A fontos döntések hete következik - Horoszkóp (szeptember 14-20.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szaturnusz jegyváltása segíteni fogja a tisztánlátást, még akkor is, ha ez fájdalommal jár együtt. Ami eddig rejtve volt, arra most fény derül. Fogadj be mindent, ez a te érdeked. Az új lehetőségek megtalálnak, várd őket tárt karokkal!

Jó lehetőségekkel kecsegtető eseménysorozat veszi kezdetét, és ráadásul ennek nem szimpla résztvevője, hanem leginkább főszereplője leszel. A pozitív történések veled és körülötted esnek meg, de garantált, hogy mindegyikből profitálhatsz valamilyen módon. Örülni fogsz annak, hogy részt vehetsz új ötletek megvalósításában, mások támogatójává válhatsz, összességében pedig bezsebelheted a neked járó elismeréseket is. Vidámságra és mosolyra folyamatosan lesz alkalmad, gondolkodásmódod napról napra javul, ezáltal másokra is jó hatást gyakorolsz, úgy tudod az embereket inspirálni, hogy talán észre sem veszik, mégis a te tanácsaiddal jutnak egyről a kettőre. Felemelő napok várnak rád.

A hétfői és a keddi napok komoly válaszút elé állítanak. Könnyen lehet, hogy Bika létedre megpróbálod húzni az időt, de csak önmagadnak ártanál vele. Vedd észre, és fogadd el, hogy azért nyílnak meg előtted új kapuk, hogy lehetőséged legyen a fejlődésre. Szükséged van arra, hogy új utakat próbálj ki, ismeretlen helyeket fedezz fel, és mindeközben tanulj. Csak fogadd el, hogy most komolyabb küzdelem nélkül jutsz át az akadályokon, és ne kételkedj önmagadban! Bátran vállalj új feladatokat, az égiek gondoskodni fognak arról, hogy ne hibázz. A gond, a baj, vagy nevezhetjük balszerencsének, messzire elkerülnek majd téged. Kifejezetten sikeres lehet számodra, ha merész leszel, úgyhogy végy egy nagy levegőt, és menj előre a felfedezés örömével.

Azért még véletlenül se érezd magad eredménytelennek, csak mert elsőre nem sikerül az, amit elkezdtél. Ezen a héten ez a szituáció többször is előfordul, a Szaturnusz packázik veled, úgyhogy nyugalom, mert ami ma nem megy, az holnap sikerülni fog. Ezen a héten a megfontoltság és a tudatos lassulás lehet a legjobb segítőd, okos tervezés vihet ténylegesen előrébb. Ha rohansz, kapkodsz, azzal sokat árthatsz magadnak. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz! Ha figyelmes vagy, akkor időben észre fogod venni a nagyobb buktatókat, így pedig ki is tudod kerülni őket. Ez a Plútó által okozott, nehézkesnek titulált állapot csak pár napig tart, majd fordul a kocka csütörtök magasságában, és minden jóra fordul!

Ez a hét minden szempontból kedvezőnek, eredményesnek és összességében békésnek ígérkezik, sok babért learathatsz. Te csak tedd a dolgod, menj előre azon az úton, amelyet kijelöltél magadnak, és ne hagyd, hogy erről bárki lebeszéljen! Ugyanakkor arra is készülj fel, hogy leterhelő és zsúfolt napok állnak előtted, ezért feltétlenül oda kell figyelned arra, hogy a sok munkát pihenéssel és kikapcsolódással ellensúlyozd. Ne várd meg, míg teljesen kifulladsz! Akár az egészséged is bánthatja, ha magadat háttérbe tolod, és csak a munkát vagy épp mások problémáit sorolod előre. Köss kompromisszumokat, és keress mindig arany középutat, így jut is, marad is, a bajt pedig okosan el tudod kerülni.

Nehéz, leterhelő napok állnak előtted, feladataid száma nem apad, bőven lesz mit tenned a héten, és legfőképpen azok a tennivalók tolakszanak előre a sorban, amelyek régóta húzódnak. Ez a hét a tettek ideje, ne foglalkozz azzal, hogy bizonyos dolgokra, mint a pihenésre, a mozira vagy az alvásra kevesebb idő jut, hisz szinte semmi nem tűr további halogatást, és kollégáid vagy családtagjaid sem fogják jó szemmel nézni, ha téblábolsz. Ne vívd ki környezeted rosszallását! Tény, hogy a múlt héten voltak előtted akadályok, de ezek szertefoszlanak, nyomuk sem marad, tehát a tétovázásnak sincs többé helye.

A hét első felében új kihívások érkeznek, valamint komoly, egyben fontos válaszutak elé kerülsz, légy minden pillanatban megfontolt, előrelátó, és semmiképpen se vállalj fel mindent! Dönts okosan, inkább kevesebb terhet vegyél a nyakadba, de legyél biztos abban, hogy mindennek a végére tudsz járni. Az idő lehet az egyetlen igazi ellenfeled. Az égi energiák többször is kizökkentenek a megszokott ritmusból, teszik mindezt azért, hogy biztosan el tudd dönteni, jó irányba haladsz-e, megfelelő emberekkel dolgozol-e együtt. Könnyen elvesztheted a vezérfonalat, nehéz dolgod lesz, sőt, akár a bizonytalanság is eluralkodik rajtad, de épp ez által leszel rákényszerítve arra, hogy kreatívabb megoldásokat találj ki.

