Heti horoszkóp (december 28. – január 3.) – A változás küszöbén állsz

asztrológia karácsony heti horoszkóp december szilveszter ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten minden adott lesz ahhoz, hogy lezárd a 2015-ös évet, megpihenj, tervezz, és energiával teli belevágj az új esztendőbe. Otthon ülés helyett érdemes elfogadni a szilveszteri bulimeghívásokat, mert ezen az éjszakán felejthetetlen élményekben lehet része minden csillagjegynek.

Vannak még fenntartásaid a 2015-ös évvel kapcsolatban? Ez biztos nem alaptalan, de ne most kezdj el kapkodni, azzal lehet, hogy több kárt okoznál, semmint hasznodat lelnéd benne. Ha tudod, hogy néhány függőben lévő ügy lezárható, annak ess neki bátran, de új kihívásokra már ne bólints, és azt se engedd, hogy mások akarják megmondani, mit kellene tenned, vagy mi a jó neked. Ugyan van két-három napod, amit hasznosan tölthetsz, de ezt inkább már a 2016-os esztendő előkészítésére szánd. Készíts feladatlistát, de ennél többet ne! Itt a szilveszter, hát bulizz egyet. Szerencsére nem kell gyorsan visszarázódnod a mindennapok egyhangúságába, hanem egy kellemes, hétvégi feltöltődés után indul az újév.

Nagy reményeid vannak az újesztendővel kapcsolatban? Ez nem csoda, és tudd, hogy Bikaként egészen jó esélyeid vannak a sikerre és a felemelkedésre. Gondolkodj, tervezz, okosan nézz előre, ennél többet nem is tehetnél magadért, bár talán annyit igen, hogy átgondolod, mit kell még lezárnod, mit készíthetsz elő, s mindezt tarkítsd pozitív gondolatokkal. Elképzeléseidet, terveidet jegyezd fel, mert sok okos ötlet veszhet el a bulizás és a hosszúra nyúló hétvége során. Munka, karrier, tanulás, magánélet? Bármin szeretnél változtatni, tedd meg az azok felé vezető út első lépéseit még ezekben a napokban, hogy az alapok hétfőre stabilak legyenek.

A 2015-ös év utolsó négy napján biztosan elmerülsz a saját gondolataidban, meglehetősen sokat fogsz tűnődni, összegezni az eddigi eredményeket, és érdekes felismerésekben lehet részed, ha teljesen őszinte leszel magadhoz. Most megláthatod azt, hol hibáztál valójában, és mit kell átformálnod ahhoz, hogy ezeket a gondokat 2016-ban messzire elkerüld. Az újév első napjai lendületesek lesznek, de persze az energiát ne a munka frontján akard felhasználni, azzal ráérsz a jövő héten. Ugyanakkor rengeteg kreatív gondolat fogalmazódik meg benned, úttörő terveidet oszd meg környezeteddel. Hab a tortán, hogy inspirációért sem kell átmenni a szomszédba.

Új év? Bizony, itt vagy a kapujában, már csak négyet kell aludni. Természetes, hogy a gondolataid a jövő év tervei, reményei, vágyai körül mozgolódnak folyamatosan. Érdekes lehetőségek, éltető remények híre jut el hozzád, légy mindenre befogadó, így pedig a változás és a változtatás is adva lesz. Hát kell ennél több? Ne ijedj meg attól, ha hirtelen több oldalról is friss szél fúj! Légy merész, és lépj rá az ismeretlen útra. Ugye megteszed önmagadért ezt? Mert bizony ne gondold, hogy másokért cselekszel, kizárólag a saját fejlődésedért és növekedésedért teszel mindent! Ne szalassz el semmit ezen a héten, még akkor se, ha a pihenés jobban vonz.

Ugyan áll még előtted pár olyan nap, amikor sokat tehetsz önmagadért, szeretteidért, a változásért, megértésért, de ne most keress hatalmas kihívásokat, ez utóbbit már told át a 2016-os esztendőre. Lazíts, engedd el magad, nyugodtan helyezd a középpontba a szilveszteri bulit, a kikapcsolódás lehetőségét. Csak olyasmire koncentrálj, ami őszintén érdekel és leköt, minden egyebet nyugodtan mellőzz. Ha van benned kellő ambíció, akkor bátran vágj bele őrült dolgokba, vesd bele magad a totális tombolásba, mert ezt most megteheted, ám a jövő héten már nem. Lassan, de biztosan közeledik az új év, és mivel a jövő héttől visszatérnek az életedbe az egyhangú hétköznapok, hát tégy valami bolondosat, extrémet, szokatlant most.

Ne menj szembe a sorsoddal, most különösen fontossá válik, hogy megértsd és elfogadd azt, ami veled, illetve körülötted történik. Ez a hét sok olyan pillanatot rejt, amit meg kell élned ahhoz, hogy tisztábban lásd a saját lehetőségeidet, és hátra tudd hagyni a lényegtelent, a negatívat vagy épp kellemetlent. Te is tudod, hogy aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog! Összességében viszont elmondható, hogy a sok változás, amire fel kell készülnöd, jót hoz neked – csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, engedd magad inspirálni! Akár vártad az újesztendőt, akár nem, tudd, hogy mindenképpen egy remek szilveszteri buliban lesz részed, amit aztán követhet egy kellemes hétvége, majd egy különösen izgalmas és mozgalmas munkahét.

