Márciusi szerelmi horoszkóp – Annyit kapsz, amennyit beleadsz

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp március ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rengeteg izgalmas történés mellett nehéz lesz a magánéletedre is elegendő figyelmet fordítanod. Ha nem akarsz hónap végére egyedül maradni, ne hanyagold el a szerelmet! Nézd meg, mit tartogat neked a Life.hu márciusi szerelmi horoszkópja.

Páros: remek hangulatban, nagy lendülettel indul ez a tavasz, de a sok elfoglaltság mellett jusson elég időd és energiád kedvesedre is. Fontos lenne egy nagy és őszinte beszélgetést megejteni a közös jövőről, tervekről. Már most tervezzétek meg a pünkösdi hétvégét, a nyarat, így pedig örömmel néztek a közös élmények elébe.
Páratlan: folyamatosan olyanok legyeskednek majd körülötted, akik kinyilvánítják érdeklődésüket, s előbb vagy utóbb biztos, hogy valaki horogra akad. Merd kivetni a hálódat, s hidd el, a siker nem marad el. A közös szimpátiából akár egy mély és őszinte kapcsolat is kialakulhat.

Páros: nem lesz különösebb okod a panaszra. Egészen jól alakul március hava, megkapod a kellő segítséget ahhoz, hogy az esetleges gondokat száműzd életetekből. Összességében kimondható, hogy jó irányba haladnak közös dolgaitok, bár tény, hogy némi frissítés jól jönne mindkét félnek.
Páratlan: a magány szó végleg kitörlődhet a szótáradból márciusban, ha nem is kötelezed el magad véglegesen, akkor is flörtölj, randizz sokat, s közben megérted, hogy mennyivel jobb együtt lenni valakivel, mint egyedül álomra hajtani a fejed esténként. Nem mellesleg a nagy Ő ott van a közelben!

Páros: Vénusz rengeteg inspirációt biztosít ahhoz, hogy egész hónapban fenn tud tartani kedvesed figyelmét. Meggyőződhetsz arról, hogy jó úton jársz, s nem kell a szépen karbantartott kapcsolatot lecserélni egy ismeretlen, kiszámíthatatlan lehetőségre, habár, ez biztos, hogy feltűnik a színen márciusban...
Páratlan: meglepően sok randira, flörtre adódik alkalmad, csak menj társaságba, és ne félj ismeretlen helyek felkeresésétől, idegen emberek invitálásától. 20-a után hirtelen több belevaló és vonzó jelölt kopogtat szinte egy időben az ajtón. Nehezen fogsz tudni választani, az már biztos!

Páros: szívügyeid épp úgy alakulnak, ahogy azt reméled, s bár adódhat pár vita, de mindent remekül tudsz majd kezelni, a tartós béke garantált. Minden, ami volt, hagyd magad mögött, adj lehetőséget annak, hogy ismét elmerüljetek egymásban. Március választ ad minden kérdésre.
Páratlan: nem vagy magányra kárhoztatva! Ugyanakkor mérlegelned kell végre azt, hogy tenned kell a változásért. Ezt ideje tudatosítani magadban! Neked is tartogat a sors valahol egy igazit, csak más irányban kell keresgélned, mint eddig. Keress alkalmat és helyet az ismerkedésre!

Páros: erőteljes tüzességed, szenvedélyességed mindenkinek feltűnik, de ezért ne fogd vissza magad. Éld meg a lehetőségét annak, hogy picit kilépj a komfortzónádból, s flörtölj másokkal. Ez még nem megcsalás! Persze így veszélyes határmezsgyére tévedhetsz. Szerelmi háromszög? Rajtad múlik!
Páratlan: márciusban lángolsz, kisugárzásod mindenkire hatással lesz, igen nehéz lesz ellenállni neked, sok flört, alkalmanként egy-egy kaland is része lesz a mindennapoknak. Elhatároztad, hogy addig vadászol, amíg zsákmányra találsz? Szerencsére akad olyan férfi, aki épp erre vágyik.

Páros: némi áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesed teljes odaadását élvezhesd, s emellett biztonságban érezze magát veled. Ugyanakkor nem lesz könnyű megfelelni az igényeinek, hisz kevés idő jut az érzelmekre. Vigyázz: ha hanyagolod őt, válaszút elé állít, s felteszi a nagy kérdést: együtt vagy külön?
Páratlan: rengeteg izgalomban lesz részed, élvezni fogod a felhajtást, és menthetetlenül körbe fognak rajongani az ellenkező nem tagjai. Élmény lesz a jövés-menés, így pedig a sok randira is igent mondhatsz. Senkit ne ítélj meg idő előtt, mert a valódi érték belül van, nem pedig kívül.

