Heti horoszkóp (június 15-21.) - Most minden jóra fordul

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a keddi újholdnak, szinte kivétel nélkül minden csillagjegynek csupa jó dologban lesz része a héten. Most kell megragadni és élni az eléd táruló lehetőségekkel, mert ami most megadatik, az később már nem biztos, hogy visszatér.

Változnál? Változtatnál? Mielőtt fontos lépéseket tennél ezen a héten, legyenek pontos, jól meghatározott céljaid. Ne légy szeleburdi, sokkal inkább előrelátó! Mindig kell valamin módosítani ahhoz, hogy mozgalmas legyen az életed, s ne süppedj bele az unalomba. Ez a hét különleges lehetőségeket rejt. Nem feltétlenül az a fontos, hogy min módosítasz, hanem az, hogy egyáltalán megteszed a szükséges lépéseket. Akár önmagadon, környezeteden, munkádon, társkapcsolatodon is formálhatsz, a lényeg, hogy tudd, mit csinálsz, hová akarsz eljutni, és mi minden vár rád. Ha homokba dugod a fejed, akkor sem tudod azt megakadályozni, hogy megszólaljon a belső hangod, és cselekvésre késztessen! Előre nézz, legyenek új terveid!

Fontos életszakaszba érsz, egy olyan periódus kezdődik most el, ami sok hasznot hoz neked. Éppen ezért pont most nem is ülhetsz karba tett kézzel! Remek, hosszú távra irányt mutató dolgok történnek körülötted, amelyek felnyitják a szemedet, és végre tisztán fogsz látni. Igaz, eleinte ez a nagy tisztánlátás zavart okozhat, mert nem akarsz pár kellemetlen ténnyel szembesülni. Ezek lehetnek emberek, az ő gondolataik, tetteik, dolgok vagy épp helyek. Ám gondolj arra, hogy a különféle folyamatok megértése neked fontos, számodra hoz hasznot. Végre meg fogod érteni, hogy mire nincs szükséged, mit kell magad mögött hagyni, min kellene változtatnod. Szerdától kifejezetten jó napok köszöntenek rád, sorba állnak a jó lehetőségek, csak ki kell választanod azt, amelyik tetszik. A hétvégén szánj időt a pihenésre!

A hétfői napon a bizonytalanság érzése lesz úrrá rajtad, és bizony jogosan aggódsz azon, hogy a rád váró feladatokat meg tudod-e oldani péntekig. Tény, hogy energiában eleinte nem tobzódsz, ám természetesen mázlid lesz, mert kedden jön az újhold, és egyik pillanatról a másikra visszatalálsz önmagadhoz, ahhoz az Ikrekhez, aki jó kedélyű, vidám, talpraesett, és a céljaiért is képes küzdeni. Látványos lesz, ahogy szerda reggeltől remekül érzed magad a bőrödben, öröm lesz együtt lenni és dolgozni veled. Felejts el mindent, ami bizonytalanná tett, aggodalomra semmi ok, sőt! Új fába vághatod a fejszédet, használd ki, hogy te leszel az egyetlen, akit beavatnak egy kihívásokat rejtő feladatba a hét második felében. Ha te nem mondasz igent, majd megteszi más! A Jupiter jótékony támogatásával könnyen jutsz előre csütörtökön és pénteken, ráadásul olyan ügyeket is le tudsz rendezni, amelyek régóta húzódnak.

Itt a nyár, itt vannak a soron következő, remek lehetőségek, amelyeket a keddi újhold hoz magával. Csapj le rájuk! Ez a hét különösen kedvező lesz számodra, mindenre mondj igent, semmit nem fogsz később megbánni. Óriási áttöréseket ne várj, nem most nyered ugyan meg a lottó ötöst, de az biztos, hogy amibe belekezdesz, azt könnyedén véghez is viszed, és sok örömben, dicséretben, elismerésben lesz részed. Az égi energiák pozitív változást jeleznek, új ajtók nyílnak meg előtted, főleg emberi kapcsolatok terén hozhatsz létre különleges, tartós kötelékeket. Könnyebben szót értesz másokkal, gördülékenyebb lesz a kommunikációd, és olyan embereket is magad mellé állíthatsz, akikkel eddig még sosem találtad a közös hangot. Adj teret az örömnek!

Egy gát még nem lehet akadálya a céljaid elérésének, ezt neked pontosan tudnod kellene, kedves Oroszlán! Ugye nem futamodsz meg a feladatok elől, csak azért, mert nehezebbek, mint vártad? Igen, pár dolog utadat állja abban, hogy elérd a céljaidat, de tartsd szem előtt, hogy 16-án érkezik az újhold a remek lehetőségek teljes tárházával! Egyetlen gödör sem lehet olyan mély, hogy ne tudj belőle kimászni. Te is tudod, hogy épp azért kerülnek az utadba, hogy megoldandó feladatként segítsék szellemi fejlődésedet, és új tapasztalatokat gyűjthess, előrébb léphess. Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami elsőre és hibátlanul. A lényeg, hogy akard elérni azt a célt, és hidd el, majd összejön másodjára, vagy harmadik nekifutásra.

Mostanában örökké időhiánnyal küszködsz? Szinte sosem tudod magad utolérni, és képtelenségnek érzed azt, hogy lenullázd a feladataidat? Úgy tűnik, hogy ezzel a gonddal ezen a héten meg fogsz tudni birkózni. Jó hír lehet számodra, hogy mindenre van megoldás, ráadásul a keddi újhold különösen sokat segít neked. Gondold át, hol és min spórolhatnál pár percet naponta, vagy egy-két órát hetente. Annyi felesleges kört szoktál futni, nem igaz? Lehet, hogy az életedet megkönnyítenéd, ha a benne lévő soktucatnyi feladatot összegeznéd, vagy esetleg megosztanád másokkal. Ne dolgozz mások helyett, és ne csinálj olyasmit, aminek semmi haszna, vagy kizárólag másoknak hoz profitot, de neked nem. Mérlegelj időben!

