Júliusi szerelmi horoszkóp - Olyan érzés ragad magával, amihez nem volt hasonló az életedben

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár párkapcsolatban élsz, akár magányos vagy, nem győzöd majd kapkodni a fejed júliusban, ha szerelmi ügyekről lesz szó. Lesznek galibák, váratlan helyzetek, szerelmi háromszögek, a szinglik életébe pedig szinte berobban majd a Nagy Ő. Nézd meg, neked mit tartogatnak július havára a csillagok!

Páros: Békés, csendes, szerelemes nyári estékre vágysz? Július eleje biztos nem ilyen lesz, kellemetlen hatások okoznak galibát köztetek, könnyen kialakulhatnak vitás helyzetek. Változtass a megszokásokon, vigyél új lendületet a mindennapokba, az majd segít!
Páratlan: Üldözd messzire azt a gondolatot, hogy továbbra is a magány számodra a legjobb „társ". Itt az ideje változtatnod! Verd ki a fejedből a szingli szót, mondj igent minden férfinak, aki az utadat keresztezi. Flörtölj szemérmetlenül, semmit nem veszíthetsz!

Páros: Nemcsak a kánikulában, hanem az érzelmekben is bővelkedsz, nagyon jó időszaknak nézel elébe. Vigyázz, akár egy különös háromszögbe is belebonyolódhatsz, rajtad múlik, mi lesz a vége. Hozz olyan döntést, ami számodra jó, de ezt az állapotot ne tartsd fenn tartósan!
Páratlan: Mozdulj ki a komfortzónádból, és mutasd meg a csábosabbik oldaladat a világnak. Észre fogod venni, hogy sokan keresik majd a kegyeidet, és akad köztük, aki tartósan fog ostromolni. Ha bejön neked a pasi, ne habozz randira hívni - különben más megteszi helyetted!

Páros: Lenne mit formálni meglévő kapcsolatodon? Ha így érzed, de mégsem gondolod lezártnak a kapcsolatodat, akkor fogadd be a Vénusz inspiráló energiáját! Merd kimondani, hogy elégedetlen vagy, és több érzelemre, testiségre vágysz.
Páratlan: Július 12-ig minden esélyed megvan egy új szerelemre, sőt olyannyira belegabalyodsz valaki hálójába, hogy onnan aligha tudsz kivergődni egyhamar. Vesd bele magad az életbe, menj partikra, ismerkedj, és ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat sem!

Páros: Vegyes érzelmek vannak benned, nem is tudod, mit kezdj a kedveseddel? Nem tudod, hogyan tudnád a figyelmét jobban magadra vonni? Itt az idő, hogy gondolkodj, és eldöntsd, mellette maradsz, vagy tovább lépsz. A legjobb döntést fogod tudni meghozni júliusban - kérdés, hogy melyik úton indulsz el?
Páratlan: Ördögi körben leszel, akit te kívánsz, az mást akar, aki meg téged szeretne, azt te utasítod el. Lehet, hogy nem jó stratégiával próbálkozol? Ideje lenne változtatnod néhány dolgon! Próbálj szerencsét a szokásostól teljesen eltérő helyeken és társaságban.

Páros: Szívügyek terén számos lehetőséged adódik. Kivirulsz, mintha csak most ismerted volna meg a kedvesedet, lendületbe jöttök, felfedezitek egymás rejtett képességeit, és ez ismét óriási vonzalmat alakít ki köztetek. Ez tetszeni fog, nagyon csábít, és még inkább inspirál.
Páratlan: Csipkerózsika is felébredt egyszer az álomból, itt az idő hát, hogy te is megtedd! Ha a férfi nem látja, hogy nyitott és befogadó vagy, akkor nem fog közeledni feléd. Ugye nem akarsz a nyár hátralévő részében magányosan kóborolni? Akkor tegyél az ügy érdekében!

Páros: Erővel akarod a kedvesedet megtartani, esetleg irányítani? Vigyázz, mert ez ellenállást szülhet benne, és akár a szakítás is felmerülhet köztetek! Ne keress a kákán csomót, légy belátó, és fogadd el, ha önálló döntéseket akar hozni. Ez még nem a vég, épp ez lehet egy új kezdet!
Páratlan: Legyen fontos szempont az őszinteség és a nyíltság az első randin! Menj új helyekre, ne félj ismerkedni, most óriási esély van arra, hogy olyasvalaki fusson be az életedbe, aki az általad fontosnak vélt értékekkel bír. Sok próbálkozásból ki tudod választani a legmegfelelőbbet.

