Nagy találkozások és sorsfordító döntések - Heti horoszkóp (június 1-7.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az a hét, amikor minden kapu nyitva áll előtted, neked csak át kell lépned a küszöböt, és megcsillogtatni a képességeidet. Ha dönteni kell, ne habozz, hagyatkozz mindig a legelső megérzésedre. Merj nagyot álmodni, a siker is garantált!

Pozitív energiák ölelnek körbe egész héten. Dolgozz sokat, mert lesz miből töltekezned! Érezni fogod, hogy folyamatosan áramlanak feléd a jó ötletek, a nagyszerű impulzusok, inspirációk, így pedig a kedélyállapotod napról napra egyre jobb lesz. Az emberek, események mosolyra késztetnek, ráadásul nap mint nap új feladatokat vállalsz, nem mondasz nemet az ismeretlen kihívásokra, és hab a tortán, hogy mindezt örömmel teszed. Szerdán és csütörtökön anyagi téren nyílnak meg előtted új kapuk, csak legyen bátorságod igent mondani mindenre, ami megadatik neked. Ha pedig van valamilyen régebb óta húzódó gondod, arra most könnyen találsz megoldást. Vállalkozások indítására, befektetések eszközléséhez is minden támogatást, segítséget, választ megkapsz.

Ha akadályok nehezítik utadat ezen a héten, az a Szaturnusznak és a fogyó holdnak köszönhető, de ne aggódj! Az előbbiek mellett kifejezetten jó hír, hogy egy kitartó és bátor Bika képes arra, hogy szembemenjen az égi erőkkel, és szabadon érvényesítse az akaratát. Tedd, amit jónak látsz, hozz létre szép dolgokat, légy aktív, és vállald be azt is, hogy ha ismeretlen útra kell lépned. Ne hagyd magadat legyőzni! Ne engedd, hogy néhány negatív hatás elvegye a kedvedet bármitől. Te csak mosolyogj, és örülj az apró dolgoknak. Minden, ami a hét első felében még nehézkes és vontatott, annak csütörtökre nyoma vész. Az se lepjen meg, ha hirtelen előrukkolsz egy kreatív ötlettel, amely sokakat levesz majd a lábáról.

Ugye megragadod az adódó lehetőségeket arra, hogy fejlődj, és esélyt adj magadnak a növekedésre, a gyarapodásra? Jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak, némelyiküket te magad találod meg, mások pedig egyszerűen ott teremnek előtted. Ez a hét számodra kifejezetten eredményes lehet, viszont most is meg kell dolgoznod mindenért. Biztató lesz az, hogy amibe belefogsz, azzal eljutsz a célig, és a dicséretet is megkapod mindenért. Talán te is érzed, hogy időszerű lenne változtatni néhány dolgon, és a vacillálás helyett az új kihívást választani. Merj kockáztatni, különben nem jutsz el a célig. Ne elégedj meg a középszerűséggel, csinálj valami extrém dolgot, rengesd meg a világot!

Ideje megmutatnod, hogy rejtett képességeknek és kreatív ötleteknek nem vagy híján. Remek időszak ez a hét ahhoz, hogy repkedj, és magad mögött hagyva a múltat, új dolgokkal próbálkozz. Vajon milyen az, ha magasra emelkedsz, csillogsz, és mindenki téged irigyel a sikerekért? Csipetnyi bátorságra van szükség, és persze arra is, hogy sürgősen kilépj a komfortzónádból! A most következő napokban minden adva van a csodához, de mint máskor, leginkább rajtad múlik, mikor teszed meg az első lépést. Most azonnal, és ne félj semmitől! Jupiter hátszelet ad a jó eredményekhez, te csak tedd a dolgod. Jó irány az is, ha keresel pár új barátot, támogatót magadnak, akik erkölcsileg vagy épp anyagilag, esetleg jó tippekkel megkönnyítik az előrejutásodat.

Hullámzó időszakot élsz meg, lesznek jó és problémás napok, mintha állandóan akadályok nehezítenék az életedet. De van jó hír is! Alapvetően minden feladatot meg tudsz oldani, attól függetlenül, hogy a Szaturnusz és a Mars hátráltat, és néha igen magasra teszik a lécet, amit viszont át kell ugranod. Jupiter megpróbál jót tenni veled, ezért érzed, hogy egy-egy pillanatban kifejezetten meglódul a szekered, és válaszokat kapsz a kérdéseidre. Ez a szélsőségesség alaposan kifáraszt majd, ugyanakkor jusson eszedbe, hogy semmi sem történik véletlenül! A látszólagos problémák, gátak jelentős része azért kerül eléd, hogy valamilyen kellemetlen élethelyzettől megvédjen, egy másik részük pedig azért, hogy új tapasztalatokat szerezhess.

A hét elején elképesztő iramot diktálsz, de azért ne lőj túl a célon, egy nap neked is 24 órából áll. Nem szoktál ilyen mennyiségű munkát ilyen rövid idő alatt elvégezni, de most jól is fog esni, hogy tehetsz magadért, másokért, vagy akár egy közösségért. Van örömre és elégedettségre okod, és tulajdonképpen mindegy, hová jutsz el, a lényeg, hogy péntekig fokozatosan vegyél vissza a tempóból! Néha neked is kell pihenni a pluszfeladatok elvállalása helyett. Ha bármikor azt érzed, hogy vágysz az egyedüllétre, add meg magadnak ezt az örömöt, közben pedig meghallod végre a saját gondolataidat.

