Heti horoszkóp (augusztus 24-30.) - Használd ki a Hold erejét!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi sem állhatja utadat ezen a héten, ráadásul a növő hold és a szombati telihold extra energiákat bocsát a rendelkezésedre. Csupán tűzd ki a célokat, és érd el a vágyaidat!

Remek ismerkedési lehetőségeket kínál fel neked a sors, akad köztük szakmai, iskolai, baráti, magányosoknak akár szerelmi vonulat is. Igazából azt tartsd szem előtt, hogy egyaránt gyarapíthatod a hasznos, tartalmas kapcsolatok számát, melyek mindenképpen hasznot hoznak neked valamilyen formában. Alkalmad nyílhat arra, hogy új oldaladat mutasd meg másoknak, magadhoz vonzd az embereket, és mindenkivel megtaláld a közös hangot, még olyanokkal is, akikkel eddig sosem. Ne félj rálépni az ismeretlen útra, attól pedig különösen ne tarts, hogy olyan embereket is közel engedj, akiknek eddig kerülted a társaságát. Csak nyerhetsz azon, ha nyitott és befogadó leszel! Sok sikert!

Valaki alaposan felbosszanthat a hét elején, ám neked higgadtnak és okosnak kell maradnod, ne húzd fel magad, ne lássák rajtad, hogy megsértődtél. Viszonyulj úgy minden helyzethez, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Az lehet a szerencséd, hogy sok új és érdekes hatás ér, így amit elvesztesz a réven, visszanyered a vámon. Gyorsan zajlanak az események, és a megbékélésre is kapsz esélyt. Szerdától hirtelen kisüt a nap a fejed felett, eltűnnek a felhők, és minden nagyszerűen fog alakulni körülötted. Képtelenség lesz téged kihasználni, becsapni, megvezetni, ugyanakkor bárki nyerhet azzal, ha együtt dolgozik, gondolkodik és tervez veled. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, ne avatkozz bele idő előtt semmibe! A hétvégi telihold új perspektívát nyit meg előtted.

Hétfőtől egészen péntekig kiváló energiák ölelnek körbe. Szombat lesz a csúcspont, amikor az év talán legjobb döntéseit tudod meghozni, köszönhetően a teliholdnak. Rengeteg feladatot el tudsz végezni, jó ritmusban vagy, könnyen haladsz a céljaid felé és még másokat is inspirálsz. Számos pozitív esemény követi egymást, ráadásul egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik, pedig te már letettél arról, hogy rendezd ezeket az ügyeidet. Lehetőségeidhez mérten esténként tedd szabaddá magad, ezáltal pedig segítheted fantáziádat újra szárnyalni, vagy épp a szerelmet engedheted magadhoz közel. Tegyél meg mindent azért, hogy te és környezeted tökéletes összhangban lehessetek.

A problémák ezen a héten elkerülnek, a tendenciák jó dolgokat és új lehetőségeket ígérnek, ragadd magadhoz a kezdeményezést, ne félj új dolgokba kezdeni. Ha akad is valami galiba, akkor az legfeljebb csütörtökön vagy pénteken képzelhető el, viszont az is borítékolható, hogy gyorsan találsz ötletes megoldást mindenre. Talán még jól is jön, ha egy kicsit kizökkensz a békés állapotodból és megmutatod mindenkinek, hogy milyen remek problémamegoldó képességgel rendelkezel. Összességében kijelenthető, hogy minden menni fog, mint a karikacsapás! Ha esetleg azt érzed, hogy átmenetileg hiányzik belőled a kitartás és az ambíció, akkor az csak azért lesz így, mert nincs új kihívás az életedben. Elérkezett az idő egy új tervre, amelyre később alapozni lehet!

