asztrológia szex horoszkóp szerelem nyár 2015 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulni, tanulni, tanulni - egymásról, egymástól, de legfőképpen saját magunkról. Az elkövetkező nyári hetek nem csupán sok szexet és még több romantikát ígérnek a csillagjegyeknek, hanem komoly döntések meghozatalát, és a két ember közötti tartós szövetség megtapasztalását. Mert igaz a mondás: a szerelem tényleg mindent legyőz!

Életed legjelentősebb nyara áll előtted. Mindegy jegy közül valószínűleg Te leszel az, aki ha visszatekint erre az időszakra, rájön: a legfontosabb, és egyben a legnehezebb döntéseket kellett meghoznod szerelmi életedben. Már június közepe körül érezni lehetett, hogy valami nagy dolog van készülőben. Akár rövidebb, akár hosszabb párkapcsolatban élsz, eljött az ideje, hogy átgondold: egy könnyed, nyári kalandot reméltél választottadtól, avagy készen állsz-e rá, hogy valóban elkötelezd magad mellette? Az univerzum szerint igen, ám ne aggódj, a csillagok bőven adnak időt arra, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg. Míg a szerelmes Kosok ezen agyalnak, addig a szingliket is próbára teszik a csillagok: kalandvágyuk csillapíthatatlannak látszik, ám az élet az elköteleződés felé tereli őket. Nem érdemes ellenállniuk, hiszen úgy sem tudnak!

Hála a Vénusznak, úszni fogsz a rózsaszín ködben és eszed ágában sincs leszállni a földre. Zsigereidben érzed, hogy ő az igazi, mondjon bárki bármit. A csillagok mégis arra kérnek, lépj hátra pár lépést, és igyekezz más szemmel tekinteni a kedvesedre - valóban olyan, amilyennek te látod? Ha a válasz igen, ne foglalkozz a kritizálóiddal, ha azonban mégsem vagy benne biztos, ne félj megtenni az ilyenkor szükséges lépéseket. Éppen miatta toporog még csak az ajtód előtt az, akire már oly régóta vársz, és bizony addig nem fog belépni az életedbe, amíg nem rendezted el a körülötted lévő szálakat. Bár ínyedre vannak a testi örömök, a szingliket óva intjük attól, hogy ismeretlenekkel bonyolódjanak kalandokba. Nyár és szabadság ide vagy oda, ebből sajnos nem úgy fogsz kijönni, ahogyan vártad.

Valaki igazán különlegeset sodorhat eléd az élet júliusban. Ám hiába a hajnalig tartó beszélgetések és az azt követő felejthetetlen együttlétek, ez a kapcsolat sajnos aligha lesz több egy ártatlan nyári flörtnél - legalábbis egyelőre. Ne ásd el magadba mélyen az illetőt, valamikor kora ősszel újra keresni fog téged! A már párkapcsolatban élő Ikreknek azt tanácsoljuk, ne a nyári hónapokban hozzanak fontos elhatározásokat szerelmi életükben: legyen szó házassági szerződésről vagy összeköltözésről, érdemes megvárni vele az ősz első napjait. Addig is rengeteg fontos dologról tanulhatsz kapcsolatodról és kedveseddel kapcsolatosan, végül pedig ezek segítenek majd hozzá a lehető legjobb döntés meghozatalához.

Rég érezted magad ennyire jól a bőrödben, a belőled áradó szexuális energiáidnak pedig aligha tud ellenállni bárki. Lehetetlen lesz nem észrevenni téged, érdemes hát kihasználnod a helyzeted. Ha tetszik valaki, ne félj megtenni az első lépést, bátran menj oda hozzá - a csillagok végig egyengetni fogják utadat. Mindössze két nap lesz a nyári időszak folyamán, amikor hatalmába keríthet a csalódottság és az egyedüllét érzése: július 14-én és augusztus 4-én ne sajnáld magadtól az örömforrásokat, mert rád fognak férni! A párkapcsolatban élő Rákok számára a július 1-jei telihold jelentheti a fordulópontot szerelmi téren. A csillagok óva intenek az elhamarkodott döntésektől, és arra kérnek, egészen július 15-ig várj velük - ekkorra te és a partnered is tisztábban látjátok, merre halad kapcsolatotok.

Igyekezz minél többet kihozni ebből a nyárból, kedves Oroszlán, mert az univerzum nem fog kímélni téged a tapasztalatoktól és a tanulnivalóktól, ha a szívügyekről van szó. A jó hír, hogy ebben az égiek is támogatni fognak: a Vénusz július 31-ig a jegyedben mozog, ettől pedig nem csupán te érzed magad ellenállhatatlannak, hanem bizony az ellenkező nem tagjai is ugyanezt gondolják majd rólad. A lepel július 31-én hull majd le kiválasztottadról, hála a szerelem bolygója retrográd mozgásának. Ami elsőre tetszett benne, az most már nem biztos, hogy ugyanúgy bejön, ráadásul rájössz, mennyire sok múlik azon a belső tulajdonságokon. A Mars augusztus 8-án lép a jegyedbe, amelynek köszönhetően sokkal bátrabban nézel szembe az eddigi nehézségekkel, magánéleti válságokkal.

