniük a lehetőségekre. Horoszkóp Origo A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookon http://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.html Ideges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp -- A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakítást http://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.html Némely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül. Horoszkóp Thinkstock Jöhet a mindent elsöprő szerelem! – Májusi szexhoroszkóp http://www.life.hu/horoszkop/20150408-a-life-hu-majus-havi-szerelmi-horoszkopja.html A szingli Kosok és az Ikrek 18-a után járjanak nyitott szemmel, a Mérlegek új vizekre evezhetnek, a Bakokban pedig fellobban a szenvedély. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok erre a varázslatos hónapra! Horoszkóp Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.