Baljós jóslat! Vérholddal közeledik a világvége szeptember 28-án?

Forrás: Thinkstock -
világvége vérhold jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb elméletek láttak napvilágot a világvégéről, melyet ezúttal szeptember 28-ra jósoltak.

Arról még nincs állítólag egységes állaspont, hogy mi okozza a világvégét szeptember 28-án: egyes jövendölések szerint egy meteorit, egy másik elmélet alapján pedig az úgynevezett vérhold okozza majd bolygónk és vele az egész emberiség vesztét - írja a Daily Express.

Forrás: Thinkstock

Állítólag az utóbbira nagyobb az esély, hiszen idén olyan dolgok következnek be, melyekre 500 évente egyszer kerül sor - pontosabban négy teljes holdfogyatkozás.

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstock5 kérdés a szépségről - Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--Schobert Norbi: "Én lennék a legboldogabb, ha Réka felszedne 5-10 kilót!"http://www.life.hu/ez-zsir/20150920-schobert-norbi-fitneszguru-rubint-rekarol-meselt.htmlMeglepő dolgokat mesélt feleségéről a fitneszguru. Ez Zsír!--A magyar sztárok imádják, és mi is: futás, a szupersporthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150917-a-magyar-sztarok-imadjak-es-mi-is-ezert-jo-a-futas-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.htmlOldja a stresszt, boldogsághormont termel, és nem utolsósorban a szép formákért felelős: sportolni kell, méghozzá rendszeresen! A magyar sztároknak is fontos a fittség, az életmód, így mostantól ők mesélik el, miért is szeretik kedvenc edzésformájukat. A héten milliók kedvence, a futás kerül terítékre – lássuk, miért erre voksol Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő!Ez Zsír!--Szó sincs válásól Julia Roberts háza tájánhttp://www.life.hu/intim/20150920-julia-robert-szineszno-szerint-csak-a-pletyka-az-hogy-valnak.htmlA pletykákkal ellentétben nem válik a Micsoda nő! színésznője - ezt ő maga erősítette meg. Intim--Berki Natasa Zselykét kirándulni vitték szülei - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150920-berki-natasa-zselyket-az-allatkertbe-vitte-kirandulni-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlSzülei ezúttal izgalmas kirándulásra vitték a tündéri kis Berki Natasa Zselykét, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a közös programot. Ettől a kislánytól minden alkalommal el kell olvadni!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.