Heti horoszkóp (augusztus 10-16.) – Most bármi megtörténhet

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs annál csodálatosabb dolog, mint amikor az ember képes átlépni a saját korlátain. Ez a lehetőség most minden csillagjegy számára megadatik – élj hát vele te is!

Olyan napok állnak előtted, amikor figyelned kell mindenre és mindenkire. Mindaz, ami most történik veled és körülötted, az garantáltan hosszú távon mutat előre, éppen ezért nem szabad elmenned egyetlen lehetőség vagy felajánlás mellett sem. Ne rémülj meg attól, hogy nem lesz időd pihenni, mert cserébe rengeteg új tapasztalatot gyűjthetsz, okulhatsz, együtt dolgozhatsz okos emberekkel, és erre bizony óriási szükséged van! Fogékonnyá válsz arra, hogy idegenekkel elegyedj szóba, olyan könyvet fogj a a kezedbe, amelyet régebben sosem olvastál volna el. A szellemi horizont tágítása a legnagyszerűbb dolog, amit önmagadért tehetsz. Végre más szemszögből is hajlandó vagy megszemlélni ugyanazokat a dolgokat, ez pedig kitárja előtted a világot.

Kellemes, nyugodt, békés napok állnak előtted, jelentős fennakadásra, problémára nem kell számítanod. Bár lehet, hogy néha lassabban haladsz, mint tervezed, de hidd el, minden jól fog alakulni. Összességében elkerülnek a negatív hatások, ugyanakkor érzelmi szinten jó irányba változhatnak a dolgok, feltéve, ha hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek. Könnyebben megértesz másokat, az ő gondolataikat, cselekedeteiket átlátod, sőt el is fogadod, így pedig akár mások támasza is lehetsz. Ezen a héten a baráti kapcsolatok kiemelt helyre kerülnek, és elkerülhetetlen lesz, hogy döntéseket hozz velük kapcsolatosan. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, nem tudtok közös nevezőre jutni, akkor inkább engedd el őt. Keress valaki olyat, aki támogat, ahelyett, hogy gátolna.

Jelentősebb nehézségek, gondok és akadályok nélkül telnek a hét napjai. Legfeljebb a csütörtök hozhat némi bonyodalmat, de ott is helyt állsz, és mindent megoldasz. Jó hír, hogy lesz bőven időd és energiád arra, hogy figyeld a világ változásait, módosíts néhány elavult dolgon, elköszönj valamilyen rossz szokásodtól, és akár másokat is ösztönözz erre. Csak tégy valami jót önmagadért és szeretteidért. Hallgass meg másokat, és légy a támaszuk! Barátaid vagy éppen kollégáid örömmel fordulnak majd hozzád, a tanácsaid sokaknak lehetnek életmentőek. Ne fukarkodj az okos gondolatokkal, mert ha te adsz, vissza is kapod. Szánj időt arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, és a meg nem válaszolt kérdésekkel kapcsolatban végre tisztán láss.

A hangulatod remek, sokat mosolyogsz, élmény lesz a közeledben lenni, veled társalogni, meghallgatni a pozitív gondolataidat. Ahogy közeleg a hétvége, még emelkedik is a kedélyállapotod, ráadásul környezetedre is nagyszerű hatással leszel. Használd is ki ezt a körülményt arra, hogy csoportban dolgozz, mert úgy még eredményesebb lehetsz. Látványosan sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, és könnyen éred el a vágyott sikereket. Tudd, hogy csakis rajtad múlik, milyen célokat tűzöl ki magad elé, és mennyit vagy hajlandó ezekért megtenni. Ám mindenképpen engedd szabadon a fantáziádat és ötletelj bátran. Nagyon jó benyomást teszel az emberekre, még azokra is, akik eddig valamiért nem feltétlenül tartottak szimpatikusnak.

Kellemesen mozgalmas, ugyanakkor kellően izgalmas, energiával teli hét áll előtted. Szeretni fogod azt, ami veled és körülötted történik, hisz illeni fog tüzes vérmérsékletedhez. Használd ki azt, hogy könnyedén kommunikálsz, és olyanokkal is megtalálod az összhangot, akikkel eddig tán sosem. Meglepő gyorsasággal érzel rá arra, hogy kivel és milyen módon kell megtalálod az összhangot. Határozottságod sokat segít abban, hogy a céljaidat elérd, és megértesd másokkal, hogy a te vágyaid nekik is hasznot hozhatnak. Ha segítségre van szükséged, csak jelezd másoknak, és biztos, hogy senki nem fog visszautasítani. Tanulmányaid kerülhetnek előtérbe, vagy azért, mert időszerű újra beülni az iskolapadba, vagy azért, mert eleve várod a szeptemberi kezdést.

Sok élmény vár rád, éld az életet, mondj igent minden meghívásra. Lehet, hogy egyik program vagy esemény sem fogja alapjaiban megváltoztatni az életedet, viszont összességében minden történés adhat valami pluszt, extrát, különlegességet, egy izgalmas tapasztalatot, örömöt, jó érzést. Természetesen minden, ami veled történik, lényeges, még akkor is, ha az elsőre teljesen jelentéktelennek tűnik. Rábukkanhatsz néhány olyan lehetőségre is, amelyek eddig hidegen hagytak, vagy már többször eltántorítottak a cselekvéstől, mert túl sok kockázatot rejtettek. Most fordulhat a kocka, és megeshet, hogy mégis beleugrasz az ismeretlenbe. Légy bátor, és tedd azt, amiről úgy véled, hogy jó.

