Heti horoszkóp (február 29. – március 6.) – Az év legenergikusabb hete következik

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éld meg a jót, használd ki a lehetőségeket, ugorj bele ismeretlen kalandokba - semmit nem fogsz megbánni. Nézd meg, mit tartogat neked a Life.hu heti horoszkópja!

Ennek a hétnek garantáltan sűrű lesz a programja, és bár lehet, hogy ez meg fog lepni, de ne a kibúvókat keresd, hanem azt, miként tudsz ebből a helyzetből a legjobban kijönni. Az egymást követő, fordulatokban gazdag történések felráznak az álmodozásból, viszont érdemes lesz figyelni, a lehetőségeket megragadni, mert sok új kapu tárul ki előtted, tartalmas emberi kapcsolatok kialakulására van mód, és csak rajtad múlik, hányszor bólintasz egy-egy új felajánlásra. Légy nyitott, és engedd közel magadhoz azokat az embereket, akiket eddig soha. Rengeteg tennivaló áll előtted, de extra energiatartalékaidból folyamatosan tudsz táplálkozni. Ez nagy részben a Jupitertől érkező hátszélnek köszönhető.

Emberi kapcsolataid a középpontba kerülnek, lényeges, hogy a nehézkes, bonyolult, vagy épp sehová sem mutatókat mihamarabb rendezd le, sőt szükség esetén zárd is le! Folyamatosan ösztönzést fogsz érezni azzal összefüggésben, hogy ápold és javítsd szakmai, családi vagy akár baráti kapcsolataidat. Különböztesd meg végre a hasznosat a lényegtelentől. Ami nem ad már neked semmit, azt engedd el, hogy bejöhessen helyette egy táplálóbb kötelék. Ha a lezárásra rá tudod szánni magad, akkor mindenképpen csütörtök után tedd meg a szükséges lépéseket, a fogyó hold energiái segítik a búcsúzást. Ha elégedetlen vagy, ha hiányérzeted van, ha hadilábon állsz valakivel, az jelentősen befolyásolhatja mindennapjaid hangulatát, ezért is kell megtenni a szükséges lépéseket.

Magad sem tudod, hogy mit is keresel annyira, de csütörtökig egyfolytában kutatod az újdonság lehetőségét, sőt akár igent mondasz olyasmire, amiről tudod, hogy nem a te utad, vagy nem fog neked elegendő hasznot hozni. Hová sietsz? Mi hajt annyira? Lehet, hogy a fogyó hold próbál a lezárások mellett az új utak felfedezésére is rávenni? Hagyd, hogy az új dolgok maguktól felkínálkozzanak, és figyeld meg, hogy péntekre lenyugszol, és megérted, hogy a rohanás és az ismeretlen kergetése nem mindig hasznos. A hét második felében több irányból is pozitív megerősítéseket kapsz, jó hírek érkeznek, így a kétségek megszűnnek, az esetleges félelmeket messzire tudod űzni. Alkalmazkodj a körülményekhez, és próbáld szem előtt tartani, hogy nem szükséges bármi áron világmegváltó dolgokat véghezvinni.

Hétfőn kissé nehezen alkalmazkodsz a hétköznapok megszokott, gyors és alkalmanként sürgető ritmusához, de Rákként ez nem csoda. Keddre viszont belerázódsz a tennivalók sokaságába, miután rájössz, hogy nem lazsálhatsz a feladatok és megbeszélések, netán épp a tanulás helyett. A hét első felét meghatározó konstellációk miatt szerda estig nem leszel nyitott a túl összetett feladatok megoldására, a jelentős döntések meghozatalára, de ezt ne kudarcként éld meg, hanem gondolj arra, épp így segítenek hozzá a láthatatlan erők ahhoz, hogy ne siess el semmit. Amit viszont csütörtökön és pénteken elhatározol és tudatosítasz másokban, csakis sikert hozhat neked. Bátorságod kifizetődő lesz, ha bizonyos feladatokra vagy kérésekre határozottan nemet mondasz.

A hétvége nyugalma tovatűnik, új és meglehetősen mozgalmas hét kezdődik, rengeteg feladattal, találkozóval, kihívással. Könnyen lehet, hogy olyasmire is igent kell mondanod, ami talán még a te tüzes éned képességeit is meghaladják. Légy nagyon bátor, és bólints, ha hívnak, ha ajánlatot tesznek, felkérnek egy különleges dologban való részvételre. Most minden a te javadat szolgálja. A fejlődés lehetősége adott, sokat tehetsz önmagadért, ha új és ismeretlen útra lépsz. A külvilág felől érkező impulzusokra erőteljesen fogsz reagálni, semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Ugyanakkor ez a sok esemény alaposan leterhelhet, keress módot a pihenésre, a feltöltődésre.

Kicsattansz az erőtől, energiától, a jó kedv is társadul szegődik, remek a hangulatod, és másokra is kiváló hatással leszel mindennap. Tettvágyad sokak szemében már-már irigylésre méltó, humoroddal megnevetteted környezetedet, szellemes éned lehengerli az embereket. Ha kitalálsz valamit, azt képes leszel alaposan megtervezni majd véghezvinni, ráadásul Szűz létedre meglepően sokat beszélsz, találkozókat kezdeményezel, és bárkit meggyőzöl arról, hogy különleges és egyedi vagy. Az emberek most nem tudnak neked nemet mondani, bármilyen ötlettel is állj elő, azt befogadják és támogatják. Ugye mersz nagyon nagyot alkotni?