Azok a Szüzek, akiknek eddig titokban kellett tartaniuk kapcsolatukat, júliusban hatalmas fordulatra készüljenek. Nem feltétlen a felvállalás pillanatától kell tartaniuk, sokkal inkább az önmagukban tett felfedezéstől. Tele leszel kételyekkel, amelyek megválaszolásában csakis kedveseddel juthatsz előrébb - vagy éppen miattuk távolodhattok el egymástól. Ne félj elengedni a kezét, te is és ő is megérdemel egy egészséges párkapcsolatot! A szingliknek is tartogatnak leckét a nyári hónapok szerelmi téren: igyekezz elengedni minden múltbéli sérelmet, amelyeket korábbi szerelmeid hagytak a szívedben, mert csak így fogsz nyitni az új szerelem felé.

Izgalom, öröm és sok-sok szerelem - ezzel lehet jellemezni az elkövetkező nyári heteidet. A szinglik tobzódnak a rengeteg buliban, és nem győznek eleget tenni a sok-sok meghívásnak. Azért igyekezzenek, mert valahol itt bukkanhat fel a Nagy Ő, aki már első látásra elcsavarja a fejüket. A párkapcsolatban élők sem fognak unatkozni, erről pedig a Vénusz és az Uránusz nagyszerű szöge fog gondoskodni. Eljött az idő, hogy végre minden olyan régóta dédelgetett fantáziájukat valóra váltsák partnerükkel. Akár szerelemben, akár egyedül köszönt rád a nyár vége, figyelj jobban a kommunikációra: a rosszul megválasztott szavak könnyen bajba keverhetnek.

Ugye te is érzed már, hogy ez a szerelem már nem a régi? Bár tudod, mit kellene tenned, meglepő módon most az eszedre hallgatsz a szíved helyett: a karrier, a mindennapi élet és a megélhetésed mintha fontosabb lenne számodra a saját boldogságodnál. Mindenképp döntened kell, erre sürgetnek a csillagok is, akik már azt is tudják, merre egyengetik tovább az utad az új szerelem felé. A szingliknek az augusztus 29-i telihold éjszakája tartogathat meglepetéseket: egy különleges valaki toppanhat az életedbe, akivel nem csupán testileg, lelkileg, hanem spirituálisan is összepasszoltok.

Mintha a kisördög bújt volna beléd, annyira nem fog rád ismerni a partnered. Mégse gondold, hogy ő bármennyire is bánni fogja ezt: az újdonság varázsa mind lelkileg, mint testileg stimulálóan fog hatni kapcsolatotokra. A nyári hónapokban előszeretettel feszegeted határaidat szexuális téren, még az is lehet, hogy néhány eddigi tabuddal is le fogsz számolni végérvényesen. A szingli Nyilasoknak is tartogat néhány meglepetést a július és az augusztus, tartsák hát nyitva a szemüket, mert az, akiről első látásra azt gondolták, nem illik hozzájuk, valójában a lehető legjobb dolog lesz, ami történik velük a nyáron. Egy jó tanács: a barátaidat kíméld meg a szerelmi életedtől. Nem biztos, hogy hallani akarnak minden részletet.

Hála a Mars közbenjárásának, az elkövetkező hetekben izzani fog körülötted a levegő. Ám nem mindig a legjobb értelemben. A házasságban vagy hosszabb párkapcsolatban élők készüljenek, mert viták sokaságát kezdeményezhetik, amelyeket nem minden esetben követ majd a mindent elsimító békülőszex. Önző leszel és akaratos, partnered pedig csak július közepén lélegezhet majd félre: hála a július 15-i teliholdnak, sikerült egy teljesen új lapot indítanotok kapcsolatotokban. Ugyanez jól jöhet a szingli Bakoknak is, akiknek a teliholdas éjszaka tartogathatja az új szerelmet. Ha pedig már randiztok egymással, számíts rá, hogy udvarlód komoly szándékokkal rukkol elő!

Az elkövetkező hetekben kiderül, mennyire szoros a kapcsolatod kedveseddel. A csillagok csupa olyan próbatételek elé állítanak benneteket, amelyek alapján újra átérzed a szeretet, a szerelem és a tisztelet erejét és fontosságát, és sokkal erősebbnek és dolgában biztosabbnak fogod magad érezni, mint előtte. Hasonló tapasztalatok birtokába juthatnak az egyedülálló Vízöntők is, amennyiben végre rászánják magukat az ismerkedésre. Július végén járjanak nyitott szemmel, mert olyasvalakit sodorhat eléjük az élet, akivel szellemileg nagyon egy húron pendülnek!

Ha szerelemről és párkapcsolatról van szó, nem győzöd majd kapkodni a fejed az elkövetkező nyári hetekben. Akár elköteleződtél már valaki iránt, akár még nem, a Mars nem hagyja, hogy a szenvedély kihűljön belőled. A szerelmes Halak ki sem mozdulnak a hálószobából partnerükkel, kreativitásukkal és csáberejükkel teljesen leveszik a lábukról partnerüket. És itt még nincs vége: hála a Jupiternek, az ajándékok és áldások bolygójának, augusztusban lánykérésre, esküvőre számíthatnak. Ha nem is alakulnak most olyan jól a szerelmi ügyeid, akkor ez a hónap lesz az, amikor végre helyreáll minden, és ismét tudsz a boldogság felé nyitni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.