Jelentősen megnő a most következő napokban a szeretet iránti igényed, és ez nem feltétlenül csak emberekkel függ majd össze, hanem állatokkal, tárgyakkal, helyekkel kapcsolatban is kialakulhat. Nyitott leszel, befogadod az új információkat, kíváncsi vagy új dolgokra, ismeretlen személyekre, de egy romantikus film, egy távol-keleti vacsora, vagy egy új hobbi is magával tud ragadni. Az új iránti szükségletedet feltétlenül elégítsd ki, de elsősorban olyan embereket keress, akiknek nem lesz terhes, hogy figyelmet követelsz tőlük. A családtagok persze a legjobb alanyok, de a barátaid is biztos örömmel fogadják különleges ötleteidet arra vonatkozóan, hogy a megszokottnál is több időt töltsetek együtt.

A hétköznapok igencsak leterhelnek, mindegy, hol töltöd az időt, és kinek leszel a társaságában. Sűrű lesz a program, a megszokotton túl rengeteg extra feladat érkezik, amelyek jelentős része nem tűr halasztást. Magánügyekkel, tanulással, vagy épp munkáddal, vállalkozásoddal összefüggésben is sokkalta több tennivalód lesz, viszont az is érezhető, hogy a nyomás ellenére is bírod majd a strapát. Feltétlenül tartsd szem előtt, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Közben próbálj meg időt találni a kikapcsolódásra, mert a mérleg nyelvét ki kell egyensúlyoznod! Nem robotolhatsz örökké! Aztán amint lehetőséged lesz rá, szállj ki a mókuskerékből, így enyhítve az esetleges feszültségedet.

A heti bolygókonstellációk igen erős hatással lesznek rád, különösen érzelmi téren számíthatsz leterheltségre, vagy akár vitákra, félreértésekre. Fontos, hogy az előzőek mellett ne félj megélni a szeretetet, adni belőle másoknak, és elfogadni, ha te kaphatsz ebből a csodás elixírből. Ne akarj a dolgok mögé nézni, és hátsó szándékot felfedezni abban, hogy valaki közeledni próbál hozzád. Csak éld meg azt, ami adódik. Ha a megszokottnál sokkalta jobban fogod igényelni a szeretet, az nem baj. Mondd ki bátran, ha igényled a figyelmet és a törődést, de te is figyelj környezeted tagjaira, még azokra is, akik nem nyertek eddig bebocsátást szűk magánéletedbe. Ezen a héten kiváló lehetőségek adódnak a tartalmas beszélgetésekre, fontos dolgok kitűzésére, és arra is, hogy kibékülj valakivel, ha a viszonyotok megingott a közelmúltban.

A hét elején nem minden alakul a reményeid szerint, és még az is megeshet, hogy kissé magadba fordulsz, keresed a különféle történések okait. Viszont ez nem baj, hanem inkább egyfajta szerencse, mert át tudod gondolni a következő napok vagy akár hetek terveit, és a belső békére rálelve jobban átlátod, mik az életedben a pillanatnyi akadályok és a legfontosabb tennivalók. A gondolkodásra szánt idő hasznos lesz, az egyedül töltött órák új ötleteket szülhetnek. Űzd messzire a kudarc vagy a sikertelenség gondolatát, és gyorsan kezdj is bele valami izgalmas feladatba. Ha egyedül nem megy, akkor kommunikálj tudatosan a környezeteddel, és lesz, aki majd a segítségedre siet.

Ezen a héten egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét. Ha kapsz, adj, ha te nyújtasz valamit másoknak, bátran kérj érte ellenszolgáltatást! Ha tartozol valakinek egy ígérettel, netán valamennyi pénzzel, akkor tudod, mi a dolgod, ne bújj ki a felelősség alól. Tejesítsd, amit megfogadtál, és rendezz mindenféle adósságot. Keresd meg a következő napokban az arany középutat munka, családi ügyek, barátok terén, és persze a pihenés is szerepeljen a programlistádon. Ha még vágysz egy kis nyári vakációra, ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy a kívánságod teljesüljön. Akár családi vagy baráti összejövetelt is szervezhetsz, netán utazz el valahová, ahol mindig jól érzed magad.

Ezen a héten sok érdekes fordulat vár rád. A Jupiter hátszelet ad a sikerhez, míg a Vénusz vonzóvá varázsol, így mindent elérhetsz, ami a szíved vágya. Viszont fontos tudnod, hogy alkalmanként akadályok is elállják az utadat, ezeket pedig csak megfontoltan és okosan tudod megmászni, lerombolni. Akár váratlan bevétel vagy egyéb pozitív dolog, vagy ennek híre érkezhet hozzád, ami valamilyen formában mindenképpen növelni fogja a javaidat. A gyarapodás garantált, fogadd be az új impulzusokat, ismerkedj emberekkel, mert ez által is növekedhetsz. Könnyen lehet, hogy valaki kifejezetten számodra tesz egy igen kedvező ajánlatot, amit nem szabad visszautasítani. A szívességeket mindig köszönd meg, és ne felejts el hálát adni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.