Magad sem tudod, hogy mihez kezdj hirtelen a karácsony után? Ha nincs jobb dolgod, hát dolgozz! Pótolj be pár elmaradt feladatot, vagy add át magad a totális kikapcsolódásnak, mindegy, csak essen jól, és semmit ne érezz kényszernek. Bármi mellett tedd is le a voksod, biztos, hogy jól fogsz dönteni, és a terveidet senki nem akarja majd keresztülhúzni, sőt szeretteid alkalmanként tőled várnak majd ötleteket, inspirációt. Ha akadnak olyan pillanatok, amikor nem érzed magad igazán jól a bőrödben, hát keress magadnak új tennivalót, lepd meg magadat és környezetedet kreatív gondolatokkal, jól megfogalmazott ígéretekkel a 2016-os esztendőre.

Nagyon élvezted a múlt hetet, a csodás karácsonyt, az illatokat, a szeretet tapintható jelenlétét? Nos, mázlid van, mert erről ezen a héten sem kell lemondanod. A kellemes események persze most már nem a karácsony, hanem a szilveszteri mulatság köré összpontosulnak - légy te ennek a központi figurája, tartsd kézben az irányítást, és minden a vágyaid szerint fog történni. Az égiek körbeölelnek mindenféle pozitív energiával, élvezd a jó dolgokat, az ismerkedés lehetőségét. Örülj minden apróságnak, mulass, és kezdd el tervezgetni az új évet is. Ha adódik is fontos feladat, az nem fog leterhelni, mindig fel tudod tölteni az energiatartalékaidat.

Tény, hogy van számos olyan ügy és téma, amin egy évforduló mit sem fog változtatni. Többek közt az is, hogy Nyilashoz méltó módon tüzes vagy, ambiciózus, és új céljaid vannak. Elvitathatatlan, hogy meg is akarod valósítani őket, de nem várhatnál a jövő hétig? Most még add át magad a lazsálásnak, és élvezd a békét, ami körbevesz. Hová rohansz? Mikor akarsz pihenni? Hidd el, ráérsz a nagy vállalásokkal a jövő hétig, vagy is a jövő évig. A Jupiter segít tisztán látni, tervezni, felfedezni magadban a többletet, vagy akár új képességeket szabadon engedni és alkotni, de legyen a sok apró tennivaló közt lazítás, szeretet és önmagaddal törődés.

2015: egy év, amely nem volt eredménytelen, sem sikertelen, és bár volt benne pár buktató, te mindent átvészeltél. Az is tény, hogy nem tudtál mindent megvalósítani, amit januárban elterveztél, de ezen ne keseregj, inkább keresd már most a 2016-os esztendő kihívásait. Ez a hét segít a tisztánlátásban, épp ezért fontos időt szánnod arra, hogy összegezd, hol értél el eredményt, és hol buktál el. Csak így fogod tudni a következő évet kiválóvá formálni. Itt egy új esztendő új fogadalmak lehetőségével, nagyszerű tervek megfogalmazásával, amelyek egy pici csiszolást és formálást igényelnek csak ahhoz, hogy a végeredmény sokszor jobb legyen, mint eredetileg tervezted.

Karácsony hetében sokkal többet tettél annál, mint amit bárki elvárt tőled, és épp ez az, amiért most kijár neked a pihenés. Megérdemled a dicséretet, az elismerést, ami testesüljön meg abban is, hogy leereszted magad egy kényelmes fotelba, és semmit sem csinálsz. Eleinte úgy tűnik, nem akarsz a tevékenységlistádból lejjebb adni, de hidd el, megéri, így fogod tudni szabadon engedni a gondolataidat, és a fantáziád is szárnyalhat, jó ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Bármilyen igény fusson be hozzád, merj nemet mondani, ne fáraszd ki magad feleslegesen! Sosincs késő picit visszavonulni, elcsendesedni, és csak úgy figyelni a világ körforgását.

Ha abban bíztál, hogy a 2015-ös évet lezáró hét nyugalomban telik, tudd, hogy biztosan tévedtél. Persze emellett remek hír, hogy nem leterhelő és fárasztó feladatok várnak rád, sokkal inkább érdekes találkozások, izgalmas randik, emelkedett eszmecserék, őszinte beszélgetések. Nem sok időd lesz pihenni, viszont bármibe is kezdj most bele, az nem fáraszt ki, marad erőd más napokra. Rengeteg apró tennivaló tűnik fel a színen, és érezni fogod, hogy nem kezdheted el ezeket halogatni, ha jót akarsz magadnak. Természetesen nem feledkezhetsz meg a szilveszterről, amely a sok tennivaló közt üde színfolt lesz. A hét második felében viszont jó hírek érkeznek, főleg a magánéleteddel összefüggésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.