Heti horoszkóp (október 19-25.) - Mindent a maga idejében!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes, de leginkább lendületes hét veszi kezdetét minden csillagjegy számára. Sok szép eredményt érhetsz el, mindemellett semmilyen erőteljes égi hatás sem zavarja meg mindennapjaidat. S mi lehet csodásabb, mint egy háromnapos, hosszú hétvége? Ha teheted, mozdulj ki otthonról!

A heti bolygóállások, illetve a növő hold pozitív hatása a szó legszorosabb értelmében rákényszerítenek arra, hogy mélyen elgondolkozz jelenlegi helyzeteden, átalakíts bizonyos dolgokat, és elfogadd, hogy az éremnek két oldala van. Ne feledd, ez csakis a javadat fogja szolgálni! Át kell értékelned az elmúlt időszak eredményeit, és nem hagyhatod ki abból a kudarcok okainak felkutatását és elemzését sem. Tűnődj el a közeli és távoli jövődön, találd meg a gyenge pontokat, javíts ezeken, hogy még nagyobb erőbedobással futhass neki az év hátralévő részének. Bátran kezdj neki új tervek elkészítésének. Legyél képes elhinni, hogy bármi elérhető számodra is! Ám ne feledkezz meg függő ügyeidről, amelyeket szintén rendezned kell.

A hét első két napján a hátad közepére sem kívánod a munkát, és az ígéreteid alól is szeretnél kibújni. Ez egyáltalán nem jellemző rád, de a valódi ok is megvan: sokat dolgoztál mostanság, ez pedig sok erőt és energiát kivett belőled. Hiába a növő Hold, már alig-alig tudod magad feltölteni. Tartson életben az, hogy rád is vár egy hosszú hétvége, ez lehet a tikos megmentőd! Sarkalljon ez kitartásra, és vesd bele magad a munka tengerébe keddtől – a hétfői napot még ellébecolhatod. Csütörtök lehet a fordulópont, egy olyan kapu nyílik meg előtted, amelynek küszöbén vétek nem átlépni. Magánéleti téren adódik alkalmad a fejlődésre, sőt, egyenesen a szárnyalásra. Vállalod a kockázatot?

Fura, érthetetlen és persze kellemetlen bonyodalmak jellemzik a hét első felét, szinte mindenki képes mindenkivel összekapni, és ebből eleinte te is ki akarod venni a részed. Ne tedd! Távolodj el a vitás helyzetektől, és akkor se üsd bele az orrod mások dolgába, ha lenne mit mondanod. Banális konfliktusok alakulnak ki, és alkalmanként ezeknek te lehetsz valamilyen formában a célpontja, ám tudatosan, kellő előrelátással el tudsz kerülni sok problémát. A szálak leginkább szakmai téren kuszálódhatnak össze, mert olyan kérdések merülhetnek fel, amelyek megnehezítik a helyzetedet, megkérdőjelezik hozzáértésedet, vagy arra kényszerítenek, hogy végre fejlődj, továbblépj, változtass a megrögzöttségeken. Ki kell mozdulnod, és kipróbálnod új dolgokat! Gyűjts új tapasztalatokat, és csütörtöktől egyébként is felszabadulsz a terhek alól.

A feszültség és a bosszankodás nem kerüli el a te házad táját sem, ám te döntöd el, sodródsz-e az árral, vagy ellenállsz a kívülről érkező, sokszor negatív hatású impulzusoknak. Sok fura szituációba fogsz belekeveredni, és ezek alaposan megnehezítik az életedet. Ám, az okos Rák mindenből tanul, nem igaz? Környezeted olyan feladatokkal bíz meg, amelyekre nem számítottál, és nem is biztos, hogy most maradéktalanul tudod is őket teljesíteni. Ahelyett, hogy homokba dugnád a fejed, állj ellen a nehézségeknek, és közöld az emberekkel, hogy a te időd és energiád is véges! Ne félj szembemenni másokkal, ne hagyd elnyomni magad! Figyeld meg, hogy az őszinteség sokat segít majd, péntekre pedig a hangulatod sokat javul, és másokat is te fogsz felvidítani.

