2016 a lezárás éve lesz, amikor magunk mögött kell hagyni a múltat

Forrás: Thinkstock -
asztrológia lezárás elengedés számmisztika ezotéria ciklus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilencéves ciklusokból tevődik össze, és ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket.

A kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, mely egy jól lekövethetően ismétlődést rejt magában. Lehet-e jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan lezárni a 9 éves ciklusokat?

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni.

Forrás: Thinkstock

2016 – A lezárás éve, amikor magunk mögött kell hagyni a múltat


A lezárás nem lehetőség, sokkal inkább kötelesség. Így tudunk az új élet küszöbén átlépve egy csodás 2017-es esztendőt kezdeni, ami az új dolgok megalapozását fogja megteremteni. Aki szánt, az vethet. Aki vet, az arathat. Aki arat, annak megadatik a bőség.

  • 1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
  • 2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás csodáját hozza.
  • 3-as év: a kihajtás, a növekedés, a szárba szökkenés éve, nagy változások jönnek.
  • 4-es év: a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
  • 6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
  • 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
  • 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
  • 9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.

2 + 0 + 1 + 6 = 9

Ami most érkezik, az az elmúlt nyolc év munkájának eredménye. Amit cselekedtél, az most visszaköszön. Ha mindent megtettél a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy az esetleges gondokat, nyűgöket, terheket lepakold, a hibákat kielemezd, megértsd, mi nem sikerült, hol és mit rontottál el, így pedig szépen, tudatosan elengedheted mindazt, ami nem szolgálja további fejlődésedet.

Forrás: Thinkstock

Az elmúlt nyolc év megkoronázása ez az esztendő. A végső elszámolás pillanata, a titkok nem takargathatók tovább, a valóság feltárul, és jó az, hanem kell pironkodni semmilyen tett miatt. Fájdalmas is egyben ez az év, hisz olyasmit is el kell engedni, amihez görcsös ragaszkodás köt.

Ami 2016-ban, a lezárás évében elkerülhetetlenül bekövetkezik, külön-külön vagy halmozottan:

  • párkapcsolati lezárás
  • barátok és más kapcsolatok elvesztése, erős lazulása
  • munkahely megszűnése, vállalkozások becsődölése
  • régóta függőben lévő jogi ügyek kibogozása, megértése, lezárása
  • költözés
  • hitelek lezárása vagy hathatós megoldás megtalálása
  • beteg emberek esetén a probléma enyhülése, vagy akár megoldódása, de ennek a fordítottja is lehetséges: lemondás az életről, az életben maradásról. A gyógyulás reményétől való búcsú.
  • világi szinten határok lezárása; szigorú – állami szintű – szerződések, megállapodások kikényszerítése; háborúk lecsendesedése (nagy veszteségekkel körbeölelve); váratlan és meglepő választások kiírása (drasztikus végeredménnyel), nagy és neves politikusok és rendszerek bukása

Legyél bátor, és engedd el a múltad!

Ez az az esztendő, amikor meglepően nagy belső erővel rendelkezel, de ügyelned kell arra, hogy szilárd alapokra építsd új terveidet, melyek megalapozását ne siesd el. Jól teszed, ha már a 2017-es (1-es) év terveit kezded el összerakni, de fontos, hogy elegendő időt hagyj a lezárásra. A függetlenség és a szabadság utáni vágy megerősödése teljesen normális ebben az időszakban.

Ennek az évnek azok lesznek a nyertesei, akiknek van bátorságuk kimondani, hogy elengedik a múltat, nem törődnek a régi sérelmekkel, megbocsátanak az ellenük vétkezőknek, közben megértik a jelen történéseit, és pontos terveket szőnek, melyek magjait 2017-ben elvetik.

Tartsd szem előtt, hogy a lezárás évében megtett okos, tervezett, megfontolt lépések mindenképpen a hasznodra lesznek. Ha nem mozdulsz ki az állóvízből, akkor semmi nem változik, és még nehezebb lesz kilépned a megszokások öleléséből. Ebben nagy segítségedre lehet a 2016-os Ezoterikus Kalendárium, amely úgy épült fel, hogy megtanítson az elengedésre, az elfogadásra, a bölcs belátásra. A kalendáriumhoz kapcsolódik egy 4 előadásos szeminárium, amelynek részleteiről bővebben ide kattintva olvashatsz.
Éves horoszkóp 2015 - Jupiter, a szerencse bolygója akcióba léphttp://www.life.hu/horoszkop/20141219-eves-horoszkop-2015-a-jupiter-szerencse-bolygo-hatasai-a-csillagjegyekre.htmlSzaturnusz – a 2014-es esztendőhöz hasonlóan - ismét mindannyiunk dolgát meg fogja nehezíteni, és csak azok tudnak majd könnyedén túllendülni a nehézségeken, akik beismerik a saját hibáikat, új útra mernek lépni, és legfőképpen kilépnek a saját árnyékukból. Jupiter azonban segít lendületbe jönni.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockKínai horoszkóp 2015 - letérünk a kitaposott útrólhttp://www.life.hu/horoszkop/20141231-kinai-horoszkop-2015-kecske-eve.html2015 mindenképpen magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét - különösen a Kecske jegy szülöttei számára. Hibátlan ugyan nem, de örömtelibb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb lesz az újesztendő.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Tízmilliószoros napok 2015-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20141229-tizmillioszoros-napok-2015.htmlMindent a vonzás törvénye határoz meg. A létet, a lélegzést, az univerzum rendjét, az egyén és a társadalom haladási irányát. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.