Hétvégi horoszkóp (június 20-21.) - Menj el, lásd meg, tapasztald meg!

június asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondosan eltervezett programok és kötelezettségek helyett itt az ideje átadnod magad a szabadság felszabadító érzésének. Ne agyalj túl sokat, légy befogadó, és hallgass a megérzéseidre!

Lehet, hogy te még nem érzed, de tudd, hogy a hátad mögött álló hétköznapok meglehetősen eredményesek voltak. Itt a hétvége, csillapíthatod a tempót, jöhet a megérdemelt pihenés! Galiba legfeljebb abból adódhat, ha a gondolataid rendszeresen visszatérnek a munka világához. Ne engedd! Családod és barátaid is jobban örülnének annak, ha végre nekik szentelnéd az idődet, és rájuk figyelnél. Azt is érezned kell, hogy magánéleti téren megoldódhat vagy lezárulhat egy hosszabb ideje húzódó ügy, de légy nyugodt, mert pozitív végkicsengése lesz.

Ez a hétvége pont olyan lesz, amilyennek elképzeled, sőt, talán még jobb is! Nyugalomra, harmóniára vágysz? A csend lehet az egyetlen igazi mentőöved? Legyen úgy! Bulizni mennél? Nem fogsz csalódni, biztos megtalálod ehhez a legjobb társaságot. Ebben a hétvégében épp az a különleges, hogy nem kell alkalmazkodnod semmihez és senkihez, hanem kedved szerint alakíthatod a dolgokat. Azért persze nem árt, ha békét teremtesz magad körül, és összeszeded a gondolataidat, ám, ha ehhez egy óriási buli kell, hogy levezesd a feszültséget, akkor válaszd ezt az irányt! Tulajdonképpen bármit megtehetsz, a lényeg, hogy te jól érezd magad.

Szuperjó hétvége vár rád, tele leszel energiával, jó ötletekkel, és az emberek keresni fogják a társaságodat. Te csak mosolyogj, bulizz, menj koncertre, fesztiválra, találkozz emberekkel, a lényeg: ne ülj otthon, ne zárd magadat a négy fal közé. Megkapod a kellő inspirációt ahhoz, hogy minden rendben legyen veled és körülötted, így pedig másokra is jó hatással lehetsz. Talán sokakat zavarba ejt, hogy te velük ellentétben egyenesen ünnepi hangulatban leszel, de ez ne vegye el a kedved semmitől. Egyszerűen csak érezd jól magad, legyenek konkrét terveid, és hidd el, ezek pont a kedved szerint alakulnak, és az eredmény sem marad el.

Az égiek nagyon kedvező hatásokat biztosítanak számodra egész hétvégén. Rendezheted függőben lévő, magánjellegű ügyeidet, kibékülhetsz ellenlábasaiddal, de akár a jó ötleteknek is teret adhatsz. A kellemes energiák segítik utadat, feltöltenek energiával, mosolyra és tettekre sarkallnak, sokaknak leszel most támasza, jó barátja, segítője. Jól teszed, ha konkrét, pontosan körülírt tervekkel rukkolsz elő a hétvégét illetően, így pedig nem érhet csalódás, és minden a kedved szerint alakul. Ne lepődj meg, ha sokan akár vakon is követnek téged, hisz tudják, megbízhatnak benned. Légy boldog és elégedett!

Ez a hétvége érdekes, izgalmas és kedvedre való lesz, összességében pedig minden vágyad beteljesüléséhez segítséget adnak az égiek. Ha magányos vagy, akár a szerelem is bekopogtathat az ajtón, adj ennek teret, ne hárítsd! A tartalmas, csendes pihenést halaszd el, inkább készülj fel arra, hogy valamilyen formában munkába kell állnod, be kell segítened egy rokonodnak, de akár otthon is akadnak halaszthatatlan tennivalók. Fogadj el mindent úgy, ahogy az alakul, mert minden a te javadat szolgálja, még akkor is, ha esetleg eleinte nem így tűnik. Lehet, hogy látszólag nem indul a legjobban a hétvégéd, de biztosan jól végződik!

Végre itt a hétvége, és azon túl, hogy vártad, jó hír az, hogy minden a kedved szerint alakul. Cselekedj a saját belátásod szerint, utazz el, menj olyan helyre, ahol ismerkedni tudsz, szerezz új barátokat vagy egy új szerelmet. Mindenképpen örömteli, hogy a tettvágyad sokkal erősebb a semmittevés utáni sóvárgásnál. Menj, találkozz, ismerkedj, csinálj olyat, amit eddig még soha! Ha lehetőséged lesz rá, akkor bátran vállalj valamilyen feladatot barátoknál, a nagyinál, vagy egyszerűen önkénteskedj! Lényeges szempont az, hogy válogasd meg, kinek nyújtasz segítő jobbot. Olyan emberek vagy célok mellé állj, akikről és amelyekről tudod, hogy tényleg fontos ideológiát képviselnek.

