Heti horoszkóp (július 20-26.) - Mondd ki, amire vágysz, és teljesül!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extra feltöltődési lehetőséget kínál a növő hold és az Oroszlán jegyébe lépő Nap. Itt az alkalom, hogy valami különlegeset, formabontót tegyél - nem fogod megbánni!

Bármi történjék a napokban, bárhová sodorjon az élet, akármennyi kihívással kerülj is szembe, teljesen biztos, hogy remekelni fogsz, nem veszíted el a lendületedet, és mindig lesz valaki, aki inspirálni fog, tanáccsal lát el, irányt mutat, ösztönöz. Hát kell ennél több? A környezetedben lévő jó szándékú emberek száma váratlanul megnő, s mindig valami olyasmit adnak neked, amire neked éppen szükséged van a továbblépéshez. Sok fontos, érdekes és egyben jelentős esemény történik körülötted, valamilyen formában mind építő hatással lesz életedre. Rengeteg megoldandó feladat sorakozik előtted, de sem a munka, sem pedig a magánélet terén nem fogsz kudarcot vallani. Kreatív ötleteidet építsd be a mindennapokba, és ne sajnáld az időt semmitől!

Nem leszel túl kiegyensúlyozott szerdáig, állandóan rohansz valahová, szinte napról napra veszítesz a lendületből. Ismerd be, hogy túlvállaltad magad, mert éppen ez lesz az, ami közelebb visz a megoldáshoz. A logikus gondolkodás, az újratervezés segítségedre lehet abban, hogy eltűnődj, kicsit lenyugodj, s megpróbáld tervezni a jövőt, összeszedni a gondolataidat, átstrukturálni a pillanatnyi teendőidet. Ne aggódj, ez a nehézkes hatás csütörtökre megszűnik, s visszatalálsz önnön magadhoz. Lelkivilágod most bizony sérülékenyebb lesz, ezért nagyon fontos, hogy ne vegyél semmit személyeskedésnek, s ha mégis sikerül valakinek megsértenie téged, akkor erőltess mosolyt az arcodra, s lépj túl a dolgon, ne rágódj az adott ügyön napokig, vagy akár hetekig! A hétvége remeknek ígérkezik.

Jókedvű leszel, s ráadásul teljes mértékben a magad ura, azt tehetsz, amit csak akarsz, és ez fontos ahhoz, hogy végre a magad útját járd. Lendülettel teli, mozgalmas, izgalmas napok állnak előtted, ugyanakkor fel kell arra készülnöd, hogy lazsálásnak, láblógatásnak most nem lesz helye. Menetelned kell előre, és nap napot követve adódnak új kihívások. Kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, örökké ugrásra késznek kell lenned, csak így lehetsz első, egyetlen és különleges. Ha lépést akarsz tartani másokkal, akkor mindenre figyelj, és mindig legyen „B" terved! Bármin dolgozz is jelenleg, gőzerővel tedd azt, ne csak ímmel-ámmal. Ha vakációzol, ott is fergeteges ritmusra légy felkészülve.

Fontos időszak következik, az előtted álló hét történései tartós eredményekkel kecsegtetnek, épp ezért nem mindegy, hogy csak félig vagy teljes erőbedobással teszed a dolgod. Be kell bizonyítanod, hogy sokkal több van benned, mint azt az emberek gondolják. Rejtett tartalékaidat vedd elő, kezdeményezz beszélgetéseket, eszmecseréket, s oszd meg titkos terveidet másokkal. Biztos, hogy hirtelenjében sokan fel fognak figyelni kreativitásodra, ez pedig hamarosan sikert hoz neked. Új dolgok szökkennek szárba, ne félj az ismeretlentől, a bizonytalanságtól, a kételyeket űzd messzire. Semmi mást ne tegyél, minthogy szívből és őszintén cselekedsz. Ez hamarosan meghálálja önmagát!

Alapvetően jók a tendenciák, amit szeretnél, azt biztosan meg is tudod valósítani az előtted álló napokban. Különféle lehetőségeid lesznek, hogy fejlődj, növekedj, vagy akár le is zárj régi ügyeket. Bátran használj ki mindent, ami megadatik. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll, így érdemes jó időbeosztást készíteni, hogy biztosan minden tervezett tennivalónak a végére érj péntekre. Összességében jól érzed magad a bőrödben, sokat fogsz mosolyogni, élvezni a napsütést, és már azért is hálás tudsz lenni, ha egy jót beszélgethetsz valakivel. Érdekes információk juthatnak a birtokodba, amelyek nem most, hanem a következő hetekben lesznek hasznodra. Anyagilag stabilizálhatod, vagy jelentősen javíthatod jelen helyzetedet. A szórakozás se maradjon ki életedből!

Nem létezik olyan élethelyzet, akadály, gát vagy elrettentő hír, mely megakadályozna abban, hogy elérj oda, ahová tartasz. Bármit megtehetsz, bárhová elmehetsz, a siker elkísér. Ha vakációzol, akkor minden a terveid szerint alakul, sőt, talán még annál is jobban! Ha dolgoznod kell, akkor turbófokozatra kapcsolva a saját tennivalóidon túl másoknak is besegítesz. Semmiben nem fogsz hiányt szenvedni. Erőre, akaratra, kitartásra van szükséged? Az égiek segítenek! Tele vagy erővel, energiával, mindent meg akarsz valósítani, amit mostanra terveztél. A pillanatnyilag adódó lehetőségeket ragadd meg, ez most jó taktika, hisz sokan nem dolgoznak, vakációznak, vagy épp nincs kedvük meghódítani a világot, így te igazi nyertese lehetsz ennek a hétnek.

