Heti horoszkóp (március 14–20.) – Most éri meg bátornak lenni és kockáztatni

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A növő hold energiájából valamennyi csillagjegy részesülni fog a héten: a Szűz-szülöttek könnyűszerrel megoldanak bármilyen problémát, a Skorpiók ne féljenek belevágni az ismeretlenbe, a Vízöntők pedig fontos lépéseket tesznek a siker irányába. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu heti horoszkópja! 

Bonyodalmak, sőt akár vitás helyzetek kereszttüzébe kerülhetsz többször is a héten, a növő hold energiája most nagyon erőteljes hatással lesz rád, szinte vonzod majd a kihívásokat. Tény, hogy megpróbálsz nem okot adni arra, hogy rád mutogassanak, vagy számon kérjenek rajtad valamit, de mégis megeshet. Heves ellenkezés helyett két dolgot tehetsz. Vagy jó messzire szaladsz, és inkább vállalod, hogy gyávának neveznek, vagy maradsz, de akkor sem emelheted fel a hangod, csak a türelem és a kedvesség vezethet eredményre. Melyiket választod? Majd a helyzet eldönti, az égiek úgyis megtámogatnak majd.

Régi vágyad, hogy végre el tudj rugaszkodni a földtől, a túlzott realitásoktól? Ez nem csoda, hisz Bikaként mindig a kézzel fogható és jól megmagyarázható dolgokat részesíted előnyben. Most viszonyt szárnyalásra vágysz. Valamilyen pozitív változás biztosan elindul a héten, akár munka, karrier, emberi kapcsolataid terén. Szeretnél egy kis friss levegőt szívni, új dolgokat kipróbálni? Semmi akadálya! Erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, még több lehetőséget ad neked a sors, mint eddig valaha. Szabad utat engedhetsz vágyaidnak, épp úgy, ahogy szeretnéd.

A következő napokban sok váratlan, érdekes és mindenképpen előremutató esemény történhet veled és körülötted, melyek rávilágíthatnak arra, hogy jelenleg komoly falakkal veszed körbe magad, s ezeket ideje lenne lerombolni. Tisztában vagy a saját lehetőségeiddel és képességeiddel, mégsem használod ki őket eléggé. Most bármilyen problémádat, gondodat, nyűgödet egy csettintéssel megoldhatnád, de valami visszatart ettől. Vajon mi az? Milyen jó indokod van erre? Sürgősen cselekedj, ne a babérjaidon ücsörögj! Hidd el, megéri bátornak lenni és kockáztatni.

A hét első fele nem lesz zökkenőmentes, számos olyan feladattal kell majd megbirkóznod, amely ismeretlen területre visz, figyelned kell, tanulni is persze, viszont tapasztalatszerzési célokból kiváló lehetőséget kapsz, hát vállald fel azt, ami adódik. Komoly megpróbáltatások elé kerülsz, de képes leszel megoldani mindent. Több összetett, időt és energiát igénylő feladattal kell szembenézned, különösen szakmai téren. Ez nem szokatlan számodra, hiszen újra és újra megtörténik veled, hogy ismeretlen területekre tévedsz. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot és munkát rád bíznak, amelynek elvégzésére mások nem alkalmasak. Nem jársz messze az igazságtól...

Nem kevés negatív energia, harag, bosszúság halmozódott fel benned mostanság, mindez azért, mert sokszor lenyelted a békát, hisz nem akartál másokkal konfliktusba keveredni. Nem akartál másoknak semmit felróni, számon kérni, inkább elhallgattad, ha elégedetlen voltál az adott körülményekkel. Ám ezen a héten fordul a kocka, és betelik a pohár. Ugyanakkor ez a legjobbkor történik, mert a növő hold arra sarkall, hogy mondd ki a véleményedet, ne kímélj senkit, de te képes leszel mindezt baráti, békés, diplomatikus hangnemben megejteni, és ez a lényeg! Sokan ámulnak majd azon, milyen türelemmel rendezed a legnehezebb helyzeteket is.

Sok érdekes és fontos változást hozhat életedbe a következő pár nap, de talán titkon remélted is, hogy végre történik valami, ami alapjaiban módosít a körülményeiden. A napról napra melegedő idő jót tesz a lelkivilágodnak, mosolyt csal az arcodra, és újra képes leszel nagyszerű dolgokat véghezvinni, alkotni, régi dolgokat átformálni. Kiváló helyszínt és körülményeket találsz a fontos beszélgetéseknek, kommunikációd kifinomul, türelmesen meghallgatod mások búját-baját, sőt, szívesen adsz tanácsot másoknak. Ráadásul a saját ügyes-bajos dolgaidat is könnyebben megoldod.