Szépen eltervezed a hétvégi programokat? Remekül a hangzik, a kérdés csak az, hogy a megvalósítás is gördülékenyen megy-e? Szombaton elég hamar szembesülsz azzal, hogy környezetedből páran alaposan keresztülhúzzák a számításaidat, és megállíthatatlanul más irányba haladnak a dolgok. Ám ne aggódj, hamar kiderül, hogy még a te terveidet is felülmúlja majd ez a hétvége! Amint megérzed, hogy neked is kedvedre lesz egy program, egy közös cél elérése, gyorsan alkalmazkodsz, később pedig még hálás is leszel. Hidd el, az élet visszaigazolja, hogy ami most történik veled, az bizony hasznos lesz számodra.

Vértezd fel magad minden eshetőségre, sok különféle dolog történhet veled és körülötted ezen a hétvégén! A tervezett programok, találkozók más irányt vehetnek, és bizony akadhat pár sürgősen megoldandó ügyed. Különösen akkor kell gyökeresen eltérő történésekre számítanod, ha eredetileg nyugalmas hétvégében reménykedtél. Aztán egyszer csak olyan meglepetés érhet, amilyenre nem is számítottál. Valami megoldódik, egy régóta megválaszolatlanul álló kérdésre az orrod előtt lesz a megoldás. Légy mindenre befogadó, így csakis pozitív eredmények érkeznek! Energiatartalékaidat feltöltöd, javul a kreativitásod, és elképesztő ötletekkel rukkolsz elő.

Teljesen biztos, hogy aktív, izgalmas hétvége áll előtted, még akkor is, ha eredetileg nem ilyen körülményekre vágytál. Nagyon energikusnak ígérkezik mindkét nap, tele pozitív gondolatokkal, kreatív ötletekkel és új ismeretségek szerzésének lehetőségével. Eljön az a pillanat, amikor te magad leszel a kezdeményező, és a környezetedet is megpróbálod rávenni arra, hogy valósítsatok meg pár remek programot közösen, hisz az együtt töltött idő sokkal örömtelibb, mint egyedül lenni. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni vagy távolra utazni, épp elég, ha a közeli parkban piknikeztek, vagy a kertben szerveztek grillpartit. A munkát kerüld el, vasárnap se jusson eszedbe ilyesmi.

Ezen a hétvégén leginkább csöndre és harmóniára vágysz? Ez nem véletlen, hisz nosztalgikus hangulatba kerülsz, régi emlékek jönnek elő a gondolataidban, ez magával ragadhat, ám az már egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi időre! Ha túl sokat mélázol régi ügyeken, cimborákon, lerendezetlen helyzeteken, lehet, hogy a végén felizgatod magad, és tovaűzöd a jó kedélyállapotodat. Vagy most azonnal kezdj neki néhány még rendezhető ügy tisztázásának, vagy egyetlen percet se pazarolj rájuk, mert csak a hangulatodat rontod el. Inkább a családod vagy barátaid invitálását kellene elfogadnod, vagy elmenni bulizni, és felszabadulni a terhek alól.

Légy elégedett és boldog! Mert mindkettő belülről fakad, nem pedig kívülről. Jelen helyzeted nem rossz, sőt! Örülj annak, amid van! A barátoknak, családtagoknak, egy jó hétvégi programnak is helye van az életedben, engedd be őket sorban! Ha képes vagy a picit is tárt karokkal fogadni, akkor erőlködés nélkül lesz jó hangulatod. Szombaton a vegyes hatások miatt leszel kissé kiszámíthatatlan, de vasárnap már madarat lehet fogatni veled. Akad majd, aki le akarja törni a felhőtlen jó kedvedet, de ne törődj vele, kerüld el a társaságát! A mosoly legyen letörölhetetlen az arcodról, ám ne feledd, hogy ezt a jó szokásodat megtarthatnád a borongósabb hétköznapokra is.

Bár egyáltalán nem kedveled a bizonytalan élethelyzeteket, most mégis arra sarkallnak az égiek, hogy hagyd magad sodortatni az árral, és kiválóan alakul az egész hétvégéd! Töltsön el örömmel annak a lehetősége, hogy elképzeléseidet, vágyaidat úgy tudod másokkal tudatni, hogy senki nem veszi tolakodásnak. Környezeted jelentős része befogadó lesz javaslataidra, sokan keresik a társaságodat, így érdemes kihasználnod ezt úgy, hogy nem csak programötletekkel leped meg az embereket, hanem óvatosan felhozod a függő, rendezni való ügyeket. A kommunikációd kifinomult lesz, így nem csak a saját dolgaidat, hanem még másokét is elrendezed a hétvégén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.