Márciusi horoszkóp – Vegyes hatásokkal veszi kezdetét az asztrológiai újév

asztrológia havi horoszkóp március ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak álmodozós időszakát követve érkezik az asztrológiai újév, s a Nap a Kos jegyébe lép. Egy meglehetősen aktív időszak köszönt ránk március 20-a után. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu havi horoszkópja!

Eljött a te időd! A március a te hónapod lesz, egy remek időszak arra, hogy bármit megvalósíts, amiben fantáziát látsz. Közben ne feledd azt sem, hogy bármit le is rombolhatsz. Sok egyéb mellett önmagadat kell középpontba helyezned. Legyél egy kicsit önzőbb! Fontos tudnod azt, hogy a közlekedés, a sportolás vagy más, mozgással együtt járó tevékenységek során, akadhat gondod, akár egy kisebb baleset formájában – bizony, a Mars nem könnyíti meg a helyzetedet. Pénzügyek terén kedvező időszakra számíthatsz 7-e után. Az első felében sok szerencsés lehetőség adódik, amelyeket inkább passzívan használsz fel, mint aktívan. Néha nehezedre eshet nyíltan kiállni a saját érdekeidért, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik!

Vénusz március egészében nagy segítségedre lesz, leginkább úgy, hogy felhívja a figyelmedet a türelemre, az odafigyelésre, a szerelemre, az érzelmekre. Feltétlenül szánj több időt családodra, barátaidra, s azokra, akik jelentenek neked valamit! Fontos dolgok és változások várhatóak szívügyek terén, ha még nem kötelezted el magad, akkor most megtalálhatod az igazit. Járj nyitott szemmel, ne utasíts vissza senkit. Március második felétől fellélegezhetsz: felszabadulsz a munka és egyéb kötelezettségek terhei alól, minden gördülékenyebben fog haladni, és segítséget is kapsz, ha kérsz. Ne félj kimondani, mire vagy épp kire van szükséged.

Itt az ideje, hogy átértékeld az év eddigi részét, mivel vagy elégedett, s miből tudtad kihozni a maximumot. Ikrekként a függetlenséghez kapcsolódó viszonyodon érdemes most változtatni. Ha szeretnél elköteleződni, itt az ideje a nagy döntéseknek. Nagyszerűen és fordulatosan alakulhatnak a mindennapjaid, s ez különösen igaz a szerelmi életedre. Ennek legfőbb oka, hogy Vénusztól pozitív hátszelet kapsz, mely sok örömöt és szórakozási lehetőséget kínál számodra. Használj ki minden adandó alkalmat! Munkád, karriered, vállalkozásod terén is fontos, pozitív irányú változások következnek, rajtad áll, mennyit használsz ki a lehetőségeidből.

Figyelj önmagadra, cselekedeteidre, környezeted tagjaira, mert minden, ami márciusban történik, hosszú távon előremutató lesz. A tavaszi hónap első harmadában légy sokkal körültekintőbb munka és közlekedés terén, így minden problémát el tudsz kerülni! A karrierrel kapcsolatos változások kedvezőek rád nézve, különösen 23-a után. Barátokra, támogatókra számíthatsz, bármilyen célt tűzz is ki magad elé. Kicsit befelé fordulóbb lehetsz, nagyon jó időszak ez egy kis lazításra. Szívügyek terén kellemes időszak várható, tégy kedved szerint, lépj ki a komfortzónádból!

A tavasz első szelei megérkeztek, itt van az ajtód előtt, engedd be a pozitív hatásokkal együtt. A meleg idő közeledtével semmilyen okod sem lehet panaszra, hisz úgy tűnik, magánéleted békés mederben halad előre, váratlan anyagi lehetőségekre bukkanhatsz, és sok változás szolgálja a szellemi és lelki fejlődésedet. Használd ki bátran, amit a sors felkínál! Szerelemben nincs hiány, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. Ügyelj rá, hogy ne keverd a pénzügyeket a szerelmi kapcsolatodba, mert az később bonyodalmakat okozhat.

Márciusban a napsütéses órák száma automatikusan nő, így nem csoda, ha te napról napra egyre jobban érzed majd magad a bőrödben. Ugyanakkor az is garantált, hogy egyre több és több tennivalód akad, munkád, karriered vagy épp a tanulás teljesen lekötheti az energiádat, mégis jól tennéd, ha családodra, barátaidra is figyelnél, esetleg többet járnál társaságba, olyan emberek közé, akik segíthetnek a fejlődésben. Elmondható, hogy szerencsésen alakulnak anyagi, munka- és magánügyeid, nincs mitől tartanod! Itt az ideje, hogy önmagaddal is foglalkozz!

