Heti horoszkóp (október 12-18.) – Sorsfordító napok következnek

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy változások hete lehet a mostani, élmények sokasága vár rád. Az égieknek hála most minden adott lesz ahhoz, hogy könnyen eljuss a vágyott célig. Csak legyen hozzá bátorságod!

Egy igazi Kosban sosem alszik ki a tűz, az akaraterőd mindig jelen van, a megújulás iránti vágyad ismét megmutatkozik. Jó, ha a vadság most is körbeölel, élvezni akarod az életet, megteremteni a sikert. Ugyanakkor készülj fel arra is, hogy ezen a héten alkalmanként a szeleburdiság is felbukkan a környékeden. Mindennap meg tudod lepni a környezetedet valamivel, akadnak új ötletek, formabontó eszmék, de a saját céljaid elérése érdekében ne lépj át semmiféle erkölcsi és etikai határt. Lesz szerdán és csütörtökön pár bonyolult helyzet, amit meg kell oldanod, az időt pedig nem érdemes húzni. Ha kell, kérj külső segítséget, legyen az gazdasági, vagy épp jogi.

Ez a hét biztosan felkerül az év legmozgalmasabb időszakainak listájára, a siker, az öröm, a jó lehetőségek sem maradnak el. Tevékenység, eredményesség ötvöződik némi izgalommal, és a dicséretek sem maradnak el. Az égi konstellációk erőteljes hatással lesznek mindennapjaidra, tetteidre és gondolataidra, de okosnak kell lenned, és semmit nem szabad elhamarkodnod. A lényeges döntések előtt jobb, ha alszol egyet! Ha a logikát az érzelmek elé tudod helyezni, akkor nagy dolgokat alkothatsz. Tele leszel erővel és energiával, és bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat. Minden adva van a sikerhez, sőt, még támogatókat is szerzel magadnak.

A hét első két napjában a bizonytalanság lehet úrrá rajtad, ugyanis meglepően sok kétely fogalmazódik meg benned, válaszokat keresel, ám nem minden esetben fogod megtalálni, vagy ha igen, nem érzed kellően kielégítőnek, örömtelinek, előremutatónak. Lelkileg, egészségileg nem leszel a topon, nem érzed túl jól magad a bőrödben, valamiért ott is a kellemetlent, a rosszat, a negatívot látod, ahol nincs is. Ne fesd az ördögöt a falra, hisz pont így vonzod be a rosszat! Óriási lépést tehetsz a siker felé azzal, ha apró örömforrásokat keresel, és elhiszed, hogy bármire képes vagy.

A hét első fele meglepően nyugalmas lesz, ami lehet, hogy kissé furcsa lesz számodra, ugyanis erőltetettebb menetre számítottál. Ne aggódj, a látszólagos nyugalom mellett azért unatkozásra és lazításra mégsem lesz módod, viszont kényelmes tempóban tudod elvégezni a feladataidat, és közben bátran elmélkedhetsz a közeli és távolabbi jövődön. Nem árt, ha a formabontó eszméidet megosztod másokkal, valaki pozitívan reagálhat valamire, ami később akár profitot is termelhet neked. Otthonodra is ráfér némi változtatás, ha törted a fejed mostanság költözésen, felújításon, átalakításon, hirtelen azzal kapcsolatban is újabb lehetőségek nyílhatnak meg előtted.

Végre olyan időszak áll előtted, amilyenre régóta vártál. Újra megmutathatod, mit tudsz, leránthatod a leplet rejtett képességeidről, és azt is feltárhatod, min dolgoztál mostanság. A növő Hold óriási támogatást nyújt ehhez számodra. Bátran fitogtathatod az erődet, kreativitásodat szabadon engedheted, és magadhoz ragadhatod a kezdeményezést mindenféle téren. Olyan napok jönnek, amikor fontos dolgokat tehetsz önmagadért, szellemi fejlődésedért, sikerességedért, és öregbítheted a hírnevedet. Ez utóbbi rég nem látott módon fog szárnyalni, és életedben egy egészen újfajta változás indul el. A legkülönfélébb módokon leszel képes energiával feltöltődni.

Hétfőtől egészen szerda estig meglepő gyakorisággal változik körülötted a helyzet, csak legyen időd és energiád minden egyes körülményhez alkalmazkodni, és azokból a lehető legtöbbet kihozni. Sok gondolatod forog majd az anyagiak körül, de most végre meglátod a fényt az alagút végén, és fellélegezhetsz, hisz érteni fogod, miért történt az, ami, és hogyan jutsz ki a slamasztikából. Új lendületet veszel, és több régen elakadt ügyed rendezéséhez kapsz támogatást, így pedig felszabadulsz a láthatatlan terhek alól, és ismét a régi fényedben fogsz tündökölni. Az, ami az elmúlt hetekben akadályként magasodott eléd, hirtelen zöld lámpát kap, és könnyedén megvalósíthatóvá válik.