Páros: kellemes békés időszakot ígér március hava, a tavasz sok örömöt hoz számodra, élvezd a mindennapok szépségét. Romantikában és szenvedélyben nem lesz hiány, de ezért nagyon kell szeretned a kedvesedet! Ha elköteleződnél, most mondj igent, vagy vállalj gyermeket.
Páratlan: a szingliség ideje lejárt. Csak akkor maradj ebben az állapotban, ha tényleg nem érdekel a szerelem és a romantika. Ehelyett inkább add át magad a szerelem erejének. Viselkedj nőként, aki a párját keresi, és aki tartós párkapcsolatra vágyik. Ha így cselekszel, hirtelen feltűnik egy igazi lovag.

Páros: Vénusz arra sarkall, hogy elmélyítsd érzelmeidet, szeresd végtelenül a kedvesedet, és mondd ki a gondolataidat. Ne félj szembesülni a vágyaiddal! Mutasd meg, min szeretnél változtatni, hogy formálnád a kapcsolatodat, hogy kedvesed tudjon igényeidhez alkalmazkodni.
Páratlan: a tavasz első szellői feltöltenek energiával, mosolyra sarkallnak és életörömre tanítanak. Nyílj ki, fogadd be a világ felől érkező impulzusokat, és légy szebb leszel, mint valaha. Ez persze nem marad valakinek a figyelmén kívül, s ha kissé bátortalanul is közeledik majd hozzád, fogadd őt tárt karokkal.

Páros: igyekezz gyorsan és látványosan javítani a köztetek lévő kommunikációt, tegyél meg mindent azért, hogy jobban megértsétek egymást, s azt is ki merjétek mondani, amit eddig sosem. Mindegy, mi a téma, az őszinteség a lényeg. Ha kell, hát vesd papírra, hogy szereted. Hidd el, hálás lesz.
Páratlan: szívügyek terén jön a változás, a tavasz hoz valakit, aki rettentő vonzó lesz azonnal, viszont eleinte nem kapsz visszajelzést tőle. Megdobogtatja a szíved, s ha lassan is, de apró lépésekkel egyre közelebb kerültök egymáshoz. A késedelem a javatokra lesz, hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják!

Páros: nagyon különleges és mélyre hatoló érzelmekre számíthatsz márciusban, eleinte talán kicsit meg is rémiszthet az, hogy mennyire erőteljesen vonzódtok egymáshoz. A tavaszkezdet lendületet ad, új praktikákat vethetsz be, és lenyűgözheted kedvesedet. A féltékenykedést kerüld el.
Páratlan: az elmúlt hetekben, hónapokban jóval több energiát fektettél a munkádba, mint a szerelembe. Tudd, hogy ha ezen nem módosítasz, akkor a boldogság késlekedni fog! Járj el új helyekre, próbáld ki a vakrandi lehetőségét, kalandozz kicsit, ismerkedj, flörtölj, s a siker sem marad el.

Páros: kapcsolatod jó eséllyel békés hónapnak néz elébe, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell semmit tenned kettőtökért. Alkalmanként picit erőltesd meg magad. Lepd meg kedvesedet apróságokkal és sok-sok szeretettel. Vedd észre, hogy mindketten kivirultok, s tele lesztek felfedezni való dolgokkal.
Páratlan: márciusban rengeteg esélyt kapsz a változásra, a flörtökre, vagy, ha neked belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokra is. A sors 20-a körül fordulatot ígér, az utadba sodor valakit, aki egyszer már része volt valamilyen formában az életednek, de akkor elsétáltatok egymás mellett.

Páros: március első két hete meglepően csendesnek ígérkezik, harmonikus lesz, a mozgalmasság 15-e után várható. Érdemes erőt, lendületet és érzelmeket belevinni a kapcsolatba, tüzes éjszakákra, vad párnacsatákra számíthatsz. A szex legyen most más, máshol, máshogyan.
Páratlan: az idei év eddigi szakasza nem hozta meg a várt áttörést? Ami késik, nem múlik, igaz? A tavasz garantáltan változást hoz. Több flört, több romantika, magasabb hőfokon égő szenvedély jellemzi napjaidat, s egy jóképű idegen messzire űzheti 20-a után a magányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.