Decemberi szerelmi horoszkóp – Most jöhet az igazi!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp december havi horoszkóp szexhoroszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiemelkedően jó hónap vár minden csillagjegyre: szerelmi téren robbanásszerű változások történhetnek, és bármikor betoppanhat a nagy Ő. A kérdés, hogy lesz-e elég merszed igent mondani a szerelemre?

Páros: szívügyek terén látványos fellendülés következik be decemberben, csak apró lépések szükségesek ahhoz, hogy mindketten jobban érezzétek magatokat. Picinyke varázslatok tehetik még szebbé a mindennapokat. Vess be új praktikákat, és a válaszok is megérkeznek.
Páratlan: szingliként ne várj a csodára, és főleg ne a szilveszteri bulira! Már a hónap elején aktivizáld magad, mondj igent egy randira, akkor is, ha a férfi eleinte nem tűnik épp álmaid hercegének. A stílusa és a lelke tisztasága gyorsan lenyűgözhet.

Páros: szerelem terén új érzések bizsergetik a lelked és a szíved, eleinte te sem tudod, hogy féltékenység, elmúlás, vagy kétség fészkelte-e be magát a fejedbe. Ám, az biztos, hogy nem nyugszol bele, tenni akarsz ellene. Azt tedd, amit a szíved diktál, és akkor nem hibázhatsz!
Páratlan: keresed romantikus kedvesedet, de úgy tűnik, ügyesen bujkál előled? Igen, még december 7-ig várnod kell rá, utána viszont annyira hirtelen kopogtathat szíved ajtaján, hogy magad is meglepődsz. Az év végéig rálelhetsz a nagy Ő-re.

Páros: romantikázz sokat, szárnyalj kedvedre, próbálj ki kedveseden pár új trükköt, és garantáltan le tudod nyűgözni. Nem lesz ellenére, ha picit fűszeresebb lesz a kapcsolatotok. Ne lepődj meg azon, hogy partnered számára ismét nagyon vonzóvá válsz!
Páratlan: többen is jelentkeznek azért, hogy harcba szálljanak kegyeidért, ám a bökkenő az lehet, hogy magad sem tudod igazán, mire is vágysz. Senkit ne ítélj meg a külseje alapján, csakis a belső értékeket helyezd előtérbe. Ez megmutatja, ki is a jó választás.

Páros: ne aggódj, minden rendben van, de az tény, hogy több időt kell kedvesedre szánnod, mint az elmúlt hetekben. Lehet, hogy picit mindketten fásultabbak vagytok, ám ezen lehet változtatni. Örülj annak, hogy most teljesen másképp tesz bizonyos dolgokat! A Vénusz összetartja a szerelmeteket.
Páratlan: itt és most felejtsd el a szingli létet, nem neked találták ki! Vár rád a szerelem, de a négy fal közt ücsörögve nem fog megtalálni téged. Indulj útnak, és ismerkedj! Jelentkezz online társkeresőbe, menj randizni, vagy fogadd el a barátnőd ajánlatát egy baráti hétvégére.

Páros: ne a karácsony közelsége miatt akarj javítani a kapcsolatodon, hanem azért, mert ennek szükségét érzed, és mert vágyakozol a másik szeretetére, figyelmére. Önmagadért és kedvesedért vigyél több érzelmet, odaadást és szeretetet a mindennapokba!
Páratlan: a társtalanság monoton állapot, és hosszú távon unalmas is. Ismerd be, és változtass ezen sürgősen! A karácsonyi forgatagokban, a szilveszteri buliban felbukkanhat valaki, akivel első látásra meglesz a szimpátia. Nyisd ki a szíved, és nem fogsz csalódni.

Páros: érzelmi életed nem lesz egyhangú, kedvesed is izgalomra vágyik. A horizont kitágul, szexuális érdeklődésed megnő, vonz az ismeretlen, hát ne légy gátja önmagad fejlődésének. Bátran keresd az újdonság lehetőségét, és vedd rá erre kedvesedet is!
Páratlan: keresed a nagy Ő-t? A Vénusz többeket is az utadba sodor, és nem telhet el úgy nap, hogy ne hozna össze az élet egy izgalmas személlyel, egy vonzó egyéniséggel. Válogass kedvedre, randizz, ismerkedj, és tedd le a voksod valaki mellett.