A heti konstellációk remek kilátásokkal kecsegtetnek, merj nagyot álmodni és meg is valósítani azt! Szakmai, magánéleti és anyagi területeken egyaránt sok lehetőség adatik a fejlődésre, növekedésre, legyen merszed kilépni a komfortzónádból. Ugyanakkor ne feledd, hogy a függőben lévő ügyeidet is rendezni kell. A cselekvést nem halogathatod, a sült galamb nem repül a szádba, és ezekben a napokban leginkább magadra számíthatsz. Az, hogy egyfolytában tevékenykedsz, jót fog tenni neked, sőt épp az aktivitás hatására folyamatosan képes leszel feltöltődni folyamatosan friss energiával. Az új ötleteidet ne tartsd magadban, oszd meg őket a környezeteddel, még az is lehet, hogy mások is inspirációt merítenek belőle.

Különösen fontos feladat lesz ezen a héten az, hogy energiáidat jól oszd be, ne ígérj olyasmit, amire nincs időd vagy épp kedved, ne vállalj többet annál, mint amennyit biztosan el tudsz végezni. A kevesebb néha több - legyen ez a heti mottód! Fordíts figyelmet a függőben lévő ügyekre, de ne feledkezz el a jövőről, legyenek új céljaid. Ha okosan tervezel, nem kapkodsz, nem hagysz félbe dolgokat, akkor mindig megkapod a kellő energiát és inspirációt ahhoz, hogy a legtöbbet hozz ki egy-egy pillanatból és lehetőségből. Közben figyelj az emberekre, és ha megteheted, legyél kedves és adakozó másokkal. Ez a pár nap kiváló ahhoz, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el a közelmúltban, és mi az, amivel nem akartál szembenézni.

A hétvégén remélhetőleg fel tudtál töltődni, és készen állsz az új feladatokra. Egy valami teljesen biztos: egy pillanatig sem gondolhatod azt, hogy lazsálhatsz, ugyanis sok tennivalód akad, a Merkúr pedig arra sarkall, hogy dolgozz többet, és törekedj a maximumra. A hétfői napod erősen leterhelő lesz, így egészen szerda estig érezni fogd a hatását, de tartsd azt szem előtt, hogy bármit meg tudsz csinálni, és semmilyen kihívás nem lehet akkora, hogy annak ne tudj megfelelni. Rengeteg tennivalód akad, lesz köztük régebb óta húzódó ügy, és hirtelen adódó feladat. Használd ki az extra energiákat, és tégy olyan dolgokat is, amelyekbe eddig még sosem mertél belevágni.

Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy kilépj ezen a héten a komfortzónádból. Több életterületen is megcsillogtathatod a tudásodat, rejtett képességeidet, és bizony az elismerések, dicséretek sem fognak elmaradni. Ha eddig láthatatlan erők tartottak fogva, most megszabadulhatsz a béklyóidtól, és örülj annak, hogy kreatív lehetsz, okos tanácsokat oszthatsz, és jelen lehetsz mindenhol, és közben sokan fognak rád figyelni. Az az út, ami az elmúlt időszakban kissé beszűkült előtted, az most kiszélesedik, világosan látod, merre kell menned, hogy a maximális eredményeket érhesd el. Érdekes és hasznos megállapodásokat kötsz, új munka, esetleg egy mellékállás vagy valamilyen önkéntes alapon működő tevékenység is szóba jöhet.

Ezen a héten többször is azt fogod tapasztalni, hogy a cél nem minden esetben szentesíti az eszközt. Ne foglalkozz azzal, ha nem sikerül minden első nekifutásra! Majd összejön legközelebb. Ne hagyd, hogy ez lehangoljon vagy visszavessen, te csak menj tovább, mert ami késik, az nem múlik! Inkább gondolj arra, hogy azért kerülnek akadályok az utadba, hogy gondolkodj, újra átfogalmazd a terveidet, sőt lehet, hogy egyszerűen csak nem időszerűek a céljaid, esetleg nem a legjobb utat választottad a megvalósításhoz. Erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében járni, de sok akadályba ütközöl szerdáig, ám utána könnyebb lesz minden. Csütörtöktől ismét nagyszerű égi hatások jutnak el hozzád, épp ezért addig se légy túl szigorú vagy kritikus önmagaddal!

Kiegyensúlyozott leszel szinte egész héten, és aligha valószínű, hogy a lelki békéd meginog. Kellemes hangulatú, sok örömteli pillanatot rejtő napok állnak előtted, még azzal együtt is, hogy le leszel terhelve. Ám, ez utóbbi téged nem fog zavarni, sőt ha kell, hát további munkákat is magadra vállalsz. A komoly problémák, bajok és nyűgök, váratlan helyzetek biztosan elkerülnek, az esetleges konfliktushelyzeteket is jól fogod kezelni. Mindennap érkezik hozzád egy érdekes, pozitív tartalmú hír, egy megerősítés, egy dicséret, amely a lelkedben is csodás harmónia kialakulását eredményezi. Vedd észre, hogy ezek mind apró előjelei egy nagyobb eseménynek, ami majd a jövő héten következik be.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150706-a-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-a-facebookon.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/horoszkop/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlMég nem találtad meg az igazit? Nem tudod, hogy milyen testmozgás illik hozzád? Mint annyi minden másra, a csillagjegyed erre is választ ad. Íme, a Life.hu nagy sporthoroszkópja!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.