asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem terén mindenki kap legalább egy esélyt, akár javítani, jobbá tenni szeretné meglévő kapcsolatát, avagy bevonzani az igazit. A szerelem ebben a hónapban mindenkit utolér, viszont mindenki maga dönti el, mit tart fontosnak, kit enged be az életébe!

Páros: mi az, ami hiányérzetként van jelen a kapcsolatodban? Meg tudod pontosan határozni? Talán a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek csökkentek? Vagy benned apadt a lendület és az érdeklődés? Egyik nap fenn, aztán lenn? Próbálj egy picit kevésbé tüzes lenni, elvégre nehéz követni egy Kos tempóját.
Páratlan: ha túl rámenősen keresed az igazit, s erőteljesebb leszel a kelleténél, könnyen megtörténhet, hogy mindenki megfutamodik előled. Hagyd meg a férfinak az udvarlás lehetőségét, te pedig éld meg azt, hogy körülrajonganak. Picit alakítsd át a másik nemmel szembeni elvárásaidat, hidd el, megéri.

Páros: légy belátó, s ismerd el azt is, hogy kissé elhanyagoltad kedvesedet mostanság. A munka és a barátok miatt egy kissé háttérbe szorult? Esetleg nem úgy bántál vele, ahogy kellett volna? Mindegy, miben hibáztál, mert most jóvá teheted. Szeptemberben minden ehhez szükséges segítséget megkapsz az égiektől, a párod pedig hálás lesz érted!
Páratlan: a hónap első felében ne erőlködj, hidd el, aminek nincs itt az ideje, az úgysem fog sikerülni. Éld továbbra is az örömteli szingli létet! 18-a után aztán fordul a kocka, elképesztő vonzóvá válsz a másik nem szemében, és fel fog tűnni a színen valaki, aki azonnal levesz a lábadról.

Páros: Szaturnusz próbára teszi a hűségedet, teszteli akaratodat, őszinteségedet, s nem lesz rest ahhoz, hogy utadba sodorjon valakit, akinek nehéz lesz ellen állnod elkötelezettségedtől függetlenül. Hogy kedvesed mellett maradsz, vagy inkább az új szerelem felé nyitsz, csakis rajtad múlik.
Páratlan: irtó gyorsan belehabarodsz valakibe, már csak azt veszed észre, hogy várod a találkozást, görcsben áll a gyomrod, és meg akarsz felelni neki minden téren. Jó hírünk van! Ő is meglátja benned a nőt, a szeretőt, a társat. Gyorsan pörögnek az események, s bizony az elmélyülés sem várat magára.

Páros: élményekkel teli, romantikus szeptember közeleg, hozd ki belőle a legtöbbet, s ne félj szeretni, rajongani, szenvedélyesnek lenni! Minden nap találj okot arra, hogy a szerelem rózsaszín felhői közt szárnyalhass, és ne félj kifejezni azt, amit kedvesed iránt érzel.
Páratlan: egy csodás románc kialakulását ígéri Vénusz szeptemberre, elkerülhetetlenül megérkezik hozzád a szerelem, de végül te döntesz, hogy beengeded, vagy továbbra is a magánt választod. Ha egy régi szerelem bukkan fel életeden, alaposan gondold át, tényleg akarod-e.

Páros: szerelmi életed sürgős renoválást kíván, méghozzá most azonnal! Érezned kell, hogy vannak gátak, ám ezek mind legyőzhetőek, különösen akkor, ha összefogtok! Egy kis fényezés ráfér a mindennapokra, mutassatok ajtót az egyhangúságnak, beszélgessetek, és tervezgessétek együtt közös jövőtöket.
Páratlan: egy olyan szerelem kap most lángra, ami teljesen eltér attól, amivel eddigi életed során dolgod volt. Megdobogtatja a szíved, de sajnos akad a dolognak egy kis bukkanója. A kiszemelt kedves nagy eséllyel foglalt már, amit figyelembe kell venni. Ne bonyolódj kétes kapcsolatokba!

Páros: aggodalomra nincs ok, kedvesed melletted áll, figyel rád, teljesíti a kívánságaidat. Érezni fogod, hogy szeret, legfeljebb némi fásultság lehet úrrá rajta, ami közös összefogással gyorsan feloldható. Tény, hogy nem mindig mutatja ki úgy érzelmeit, ahogy azt a romantikus regények leírják, de ettől még imádnivaló!
Páratlan: nap mint nap adódik lehetőség flörtre, romantikázásra, vagy akár egyéjszakás kalandokra, - de fontos lenne eldöntened, hogy mire is vágysz igazán. Csapongás vagy elköteleződés? Ha a másodikra, akkor élj és viselkedj annak megfelelően. Most adj esélyt mindenkinek egy randi erejéig!

