Hétvégi horoszkóp (március 12-13.) – Mi az, amire igazán vágysz?

asztrológia március hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pihenés? Izgalmas programok? Romantika? Baráti és családi kapcsolatok ápolása? A következő néhány napban minden adott lesz ahhoz, hogy annak szenteld az idődet és az energiádat, amely életterületedet eddig elhanyagoltnak érezted.

Meglehetősen heves késztetést érezhetsz némi pénzköltésre, élménydús programok megszervezésére. Mindez akár jó is lehet, persze fontold meg, mire bólintasz rá, jó társaságban töltöd-e az időd, vagy a venni kívánt dolog honnan származik, és rendben van-e a vétellel minden. Nem utolsósorban komoly kérdés az is, hogy egyáltalán szükséged van-e még bármire azon túl, ami már egyébként is a birtokodban van? Most könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy nem a megfelelő dolgot vagy szórakozási formát választod, és csak a külsőségek alapján ítélsz. Próbálj megfontolt maradni minden helyzetben!

Könnyen megtörténhet, hogy szombat reggel még nem tudod meghatározni, hogy mi az, mégis érzed, valami nagyon hiányzik az életedből: egy érzés, egy finom íz, egy új kapcsolat? Vagy maga a változás és az újdonság lehetősége? Lehet, hogy a választ egyáltalán nem nagy dolgokban, hanem apróságokban kell keresned. Például vegyél egy kis természetes vitamint magadhoz, mert a szervezetednek szüksége van friss energiaforrásokra, megfelelő táplálékra. Napfényből is kevés jutott neked mostanság, de közeleg a tavasz, úgyhogy töltsd ezt a két napot pihenéssel, lazsálással, láblógatással, menj ki a természetbe, és élvezd azt, ami megadatik.

Figyelj oda önmagadra, szellemi és fizikai oldaladra egyaránt. Semmi más lényeges teendőd nincs a hétvégén. Fontos persze ügyelni a megfelelő táplálkozásra és folyadékbevitelre, mert ez most alapvető lesz ahhoz, hogy jól érezd magad, és a lehető legtöbb dolgot a maximumra juttass. Az energiatartalékaidat fel kell tölteni, ezt pedig okosan kell megcselekedni, olyasmit ne vállalj be, ami kiszipolyoz, hasznod pedig nem származik belőle. Az alkoholt, a nehéz és túlzottan cukros vagy fűszeres ételeket jobb, ha messzire elkerülöd. Kényszerből ne kötelezd el magad másoknak, ne ígérd, hogy elmész valahová, ha nincs is hozzá kedved. Bátran válaszd a csendet és a békét!

Ez a hétvége mozgalmas lesz, izgalmakkal teli, örömmel fűszerezett, úgyhogy kerüld messzire az egyhangúságot, ne add unalomra a fejed! Érezned kell belülről jövő késztetésként, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek. Hatalmasra nő benned a tettvágy, mindegy, mit teszel, merre indulsz, kikkel találkozol, csak az a lényeges, hogy hasznos legyen, és valamilyen pozitív eredménnyel járjon. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mit kezdj önmagaddal és a benned feszülő energiával, akkor kérj tanácsot környezetedtől, biztos lesz nyerő ötletük vasárnapra is.

Tüzes Oroszlán létedre természetes, hogy ezt a hetet is keményen és szorgalmasan végigdolgoztad, aminek látszata is volt, dicséretek is érkeztek hozzád. Mindennek tudatában is úgy kelsz fel szombat reggel, mintha semmi sem történt volna. Tele vagy energiával, életkedvvel és tenni vágyással, sőt készen állsz arra, hogy másokon is segíts. Nos, akkor gyorsan tűzd ki magad elé a legfontosabb teendőket, láss munkához, akár otthon, akár a szüleidnek besegítve, de előre határozd meg azt a pillanatot is, amikor befejezed a tüsténkedést, és a pihenés kerül fókuszba. Az erős és jótékony bolygóhatásokat egész hétvégén érezni fogod.

Szombaton egy kellemetlen élethelyzet, vagy akár egy konfliktus is beárnyékolhatja a délelőtti órákat, s eleinte talán nem is érted, miből indult ki az egész. Aztán az nevet, aki utoljára nevet, hisz végül mégis jól jössz ki a helyzetből, hisz megláthatsz, megérthetsz valamit, ami eddig rejtve volt előled. Szó szerint lehull a lepel, és a tisztánlátás garantált. Gondolkodj el az ügyön, az emberek viszonyulásán, reakcióin. Minden tett árulkodó, és fontos következtetéseket vonhatsz le, tedd is meg! Szerencsére a jókedved vasárnap ismét topon lesz, és minden a helyére kerül.

