Heti horoszkóp (január 25-31.) – Szabadulj meg attól, ami hátráltat!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyásban lévő Hold segít abban, hogy tisztán lásd a körülötted zajló dolgokat, és különbséget tudj tenni a számodra hasznos és a fejlődésedet visszatartó tényezők között. Vedd a kezedbe a saját életed!

A fogyó hold időszakát éljük, téged mégis képes folyamatosan feltölteni többletenergiával, így remek alkalmad nyílik arra, hogy nagy döntéseket hozz, igent mondj egy felkérésre, munkahelyet válts, költözz, vagy lezárj olyan egy emberi kapcsolatot, amely csak hátráltat, és pontosan tudod, hogy ez tényleg helyes döntés. Tűnődj el azon, mi lehet az, ami az elmúlt hetekben, hónapokban visszatartott néhány fontos cél megvalósításától, mi az, ami nagyon időszerű, és van hozzá kedved is. Bármibe kezdj most, azt sikerrel véghez is viheted, ráadásul hamarabb, mint remélnéd. Fontos üzenet lehet számodra az is, hogy ne vállald túl magad.

Vénusz békét teremt a lelkedben, Merkúr pedig a legtitkosabb támogatód lesz a következő napokban. A fogyó hold segít tisztán látni, elengedni, és eltűnődni azon, vajon mit kell másképp csinálnod. A problémák gyors rendezéséhez minden körülmény adott! Az égi hatások megadják azt a pluszt, ami hozzásegít az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségek könnyű és gyors megoldásához, így pedig nyugodtabb légkörben telnek majd a napjaid! A sors tálcán kínálja számodra a kreatív, egyszerű, frappáns ötleteket, és akár másoknak is kiváló tanácsokkal szolgálhatsz. Ha ingatlannal kapcsolatos vagy anyagi dolgokon, új munkán, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló az alapok letételéhez.

Meglepően sok örömteli esemény, jó hír és apró csoda teszi szebbé a napjaidat, ugyanakkor ne feledd, hogy elsősorban rajtad múlik, mi az, amit magadévá teszel, amit megragadsz, amit megvalósítasz a pillanatnyi lehetőségekből. Szociális érzékenységed látványosan megnő, segítőkészebb leszel az emberekkel, vagy akár állatokkal is, és olyan helyzetekben is megmutatod jó szándékodat, amelyeket eddig inkább elkerültél. Okos, célravezető tanácsokat adsz környezeted tagjainak, és képes leszel meglátni idő előtt a bajt, amire figyelmeztetheted az embereket. Közben ne feledkezz meg önmagadról sem!

Kiemelkedően sok feladattal kerültél szembe az új év eddigi szakaszában, ám most fordul a kocka, látványosan javulnak a lehetőségeid és a körülményeid, hirtelen minden könnyebb lesz, az akadályok eltűnnek az utadból, és kézzelfogható megoldások kínálkoznak fel neked. Vajon kaphatsz ennél többet, vágyhatsz ennél jobbra? Figyeld meg, hogy az emberek kérés nélkül is segítő kezet nyújtanak neked, olyanok is, akik ezt sosem tették. Ha le vagy strapálva, akkor most feltöltődsz! Bármi bántsa is a lelked, azon próbáld túltenni magad, hogy tiszta lappal kezdhesd február havát. Február közeledése logikus gondolkodásmódra, valamint belátásra sarkall, de az események a te érdekedet szolgálják.

Kiváló lehetősekkel kecsegtetnek az utolsó januári napok, fordulatokban bővelkedik ez a hét, meglehetősen sok kihívás vár rád, és jó hír, hogy a legtöbbnek meg is tudsz felelni. Élvezni fogod, hogy végre kimozdulhatsz a komfortzónádból, ráadásul, amit az égiek ígérnek számodra, az különleges, egyedi és sokáig nem ismétlődő helyzet. Ha most nem változtatsz az alapvető dolgokon, lehet, hogy hónapokig nem fogsz tudni, úgyhogy használd ki! Szakmai előmenetel, anyagi gyarapodás vagy épp egy új szerelem tűnhet fel a színen, éld meg az életet szépnek! A bolygók a te malmodra hajtják a vizet, jelentős sikereket könyvelhetsz el, de természetesen most is szükség van a te közreműködésedre. Vegyél részt száz százalékig a mindennapjaid alakításában!

Egy olyan téma kerülhet fókuszba ezen a héten, amelyet rég szőnyeg alá sepertél, és őszintén bíztál abban, hogy nem kerül elő többé. Most viszont újra felszínre került, foglalkoznod kell vele. Nem menekülhetsz a helyzet elől, keress – akár kompromisszumos – megoldást! A lelki egyensúlyod kibillen nyugalmi állapotából, és a harmónia csak akkor tér vissza, ha mindent a helyére raktál, elrendeztél, békepipát nyújtottál. Az, hogy ez a felbukkanó és a mindennapjaidra kellemetlen bélyeget nyomó ügy még mindig függőben van, nem véletlen, hisz homokba dugtad a fejed. A fogyó hold erőteljes energiái segítik a tisztánlátást és az elengedést.

