Ha hiszel benne, minden vágyad teljesülhet - Novemberi horoszkóp

Forrás: Thinkstock -
asztrológia havi horoszkóp November ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvező bolygóállásokat ígér november hava, érdemes lesz hát kihasználnia minden csillagjegynek az elé kerülő lehetőségeket. Legyen szó munkáról, szerelemről vagy anyagi javakról, most minden sikerülhet.

Rengeteg lesz a tennivalód, ezért lendületesen kell haladnod, és az alapos tervezés sem árt. Tele leszel feladatokkal, és mivel nem csak kötelességből dolgozol vagy tanulsz, a hónap közepén már elmondhatod, hogy megérte időt és energiát rászánni a dolgaidra. Szorgalmadat garantáltan siker koronázza, meglesznek a pozitív vonzatai. Megtörténhet, hogy olyan emberek is elismernek, akik eddig nem sokra tartottak. Ha már ilyen jól teljesítesz, a hónap végén lazíthatsz is egy kicsit. November 19-től még kellemesebb hatások érnek, a hónap végén a lehető legjobban alakul a szerelmi életed.

November folyamán jelentős bolygómozgások figyelhetők meg, a Szaturnusz erőteljes hatására fontos döntéseket hozhatsz, amelyek mindennapjaidat, közeli és távoli jövődet alaposan befolyásolhatják majd. Bizonyos helyzeteket kissé fájdalmasan élsz meg, és ez könnyen oda vezethet, hogy szétszórttá válsz. Próbálj koncentrálni, és inkább a „kevesebb néha több" elve alapján cselekedni. Koncentrációs készséged csökken, ezért ne tervezz komolyabb dolgokat. Szentelj időt a pihenésnek is, erre és az általa nyerhető energiafeltöltődésre szükség lesz otthon és a munkahelyeden egyaránt. Az utolsó napokban a magánéleted válik fontossá. Ha válaszút elé kerülsz, légy megfontolt!

Mozgalmas, teljes embert igénylő, sok jövés-menéssel járó hónap köszönt rád, nem érdemes lazsálni. Az első napokban teljesen leköthet a tanulás, vagy akár a karriered, kifejezetten fontos, hogy ezekre kellő időt szánj. Azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek már régóta érlelődtek, azon túl, hogy fontos, alaposan átgondolandó. Ami már elavult, azt vesd el, mert ez akár otthoni konfliktushoz is vezethet. Szerencsével járhatsz, mert olyan támogatót sikerülhet megnyerned egy tervedhez, aki teljes egészében és jó szívvel egyengeti majd az utadat. A hónap vége nem várt bevételt hozhat, akár egy adós is letudhatja a tartozását, vagy új pénzforrás is feltűnhet a színen.

November legelején összecsaphatnak a fejed felett a hullámok, könnyen kialakulhatnak családi konfliktusok, ám öröm az ürömben, hogy ezek extra gyorsan megoldódhatnak, ha kellően belátó és toleráns leszel. Jól teszed, ha a hónap első napjaiban óvatos és a megszokottnál is körültekintőbb leszel, ne bánts meg senkit, még okkal se! Ha dolgozol, november 24-től hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes maximálisan kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak, 22-e után minden fellendül, könnyen lehet, hogy valaki visszatér a régmúltadból.

November közepéig látszólagos nyugalom jellemzi mindennapjaidat, sok függő ügynek tudsz a végére járni, ám fontos, hogy ne kapkodj, minden lépést fontolj meg, ez a te érdeked! November 22-e után hirtelen nagy mozgalmasság jellemzi a mindennapokat, és érdemes nagyobb fokozatra kapcsolni. November közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok megalapozására, amelyek később nagyon hasznossá válhatnak számodra. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. A hónap közepén létesített üzleti, baráti vagy szerelmi kapcsolat garantáltan tartós lesz.

Használd ki maximálisan a számodra oly kedvező bolygóállásokat. Tanulásod, munkád, magánéleted fellendítésére remek időszakot hoz a hideg ősz. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet. Élj azzal, ami megadatik, sőt, ha van hozzá elég lelkesedésed, akkor másokat is inspirálj! Kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó alkalmakat. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége tárul eléd, ami eleinte inkább megijeszt, de a részletek megismerése sokat segít majd a döntésben. A siker évekig elkísérhet, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek.

