Éld meg a szépséget, amely minden pillanatban megadatik neked! – Heti horoszkóp

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges hét vár az összes csillagjegyre, hiszen kivétel nélkül mindenki részesül az égiek támogatásában. Most csak az nem jut el a siker kapujáig, aki meg sem teszi a kezdő lépést.

Eljött a te időd: most minden segítséget megkapsz az égiektől ahhoz, hogy minél gyorsabban és minél látványosabban célba érhess. Hagyd, hogy domináljanak „kosos" tulajdonságaid, a megfontoltságot hagyd meg másra, arra viszont figyelj, hogy a saját ügyeid mellett ne kicsinyeld le másokét. Ha valaki a segítségedet kéri, ne hátrálj meg, mert megkapod érte a jutalmadat. Azon túl, hogy mindenképpen jó dolgok történnek veled és körülötted, légy különösen szorgalmas és kreatív, így az eredményességedet meg tudod többszörözni. A szakma, a munka, a vállalkozás és a pénzügyek terén is javulhatnak a körülményeid, stabilizálódhatnak a dolgaid. Tegyél meg magadért mindent!

Hiába szerveztél és terveztél meg mindent előre, elég hamar kiderül, hogy ezen a héten leginkább spontánnak kell lenned, mert szinte semmi sem alakul kedved és a reméltek szerint. A hétfőd kifejezetten leterhelő lesz, sok új feladattal kell megbirkóznod, de a jó hír az, hogy állni fogod a sarat. Kedden már jobban haladsz előre, és szerdán érkezik el az a pillanat, amikor fellélegezhetsz, mert többet is el tudsz végezni annál, mint amennyit terveztél. A hét eleji szétszórtsággal vegyült feszültség lassan, de biztosan megszűnik, tele leszel ismét pozitív gondolatokkal, és még másokat is mosolyra és cselekvésre tudsz ösztönözni, annyi energia lesz benned.

A heti bolygóállások érdekes reakciókat váltanak ki belőled: hol a fellegekben jársz, hol pedig úgy kell összekaparni téged a földről. Sokszor azt fogod érezni, hogy jobb, ha kevesebbet beszélsz, és leginkább csak figyelsz. Ez okos meglátás, mert nem kell megszerezned magadnak a főszerepet. A lényeg, hogy hallgass meg másokat, okulj az emberek által elkövetett hibákból, és mindent igyekezz a magad javára fordítani. A változások, a világ történései mind fontosak, de most inkább maradj kívülálló, így szerezhetsz sok hasznos tapasztalatot. Persze, kissé idegen lehet számodra az, hogy inaktív módba kell kapcsolnod, ám hidd el, néha jó háttérben maradni.

Remek hangulatú napok állnak előtted, sok pozitív égi hatás övezi az utadat, de cselekedni neked kell, nagy részben kizárólag önmagadra számíthatsz. Ha elesel, magadnak kell felállnod, ha tanácstalan vagy, magadnak kell kitalálnod, merre kell továbbmenned. Ami érdekes, hogy ennek ellenére nem fogod elhagyatottnak érezni magad, és rádöbbensz, mennyivel eredményesebb vagy, ha nem zavar senki a haladásban. Észre fogod venni, hogy minden könnyebben megy, a célokat jobban látod, a nehézségek sem akkorák, mint amekkorának eddig tűntek. Különösen a munkádban, a karrieredben, az anyagiak vagy épp a tanulmányaid terén nőnek az esélyek arra, hogy jelentős sikereket érj el.

Jó a hangulatod, remekül érzed magad a bőrödben, a kedélyállapotod napról napra emelkedik, rengeteg alkalom lesz arra, hogy mosolyogj, és másokat is jobb kedvre deríts. A pozitív gondolkodás közelebb visz a céljaidhoz. Az ősz számodra nem kedvetlenséget, hanem örömöt ígér, neked mindössze annyi a dolgod, hogy átéld a pillanatot. Most bármilyen szituációban feltalálod magad, képes leszel megoldani bármit, és a kicsiből nagyot létrehozni. A húrt viszont ne feszítsd túl, ne vállalj magadra többet, mint amennyit teljes biztonsággal el is tudsz végezni, és kedved is van hozzá.

Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés, és a teljesség kedvéért még eredményes is lesz ez a hét. Alkalmanként adódhat pár probléma, de mindent gyorsan meg tudsz oldani, csak el kell határoznod magad. Ne aggódj, és ne keress hibát ott, ahol nincs, fogadd el, hogy a dolgok most erőlködés nélkül haladnak a jó irányba. Ezek a napok nagyszerűek lesznek alkotáshoz, a jövő tervezéséhez, de akár a régi, függőben lévő ügyek lezárásához is, különösen igaz ez olyan témákra, amelyek joggal is összefüggenek. Dőlj hátra, és élvezd munkád gyümölcsét, hisz a legtöbb dolog rendben van körülötted.

