Heti horoszkóp (február 22-28.) – Kívül keresd a problémát, ne belül!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötletelj, kreatívkodj, és engedd el a rosszat – erre buzdítják a héten a csillagjegyeket az égiek. Kiemelten fontos lesz mindez a Ikreknél, akiknél akár a munkahelyváltás is felmerülhet, a Mérlegek sziporkázni fognak, míg a Nyilasok számára jelentős fordulópontot tartogathatnak a következő napok. Nézd meg, neked mit ígér a Life.hu horoszkópja!

Ezen a héten a hosszú távra szóló döntéseid kerülnek középpontba, leginkább azért, mert a mindennapjaidra tartós hatást gyakorolnak, másrészt pedig egyiket sem halogathatod tovább. Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, főleg, ha szellemi fejlődésről, megértésről és elfogadásról van szó. Bármire adódik módod és lehetőséged, mondj igent a növekedés és gyarapodás valamilyen formájára. Ha tanulmányokat folytatsz, netán épp ezzel kapcsolatos lépéseket tervezel, ne halogasd ezek megtételét, ez a te érdeked! Fogékony leszel, érdekel majd az ismeretlen, hatékonyan szívod magadba az információkat, amelyeket meglepő könnyedséggel és gyorsasággal fordítasz majd a saját javadra.

A most következő napok mindenképpen pozitív irányú javulást, változást, fejlődést ígérnek neked, annak ellenére, hogy a hét elején lesz a telihold, és utána a fogyásban lévő égitest miatt kevésbé érezheted magad energiával telinek. Mindez azért történik így, mert nem érzel majd kényszert a változásra, és mégis kellemes impulzusok ölelnek körbe, lesz időd gondolkodni, tervezni. Ezek összességében segítenek közelebb a kitűzött célokhoz. Sok érdekes, de mindenképpen örömteli fordulat lehetőségét is jelzik a heti konstellációk. Minden téren segítséget kapsz, alkalmanként idegenektől, vagy olyanoktól, akiktől ezt a legkevésbé várnád. Ez kiemelten igaz ott, ahol régi, elakadt ügyek gátoltak eddig a továbblépésben.

Ez a hét remek körülményeket biztosít ahhoz, hogy énedet, szellemedet, gondolataidat megtisztítsd. Ami nem kell, annak mondj búcsút, ami fontos, azt emeld ki. Igenis fontos a test és a lélek felemelkedése, ehhez viszont néhány dolgot el kell eresztened, legyen szó akár rossz szokásokról, esetleg kihűlt kapcsolatokról, de a munkahelyváltás lehetősége is felcsillan előtted. Ha elfogadod, hogy minimális változás is elég a mindennapok felturbózásához, akkor tedd, amit tenned kell, s figyeld meg, hogy a hét második felére mennyivel aktívabb és eredményesebb leszel. Ezt a „takarítást" igen sokféleképpen elvégezheted, akár salaktalanítással, rövid böjttel, 1-2 napos lékúrával, de akár otthonodban egy alapos lomtalanítással, szelektálással is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Vegyes hatások jellemzik ezt a hetet, lesz részed örömben, de bizony az üröm sem marad el. Fogadj el mindent olyannak, amilyen. Kedden és szerdán akad néhány bonyodalom, ezek legfőbb okozója a Mars lesz. Alkalmanként kifejezetten megnehezíti a dolgodat ez a hatalmas bolygó, és olyan ügyekben is nehézségek adódnak, amelyek eddig talán sosem okoztak gondot. Minden jelentős megnyilvánulás előtt számolj tízig, ügyelj a kommunikációdra, a reakcióidra, mert könnyen megeshet, hogy néhányszor elragadhatnak az indulataid, és egy olyan, máskor jól leplezett oldaladat mutatod meg a világnak, ami nem valami vonzó. Légy okos, előrelátó, és vonulj vissza azonnal, ahogy feszültség jeleit érzékeled.

Az elmúlt hetekben sokféle élményben lehetett részed, akadt köztük jó, és alkalmanként kellemetlen is. Bár úgy érezhetted, hogy az égiek nem mindig fogadtak a kegyeikbe, mégis pontosan tudod, hogy a legjelentősebb ügyeket elrendezted, így pedig tiszta lappal indulhatsz előre, új célokat kitűzve magad elé. Elevenebb, határozottabb leszel, a benned égő tűz most magasra csap, megmutatod rejtett képességeidet, remekül érzed magad a bőrödben, önbizalmad növekszik, és olyan lépések megtételére is rászánod magad, amelyeknek egy hete biztosan nem mertél volna nekifutni! A heti konstellációk kedveznek a kreativitásnak és az új ötletek megszületésének.

Meglepően jó kilátások nyílnak meg előtted a hét második felében, de persze ne maradj tétlen hétfőtől szerdáig! Addig is mindennap egy kicsit közelebb jutsz a nagy célhoz, vagy akár többhöz is. A hét elején egy-egy apróbb bonyodalom megzavarhatja békés életedet, de ne bánd, hisz semmi sem történik véletlenül. Egy-két félreértés is kedvedet szegheti, és érzékelni fogod, hogy nehezen találod meg a közös hullámhosszt a környezeteddel. A szerda és a csütörtök kifejezetten mozgalmasra sikeredik, minden lehetőséged meglesz arra, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, sőt akár javíts rajta. A kockázatosnak tűnő pénzügyi befektetések, adás-vételek ideje ez a két nap. Használd ki ezt a ritka égi áldást!