Remek időszakot ígér november hava, és bár az óriási lehetőségek, a nagy előrelépések nem most jönnek, a függő ügyek nagy részét letudhatod, új barátságok alapjait teheted le, megalapozhatod egy üzleti vállalkozás sikerét, megértheted, hogy ki segít, és ki hátráltat. Eljött a változás pillanata számodra, használd ki lehetőségeidet – hiszen mikor, ha nem most? Azok a változások, amelyek novemberben történhetnek, legalább két évre meghatározóak lehetnek, így nem érdemes homokba dugnod a fejed. A változások döntően pozitív irányúak, különösen a hónap elején és közepén, csak arra kell vigyáznod, hogy ki ne használják a jó szívedet. Szabj határt a segítőkészségnek, csak annyit adj, ami inspirál másokat, ne többet.

Jó hangulatú hónap vár rád, eljött a te időd, sok érdekes dolog történik körülötted. Ez persze még nem ok a lazításra, az irányítást továbbra is a kezedben kell tartanod! A sikerért meg kell dolgoznod, viszont jó hír, hogy sokan sietnek a segítségedre, ha jelét adod annak, hogy elakadtál, vagy épp bizonytalan vagy. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas, a hónap közepének sokat ígérő konstellációját kár volna elvesztegetni, főleg előrelépésre van esély, vagy régebb óta húzódó vizsgák is könnyen lerendezhetők ebben az időszakban. Valamelyik életterületeden mindenképpen új fejezet kezdődik, ami hosszú hónapokra meghatározhatja céljaidat.

Egészen jól haladnak a dolgaid? Örülj ennek, de ne állj meg, hanem kiváló ötleteidet vesd be a további sikerek érdekében. Most szinte mindent a magad javára tudsz fordítani, ám az is fontos, hogy ne akarj örökké a maximumra törekedni, néha elégedj meg a jóval is. A pénzügyek novemberben kevésbé érdekelnek, leginkább azért, mert nem is kell velük sokat foglalkoznod, hisz valószínűleg váratlan bevétel áll a házhoz. A tél közeledése, a hónap vége problémákat jelez, ezért ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba idegeneket, és semmiképpen se dőlj be a túl kecsegtető ígéreteknek! A hónap végén szíven találhat Ámor nyila is, ezen pedig valószínűleg te lepődsz majd meg a legjobban.

November eleje sok mozgalmasságot ígér, figyeld a lehetőségeket, merj belevágni valami újba. Új ismeretségekre tehetsz szert, amelyekből profitálhatsz. Legyen szó üzletről, barátságról, szerelemről, vállalj kockázatot! Remekbe szabott tervek megvalósítására kiváló a hónap középső periódusa. Emberi kapcsolataid leginkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe akár egy érdekes, új szerelem megjelenését is hozhatja számodra, és ez független attól, hogy elkötelezett vagy, avagy sem. Minden vágyad teljesülhet, ám fontos, hogy ne légy túlságosan akaratos, és akkor a kapcsolat akár meglepően tartóssá is válhat.

Ez a hónap sok válaszút elé állít, a kérdés, hogy ki mersz-e mozdulni a komfortzónádból? Karriered, saját meglévő vagy épp tervezés alatt álló vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén légy nagyon leleményes, ez garantálja a jó eredményeket. Egészen november közepéig felfelé ívelő szakaszban leszel, amit érdemes kihasználnod. Nem mellékes, hogy néhány téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, sok akadályt gördíthetnek eléd, ám épp ez adjon neked új lendületet, mutasd meg, ki vagy, és mit tudsz. Az új ötletek megvalósításához a 22-e utáni időszak kedvez majd, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek tőled.

Általában igaz rád, hogy megfontolt, óvatos személy vagy, aki nem sieti el a fontos döntéseket, tud reális és előrelátó lenni, ám november folyamán mégis nagy a veszélye annak, hogy valaki könnyen félrevezethet, becsaphat. Épp ezért légy tehát a szokottnál is sokkal óvatosabb, bármiről is legyen szó. Ne adj kölcsönt senkinek, és te se vegyél fel hitelt, sőt, másokért se kezeskedj! Kerüld el messzire a rizikós vállalásokat. A hónap második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel és elégedettséggel zárod. A magányosoknak 18-a után megnő az esélyük a pártalálásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.