Rád aligha mondható az, hogy szeleburdi módon, meggondolatlanul mennél előre, s akár a falon is lyukat ütsz, csak tovább haladhass. Elvileg nem vagy Kos-tulajdonságokkal felvértezve, ám ezen a héten mégis taktikát váltasz, s kipróbálod, milyen az, ha a pillanatnyi megérzések alapján döntesz, s akár jelentős kockázatokat is bevállalsz. Tudd, hogy jól döntesz! Nem fogsz hibázni, ez most teljesen biztos! Nyugodtan hagyd ki a megfontoltságot, amint válaszút elé kerülsz, mert a lehető legjobbat tudod kihozni pillanatnyi lehetőségekből! Nem kell körültekintőnek vagy precíznek lenned, mert tényleg kiválóan fog működni a hatodik érzéked. Tedd, amit a szíved diktál, és minden megy, mint a karikacsapás.

Úgy érzed, elakadtál az élet sűrű rengetegében? Kissé lassan, vagy épp akadozva haladnak ügyeid? Ne izgulj, ami eleinte nem halad, szerdától lendületet vesz, s örülhetsz, ha minden adódó feladatnak a végére tudsz járni. Nemcsak a növekvőben lévő Hold képes feltölteni téged energiával, hanem az Oroszlánba lépő Nap is új perspektívákat fog kínálni neked. Hétvégén viszont már biztos, hogy harmónia és csend vesz körül, és nem kell 100 százalékon pörögnöd, persze, ez jót fog tenni neked. Biztosan tapasztalni fogod, hogy alkalmanként elveszíted a fonalat bizonyos témákban, de ne rémülj meg ettől az érzéstől! Ez is segíthet abban, hogy új utakat fedezz fel, másképp oldj meg bizonyos rutinfeladatokat, vagy megértsd, mi az, amiről időszerű lemondanod.

A hét első felében sokszor leszel nyugtalan, állandóan csinálnál valamit, haladnál, új terveket szősz, kapkodsz, és néha elhamarkodott válaszokat adsz a hozzád érkező kérdésekre. Vigyázz, mert a figyelmetlenség gondokat okozhat. Jó hír lehet az, hogyha előrelátó vagy, okosan tervezel, akkor a gondokat könnyedén kikerülöd. Ne félj attól, hogy a lehetőségeid száma csökken. Lehet, hogy így lesz, ám a kevesebb néha több, azaz inkább egy dologra koncentrálj, de ott a maximumra törekedj. Mindent megteszel azért, hogy rálelj a békére, de a változékony hangulat, ami folyamatosan uralkodik rajtad, inkább hátráltat, mint segít. Ha egyik pillanatban jól érzed magad, a másikban nem, akkor is tarts ki, mert a hétvége meghozza azt, amire vársz.

Senkinek ne engedd meg azt, hogy gátoljon a haladásban, céljaid elérésében! Ha behódolsz mások akaratának, épp azt veszítheted el, ami nagyon fontos számodra: a szabad akaratodat! EZ a tiéd, és ne add ingyen! Nem az a valódi gond, ha valaki megpróbál akadályozni, hanem az, ha hagyod ezt neki! Minden, ami veled történik, az általad válik kerekké, egésszé, tökéletessé! Az önös érdekeidet kivételesen helyezd előtérbe, és tedd, amit érzel, ami belülről fakad! A Hold egész héten dagad, semmiben nem akadályoz, az általa biztosított remek energiák a tettek mellett kedveznek a gondolkodásnak, tervezésnek, és annak, hogy csendben tovább haladj a kijelölt úton. Ha anyagiakkal összefüggésben meg kell hoznod egy fontos döntést, egy percig se halogasd.

Az égi konstellációk szerda estig elég vegyesek lesznek, így leszel fent, aztán lent, - mintha csak egy hullámvasúton ülnél. Az igazán nagy problémát abban láthatod, hogy bizonyos dolgokat lassabban tudsz megcsinálni, és olyan akadályok is utadat állják, melyek eddig sosem. A nyugtalanság könnyen eluralhatja életedet, csaponghatnak a gondolataid, és olyan ügyekkel összefüggésben is kételyeid merülhetnek fel, melyekkel kapcsolatban azt hihetted eddig, minden sínen van. Ezen a héten sok minden változni fog körülötted, még akkor is, ha ezeket nem magad kezdeményezed. Váratlan események sorára számíts, viszont jó hír, hogy minden a te javadat szolgálja. Lovagold meg a lehetőségeidet, és kivételesen menj szembe mások akaratával.

Jupiter hátszelével bárhová eljuthatsz ezen a héten, a növő hold nem engedi elfogyni a tartalékaidat, az Oroszlánba lépő Nap pedig szinten égi segítőd lehet döntéseid során. Lehetnek elgyengülések, váratlan helyzetek, de ne ijedj meg attól, ha valami lelassul, vagy alkalmanként kicsit lassabban jutsz előre. Ha néha kétszer kell nekifutni a rutinfeladatoknak, hát tedd meg, lehet, hogy később hasznod lesz abból, hogy alaposabb lehetsz. Most csak annak nem érsz a végére, amit el sem kezdesz. Összességében elmondható, hogy minden kitűzött feladatot letudsz, viszont nem árt, ha a munkametódusaidat is átalakítod kicsit. A hét második felében biztos, hogy utolérnek mások dicséretei, ezeket fogadd örömmel, s légy hálás a jó dolgokért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.