Erről a hétről összességében az mondható el, hogy nyugodtan telik, kedved szerint alakíthatod a körülményeket, és környezeted nem fog olyan helyzetbe hozni, amely kellemetlen lenne számodra. A szerdai nap picit kilóg a sorból, akkor adódhatnak problémák, váratlan helyzetek. Szakmai téren összerúghatod a port valakivel, egy fontos terv vagy megbeszélés nem jön össze, vagy félresikeredik, netán egy régóta halogatott családi probléma ekkor csúcsosodik ki. Sebaj, tartsd azt szem előtt, hogy a többi napon igen jó energiák ölelnek körbe, csak az nem fog sikerülni, amibe bele sem kezdesz. Kerüld el tudatosan a konfliktusokat, a problémás embereket, a banális vitákat, ne hagyd, hogy bármibe belerángassanak. Csak azt tedd, amit szeretettel és őszintén tudsz csinálni.

Az égi hatások nagyszerűnek ígérkeznek, a hétvégi telihold különösen ösztönző lesz, változásokra sarkall, bevonzhatsz sok új, egyben izgalmas dolgot életedbe. Lehet, hogy elkövetsz pár bakit is, de alapvetően jól végzed a dolgod, s találsz megoldást minden függőben lévő ügyre. Az egyetlen igazán jelentős hiba, amit elkövethetsz az, hogyha túlvállalod magad. Ismered a képességeidet, és vedd figyelembe, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll. Annyi feladatra mondj igent, amennyit biztonsággal el is tudsz látni. Tény, hogy egyetlen szabad perced sem lesz, ráadásul még környezeted, családod hirtelen támadt igényeinek is eleget kellene tenned, de bírni fogod a strapát.

Egyre közeledig az ősz? Szerencsére téged ez a tény nem zavar vagy gátol semmiben, egy csipetnyit sem romlik a kedved emiatt, sőt, inkább még te leszel jó hatással másokra. Inkább inspirál az, hogy újra tanulásba kezdhetsz, vagy átformálhatod a környezetedet, - jót is fog tenni a változatosság. Minden és mindenki érdekel, örömmel meghallgatod mások terveit, netán gondolatait, okos ötleteit, és szívesen hozzáteszel ezekhez valami kis pluszt. Ugyanakkor most is fontos, hogy fordíts arra energiát és időt, ami saját hasznodat szolgálja, azaz bátran fókuszálj önmagadra.

A legjobb tulajdonságaid kerülhetnek felszínre, minden körülmény adott ahhoz, hogy nagyszerű dolgokat tégy, remek dolgokat alkoss, segíts másoknak, és természetesen jó tett helyébe jót várj. Ebben sokat segít a hétvégi telihold, használd hát ki az erejét! Sokakat el fogsz kápráztatni, s még a rejtett oldaladat is megmutathatod a világnak. Kevesen ismernek igazán, ám most ezen módosíts bátran, jól teszed, ha kissé nyitottabbá és befogadóbbá válsz. Ugyanakkor légy logikus és előrelátó, ne fedj fel minden lapot, nehogy valaki megláthassa gyenge pontodat, amivel akár vissza is élhet. Épp ezért csak az erős, ambiciózus tulajdonságaidat helyezd előtérbe, inkább hátráljanak meg sokan, mint hogy egyvalaki is kihasználjon. Az okos Skorpió egy lépéssel előrébb jár másoknál.

A növő Hold pozitív energiákkal tölt fel minden egyes nap, épp ezért szánj időt arra, hogy alaposan átgondold függőben lévő ügyeidet, mert megkapod ezek megoldásához a kellő égi segítséget. Ne dönts elhamarkodottan ezen a héten, de ne is halogass semmit, találd meg az arany középutat. Ha kell, kérj szakértői segítséget, mielőtt komoly döntésre szánnád el magad. Ha nem érzel feltétlenül kényszert arra, hogy titkaidat másokkal megoszd, inkább ne beszélj senkinek terveidről, vagy gyenge pontjaidról. Lássanak téged az emberek erősnek, kitartónak, elszántnak, ez lehet a legjobb taktika számodra. Mindenben Te mondd ki a végső döntést úgy, hogy később se bánd meg! Anyagiak terén új forrásra bukkanhatsz, merj élni a lehetőséggel.