Jelentős mennyiségű feladat tornyosul az asztalodon, és jobb, ha nem húzod az időt, hanem már hétfőn reggel nekikezdesz az elvégzésüknek. Kedden sem csökken a tennivalók száma, bármennyire is iparkodsz, akármennyire is megpróbálsz a sor végére jutni, állandóan jön egy újabb megbízás, felkérés. Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy extra energiatartalékaidat képes leszel bevetni a cél érdekében, ami nemcsak másokat, hanem még téged is meglep. Nem csupán elvégzed, amit kell, hanem másoknak is besegítesz egy-egy jó ötlettel vagy konkrét feladatvállalással. A szakmai kihívások mellett otthon is sziporkázol, aminek a családod vagy kedvesed nagyon fog örülni.

Az előtted álló napok nagyszerű hangulatban telnek, összességében minden jól alakul, a remények és vágyak jelentős részét a hét végén kipipálhatod. Sok jó és pozitív dolog történik veled és körülötted, ezeknek örülj és légy hálás. Szó szerint felragyog a szerencsecsillagod, a Jupiter összefog a Vénusszal, és folyamatosan támogatnak a haladásban. Egyetlen percet se pihenj, a szemedet tartsd a célszalagon, és ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kizökkentsen a nyugalomból. Az égiek támogatják ambícióidat, legyenek újabb és újabb törekvéseid, megvalósítható vágyaid. Különösen az új és extrém elképzelések terén tudsz majd nagyot alkotni. Sok sikert!

Az előtted álló hét akár egy jelentős fordulópontot is rejthet, viszont van, ami most sem változik: mások vagy épp az égiek nem tudnak helyetted cselekedni, célokat kitűzni, akarni. Fontos tudni, hogy az erőt és a pozitív hatásokat biztosítják számodra a siker eléréséhez, viszont most leginkább önmagadra számíthatsz, hisz környezeted több tagja is inkább kétkedni fog abban, hogy jó úton haladsz-e. Csak rajtad múlik, hogy szembenézel-e a változásokkal, elfogadod-e az új helyzeteket, alkalmazkodsz-e a módosuló körülményekhez. Nem célszerű tovább halogatni a jó dolgok beengedését az életedbe. Beszélgess szeretteiddel, barátaiddal, vagy akár ismeretlenekkel, akad majd olyan ember, aki jó hatással lesz rád, és egy kicsit más megvilágításba helyezi számodra az életedet.

Ez a hét erőteljes hatással lesz érzelmi életedre, döntéseidre, és ha lehet, semmit ne hamarkodj el, sőt inkább aludj egyet a végső választásig. Persze fontos, hogy hozz döntéseket, de fontold meg őket egytől egyig. Lehet, hogy megkönnyebbülés lesz számodra az, hogy nem sorsdöntő ügyekről van szó, de a pillanatnyi helyzetet tekintve lényegesek a témák, és nem mindegy, milyen irányba indulsz tovább, kiben bízol meg, kivel szövetkezel. Megmagyarázhatatlan erők fogják jó irányba terelni a gondolataidat, olyan emberekkel kerülsz közeli kapcsolatba, akik önzetlenül segítenek, útba igazítanak. A tervezéssel légy alapos, és ha minden összeállt, akkor azonnal cselekedj. Ha bátor leszel, az utadat dicsfény övezi.

Szerdáig kissé döcögősen haladsz előre, nehézkesnek ígérkezik jó döntéseket hozni, másokat megérteni, kompromisszumokra jutni. Alkalmanként bonyolult és leterhelő pillanatokat kell megélned, és az égiek nem fogadnak kegyeikbe. A különféle konstellációk jelentős akadályokat gördítenek eléd, a kommunikációd akadozni fog, ezért kiemelten fontos, hogy semmit ne mondj ki elhamarkodottan. Elbeszélhettek más emberekkel egymás mellett, olyan dolgokat érthetsz félre, amiket egyébként sosem. Ne szólj szám, nem fáj fejem - ez legyen a fő irányelved! Csütörtöktől hirtelen sokat javulnak a hatások, így ami eleinte nem működött, a helyére kerül. A kisebb súrlódások, nézeteltérések megszűnnek, újra jól és érthetően működik a kommunikáció.

Hétfőn és kedden nem leszel a topon, átmenetileg némi erőtlenség, esetleg ingerlékenység is felbukkanhat benned, aminek nemcsak te, hanem a környezeted sem fog örülni. Kialakulhatnak olyan élethelyzetek, amikor elég nehéz lesz veled egy légtérben megmaradni, az indokaidat, törekvéseidet megérteni. Nem baj, ha kiállsz a saját véleményed mellett, de ezt ne azon az áron tedd, hogy másokat meg sem hallgatsz, hisz ők ugyanarról a témából bizony vélekedhetnek másként. Meditálj, relaxálj, menj tornázni, mozogj többet a megszokottnál, csinálj olyasmit, ami megnyugtat, ami segíti a gondolkodást, tisztán látást. Gyújts füstölőt, igyál gyógyteákat, és merülj el önmagadban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.