Fizikailag jó kondiban vagy, a szívedet megdobogtatja néhány jó hír, a lelked pedig harmóniába kerül. Úgy tűnik, ezen a héten elérheted a végtelen béke és elégedettség állapotát. Az elmúlt hetekben tanúsított odaadásod és szorgalmad, ebből eredően pedig látványosan jó eredményeid végre gyümölcsözőre fordulnak, így végre learathatod a neked járó babérokat. A magánélet terén fontos lépéseket kell tenned azért, hogy ami bonyolult, az rendeződjön. Békülj ki ellenlábasaiddal, egyezz meg kedveseddel, keresd fel azokat a rokonokat, akikkel rég nem beszéltél. Rengeteg válaszút kerül eléd, és meglepően jól fogsz dönteni minden egyes alkalommal. A Szaturnusz segíti a tisztánlátást.

Némi megtorpanást tapasztalhatsz a hét első két napján, de ne izgulj, mert felkészülhetsz a hét második felére, amikor rengeteg dolgod lesz, ebben különlegesen sok extra erőt kapsz a jegyváltásban lévő Szaturnusztól. Gyűjts energiát és inspirációt a szerdán érkező új feladatokhoz, jelentős kihívásokhoz, érdemes új útra lépned, és bátornak lenned. Ezen a héten légy még a megszokottnál is alaposabb, figyelj oda minden égi jelre. Szánj időt arra, hogy megtervezd a következő hetek, vagy akár hónapok pontos menetrendjét, ugyanis ez a te érdeked, és sokat segít abban, hogy mikor és mit kell előkészítened, hogy a saját dolgodat megkönnyítsd!

Nem úgy alakultak az elmúlt hetek, ahogyan azt eltervezted, a célok jelentős részét nem érted el, vagy nem olyan ütemben, mint ahogy remélted. Épp ezért most más trükköket kell alkalmaznod a siker eléréséért. Szedd össze magad, és határozd el, hogy mindent véghezviszel! A Szaturnusz ismét a te jegyedbe lép a héten, és bár nem mindent könnyít meg a számodra, mégis titkos energiaforrásod lehet. Összességében a te akaratodon és kitartásodon múlik minden. Kapcsolj magasabb fokozatra, és ne várj másokra! Egy Nyilas kiváló döntéseket tud hozni, főleg, ha nem hallgat mások praktikus tanácsaira.

Egészen szerdáig kifejezetten nehézkes, akadályokkal teli, leterhelő napok várnak rád, ugyanakkor rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz olyan területeken, amelyek eddig idegenek voltak számodra. Figyelj minden lehetőségre, mondj igent a nagy kihívásokat rejtő feladatokra, hogy ezek legközelebb már semmilyen problémát ne okozhassanak. Egy biztos: nem futamodhatsz meg! Ne morogj akkor se, ha jogosan tennéd! Mindent fogadj el olyannak, amilyen! Ne azt nézd, mi nem sikerült, mi nem elég kerek vagy tökéletes, hanem azt nézd, hogy mi sikerült, és minek lehet örülni! Szerdára jobbak lesznek a kilátások, csütörtökre pedig nagyon sokat javul a hangulatod.

Levegős jegyed miatt néha igenis elmondható rólad, hogy felületes vagy, és alkalmanként a látszatra adsz. Ám ezen a héten megcáfolod a rólad kialakult – nem minden esetben pozitív – képet, és rengeteg embert meggyőzöl arról, hogy jó veled dolgozni, közös terveket szőni, véleményt megosztani, eszmét cserélni. El tudod érni, hogy odafigyeljenek rád, a tanácsodat kérjék, vagy épp együtt akarjanak veled dolgozni. Ha jön egy ajánlat, ne utasítsd vissza! Kövesd nyomon azt, hogy milyen változások történnek körülötted, ugyanis, ha kapva kapsz az adódó alkalmakon, akkor jelentősen tudod befolyásolni az elérhető sikerek számát. Az e heti történések közül több is hozhat számodra pozitív eredményt, viszont most kell lépned, nem később.

Hétfőn tele vagy erővel és energiával? Ez bizony csak a kezdet, a hangulatod napról napra nő, és a teljesítőképességed is eléri a csúcspontot, sokakat meglepsz az aktivitásoddal. Az égiek természetesen hozzájárulnak remek eredményeidhez, ráadásul, ha elfáradnál, biztos, hogy újra tudsz töltekezni. Senki nem állhat az utadba, hisz a benned rejlő különleges erőt remekül tudod alkalmazni a mindennapok során. Képes leszel minden reggel úgy útnak indulni, hogy töretlen a jó kedved, káprázatosak az ötleteid, és meg is leped a környezetedet néhány különlegességgel. Könnyen ugrod át az akadályokat, extra gyorsan válaszolsz a hozzád érkező, bonyolult kérdésekre, és meggyőzöd ügyességedről, tehetségedről az embereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.