Páros: minden napot úgy alakíts, hogy a kötelezettségek mellett kettőtökről, a jövőtök tervezéséről és a szenvedélyről is szóljon. Kell a törődés, a szeretet, a figyelem. Legyenek újra közös terveitek! Ha lakást, házasságot, utódot szeretnétek, döntsetek ezekről bátran!
Páratlan: a magányosok táborának mondj végleg búcsút, fordulj a szintén párkereső férfiak felé, és mutasd meg csábos oldaladat. Ne félj az izgalmas helyzetektől, és az egy éjszakás kalandoktól sem. Sosem tudhatod, miből lesz a cserebogár.

Páros: érzéseid egy ideje lankadnak, és örökösen gondot okoz az egymásra szánható idő mennyisége? Semmi baj, most lesz ok arra, hogy tüzes légy, vonzóvá varázsold magad, és elhitesd kedveseddel, nálad nem lehet jobb választása. Tégy lépéseket az elköteleződésért.
Páratlan: még keresed az igazit? A legjobb, ha nem hozol elhamarkodott döntéseket, hanem próbálgatod a szárnyaidat, ismerkedsz, és teret hagysz mindenkinek. Nem kell sietni, lassan járj, tovább érsz. Várd meg a karácsonyt, utána hirtelen könnyebb lesz rálelni az igazira.

Páros: érzelmeid a hónap első felében összekuszálódhatnak, és nem biztos, hogy mindent a helyén tudsz kezelni, ezzel pedig összezavarhatod a másik felet. Szerencsére fordul a kocka, és pontosan fogod tudni, mit vársz a kapcsolatodtól, mit szeretnél a kedvesedtől.
Páratlan: elég a magányból, vége az egyedül töltött estéknek! Ne hagyd, hogy a szingliség fogalma teljesen maga alá gyűrjön. A pesszimizmust zavard messzire. Ami késett, végre megérkezik, és 6-a után bármikor felbukkanhat életedben a nagy Ő.

Páros: szívügyeid bonyolultnak tűnnek mostanság? Ki kellene bogozni a kusza szálakat? Akkor ideje annak, hogy eltűnődj a jövőn, és a legfontosabb kérdésen! Vajon vele vagy nélküle? Ez most egy tényleg nagyon komoly kérdés, a választ ne halogasd soká!
Páratlan: elég volt a magányból? Nem csoda, hát indulj útnak, fedezz fel új helyeket, mert a szerelem nem fog házhoz jönni. A te mozgolódásodra sokan reagálnak majd, és többen is megpróbálják elhitetni veled, hogy szerelembe esni sokkal jobb mulatság. Hagyod magad?

Páros: decemberben arra lesz szükséged, hogy kedvesed megerősítse benned a pozitív érzéseket, és végre nyugalom költözhessen a lelkedbe. Bátran hidd el, hogy minden rendben van, nincs ok az aggodalomra. Az egymásba vetett bizalom karácsonyra ismét kiteljesedik.
Páratlan: az év vége több lehetőséget kínál arra, hogy végre hátad mögött hagyd a szingli életformát, és átadd magad a szerelem csábításának. Fogadd el a férfiak közeledését, hagyd, hogy udvaroljanak! Menj bulizni, vagy adventi vásárokba, karácsonyi koncertekre! Az igazi szembe fog jönni.

Páros: érdemes decemberben alaposan kivesézni a kapcsolatodat, amihez kérd kedvesed segítségét. Vedd rá őt arra, hogy új és izgalmas dolgokat teszteljetek, otthon és házon kívül egyaránt, akár szerepjátékok is szóba jöhetnek. A lényeg az izgalmon és a kockázaton van...
Páratlan: kiszemeltél magadnak valakit, és epekedve vársz a reakciójára? Tudd, hogy rajtad múlik, megteszed-e az első lépést. Úgy tűnik, a másik fél eleinte észre sem veszi, mi történik körülötte, de ha jelét adod érdeklődésednek, akkor garantált a sikered!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.