Nagyon fontos lesz ez a hét, minden eseményével együtt. Sok pozitív, előremutató dolog történik veled és körülötted, semmiről ne gondold azt, hogy lényegtelen. Ne legyints, mindenben vegyél részt, tanulj a hibákból! Erősítsd azt, amiről kiderül, hogy jó. Jupiter hátszelet ad okos terveid megvalósításához, az ismeretlen dolgokra való nyitottság nagyon fontos eleme lesz az életednek. Semmire ne mondj nemet, legalább hallgasd meg, nézd meg, ismerd meg a részleteket, csak az után hozz döntést, hogy körbejártad az adott témát. Ez alapvető fontosságú a szerencsés helyzetek időben való felismeréséhez.

Az égi bolygómozgások kedveznek a te jegyednek, minden tervedben támogatnak, segítenek elrendezni a függő ügyeket, de akár egy új szerelem megérkezését is kilátásba helyezik. Mindenféle akadályt, problémát, átmeneti nyűgöt a megszokottnál is könnyebben oldasz meg, a célokat gyorsabban eléred, a learatható babérok mennyisége látványosan megnő. Nem létezhet olyan magas hegy vagy olyan mély szakadék, ami megakaszthatja céljaid elérését. Átrágod magad minden helyzeten, megtalálod a gyenge pontokat, elemzed a különféle helyzeteket, stratégiát állítasz fel, nekiindulsz, aztán pedig győzöl. Cselekedj!

Új hét és talán valami újnak a kezdete is lehet, ha elég bátor vagy kimozdulni a komfortzónából. Tény az is, hogy nem leszel könnyű helyzetben, mert hétfőtől csütörtökig sok akadály magasodik eléd, nehezen találod a helyed, keresel valamit, de nem biztos, hogy megleled. Egy új kihívást, szerelmet, szenvedélyt, világrengető lehetőséget kutatsz, de mintha a különféle dolgok látványosan eltűntek volna, és semmit nem sikerül a magadévá tenned. Azt kellene elfogadnod, hogy nem kell mindig valami nagy dolgot létrehozni, néha elég, ha csak a rutinfeladatokat elvégzed, közben pedig éled az egyszerű hétköznapokat. Szánj elegendő időt a kikapcsolódásra!

A következő napokban visszaigazolást kapsz azzal kapcsolatban, hogy bizony néha igenis érdemes várni a nagyobb álmok megvalósításával. Ülj le, és gondold végig, melyek azok az ötletek, vágyak, amelyeket már régen sutba dobtál, de még aktuálisak lehetnek. Valamelyik – vagy akár több is – fókuszba kerülhet, és ötleteidre a környezeted vevő lesz. Biztos, hogy ez meglepetésként fog érni, hisz már lemondtál arról, hogy valaha megvalósítod, ám néha igenis történnek csodák. Egy új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás lehetősége adhat okot a lelkesedésre, de, ha a költözés vagy külföldi munka kerül szóba, akkor se futamodj meg!

Vénusz folyamatosan kedvez a szerelmi ügyeknek, lendületbe jössz, mondj igent a randikra, vagy próbálj szenvedélyt vinni meglévő kapcsolatodba. Légy mindenre nyitott, a lehetőség adott! Nyitottsággal most nagy sorsfordulót élhetsz meg! Az érzelmeken túl persze van más tennivaló is, és ha anyagi vagy más jellegű gondjaidat szeretnéd megoldani, abban Jupitertől és Merkúrtól kapsz segítő támogatást, pontosan fogod érezni, hogy mikor és mit kell tenned ahhoz, hogy javíts a jelenlegi helyzeteden. Egészségi téren adódhatnak váratlan problémák, de ezeket igen gyorsan leküzdöd. Bármi történjék, semmi nem tudja kedvedet szegni.

A fogyó hold kedvez a töprengésnek, mélázásnak, szerdától viszont más égi állások miatt olyan friss energiák érkeznek, amelyek jelentős lendületet adnak. Onnantól kezdve csak az építkezés és a fejlődés lehet a cél. Hozhatsz komoly döntéseket, de a fejszédet leghamarabb pénteken vágd bele nagy fába. Most inkább semmit ne siettess, azzal energiát és időt veszítesz. Várd ki azt a pillanatot, ami a legjobb ahhoz, hogy megtedd az első lépést új céljaid megvalósítása felé. Tűnődj el a régi, függőben lévő dolgokon, de ne süllyedj bele túlzottan a nosztalgiázásba, inkább elemezz, vond le a tanulságot, így tudsz a maximumra törekedni függő ügyeiddel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.