Páros: Mozgalmasnak ígérkezik a nyár dereka, érzelmek terén komoly döntéseket kell meghoznod, vagy így, vagy úgy, de mindenképpen más irányba indulsz majd el. Az események kiszámíthatatlanok. Ne ítélj elsőre, mert most könnyen fordulhat a kocka!
Páratlan: Ne bújj el a megszokásaid mögé, formálj a mindennapjaidon, így pedig új lehetőségek tárulnak eléd. Próbálkozz új helyeken, új közegben, és néhány régi megrögzöttséget is magad mögött hagyhatsz. Varázsold el bájaiddal, és a hatás sem marad el.

Páros: Kapcsolatod pozitív irányba fordul, mindenképpen fontos lépéseket fogtok megtenni a közös jövő irányába, mindkettőtök legnagyobb megelégedésére. Újra elárasztanak az érzelmek, kedvesed figyelmesebb lesz veled, mint valaha. Odaadás és romantika öleli körbe a mindennapokat.
Páratlan: Elkerülhetetlen, hogy befusson végre életedbe a Nagy Ő. A Vénusz megteremti ehhez a kellő közeget, bár az is igaz, hogy ezt sok flört és randi előzi meg. Ne mondj senkinek nemet, hidd el, ez is része annak, hogy eljuss a vágyott célszalagig, ahol a kedves vár rád.

Páros: A kánikula szerelmi téren a lehető legjobbat hozza ki belőled, szenvedélyes leszel, és nemcsak a kedvesed, hanem bizony másvalaki figyelmét is felkelted. Ez utóbbit csak mértékkel használd ki, nehogy egy komoly vita alapját adhassa a féltékenykedés.
Páratlan: Randevúkra és flörtökre vágysz? Lesz benne részed bőven, viszont fontos, hogy mindenkinek mondj igent! A Nagy Ő nem biztos, hogy sármos, gazdag vagy épp elbűvölő. Könnyen lehet, hogy hétköznapi lesz, a szíve viszont csak érted fog dobogni.

Páros: Rálelsz végre a vágyott nyugalomra, különösebb aggályod nem lehet. Tervezzetek sok közös programot a kedveseddel, és ne csak hétvégékre, hanem az estékre is! A közös idő, koncertek, színházak még közelebb hoznak titeket egymáshoz, a szerelem mámora csodás élményeket szerez nektek.
Páratlan: Zárd le a magány korszakát! Eddig tartott, nem tovább. Minden lehetőséged adva van, hogy randizz, flörtölj, adj esélyt annak, hogy megismerhessenek téged közelebbről, így pedig hamar fel fogod ismerni, hogy a sok udvarló közül ki lehet az igazi.

Páros: Játssz nyílt lapokkal! Eszedbe se jusson félrevezetni a kedvesedet! Mondd ki, hogy elég volt, és nem akarod folytatni. Ha egy új ismeretség lehetősége bukkan fel, akkor annak adj teret! Ha viszont eszed ágában sincs továbblépni, akkor se félgőzzel haladj előre.
Páratlan: Felejtsd el a szingli szót, és mindent, ami ehhez kapcsolódik. Nem neked találták ki! Ott lebzsel a szerelem körülötted, csak be kellene engedned a szívedbe! Most egy olyan, nem várt érzést tapasztalhatsz meg, amelyre nem volt példa eddigi életedben.

Páros: Júliusban rálelsz a rég áhított harmóniára, akkor, ha alaposan kielemzed kapcsolatodat, és átbeszéled a kedveseddel azt, hogy miként tudnátok javítani a mindennapokon, hol tudnátok egymásnak többet segíteni, kinek és mi esne jól mostanság. Öleld körül a kedvesedet törődéssel, őszinteséggel.
Páratlan: Az, aki boldogsággal töltheti meg a napjaidat, ott van a közvetlen közeledben! Lehet, hogy nem egy Adonisz, lehet, hogy nem ostromol nap mint nap, de épp a csendessége, figyelmessége lehet árulkodó. Biztos, hogy ismered is, csak még nem pattant ki a szikra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.