Ezen a héten rengeteg dolog történhet körülötted, de fontos, hogy most bátran hagyd magad sodortatni az árral, megéri kockázatot vállalni és beugrani az ismeretlenbe. Sok váratlan esemény követi egymást, de figyelned kell arra, hogy nem szabad mindent készpénznek venned! Mindent több oldalról szemlélj meg és olvasd el az apró betűs részeket. Maradj reális, láss a dolgok mögé, elemezz ki mindent, a megszerzett információkat ellenőrizd, s ha kételyeid vannak, semmire ne bólints! Épp ezt akarja majd valaki kihasználni, hát vigyázz! Mindegy, hogy régi vagy új ismerősről legyen szó, kezeld óvatosan ezt a hirtelen mutatkozó, erőteljes érdeklődést. Csak azt hidd el, ami kézzel fogható, megmagyarázható, és érthető.

Ezen a héten érdekes kettősséggel találod szembe magad. Alkalmanként hullámvasúton fogod érezni magad, hisz akadnak kifejezetten jó pillanataid, amikor csakis előre tekintesz, új célokat tűzöl ki magad elé, és megállíthatatlannak lát a környezeted. Máskor viszont elesettnek tűnsz, bizonytalanná válsz, s mintha nem látnád a kiutat a zűrzavarból. Nem leszel a legjobb formádban, csütörtök és péntek igen bonyolult napok lesznek. Fontos lesz odafigyelni egészségi és lelki állapotodra. Vízöntőként ez az ingatag állapot nem is annyira idegen tőled, mégis jó lenne, ha megpróbálnád kezedben tartani az irányítást. Hagyd, hogy szeretteid segítsenek, támogassanak, ötletekkel lássanak el, lehet, hogy mindösszesen erre van szükséged, és semmi többre.

Ha úgy véled, kifárasztottak az elmúlt hetek, és semmihez sincs kedved, akkor jól teszed, ha mégis esélyt adsz a következő napoknak és az általuk kínált lehetőségeknek, ugyanis jön hétvégén a telihold, szuper jó energiákkal, új kapuk kinyílásával és érdekes ajánlatok is érkezhetnek. Kedden és szerdán a különféle dolgok maguktól is jól fognak alakulni, nem is kell nagyon erőlködnöd, sőt, jó, ha csoportban dolgozol, így még látványosabbak lesznek az eredmények. Tény, hogy csütörtökön és pénteken több időre és energiára lesz szükség, hogy bizonyos feladatokat elvégezz, ám lesz kedved majd ahhoz is, hogy a megszokott munkametódusokat kissé átformáld, így pedig hosszú távon a saját dolgodat fogod megkönnyíteni.

Így segít a Hold - Augusztus havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztus-havi-penzhoroszkopja.htmlÉrezhetően megnövekednek a pénzbeli lehetőségek, és hála az oroszlán jegyében ragyogó Napnak, ami eddig akadozott, az most ismét lendületbe jön. Egy nap akár több ajánlat is feltűnhet a színen, neked pedig csak ki kell választanod a lehető legjobbat.HoroszkópThinkstockLaza? Szexi? Egyenes? Göndör? Születésnapod elárulja, milyen frizura illik hozzádhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-hajhoroszkop-amilyen-a-csillagjegyed-olyan-frizura-illik-hozzad.htmlSzámodra melyik frizura az igazi? Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?HoroszkópThinkstockHagyd, hogy szeressenek! - Augusztusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztusi-szerelmi-horoszkopja.htmlIzgalmas lehetőségek övezik utadat, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint. Könnyen megeshet, hogy háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellene vagy. A vonzás és a taszítás érdekes kettőse rettentő csábító lesz.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockEgyszer fent, máskor lent - Mit ígérnek a csillagok augusztus havára?http://www.life.hu/horoszkop/20150714-a-life-hu-2015-augusztus-havi-altalanos-horoszkopja.htmlKészülj fel, hogy a hónap első fele a legkevésbé sem lesz gördülékenynek nevezhető, és bizony jó néhány megoldandó ügy vár rád. De ami késik, nem múlik: augusztus második fele mindenért kárpótolni fog!HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.