Heti horoszkóp (december 21-27.) – Add át magad az örömteli pillanatoknak!

asztrológia karácsony heti horoszkóp december ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a szeretet ünnepe, vele együtt pedig minden, amikre már oly régóta készülsz. A növő holdnak hála nem veszítesz energiát, minden tervedet végre tudod hajtani 25-éig, és nem képes tőled környezeted olyasmit kérni, amit ne teljesítenél. Boldog karácsonyt!

Ezen a héten ismét felül akar kerekedni benned az erősebbik éned, az, aki meg szeretné mutatni mindenkinek, hogy formában van, képes mindenre, remekelni tud otthon, az ünnep során, és valójában bárhol, bármikor, bármilyen körülmények közt megállja a helyét. Persze egy tüzes Kostól ez nem ismeretlen kinyilatkoztatás, igaz? Ügyesebb, előrelátóbb és furfangosabb akarsz lenni másoknál, ami jó, hiszen épp erre lesz szükség. Ugyanakkor nagyon fontos lesz, hogy ezzel a nagy vehemenciával határokat léphetsz át, s erre bizony figyelned kell. Ne szegd meg az íratlan szabályokat, például ne keresd az ajándékaidat, ne leplezd le szeretteid meglepetéseit, és ne légy kíváncsibb a kelleténél!

Pozitív hatások jellemzik az egész hetet, a hold növőben van, s ha átmenetileg veszítesz is energiádból, gyorsan fel tudsz töltődni. Az öröm és a mosoly lesznek most a legjobb barátaid. Élvezni fogod a különféle szituációkat, legyenek azok ismertek vagy felfedezésre váró helyzetek. A kacagást, a tartalmas beszélgetéseket, no és persze nem utolsósorban az ünnep remek hangulatát éld meg maximálisan. A csendes pihenés is legyen része ennek a hétnek, közben már érdemes elmélkedni a 2016-os esztendő kihívásain. Szerencsére a karácsony elmúlásával mit sem változik a helyzet, az ünnepet követő héten is fel leszel töltve szeretetenergiával, és ismét eszedbe jut majd, hogy milyen jó adni.

Ezekben a napokban bizony nem lesz baj, ha kissé heves és temperamentumos leszel, néha kell egy kis változatosság, jó, ha van bátorságod ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból. Tény, hogy nem ezt szokták meg tőled a szeretteid, különösen nem karácsony környékén, de most még ők is befogadóak lesznek új energiáidra, formabontó ötleteidre. A benned bujkáló fura kettősség, azaz az izgalom és a feszültség párosa egyértelműen az elmúlt hetek túlvállalásainak következménye, s most megeshet, hogy hirtelen nem tudod már a terheket tovább cipelni. Hétfőn és kedden már ne vállalj semmilyen pluszfeladatot, kezdj el arra koncentrálni, ami tényleg foglalkoztat, ez pedig maga az ünnep.

Rák jegyeddel értelemszerűen együtt jár az érzelgősség, a romantika, az odaadás, amelyekből most aztán tényleg nem lesz hiány. Ezen a héten többszörös erővel lesz jelen mindennapjaidban az adni vágyás, azon se lepődj meg, ha idegenekkel teszel jót. Az önkéntes szerepvállalás valamilyen formában biztosan megtérül. Nem tudsz más lenni, másként viselkedni, mint egy igazi és belevaló Rák, aki ugyan alkalmanként tud szeleburdi vagy épp szélsőséges lenni, ugyanakkor mégis óv, véd, szeret, és odaadóan őrzi a családi tűzhely melegét. Elemedben leszel a karácsonyi héten, bár akad majd egy-két pillanat, amikor azt sem tudod, hol áll a fejed, de hidd el, erőfeszítéseid meg fognak térülni.