Tüzes, akaratos Oroszlánként bele szoktál esni abba a hibába, hogy nem beszélsz a gondjaidról, inkább magadnak tartod meg őket. Ám ezen a héten mindezt át kell értékelned: azért kell kibeszélned magadból a gondokat, mert ha nem teszed, akkor lelassíthatod a saját haladásodat, vagy épp egy-egy függőben lévő ügy megoldását. Azt is figyelembe kell venned, hogy az őszintétlenség könnyen konfliktusok forrása is lehet, hisz mások tehetetlennek vagy épp lustának vélhetnek, ami persze nincs így. Sokan nem értik, mi zajlik a fejedben, ha nem nyílsz meg. Ha nem mondod el, hogy mivel kapcsolatban vannak kétségeid, kivel nem találod a közös hangot, és leginkább csak duzzogsz, akkor magad ellen fordíthatsz néhány embert. Cselekedj okosan!

A hétfő és a kedd egészen jól telik, lendületes leszel, sok függő ügynek jársz a végére, bár jelentős döntések nem születnek. Ez utóbbi nem baj, már az is siker, ha végre a jövőbe tekinthetsz a múlt helyett. A szerdától belőled fakadó harmónia még téged is meg fog lepni, és megláthatsz olyan dolgokat, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Ne aggódj semmiért, ne keress porszemet a fogaskerekek közt, örülj annak, hogy nem kell akadályokra számítanod, és alapvetően jó tempóban tudsz haladni. Csak könnyedén lépegess előre, most úgyis minden épp a maga idejében történik meg majd úgy, ahogy az számodra kedvező lesz. Szerdán nagyon aktívnak kell lenned, a hosszú hétvégén pedig pihend ki magad.

Ezen a héten a kedélyállapotod sokszor kiszámíthatatlan lesz, megjárod a hullámvasút alját és tetejét. Mérlegként ez persze annyira nem szokatlan tőled, de most te is érezni fogod, hogy alkalmanként túlfeszíted a húrt. Néha mosolyogsz, máskor meg inkább kikerülöd az emberek társaságát, nehezen lehet majd kiszámolni, mikor és milyen passzban vagy épp. Sodródsz ide-oda, néha a karriered érdekel, aztán csak a magánéleted, vagy épp semmi, csak ellavírozol az álmok és a valóság mezsgyéjén. Még szerencse, hogy szerdán ráérzel arra, nem mehet ez így tovább, és magad kezdeményezel változást. Mosolyogj többet, inspirálj másokat, hallgasd meg környezeted véleményét, az eszmecserék lehetnek a legjobb energiaforrások számodra.

Kirobbanó formában leszel, amin most magad is meglepődsz, ám nem kellene, hisz a te számodra a növekedésben lévő Hold egész héten extra mennyiségű energiát biztosít. Emellett persze nem lesz ismeretlen az a helyzet, hogy hétfőn és kedden környezeted alaposan leterhel, de bírni fogod a strapát, és tulajdonképpen bármilyen lehetetlenséget kérjenek tőled, te mindenre tudsz alternatív megoldást találni. Várod az új kihívásokat, és ha épp nincs mit csinálnod, hát segíts be másoknak. Bármibe is fogj a hét második felében, sikerrel be is fejezheted, ráadásul az átlagsebességed is jóval gyorsabb lesz a megszokottnál, teljesítményed szerdán és csütörtökön kimagaslik. Új ötletek, érdekes gondolatok jellemzik a mindennapokat.

Erőből, energiából, kitartásból folyamatosan jön utánpótlás, épp ezért bátran mondj igent a nagy feladatokra, erőt és időt kívánó kihívásokra. Hidd el, és tudatosítsd is magadban, hogy mindent meg tudsz oldani, legyen az szakmai, tanulmányi vagy magánéleti dolog. Ami eddig zűrös volt, az letisztul. Ezen a héten, főleg szerdán és csütörtökön a jókedv garantált, a sikerek pedig sorban megérkeznek hozzád. Szinte el sem akarod hinni, hogy minden jó úton halad, és régi, függőben lévő ügyeket is remekül tudsz kezelni, vagy, ha kell, hát könnyedén lezárni. Minden napra találsz kötelezettségeid mellett valami érdekes, izgalmas szakmai kihívást, vagy épp kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas elfoglaltságot.