A hét elején rengeteg a tennivaló, olyan feladatok is színre kerülnek, amelyeket régebben a szőnyeg alá sepertél. Ráadásul pár dolog határideje rég lejárt, kétszer annyit kell tevékenykedned, hogy utolérd magad, de megéri mindent megcsinálni, és nem csak tovább halogatni. Az előbbiek miatt lehet, hogy nem leszel túl jó passzban, alkalmanként nehezen viseled mások kérdéseit, szemrehányásait, és túl egyenesen olvasol be ellenlábasaidnak. Azért légy óvatos, nem kell, hogy valaki felvegye a csatabárdot, és téged szemeljen ki piszkálódása célpontjának. Kiszámíthatatlan hangulatingadozásaid csütörtök reggelre megszűnnek, azután pedig kisüt a fejed felett a nap.

A hold folyamatos növekedése ezen a héten is extra erővel és energiával tölt fel, még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más feladja és visszavonul. Ha most szeretnél új utakat keresni, jó eséllyel rátalálsz egy olyan ösvényre, amely csábít, de némi félelmet is kelt. Legyen elég merszed a járt utat feladni a járatlanért! A benned rejlő tartalékokat sikeresen felhasználhatod céljaid elérésére, de akkor cselekszel jól, ha egy konkrét ügyre irányítod energiáidat, mindegy, hogy mi az. Tedd bátran magasra a mércét, és várd el nyugodtan önmagadtól a legjobb eredményeket.

A hétvégén nem pihented ki magad kellőképpen, bár szórakoztató volt minden programod. Az előbbiek miatt talán kissé fáradtnak és lustának érezheted magad hétfőn és kedden, ám a hét további része biztosan nagyon aktív lesz. Ugyanakkor tudd, hogy az égiek megóvnak a kellemetlenségektől, és ha el is követsz valamilyen hibát, azt rajtad kívül senki nem fogja észrevenni. Érdekes, egyben jelentős fordulatok veszik kezdetüket csütörtöktől, de segítségedre lesz a belülről fakadó intuíciód, ami kiválóan fog működni, így mindig épp azt teszed, ami szükséges. Személyes vonzerőd kiemelkedő lesz, könnyen meggyőzöl másokat arról, hogy működjenek veled együtt.

Magad sem érted, mi az a fura érzés, ami a lelkedet sanyargatja a hét elején? Talán némi bizonytalankodás? Kétely? Megingott a bizalmad valakiben? Netán önmagaddal vagy elégedetlen, és többet szeretnél kihozni a lehetőségeidből? A válasz ott van, de nem másokkal kell a dolgokat rendezned, hanem bizony önmagaddal! Lásd tisztán, ki vagy, és mit akarsz elérni. Mire vágysz, milyen céljaid vannak? Lehet, hogy minden jelentős dolgot elértél, és most nincs motiváció? A hold növő fázisban van, így inspirációból is akad majd bőven! Megfordulhat a fejedben a gyökeres változtatás gondolata, így ha most kapsz új munkaajánlatot, vagy felmerül a költözés lehetősége, azonnal mondj igent.

Egy Vízöntő soha nem hideg, rideg vagy figyelmetlen. Ám a most következő napok olyan mennyiségű érzelemmel, romantikával, vággyal töltenek fel, ami egészen ritkán adatik meg neked, így fontos, hogy élj meg minden pillanatot maximálisan. Használd ki, hogy másképp látsz dolgokat, összefüggéseket, és képes vagy a szokásostól eltérő gondolkodással dönteni ügyeiddel kapcsolatban. Ez a hét csakis sikereket tartogat neked, viszont a bátorságodat neked kell összeszedned ahhoz, hogy lépéseket tegyél egy még sikeresebb élet felé. Fontos viszont, hogy a jelentős anyagi döntéseket inkább halaszd el a jövő hétre.

Kilátásokkal, változásokkal teli napok állnak előtted, élvezni fogod minden percét a hétnek! Az előtted álló kihívások által bármit elérhetsz, amit szeretnél, munkában, karrier vagy épp szívügyek terén, ugyanakkor tudd azt is, hogy most sem pottyan semmi az öledbe! Cselekedni neked kell, de a tettekért cserébe az égiek garantálják, hogy folyamatos energia-utánpótlást biztosítanak számodra. Tele leszel erővel, dinamizmusod nemcsak lenyűgöz másokat, hanem fel is turbóz, úgy motiválod az embereket, hogy szinte észre sem veszed. Mindennap, még hétvégén is rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök a siker eléréséhez.

Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMit hoz a Mars éve? Előrejelzés a 2016-os évrehttp://www.life.hu/horoszkop/20151130-a-2016-os-ev-a-mars-eve-lesz-elorejelzes-es-horoszkop.htmlAlkalmazkodsz a világ körforgásához, vagy hagyod, hogy a lehetőségek elsétáljanak melletted? Az elmúlt években soha nem volt olyan kemény és embert próbáló időszak, mint amilyen a 2016-os esztendő lesz. Ha erős vagy, kitartó, állhatatos és jól tervezel, akkor még a nehéz helyzeteket is a magad javára tudod fordítani. Horoszkóp--Rád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.