Január havi szerelmi horoszkóp – Most jöhet a nagy Ő!

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új szerelem? Bizony, benne van a pakliban! Adj teret a lehetőségeknek, mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker nem marad el.

Páros: az új esztendő kezdete a tisztázások időszaka. Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól, és vedd rá, ő is mondja el a véleményét. Ez a beszélgetés előremutató lesz az egész évre vonatkozóan. Összegzed a tavalyi évet, nem fogod megbánni, ha erre időt szánsz.
Páratlan: a szingli Kosoknak jót hoz január hava. Különösen akkor, ha ismeretlen terepre lépsz. Regisztrálj párkeresőbe, menj vakrandira, csatlakozz egy művészeti csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted, ahol a szerelem is megtalál.

Páros: kicsit akaratosabb és szókimondóbb leszel, és ez bizony előidézhet némi feszültséget köztetek, ugyanakkor tiszta vizet önthettek a pohárba. Kedvesedet ki kell majd engesztelned, próbáld romantikával, szeretettel, odaadással enyhíteni esetleges méltatlankodását.
Páratlan: kutatod, de nem leled a vágyott kedvest? Csillapodj le egy picit, talán épp az a gond, hogy túlpörgeted magad, és csak erre fókuszálsz. Nem kell bármi áron elköteleződni, vagy egyéjszakás kalandokba bocsátkozni. A csend és a báj könnyebben bevonzza hozzád az igazit.

Páros: a kinti hideg ellenére benned ott feszül a szenvedély? Szeretnél romantikázni, hozzábújni a másikhoz, és csak úgy összebújni esténként. Hagyd magad szeretni, különösen azért, mert kedvesed azon ügyködik, hogy elbűvöljön. Jó, ha szeretnek, igaz?
Páratlan: sokan keresztezik az utadat év elején, de szinte biztos, hogy mindenkinek kiadod az útját. Január 15-e után akad olyasvalaki, aki első pillantásra lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja. A szerelem most magával ragad, élvezd ki minden pillanatát!

Páros: komoly döntések, drámai átalakulások jellemzik kapcsolatodat, és ezt ne akard megakadályozni, hagyd, hogy a sors megmutassa, mi a jó neked. Fontos, hogy ha kell, akkor ideje kimondani: köszönöm, vége! Ha pedig módosítani kell pár dolgon, azt is most ejtsd meg.
Páratlan: Szaturnusz komoly gátat állít eléd, ám 17-e után a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően több udvarló is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, hová menj, kivel randizz, kinek mondj igent. Csak hallgass a szívedre!

Páros: tüzes Oroszlánként meg kell mutatod, mennyire szereted a kedvesedet, s ha volt is hiányérzete decemberben, januárban garantáltan nem lesz. A saját vágyaidat háttérbe tudod szorítani, s szerelmed elégedett lesz veled. Amit adsz, azt kapod vissza.
Páratlan: ha szingliként kezdted az új évet, akkor január hava a csodák házának kapuját nyitja meg előtted. Már-már zavarba ejtően sok férfi rajongásának leszel áldozata, s a 10-i újhold meghozhatja a nagy áttörést. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Páros: január hava minden szempontból elégedettséget hozhat neked. Kapcsolatod a számodra megfelelő irányba halad, s ha voltak is bonyodalmak mostanság, azok rendeződnek. Ha viszont minden rendben van, még inkább örülhetsz a sikereidnek.
Páratlan: egy olyan pillanatban toppanhat be életedbe a szerelem, amikor nem várod. Fura körülmények között lephet meg valaki az érdeklődésével, ám nehogy megfutamodj előle! Megérint a szerelem fuvallata, hagyd, hogy valaki a tenyerén hordozzon.

Páros: január elején összekuszálódhatnak a szerelem szálai, mintha nem ott és nem azzal lennél, akivel szeretnél. Nyugalom, ne kapkodj, ne kételkedj, csak bízz a megérzéseidben. A hangulatod is ingadozik, ami szerelmi életedben feszültséget okozhat. 10-e után javul a helyzet.
Páratlan: az év eleje monotonnak ígérkezik, bár a munkád teljesen lefoglal. Jó lenne hozzábújni valakihez? Ugyanakkor nem jön a herceg fehér lovon? Tény, hogy január 10-ig inkább a flörtök és a kalandok övezik az utadat, utána viszont fordul a kocka.

Páros: bonyodalmak nem nehezítik szerelmi életedet, sőt, kifejezetten sok kellemes hatás övezi mindennapjaitokat. Lehet, hogy lesz ebben némi monotonitás, de talán nincs is most szükség a felhajtásra. Egyszerűen csak bújj oda hozzá, és öleld meg!
Páratlan: január havában a párkeresés akadozni fog. Egyéjszakás kalandok még beeshetnek az életedbe, de január 10-ig jelentős áttörésre kevés az esély. A nagy Ő nincs messze tőled, de inkább a hónap végén nő meg az esély arra, hogy betoppanjon végre.

Páros: nagyra nő benned a szenvedély, imádni fogod január havát, mert a kinti hideg ellenére odabent nálatok forróság lesz. Ez a nagy lángolás viszont egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. A döntés a tiéd!
Páratlan: a nagy Ő intenzíven keres téged, állj ki a nagy nyilvánosság elé! Menj bele minden helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz egyetlen dolgot tehetsz rosszul, mégpedig azt, ha nemet mondasz valakinek. Nyugodtan tarts több vasat a tűzbe!

Páros: néhány heves vita jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ne futamodj meg ezek elől. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok, s min kell változtatni ahhoz, hogy ismét tartós béke legyen köztetek. Ha megengedhetitek magatoknak, hogy elutazzatok pár napra, tegyétek meg.
Páratlan: nem akadályozhat meg semmi abban, hogy keresd életed szerelmét. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, ülj be egy bárba, vagy hagyd, hogy a barátnőid szállítsanak neked ötleteket a témában. Bátran vess be olyan trükköket, melyekkel még sosem próbálkoztál.

Páros: szívügyek téren bátran vállalj kockázatot! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, kell a szenvedély. Ha lehet, ne egy harmadik személy által érd ezt el, nehogy beletaposs kedvesed lelkébe. Inkább vigyél haza új ötleteket, trükköket és teszteld azokat rajta!
Páratlan: jogos igényed van arra, hogy egy tökéletes, kifogástalan férfi érkezzen életedbe, aki a tenyerén hordoz. Eddig valahogy ez a típus elkerült? Talán picit magasra tetted a mércét? Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Páros: fura érzések, izgató vágyak, érdekfeszítő gondolatok jellemzik az évkezdést, ám vigyázz, a féltékenység, a túlzott akarat rossz tanácsadó. Lehetsz szenvedélyes, de ne máshol keresd az örömök forrását, csakis otthon! Ne lépd át az erkölcsi és etikai határokat.
Páratlan: januárban nem várhatod, hogy házhoz jön a szerelem. Neked kell kimozdulnod a komfortzónából, ha ki szeretnél lépni a magányosok klubjából! A szerelmet meg kell keresned, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkoznod. Most ne kímélj se időt, se energiát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.