Remek hétvége vár rád, öröm és jókedv lengi körbe a következő napokat, talán a hosszú hétvége izgalma is sokat tesz ehhez hozzá. Bármerre indulj el, megtalálod a számításaidat, és rálelsz azokra az emberekre, akikkel jól fogod érezni magad. Emellett, ha szemfüles vagy, könnyen észreveszed, hogy ez a pozitív közeg valójában a hét eddigi részének folytatása, és jó hír, hogy a vasárnappal sem lesz gond, sőt! Remek hangulatod a szeretteidre is jó hatással lesz, így ne lepődj meg azon, hogy sokan keresik majd a társaságodat. Aki most tanácsot kér, annak nyújts segítő jobbot, mert minden élethelyzetet tisztán fogsz látni.

Ez a hétvége mozgalmas lesz, sok örömteli pillanatot ígér neked, az egyhangúság és az unalom biztosan elkerül téged. Érezned kell azt, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek, húznak, inspirálnak. Hatalmasra nő benned a tettvágy, mindegy, mit csinálsz, csak az a lényeges, hogy hasznos legyen, és valamilyen pozitív eredménnyel járjon. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mit kezdj önmagaddal és a benned feszülő energiával, akkor kérj tanácsot környezetedtől, biztos lesz nyerő ötletük. A saját dolgaid mellett hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben.

Jól telt a hét szorgosabbik fele? Akkor ideje lazítani ezen az extrahosszú hétvégén. Szinte mindennap sziporkázol, és ez a környezetedre is remek hatással lesz, sokakat meg tudsz mosolyogtatni, életet tudsz lehelni az ellaposodott kapcsolatokba, az elfeledett vagy épp eltussolt ügyekbe. Ideje a kibéküléseknek! Határtalan jókedved töretlen lesz, bár érezni fogod, hogy valaki szeretne kicsit kisajátítani magának, de most ezt a szituációt is kiválóan fogod kezelni. Vedd észre, hogy az illető hiányolt téged, a tanácsaidat, a figyelmedet, amit egyszerű lesz megoldani.

Meglepően sok fura, érdekes, a szokásostól eltérő, vagy épp alaposan elgondolkodtató élethelyzetben lesz részed a hosszú hétvégén. Olyan dolgok is megtörténnek veled és körülötted, amelyekre egyáltalán nem számítottál. Egy biztos: a hagyományos értelemben vett nyugalom máshol keres célpontot magának, sokat jössz és mész, tájékozódsz, beszélgetsz, programokon veszel részt, de ne félj, mert ezek a folyamatok is képesek lesznek feltölteni. Kapkodhatod a fejed, hogy mindent követni tudj, megérts, kielemezz, és még a hasznodra is fordíts. Csináld azt, ami jólesik!

Friss levegő, fény, szabadság, pozitív emberek, remekbe szabott gondolatok jellemzik ezt a hétvégét. Hát kellhet ennél több? Ismerd be, mindösszesen ennyi az, amire a következő napokban szükséged lesz a boldogsághoz és elégedettséghez. Ötvözd a legalapvetőbb dolgokat, és mosolyogj sokat! Feltétlenül menj a szabadba, szervezz olyan programot, ami aktív, örömteli és élményt is ad. A kirándulás az év első piknikjével ígéretes terv lehet. A négy fal bambulásáról nem lehet a hosszú hétvége után beszámolót tartani, és elég unalmasnak is látszik. A Merkúr arra ösztönöz, hogy menj házon kívülre, keress jó társaságot.

Nagyszerű hétvége áll előtted, főleg, hogy hosszú lesz! Jó hír az, hogy folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája, és semmilyen külső körülmény nem tud kibillenteni lelki egyensúlyodból. Nem tudsz hibázni, nem lesz semmi, ami kedvedet szeghetné, sőt még te leszel mások inspirátora. Ami lehetőségként adódik, azt ragadd magadhoz, ha hívnak valahová, mindenképpen menj, ha ismerkedne veled valaki, légy arra nyitott, nem veszíthetsz semmit. Élvezd a hétvége nyugalmas pillanatait, és ne mondj nemet az aktív programokra. Nemcsak a családodra jut majd kellő időd, de a barátokra is oda tudsz figyelni, úgy, ahogy az elvárható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.