Ne fuss el a szerelem elől! – Novemberi szexhoroszkóp

asztrológia horoszkóp November ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes hatásokkal teli hónap köszönt a csillagjegyekre érzelmek terén. Csakis rajtad múlik, mit hozol ki ezekből a napokból. Nézd meg, mit tartogat neked a Life.hu szerelmi horoszkópja!

Páros: érzelmek téren átmenetileg összekuszálódhatnak a szálak, egy megmagyarázhatatlan kétely okozhat benned nyugtalanságot. Eleinte nem mered megosztani a téged gyötrő gondolataidat kedveseddel, pedig kellene! Csakis ez hozhatja el a nyugalmat és annak tudatát, hogy minden rendben van köztetek.
Páratlan: vége a magányos életszakaszodnak, viselkedj bátrabban, légy nyitottabb és befogadóbb a közeledésre. Ha most engedsz a csábításnak, akkor garantált a sikered. Ne fuss el a szerelem elől, mert az ajtón fog kopogtatni, csak be kell engedned.

Páros: felemelő pillanatokkal ajándékoz meg a sors, az intimitás új formáit ismerheted meg. Kedvesed a tenyerén fog hordozni, szeretete és rajongása folyamatosan feltölt. Csak sóhajtanod kell, garantáltan lesni fogja a kívánságaidat, és teljesíti is őket.
Páratlan: ideje kiverni a fejedből azt a hibás frázist, hogy jobb egyedül, mert akkor nem kell félned annak lehetőségétől, hogy pórul jársz. A szerelemmel, ezáltal pedig egy társkapcsolattal együtt járó pozitív érzések és gondolatok nagyon is hiányoznak az életedből. Ismerd be, és engedj a csábításnak.

Páros: a hónap első harmada kissé egyhangúra sikeredhet, mivel a munkád jobban lefoglal a szükségesnél, így könnyen lehet, hogy nem igazán fogod tudni sem magadat, sem kedvesedet középpontba helyezni. Ez az állapot 21-e után változik, és megbizonyosodsz róla, hogy szerelmetek még sokáig kitart.
Páratlan: megnyílik egy kapu, amin a szerelem lassacskán belopódzik az életedbe, és csak rajtad múlik, hogy ez mennyire lesz gyors és eredményes. Egy merőben új társaságban fogod megismerni a kedvest, ha épp munkahelyváltásban vagy, akkor az is kínálhat erre alkalmat.

Páros: valószínűleg te is érzed, hogy akad pár megválaszolatlan kérdés az életetekben, és ha tisztán akarsz látni, akkor ezt rendezni kell. A másik fél zárkózottságát neked kell feloldanod, légy bátran körmönfont, vess be női praktikákat, és ösztönözd őt is cselekvésre.
Páratlan: az égiek ügyelnek arra, illetve megóvnak attól, hogy belefuss valamilyen kelepcébe. Ne higgy a túl szép ígéreteknek, nehogy egy viszonzatlan szerelem törje össze a szívedet még november elején. Igyekezz reálisan tekinteni a lehetőségeidre, és lásd meg azt, aki csendben rajong érted.

Páros: érzelmi téren légy méltó önmagadhoz – mindenféle szempontból. Tűz, szenvedély és egy csipetnyi vehemencia ötvözésével bármit elérhetsz! A maximumot nyújtsd, szerencsére megvan hozzá a befogadó oldal is! Sok figyelmet igényelnek a mindennapok, de a siker garantált.
Páratlan: megteheted ugyan, hogy homokba dugod a fejed a világ felől érkező izgalmas szerelmi impulzusok elől, de te is tudod, hogy ez valójában hibás megoldás. Sürgősen nyisd ki a szemed! Vedd észre, hogy akad bizony jó pár helyes fickó, akik szívesen randiznának veled.

Páros: szívügyeid átalakuláson mennek keresztül, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, ugyanis mind pozitívak lesznek. Tudnod kell, hogy a nagy döntések ideje ez a hónap, és előnyöd fog származni a bátorságodból. Mész? Maradsz? Igent mondasz? Épp úgy lesz jó, ahogy azt elhatározod!
Páratlan: egy olyan szerelem kopogtathat az ajtón, ami gyors ütemben vesz le a lábadról, magasra emel, elkápráztat és tartósságot ígér. Egy olyan férfit ismersz meg, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem kertel, de őszinteséget vár el. Meg tudsz felelni az elvárásoknak?

