Csodás égi jelenség lesz ma éjjel: Varázsolj szerelmet a Kék Hold erejével!

Forrás: Wikimedia Commons -
telihold szerelem spiritualitás ezotéria Kék Hold Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás égi jelenségnek lehetünk tanúi péntek este: júliusban immár másodjára lesz telihold, amelyet az angolszász területeken „Blue Moonnak," vagyis Kék Holdnak neveznek. Nézzük, miért bír olyan nagy jelentőséggel spirituális szempontból!

Július 31-én pénteken érdemes lesz sokáig fenn maradni, hogy megcsodálhassuk a gyönyörű, és egyben nagyon ritka égi jelenséget, amelyet az angolszász kultúra után Kék Holdnak neveztünk el. A jelenségnek vajmi kevés köze van az égitest színéhez.

Forrás: Wikimedia Commons

A kifejezés a „once in a blue moon," vagyis - tükörfordítással élve - „ritka, mint a kék hold" angol szólásból ered, mivel egy évben átlagosan 12 teliholdnak lehetünk tanúi, az Origo szerint körülbelül 2 és fél évente történik meg, hogy 13. alkalommal is teliholdas éjszakánk lesz.

A Kék Hold még a teliholdnál is nagyobb energiákat szabadít fel, amelyeket érdemes kihasználni minden téren.

A már régóta párkapcsolatban élők köteléke most még szorosabbá válhat, míg az egyedülállók nagyobb eséllyel vonzhatják be a tökéletes párt - persze csak akkor, ha már tisztában vannak vele, pontosan mire és kire is vágynak.

A teremtés ereje hatványozottan erősebb lesz, mint máskor. Most érdemes összeszedni gondolatainkat, megfogalmazni céljainkat, kívánságainkat és vágyainkat, mert szinte biztosan valóra válnak.

A Hold a nőiesség maga, teliholdkor, különösen Kék Holdkor még inkább előtérbe kerül nőiességünk. Itt az ideje, hogy erősítsd magadban az empátiát, hallgass a megérzéseidre, és ne félj az erősebb érzelmek megélésétől!

A szerelem kortalan - 103 évesen vette feleségül 91 éves szerelmét http://www.life.hu/csalad/20150614-103-evesen-vette-el-91-eves-szerelmet-egy-ferfi.htmlA szerelem örök! Tudta ezt jól az a 103 éves vőlegény is, aki 91 éves menyasszonyát vette feleségül tegnap délután.CsaládNorthfotoÍgy segít a Hold - Augusztus havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztus-havi-penzhoroszkopja.htmlÉrezhetően megnövekednek a pénzbeli lehetőségek, és hála az oroszlán jegyében ragyogó Napnak, ami eddig akadozott, az most ismét lendületbe jön. Egy nap akár több ajánlat is feltűnhet a színen, neked pedig csak ki kell választanod a lehető legjobbat.HoroszkópThinkstock30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--Szeresd magadban a nőt - gyakorold velünk a Holdüdvözletet!http://www.life.hu/ez-zsir/20150213-jogaiskola-a-jogaklikkel-holdudvozlet-gyakorlasa.htmlÉrezted már úgy, hogy az életed kissé túlzsúfolt lett? Hogy túlságosan sokat pörögsz, és képtelen vagy leállni? A Holdüdvözlet gyakorlása ilyenkor nagy segítség. Ez Zsír!--2015-ben sem marad el a Szent Iván-éj - Egy rövid, de varázslatos éjszaka történetehttp://www.life.hu/intim/20130620-szentivanej-ezert-varazslatos-es-kulonleges-tunderek-koboldok-szellemek.htmlAz év legmisztikusabb éjszakáján a valóságon túli világ kapui tárva-nyitva vannak, tündérek, koboldok, szellemek bóklásznak az emberek közt, fények gyúlnak az éjszakában, és lángra lobbannak a szívek. Szent Ivánkor minden megtörténhet!IntimNorthfotoVigyázz, kész, szerelem! Nagy nyári szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150701-nagy-nyari-szex-es-szerelmi-horoszkop-2015.htmlTanulni, tanulni, tanulni - egymásról, egymástól, de legfőképpen saját magunkról. Az elkövetkező nyári hetek nem csupán sok szexet és még több romantikát ígérnek a csillagjegyeknek, hanem komoly döntések meghozatalát, és a két ember közötti tartós szövetség megtapasztalását. Mert igaz a mondás: a szerelem tényleg mindent legyőz!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.