Készülj fel minden eshetőségre, legyen tartalék energiád, hogy a hirtelen adódó ügyeket is könnyedén meg tudd oldani. Ezen a héten a sok öröm és izgalom mellett pár apró nehézség is felbukkanhat a színen, és mindent azonnal kezelned kell, hogy a békét magad mellett tudhasd folyamatosan. Könnyen megeshet, hogy mindaz, amit elterveztél, egészen másképp végződik. Azt is érezned kell, hogy alaposan megfogyatkozott az energiáid az ünnepre való felkészülés során, ezért a hét első napjaiban nem lesz túl sok kedved sürögni-forogni a családtagjaid körül. Ám, a kocka bármikor fordulhat, a te kedved péntekre sokat javul és el fogod kápráztatni szeretteidet mindenféle földi jóval.

Örömteli napok követik egymást, garantáltan lesz okod a nevetésre, elégedettségre. A baj csak akkor ér utol, ha tudatosan keresed azt! Ugye nem teszel ilyesmit? Csak a jó dolgokra fókuszálj, ebben segít a Vénusz és a Merkúr. Felemelő hangulatban lehet részed egész héten. A legcsodásabb élmény az lesz, hogy ezt a pozitív hozzáállást másoknak is át tudod adni, sőt továbbviszed a jövő hétre is. A kiegyensúlyozottság érzése feltölt, és a hétvégén is még a karácsonyi hangulat, az adni vágyás vezérli utadat. Minden adott ahhoz, hogy az ünnep szeretetteljes legyen, nem olyan, hanem még annál is jobb, mint amilyennek elképzelted. Az égi konstellációk nyugalmat és harmóniát ígérnek.

Végleg elfáradtál? Eleged van már a felhajtásból? Lepihennél és lógatnád a lábad? Nos, ez nem csoda, ám elérkezett az a pillanat, amikor már kizárólag te irányítod a dolgokat, s meghatározhatod, milyen irányba haladjon az életed. Energiatartalékaid kiapadtak ugyan, de a hold egész héten növekedésben lesz, így fokozatosan fel tudsz töltődni. Egyáltalán nem baj, ha bátran vállalod azt, hogy egyszerűen eleged van a zsúfolt mindennapokból, a rohanásból, a hajtásból. Hidd el, az égiek most kegyeikbe fogadnak, és végre nyugalomban töltheted az ünnepet, és az utána következő időszakot is! Bármennyire is örömteli és békés a karácsony, most leginkább a finom falatok és a halk, tartalmas beszélgetések ragadnak magukkal, az ajándékozás kevésbé.

Ennek a karácsonyi hangulattal teli hétnek minden egyes pillanata kínál számodra valamilyen örömforrást, csak rajtad áll, hogy ezt kihasználod, vagy elfecsérled. Leld meg az egyszerűségben az örömöt, az elégedettséget, a szépet, az egyedit. Keresd a csend és a szeretet csodáját, mert az égiek megadják azt, amire vágysz. A Hold remek hatással lesz rád, feltöltődsz általa, sőt még pár kreatív ötlet is kipattanhat a fejedből, amit most elsősorban a konyhában vagy a fadíszítéshez kötődően alkalmazz, ne a munka frontján. Nyugalom és sok-sok mosoly vár, s eközben, amit te adsz másoknak, azt vissza is fogod kapni. Fókuszban a szeretet és a béke legyen.

Itt van, hurrá, megérkezett a karácsony, igaz, van még pár nap hátra, de végre valahára leteheted a lantot, és csak olyasmire szentelheted az időt, ami tényleg vonz. Nagyon vártad, igaz? A múlt héten rengeteg fölös energiád volt, s csak a töredékét használtad fel, így a többit magaddal hoztad mostanra. Ez remek, hát használd is ki, például körbeugrálhatod a szeretteidet, lesheted a kívánságaikat, süthetsz sok finom sütit, vagy szórakoztathatsz egy egész társaságot. A nagy társasági élet mellett nem ártana néha egy kicsit csendben lenni a saját gondolataiddal, aminek a körülményeit a karácsony hangulata eleve magával hozza. Csend, béke és hatalmas adag szeretet? Erre van valójában szükséged, hidd el!