Páros: kedvesed nyitott a javaslataidra? Ez azért kedvező most, mert jó ötletekkel tudsz előrukkolni, úgyhogy mondd el neki, hogyan és min szeretnél változtatni. Örül ő is annak, ha új energiákat viszel a mindennapokba, különösen a szex terén.
Páratlan: nyisd ki a szemed, emeld fel a fejed, mosolyogj, csak így mutathatod vonzó arcodat a párjukat még kereső pasik felé. Ne írd ki a homlokodra, hogy bánatos vagy! Húzz magadra olyan ruhát, ami eddig kissé idegen volt tőled. Változz, hogy változtathass!

Páros: érzelmi életed zűrzavarossá válhat átmenetileg, adódhat köztetek feszültség a hónap első felében, ám te nagyon okos leszel, mert átadod az irányítást és a döntés lehetőségét kedvesednek, aki így megnyugszik, és azt érzi, hogy ő az úr a háznál.
Páratlan: az égi konstellációk eleinte megnehezítik a párkeresést, sok randi és flört után sem érzed azt, hogy bárki megdobogtatta volna a szíved. Ám, ami késik, nem múlik. November utolsó harmadában egyszerűen csak hagyod magad sodortatni az árral. Most bármi megtörténhet!

Páros: meglehetősen békés időszakot jelez november hava, ha izgalomra vágysz, akkor neked kell ennek a feltételeit megteremtened. Biztos megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad kedvesed társaságában. Ha épp kitör köztetek a forradalom, hát oldjátok meg mihamarabb.
Páratlan: rendületlenül keresed a másik feled? Ne add fel, a helyzeted nem reménytelen! Ha a hónap eleje inkább a béke és a vágyakozás ideje, akkor készülj a 21-e utáni napokra. Könnyen lehet, hogy egy kolléga, egy régi barát, vagy a szomszéd srác közeledik majd hozzád!

Páros: érzelmi életed izgalmak sokaságát rejti, tele leszel életkedvvel, tudsz mosolyogni, és ez már önmagában is elég ahhoz, hogy kedvesed kitartson melletted. Biztos lehetsz abban, hogy szereti a vidámságodat. Ha akad pár ötleted arra, hogyan dobjátok fel a kapcsolatotokat, akkor lépj a tettek mezejére.
Páratlan: a magány szót most azonnal töröld a szótáradból, a fejedből, a tudatalattidból! Itt az ideje annak, hogy gyökeresen változtass az életeden, ehhez ki kell nyílnod, át kell alakulnod, és igent kell mondanod mindenki meghívására. Közeledik az igazi!

Páros: ha tele vagy pozitív érzésekkel, akkor ne kezdj kételkedni önmagadban vagy a kapcsolatodban. Lényeges, hogy mutass valami újat kedvesednek. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy ő a tiéd, és már semmit nem kell tenni a megtartásáért.
Páratlan: mozdulj ki a komfortzónádból, újulj meg, menj ismeretlen emberek társaságába! Ha bátor leszel, akkor a hímnemű egyedek is sok érdekességgel szolgálhatnak. Csatlakozz egy idegen baráti társasághoz, mondj igent minden férfi randifelkérésére!

Páros: csábító, vonzó és energikus leszel, éld meg a nőiességedet, ne félj megmutatni rejtett vágyaidat, titkos fantáziádat hagyd szárnyalni. Élj azzal a lehetőséggel, hogy valami újat mutatsz magadból. Kedvesed komoly lehetőséget kapott a sorstól, hogy veled lehet!
Páratlan: Vénusz inspiráló energiákkal ölel körbe, de cselekedni nem tud helyetted. Az elsődleges feladatod az, hogy megértsd, mi az, amit eddig nem tettél jól. Tedd lejjebb a mércét, változtass az elvárásaidon, hisz valamilyen hibás megrögzöttség miatt vagy egyedül. Lépj ki a biztonságot nyújtó négy fal közül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.