Mérleg lévén hajlamos vagy arra, hogy téblábolj, de ne most tedd! Tilos a vacillálás, egy percig sem gondolkozhatsz, cselekedned kell, tenni a dolgod! Ne félj azonnali és extra gyors döntéseket hozni. Nem húzhatod az időt, ha te magad valamiért mégis megtennéd hétfőn és kedden, akkor a sors rá fog kényszeríteni valamilyen módon a gyors döntéshozatalra. Bármilyen válaszút elé is kerülj, az első megérzésed alapján indulj útnak, és bármilyen akadály érkezzen, te mászd át azt, és juss el a célig. Ne félj az ismeretlentől, a nagy dolgok felvállalásától! Ne kérj másoktól tanácsot, és ne hagyd magad befolyásolni.

Váratlanul megérint a változás szele, ami részben jó érzéssel, izgalommal tölt el, ugyanakkor a visszakozás is benned van, hisz az új kihívások mindig erőt és energiát igényelek. Lehet, hogy eleinte tiltakozol? Nem baj! De észérvekkel meg tudod győzni magad arról, hogy érdemes a jó dolgokat beengedni az életedbe. Ha sodródsz az árral, azzal csak veszíthetsz. Nincs menekvés, nincs struccpolitika, csak okos döntések léteznek. Márpedig egy Skorpió képes átlátni a legbonyolultabb helyzeteket is! Komoly, sorsdöntő napoknak nézel elébe, bármi történjék, ne futamodj meg! Ami látszólag nem jelentős első ránézésre, gyorsan azzá válhat, ha megérted az adott dolog lényegét. Munka, karrier, egészség, sőt még emberi kapcsolatok terén is megújuló szakaszba lépsz. Használd ki!

Ne morogj, ne mérgelődj! Bármi történjék, mindig nézd meg a többiek álláspontját, mert minden vélemény számít, sőt könnyen megeshet ezen a héten, hogy te magad fogod megváltoztatni a szemléletedet, ha mindent alaposan átrágsz. Figyeld meg, hogy ha nyitott leszel másokra, a gondolataikra, remek eszmecserékre, nagyon jó dolgok szemtanúja leszel. Sokan nyitnak feléd, közös munkátok lehet, vagy új barátra lelhetsz. Attól függetlenül, hogy a hét első két napja igencsak nehézkes és bonyolult lesz, sok megoldandó feladattal, az égi hatások gyorsan változnak, és ez a rövid, kellemetlen periódus elmúlik csütörtökre. A hangulatod látványosan javulni fog, és ami eddig gondot okozott, azt pikk-pakk megoldod. Ezt azzal segítheted elő a leginkább, hogy türelmes leszel önmagaddal és a környezeteddel, a vitákat pedig messzire elkerülöd.

Kifejezetten jók a heti kilátásaid, minden tervedet meg tudod valósítani, remek dolgokat alkothatsz, fontos, hogy aktív légy, és csináld a dolgodat, ameddig van benned erő és energia. Mindent végre tudsz hajtani, és az új kihívások elől se futamodj meg! Mindennapjaid során szerencsésnek érezheted magad, a komoly gondok messziről elkerülnek, erről a Jupiter erős hátszele gondoskodik. Az induló vitákat pedig csírájukban képes leszel elfojtani, az ellenlábasokat pedig kibékíteni. Ha szükséged van valamilyen segítségre, bárkihez fordulhatsz, most mindenki tárt karokkal fogad téged. Élettel teli, jókedvű leszel, sokat fogsz kommunikálni, rengeteg új információ és tudás kerülhet a birtokodba.

Ha változásra vágysz, ideje, hogy a tettek mezejére lépj, ugyanakkor nagyon fontos, hogy egyszerre mindig csak egy dologra fókuszálj, így nem szabdalod fel az energiáidat. Tedd meg céljaid irányába a szükséges lépéseket, még a Merkúr is segít, napról napra több energiával tölt fel. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, tedd, amit tenned kell, még akkor is, ha nagy benned a bizonytalanság! A hét első napjai csendesen telnek, bár szellemi téren le leszel terhelve, és muszáj pontosan megfogalmaznod azt, hogy hová akarsz eljutni. Ha van cél, akkor a megvalósítással sem lesz gond. Fontos lenne, hogy a függőben lévő feladatokat mihamarabb magad mögött tudd, így csütörtökön elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy mit csinálsz júniusban, hogyan tudod az életedet jobbá formálni.

Az elmúlt hetekben volt részed mindenfélében: negatív és pozitív élményekben, vegyes érzelmi hatásokban, számonkérésben, veszekedésben, kibékülésben... Ám ez a hét más lesz, ugyanis olyan hatások érvényesülnek, amelyek során csak és kizárólag pozitív változások köszöntenek be az életedbe. Meglátod az alagút végén a fényt, még olyan ügyekkel kapcsolatban is, amelyeket régen sutba dobtál, reménytelen címkével megbélyegezve. Tisztán látsz mindent, még azokat a dolgokat is megérted, amelyeket eddig valaki vagy valakik tudatosan elrejtettek előled. Rájössz, hogy bizonyos szálakat milyen energiák vagy kik mozgattak, így pedig végre eldöntheted, hogy továbbra is részt veszel-e egy másokkal közös feladatban, tagja maradsz-e egy baráti társaságnak, befekteted-e a pénzedet valahová, vagy teljesen más irányba indulsz el. A Hold segít a fontos döntések meghozásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.