A március havi bolygóállások számodra nem túl kedvezőek, a hatások vegyesek, lesznek jó, de alkalmanként kifejezetten nehézkes vagy épp kockázatokat rejtő napok. Kifejezett óvatosságra és kellő körültekintésre van szükséged ahhoz, hogy a gondokat elkerüld! Az új asztrológiai év beköszöntének időszaka nem kedvez a nagy befektetéseknek, nézd meg, mire szánsz pénzt, s ha nem muszáj, hát ne költs semmire. Közérzeted majd március 22-e után javul sokat. Ekkortól ismét nyitott leszel új érzelmek befogadására, és sokan kereshetik most a kegyeidet. Adj esélyt új barátságoknak!

Az új asztrológiai év beköszönte fontos időszakot hoz neked, érdekes változások, pozitív fejlemények, hasznos ismeretségek várhatóak. Jelentős, többek közt anyagi ügyekkel összefüggő döntéseket kell meghoznod, és a válaszutak előtt most nem érdemes sokat vacillálni. Dönts aszerint, ahogy a belső hangod diktálja! Ne spórold el az időt, alaposan, lépésről lépésre gondold át terveidet és lehetőségeidet! Március első hetében azt tapasztalhatod, hogy inkább megy a pénz, de 9-e után könnyebb lesz a helyzet, fordulhat a kocka. Gyakran tapasztalhatsz akadályokat, ám ha figyelsz, mindig megkapod a kellő inspirációt a leküzdésükhöz.

Március első felében szélsőséges állapotokat tapasztalhatsz, komoly kettősség jellemzi a mindennapokat, leszel fent és lent egyaránt. Hivatalos ügyeidnek intézését lehetőleg halaszd a hónap végére, sőt, akár inkább áprilisra. Március elején fontossá válik a tisztánlátás, furcsa ígéretek, hamis álmok tűnhetnek fel a színen vagy épp a gondolataidban, ne légy hiszékeny, így talán nem ér csalódás. Közvetlen környezeteddel nézeteltérések alakulhatnak ki, amiket úgy tudsz elfojtani már csírájában, hogy nem adsz teret a haragnak, békétlenségnek. Szerencsére a kocka fordul, 19-e után végre ismét könnyebbek lesznek a mindennapok.

A tavasz beköszöntével még nem tudsz elmenekülni a kötelezettségek elől, úgyhogy készíts bakancslistát, és sürgősen kezdd el megoldani a függőben lévő feladataidat. Közben persze több váratlan, egyben sürgősen megoldandó problémával kell szembenézned, akadályok sokaságát kell megmásznod, de te csak álld a sarat, bírd szuflával, és az eredmény sem fog elmaradni. 10-e és 16-a között váratlan kiadásokkal kell számolnod, ezeket alaposan járd körül, és csak ezután dönts okosan. 20-a után társasági életed előtérbe kerülhet, sok új ismeretségre tehetsz szert. Könnyen megeshet, hogy a szerelem ér utol, párban garantáltan jó és hosszú távú döntéseket tudtok hozni.

Merkúr és Mars igen erőteljes és akaratos oldalukat mutatják meg neked március első felében, alkalmanként úgy érezheted, családi és munkahelyi problémáid a szokottnál nagyobb teherként nyomják a válladat, s nem tudsz minden problémával maradéktalanul megbirkózni. A hónap második felében megkönnyebbülhetsz, a stressz csökken, és ugyanazok az akadályok kisebbnek fognak tűnni. A hónap utolsó napjaiban munka és karrier területén jöhetnek sikerek és elismerések, szerelmi életben viszont adódhatnak viták, nehézségek, melyeket majd április közepe táján fogsz gyorsan és látványosan megoldani.

Itt az ideje az önértékelésnek, kívül és belül egyaránt. Bátran nézz tükörbe, hogy megláthasd a gyenge pontjaidat. A Nap segíti meglátni a jót és a problémát most egyaránt. A rossz szokásokról történő lemondások ideje is elérkezett. Légy a szokottnál is türelmesebb önmagaddal és környezeteddel, így elkerülheted a vitákat, felesleges konfliktusokat. Ha nem megy minden, mint a karikacsapás, attól még ne érezd azt, hogy a szerencséd elhagyott. Családi kapcsolataid odafigyelést igényelnek, de megéri a fáradságot. A hónap második felében anyagi segítséget kaphatsz céljaid eléréséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.