Meg se állj péntekig, még gondolatban se pihenj meg, tedd a dolgod, kapcsolj magasabb fokozatra, és minden erőfeszítésed meg fog térülni. A legfontosabb találkozókat, szerződések aláírását a hét utolsó két munkanapjára időzítsd, mert ekkor kapod a legtöbb pozitív égi segítséget. Számodra minden nap remekül alakul, de a pénteki nap felteszi fel a koronát a hetedre. Kiváló energiák ölelnek körbe, és minden körülmény adott ahhoz, hogy nagy dolgokat hozz létre. Alkalom lesz arra, hogy a jövődet, különösen a szakmai életedet megszilárdítsd, meg- vagy épp újjáépítsd, de akár új munkát vagy mellékállást is kereshetsz, a sikert a csillagok fogják garantálni.

Jól indul a heted, nagy lendületet veszel, és belülről fakadó, különleges inspirációval végzed a dolgod úgy, hogy még a kreativitás sem fog hiányozni mindennapjaidból. Hatalmas lesz a tenni vágyás, nem lesz okod panaszra, mert még az is, ami nem sikerül elsőre, második nekifutásra biztosan összejön, sőt, dicséretek, elismerések érkeznek a legkülönfélébb irányból! Talán még a vártnál is jobb eredménnyel zárod a munkahetet, ugyanis most képes leszel minden hibádból levonni a tanulságot. Jupiter segítő hátszelet ad terveid megvalósításához, össze kell kapnod magad, hogy meg tudj felelni az elvárásoknak.

Bizakodva néztél mostanság a jövőbe? Abban reménykedtél, hogy a múlt heti mozgalmasság után az előtted álló napok hozzásegítenek a harmóniához? Hiába reménykedtél, mert az égiek egészen mást tartogatnak számodra: jó híreket, örömöt, sok-sok tennivalóval körítve! Egy roppant érdekesnek és izgalmasnak tűnő üzleti ajánlat tűnik fel a színen, és azonnal reagálnod kell rá, az időhúzás egyenlő a veszteséggel. Lehet, hogy az első megnyilvánulásod a heves tiltakozás lesz, de hiba lenne hátat fordítani az ügynek. Merkúr minden ambíciódat támogatja ezen a héten, úgyhogy semmiképpen se utasítsd vissza ezt az alkalmat, mert nagyon pozitív változásokat hozhat mindennapjaidba.

Ez a hét – kimondva vagy kimondatlanul – neked kínálja a legjobb lehetőségeket, az égiek biztosítanak támogatásukról, a Hold erőt ad, a Vénusz kreativitást, még akkor is igaz ez, amikor egy-két igen rizikós helyzetbe bonyolódsz. Összességében nem lesz gond a kedélyállapotoddal, sokat fogsz mosolyogni, a pozitív gondolataidat érdemes megosztani másokkal, és ötleteket cserélni okos emberekkel, kimondani őszintén a véleményedet, hiszen ezzel csakis nyerhetsz. Bár szerdáig alaposan le leszel terhelve, cserébe a hét többi napján már nem kell loholnod, hanem könnyedén végzed majd a dolgod. Jól teszed, ha besegítesz másoknak, és megmutatod, milyen hatalmas a szíved.

Vegyes hatások jellemzik a következő napokat, sok feladat és még több bonyolult ügy megoldása vár rád. Leszel fent és lent is, de te minden helyzetben megmutatod, hogy van erőd, aktív vagy, tele kreativitással, és a kusza szálakat is képes vagy kibogozni. Szinte folyamatosan azt fogod érezni, hogy ingoványos talajon jársz, mintha nem lenne kapaszkodód, és akikben eddig bíztál, most nem állnak melléd. Nos, ez bizonyos értelemben igaz is, ám épp ez a titkos segítség, mert a legtöbb ügy végére magad is pontot tehetsz, később pedig rengeteg elismerést zsebelhetsz be, mert mások is látni fogják, hogy nagy dolgokat hoztál létre. Újítsd meg emberi kapcsolataidat, meg kell mutatnod mindenkinek, mennyire fontosak számodra!

Sokan fognak irigyelni a következő napokban, mert mosolyogsz, új ötletekkel rukkolsz elő, ráadásul tele leszel erővel, energiával, tettre készség jellemez, nyitott vagy új információk befogadására, és segítségére sietsz a bajban lévőknek. Még magadat is megleped azzal, hogy nem mondasz semmire nemet, és jól fogod viselni a kritikát is. Ez utóbbi kifejezetten nagy segítség lehet, mert utat mutat a változás irányába. Olyannyira jól alakítod a mindennapokat, hogy hibákat alig vétesz, ha mégis, gyorsan kijavítod őket, ez természetesen a te javadat fogja szolgálni. Csütörtökig sok izgalomban lesz részed, rengeteg feladatot kell megoldanod, és bizony akad majd olyan ember, aki benned látja a megmentőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.