Szakmai téren vagy tanulmányokkal összefüggésben jó hírek érkeznek, ha van saját vállalkozásod, azzal kapcsolatban remek kilátások nyílnak meg előtted. Ha valaki tanácsot ad, és nem kér érte cserébe semmit, hát fogadd el, és ne keress mögötte hátsó szándékot. Ezen a héten sok érdekes dolog történik körülötted, fogadd be a pozitív impulzusokat, és oszd meg örömödet másokkal. És ha elvégezted minden dolgodat, akkor engedj teret az elégedettség érzésének. Ideje eltűnődni azon, miként fejleszthetnéd magad. Fontos, hogy mondj köszönetet azoknak, akik valamilyen formában részesei voltak eredményeidnek.

Mostanában kevés lehetőséged volt arra, hogy kikapcsolódj, és foglalkozz önmagaddal, a fejlődéseddel, így pedig olyan dolgokkal, amelyeket nagyon szeretsz. Ez a hét más lesz, olyannyira, hogy mindennap jön valami pozitív dolog, egy jó hír. Alkalmad adódik arra, hogy összeismerkedj kedves emberekkel, így a kedélyállapotod sokat javul, és másokra is remek hatással leszel. Számos dolog eltér majd az eddigiektől, képes leszel más dolgokat csinálni, más munkametódusokat kipróbálni, alkalmazkodni a változó körülményekhez. Új kapuk nyílnak meg előtted, mindent használj ki maximálisan. Egész héten tele leszel energiával, szinte minden tervedet könnyedén sikerre viszed.

Minden tekintetben jó kilátásokkal kecsegtet ez a hét, szeptember egészét tekintve kiemelkedő napok állnak előtted. Érdemes időt és energiát maximálisan bevetni a sikerért, és nem árt, ha csapatban dolgozol, az most dupla eredményeket hozhat neked. Ami most adódik lehetőségként, az meghatározza az év hátralévő részét, úgyhogy mindent ragadj meg, még akkor is, ha a feladat nagysága vagy épp összetettsége eleinte inkább megfutamodásra késztetne. Hidd el magadról, hogy nagy dolgokra vagy képes, mert képes vagy! Régi vágyaid ismét terítékre kerülnek, és ügyes logikával, okos döntésekkel fogod tudni kiválasztani azt az egyet vagy kettőt, amelyek most könnyen megvalósíthatóak.

Összességében nagyszerű energiák támogatják kisebb volumenű terveid megvalósulását, jó hír, hogy nem kell erőlködnöd a sikerért. Légy könnyed, alkalmazkodj a változó körülményekhez, és a jó eredmény garantált. Bár nagy a valószínűsége, hogy az átütő sikerek váratnak még magukra, de mégis sikerül jó hetet zárnod. Örömteli helyzetekkel lep meg téged a héten a Jupiter és a Merkúr, különösen szakmai téren jöhetnek jó dolgok, végre meglátja benned valaki azt a csipetnyi pluszt, ami később jól jön majd egy fontos döntés során. Lesz részed a napokban váratlan, furcsa, vagy akár extrém helyzetekben is, a lényeg, hogy mindenre légy nyitott és befogadó. Szóba kerülhet vállalkozásindítás vagy -fejlesztés, de hitelezés terén is kiváló lehetőségek adódnak, a Hold segíti ambícióidat.

Érezd jól magad a bőrödben, és merj nagyot álmodni! Ne a körülményeid határozzák meg, miként érezd magad, hanem te mondd meg, hol és mi a jó neked, kikre van szükséged! Nem baj, ha épp alaposan le vagy terhelve, a lényeg, hogy találd meg az apró örömöket a pillanatnyi helyzetedben, ugyanis ezekből adódik most bőven. Semmi nem ellened, hanem éppen érted fog történni ezekben a napokban, ezért fontos, hogy bátor légy, és minden új kihívásra mondj igent, függetlenül attól, hogy szereztél-e már a feladat ellátásához szükséges tapasztalatot! Elő kell venned rejtett tartalékaidat, és készen kell állnod a kemény munkára. Jó és bátor döntések nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni. Ne panaszkodj, és ne kifogásokat keress, hanem lehetőséget a változásra és a fejlődésre!

A legfontosabb tennivalód az előtted álló napokban az, hogy ismét pontos célokat tűzz ki, és ne csak hagyd magad sodortatni az árral! Az utóbbival kizárólag vesztese lehetsz a saját életednek, ha viszont a kezedben tartod a gyeplőt, magasra juthatsz. Adódnak majd olyan pillanatok, amikor eluralkodik rajtad némi bizonytalanság, ekkor keress biztos pontokat, megerősítéseket, és higgy abban, hogy képes vagy a maximumot kihozni magadból. A hét második felében ismét beköltözik életedbe a harmónia, aminek egyik alapfeltétele, hogy nem hagyod a külső, negatív vagy épp kellemetlen hatásokat beszivárogni az életedbe! A döntéseid a tieid, ne engedj beleszólást abba, amiről tudod, hogy úgy jók, ahogy vannak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.