Egy meglehetősen gyors fordulattal kedvező irányt vesznek anyagi ügyeid, ebben extra nagy segítséget nyújt neked a növő Hold. Még téged is meglep, hogy hirtelen új pénzforrásra lelsz, és minden körülmény adott ennek kiaknázására. Ugyanakkor lényeges információ lehet számodra az, hogy nem ülhetsz a babérjaidon, a siker és a változás kettőséért meg kell dolgozni. Keress, kutass, kérdezz, érdeklődj, ám tudd, ha aktív vagy, és teszel azért, hogy jobbak legyenek a körülményeid, akkor az előtted álló napokban minden adva van egy jelentős lépés megtételéhez. Ha eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most meglátod az alagút végén a fényt, ha nincsenek napi problémáid, akkor még szilárdabbá tehetsz mindent.

Új szelek fújnak, bár ez a hét elején inkább kellemetlennek hat, ugyanis alig-alig akarsz alkalmazkodni a módosuló körülményekhez. A sikered, a fejlődésed, a növekedésed múlhat azon, hogy ellenállsz a pozitív hatásoknak, vagy alkalmazkodsz hozzájuk. Koncentrálj erősen, és igyekezz mindenben a jót és a kitörési lehetőséget látni! Így könnyebben ráérzel majd arra, hogy mikor jöhet a nagy kihívás, és milyen formában tudod belőle a legtöbbet kihozni. Ugye nem futamodsz meg az utolsó pillanatban attól, hogy beleugorj az ismeretlenbe? Legyen benned annyi kurázsi, hogy bevállalod mindazt, amit most a sors tálcán kínál. Bármilyen messzire vagy magasra eljuthatsz, csak neki kell rugaszkodnod.

Láthatatlan teher nyomja a válladat hétfőn, és még kedden sem tudsz ettől szabadulni, ám, szerda lesz a megváltás pillanata. Az előzőek miatt kissé nehézkesen indul be a gépezet, minden szinte kétszer annyi időbe és energiába kerül, mint bármikor máskor. Ez a hatás egészen szerda délig fog tartani, aztán szinte egyik pillanatról a másikra megkönnyebbülést fogsz érezni. Bármi történjék, ne add fel, egy-két kudarc még nem a világ vége, hidd el, hogy képes vagy mindent átvészelni. Csütörtökre teljesen felszabadulsz a nyomás alól, péntek délutánra pedig eltűnik minden, ami addig fejfájást okozott magánéleti téren. A hosszú hétvégén pihend ki magad, és csinálj olyasmit, amit eddig soha!

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockKutya vagy macska - milyen a személyiséged?http://www.life.hu/horoszkop/20110121-milyen-a-szemelyiseged-kutya-vagy-macska.htmlÉszrevetted már, hogy vannak kutyák, akik nagyon hasonlítanak a gazdira? Neked is mondták már, hogy épp hozzád illő kedvencet választottál magadnak? Az összefüggések elsőre viccesnek tűnnek, pedig úgy látszik, némi igazság azért mégiscsak van bennük.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Nagy októberi szexhoroszkóp - Légy nyitott a szerelemre!http://www.life.hu/horoszkop/20150929-a-life-hu-oktober-havi-szerelmi-es-szexhoroszkopja.htmlMagány vagy párkapcsolat? Csakis rajtad múlik, melyiket választod. Hála a Vénusz közbenjárásának, komoly inspirációt kaphatsz, hogy te is megtaláld a számításaidat szívügyek terén.HoroszkópThinkstockOktóberi pénzhoroszkóp – Csillagjegyed elárulja, mire számíts anyagi térenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150929-a-life-hu-oktoberi-penzhoroszkopja.htmlVegyes hatásokat rejt október hava, jó és a bizonytalanabb hírek egyaránt érkeznek. Hogy melyiktől rémülsz meg, és melyiket fordítod a javadra, az a te döntésed. Fontos, hogy a különféle ajánlatokra lehetőségekként tekints, ne gondként. Ha magabiztos maradsz és vállalod a kockázatot, a sikereid téged fognak igazolni. HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrájahttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.htmlVajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban? HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.