Páros: szívügyeid kissé összekuszálódhatnak, de azért ne ess kétségbe. A legfőbb ok az, hogy mindketten túl sok időt töltötök házon kívül, a munka vagy a tanulás javára, a párkapcsolat hátrányára. Ez azonnali változásért kiált! Az esték és a hétvégék legyenek érzelemmel dúsítottak, szenvedélyesek!
Páratlan: a nagy Ő ott él vagy dolgozik a közvetlen környezetedben, ám úgy tűnhet, neked kell egy kicsit bátorítanod! Mutasd meg neki, hogy a szíved ajtaja nyitva, így a többi már legyen az Ő dolga. Inspiráld, beszéltesd, mondd el neki bátran vágyaidat, a többi már menni fog magától.

Páros: ellaposodott a kapcsolatod? Gyorsan keresd meg az okát és változtass a körülményeken! Most a te kezedben van az irányítás, tegyél azért hogy szebbek és örömtelibbek legyenek a mindennapok. Ugyanakkor fontos, hogy épp ez lehet az a pillanat, amikor akár a szakítás is központi kérdéssé válhat. Dönts jól!
Páratlan: a szerelem szikrái mostanában hamar kialudtak? Sebaj! Mindennek eljön a maga ideje, s bizony az érzelmek kerülnek fókuszba szeptemberben. Vénusz erőteljes égi segítséget nyújt neked, könnyű lesz közelebb jutni álmaid hercegéhez, hisz vonzó leszel, és jön ő magától is, nem kell neked keresned.

Páros: érzelmileg stabil lábakon állsz, tudod, mit akarsz, képes vagy kezedben tartani a szálakat, és kedved szerint alakítgathatod kapcsolatodat. Viták nem nehezítik életedet, és a szex is mindennapi élményt okoz. Megnő köztetek a vonzódás, a szenvedély heve magával ragadó lesz.
Páratlan: engedd el a szingliséggel együtt járó pozitív életérzéseket, mert párkapcsolatban még annál is jobb élni és létezni. Ideje lenne pontosan meghatározni, mit és kit akarsz magad mellett tudni, így a keresés sem lesz eredménytelen. Ha készen állsz az elköteleződésre, Vénusz meg fog lepni!

Páros: légy önmagad, a harcos és kitartó Bak, aki végigviszi az akaratát, szereti a kedvesét, de nem hagyja, hogy a másik igába hajtsa a fejét. Sürgősen felejtsd el azt, hogy megfelelj a másik elvárásainak! Légy újra az a nő, akit megismert, mert valójában azt szereti.
Páratlan: ne ücsörögj otthon, és keress olyan szórakozási formákat, melyek merőben eltérnek az eddig megszokottaktól. Ha nem mozdulsz ki a komfort-zónádból, azzal minimálisra szorítod az esélyeidet az áhított kedves megtalálására. Csak élj a mának, s a szerelem is megérkezik!

Páros: átmenetileg zűrzavar lehet úrrá rajtad, a kevés együtt töltött idő felforgathatja a békés mindennapokat. Ez eleinte talán fel sem tűnik, de a hónap végére biztosan érezni fogod, hogy változtatnod kell valamin, különben el fogtok távolodni egymástól. Cselekedj okosan!
Páratlan: szeptemberben rengeteg flörtre, szenvedélyre, s akár egyéjszakás kalandra is számíthatsz, csak rajtad múlik, mit engedsz be az életedbe, és kit az ágyadba. Légy bátor, és hagyd magad sodortatni az árral! Minden, amit most megélsz, kiváló tapasztalatszerzés lesz, és a szerelem sem kerül el.

Páros: kedvesed kitart melletted jóban és rosszban, aligha tudnál olyat tenni, ami eltántoríthatná tőled. Esze ágában sincs lazítani kettőtök kötelékén. Olyan szeretetteljes energiákkal vesz téged körül, amitől folyamatosan el leszel varázsolva. Hab a tortán, hogy mindemellett a szenvedély i garantált.
Páratlan: jöhet végre a változás? Akkor engedd, hogy megérkezzen és megmutassa magát az a férfi, aki jó ideje csendben vár rád. Mert igenis van valaki, aki kitartóan követte jó ideje a lépteidet, de te eddig nem figyeltél fel rá. A jó dolgok veled is megtörténnek.

Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÍgy elemezd a kínai horoszkópodathttp://www.life.hu/horoszkop/20130523-nagy-melinda-a-lifehu-asztrologus-es-asztrozofus-szakertoje-segit-a.htmlNagy Melinda, a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértője segít eligazodni a kínai horoszkóp rejtelmeiben. Azt például tudtad, hogy a teljes kínai horoszkópod nágy állat szimbólumából áll össze?HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.