Meglepően sok jó és pozitív történésre számíthatsz ezen a héten, remek ötletekkel, strukturált gondolatokkal minden percet szebbé tehetsz, a feladataid végeredménye pedig csillogóbb és fényesebb lesz. Hitesd el magaddal, hogy bármire képes vagy, bármilyen célt el tudsz érni! Így van, igaz? Kifejezetten szerencsés változást hozhatnak a következő napok akkor, ha mersz változtatni a régi berögzöttségeken, ebben pedig a keddi újhold lesz segítségedre. Nem szükséges mindent azonnal és egy csapásra megoldani. Elég, ha mindennap elrendezel egy komoly ügyet, és ez felszabadítja a lelked. Elsősorban munka, karrier vagy üzleti téren számíthatsz sikerre. Ha anyagiak terén állsz válaszút előtt, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb döntést hozod meg.

Már a múlt héten is érezhetted, hogy megérintett a változás szele, sok örömteli dolog történt körülötted, és bár egyik sem volt átütő erejű, de mindegyik javította a hangulatodat. Pontosan tudod, hogy mit kell tenned, és jó hír lehet számodra, hogy a keddi újhold, valamint a Nap közelgő jegyváltása nagyon kedvezően hat rád, tetteidre, és meglepően sok pozitív gondolat is kipattan a fejedből. Hitesd el magaddal, hogy jó irányt vesz az életed. Tudatosítsd a fejedben azt, hogy minden rendben van, és ami történik, az a te érdekeidet szolgálja, a te szellemi fejlődésedet segíti elő, és a te lehetőségeid számát gyarapítja. Mindegy, milyen irányból érkezik hozzád a csoda, ugyanis a szerencse többrétű dolog lehet. Örülj, hogy jól alakulnak az ügyeid!

Energikus, mozgalmas napokat ígér ez a hét, és mindaz, amit most a fejedbe veszel, jól sülhet el, lépj a tettek mezejére. Terveidtől ne hagyd magad eltéríteni. Bármi történjék, légy kitartó, így legalább biztos eljutsz oda, ahová szeretnél. Lazsálásra biztosan nem lesz időd, használd ki a lehetőségeket, akad belőlük bőven, főleg szakmai, ha még suliba is jársz, akkor tanulmányi téren. Bármibe kezdesz most, az arannyá válik a kezedben, később pedig be tudod zsebelni a dicséreteket, amelyek nemcsak szóbeliek lesznek, hanem anyagiak formájában is jelentkezni fognak. Fogadd el azt, amit a sors kínál, fordítsd a magad javára az információkat, a másokkal való közös munka lehetőségét. Azért fantasztikus az, ami rád vár, mert különösebb áldozatot nem kívánnak tőled az égiek most.

A hét elején fáradékonyabb leszel, nehezen veszed fel a tempót, az új feladatok pedig szinte megrémisztenek. Könnyen megtörténhet, hogy hamarabb feladsz dolgokat, és ami nem sikerül esőre, azt jó eséllyel meg sem akarod próbálni másodjára. Ez nagy hiba! Kedden este fordul a kocka, érkezik az újhold, épp ezért ne legyen okod az aggodalomra, mert szerda reggelre ismét fitt leszel, lendületet veszel, és bátran kimondhatod, hogy ismét jól érzed magad a bőrödben. A problémákra ne úgy tekints, mint kivitelezhetetlen dolgokra, hanem szimplán megoldandó tennivalóként vedd számba őket. Csütörtöktől nyisd ki a füled és a szemed, fontos hírek érkezhetnek, és ezekre reagálnod kell!

Jelentős dolgokra számíthatsz ezen a héten. A változás szele megérint, viszont nem mindegy, hogy időben észreveszed a jeleket, vagy késlekedsz egy új kihívás megkezdésével. Összpontosíts a hírekre, és azonnal reagálj is rájuk. Bármi adódjék, az a te érdekedben történik, csakis pozitív eredményekkel zárulhat ez a hét. Ne vacillálj, egy percig se habozz! Ami jön, fogadd el! Nyisd ki szíved ajtaját, hogy mihamarabb beérkezhessen hozzád a jó. Az anyagiakkal összefüggésben fontos döntést kell hoznod, ne bízd azt másra, legfeljebb hozzáértő segítséget kérj. Vállald be, hogy hallgatsz az első megérzésedre, és nem mások félelmei alapján hozol döntést. Fontos szem előtt tartani, hogy a pénz iránya befelé, nem pedig kifelé tendál!

Érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz hétfőn, akár rossz döntéseket is hozhatsz, úgyhogy semmit ne hamarkodj el. A Vénusz és a keddi újhold együttes hatása sok furcsa érzést indít el benned. Amire mindenképpen fel kell készülnöd, az az, hogy ki kell mozdulni a komfortzónádból, ugyanakkor feleslegesen hadakoznál ellene. Fogadd el az inspiráló hatásokat, ezek segíthetnek rávilágítani arra, hogy mit nem csinálsz most jól, vagy épp nem a megfelelő időben és helyen. Vedd észre, hogy nem mindig bánsz jól az emberekkel, vagy épp ők veled. Ideje rendezned emberi kapcsolataidat, ha kell, kérj bocsánatot, ha kell, akkor zárj le a héten egy olyan köteléket, amely csak elvett tőled időt és energiát, de semmit nem adott cserébe. Hétvégére szuper jó lesz a kedélyállapotod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.