Földies jegyként mindösszesen egyetlen kívánságod maradt mostanra, és szerencséd lehet, mert az égiek megadják, amit kérsz. Minden esély megvan arra, hogy teljesüljön a vágyad, azaz gyönyörű és harmonikus karácsonyod legyen, nyugalommal átitatva. Megleled és át is éled a szeretet érzését, közben örülj mások örömének. Jó, ha nem az ajándékozást tartod központi kérdésnek, hanem a szép pillanatok megsokszorozását, a pozitív gondolatok áramoltatását. Vidd tovább ezt az eszmét a 2016-os esztendőre is! Varázsolj magadnak és szeretteidnek csodás élményeket, mert az együtt töltött pillanatok mindennél többet jelentenek most neked. Felejts el minden kényszerességet!

Az ünnep előszele, a felkészülési időszak, a várakozás izgalma mind remek pillanatai voltak az elmúlt heteknek, ugyanakkor folyamatosan rohamtempót kellett diktálnod, hogy minden feladatodnak a végére érj. Itt van a nagy pillanat, amikor kimondhatod, jól vagy, az energiaszinted nem csappant meg jelentősen, sőt még inkább erőt merítettél a tennivalók sokaságából. Nem pihentél, mert tudtad, hogy a karácsonyi héten lesz erre mód. Elengedheted a gyeplőt, és megnyugodhatsz, összegezheted a gondolataidat, mérlegelheted cselekedeteidet, és levonhatod a következtetéseket, ami összességében biztos, hogy elégedettséggel fog eltölteni.

Teljesen biztos lehetsz abban, hogy semmi sem ronthatja el a kedvedet ezen a héten? Jó hírünk van, ez nem csak remény, hanem valódi tény! A karácsony szép és nyugodt hangulatban telik, épp a reményeidnek megfelelően alakulnak a dolgok, sőt érdekes hírek is érkezhetnek a családod berkeiből, s bőven lesz okod az örömre. Nyugalom és harmónia járja át a lelkedet, és tudsz valami olyasmit adni a szeretteidnek, amit sosem felejtenek majd el, és hálásak lesznek figyelmedért. Nagyon fontos, hogy ne hagyd magad visszarángatni a munkádba, vagy olyasmire rábeszélni, ami nem illik bele eredeti terveidbe. Ragaszkodj ahhoz, hogy a pihenés és az ünneplés neked kijár!

A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Horoszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd a karácsonythttp://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-toltod-a-karacsonyt.htmlMindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél, biztosan van, amitől szenteste meglágyul a szíved. Ilyenkor ugyanis együtt a család, mindenki meghatódva nézi a gyertyákat és a csillagszórók játékát. A fenyőfa illata a süteményekével keveredik, az asztal finomságoktól roskadozik, a karácsonyfa alatt ajándékok lapulnak. Na, de hogyan ünneplik a különböző jegy szülöttei a karácsonyt? A Life.hu cikkéből kiderül.Horoszkóp--Mozgalmas és izgalmakkal teli hónap vár rád – Ezt ígéri a decemberi horoszkópodhttp://www.life.hu/horoszkop/20151118-a-life-hu-december-havi-altalanos-horoszkopja.htmlElérkeztünk az év utolsó hónapjához, ám a béke és a harmónia helyett sokkal inkább feladatok tömkelege és nyűg lesz jellemző erre az időszakra. Ne keseredj el, mert a végén megtalálod a belső nyugalmadat – és a végén pontosan ez fog csak számítani. HoroszkópThinkstockCsillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstockVastag pénztárcával indítod a 2016-os évet? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151124-a-life-hu-december-havi-siker-es-penzhoroszkopja.htmlEz a december akkor hoz számodra kellemetlenségeket, ha meggondolatlanul költekezel, és nem bánsz okosan a pluszbevételeiddel. Logikus lépésekkel azonban minden gödörből ki tudsz mászni. HoroszkópThinkstockKarácsonyi csillagjegybutik - ajándékválasztás horoszkóp szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-ajandekvalasztas-horoszkop-szerint.htmlVisszavonhatatlanul beindult a nagy karácsonyi láz, ami nem jelenti azt, hogy őrületes, izgalmas és személyre szabott ötletekkel járnánk a boltokat, mert mi aztán tudjuk, kinek mi is lenne a legszebb meglepetés. Sőt, a legtöbbször semmi nem tűnik elég jónak. A Life.hu csillagjegytippjei azonban segíthetnek a gondon.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.