Heti horoszkóp (március 28. - április 3.) – Türelemmel bármit elérhetsz

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok most jobb, ha elkerülik a konfliktusokat, az Ikrek ne adják fel csak azért, mert elsőre nem sikerült véghezvinniük elképzelésüket, a Halak pedig sértődés helyett rendezze felnőtt módjára a vitás helyzeteket. És neked mit ígérnek a csillagok a hétre? Horoszkópodból kiderül.

Nem titok, hogy tüzes, heves, és nem ritkán szeleburdi vagy, ugyanakkor ez a hét és az égi konstellációk megfontoltságra intenek. A legfontosabb célkitűzés a nyugalmad és lelki békéd megőrzése. Ennek érdekében tudatosan kerülj el minden vitahelyzetet, sőt, még a konfliktus lehetőségét is! Tedd ezt meg abban az esetben is, ha igazad van, mert könnyen igazságtalan szituációban találhatod magad, és nem a te oldaladon áll a valóság, még a bizonyítás ellenére sem. Felesleges idő- és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen, ha lényegtelen ügyekről van szó. Fordíts hátat azoknak, akik hangos szócsatákra vágynak.

A következő napokban karriered kiemelt helyre kerül, nem menekülhetsz el az itt felmerülő problémáid elől. Beszéld meg kollégáiddal, feletteseiddel, hogyan tovább! Ha iskolába jársz, ott is hasonló körülményekkel szembesülsz. Fontos lenne tudnod, hogy kinek mi a terve veled, hogyan férsz abba bele, számíthatsz-e valamilyen előmenetelre. Magad is meglepődsz azon, hogy a kezdeményezett beszélgetések során több érdekes ajánlatot is neked szegeznek, te pedig hirtelen azt sem tudod, hova kapj. A szakmád terén kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem mondhatod azt, hogy aludnál rá egyet.

Egész héten fogyóban lesz a Hold, emiatt tapasztalhatod azt, hogy kissé lelassulsz, többet vársz bizonyos dolgok elkezdésével, alaposabban végiggondolsz mindent, nem tudsz azonnal dönteni, s akár mások véleményét is kikéred lelked megnyugtatásának érdekében. Ezért mostani ötleteid, vágyaid vagy elképzeléseid nem biztos, hogy könnyedén sikerre vihetők, de persze ne söpörd le őket a porondról, mert mindez még nem jelenti azt, hogy ne is próbáld megvalósítani valamikor később. A pillanatnyi helyzet csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb, és ha valami nem megy elsőre, akkor majd menni fog másodikra!

A hétfői napod meglepően pörgős lesz, sok a dolgod, jössz, mész, intézkedsz, lerendezel néhány tartozást, irányt mutatsz másoknak, és még pár jó ötlet is kipattan a fejedből. Ám a keddi nap a hétfőivel gyökeres ellentétben lesz, némi téblábolással ütheted el a drága időt, hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, eleinte semmihez sem lesz kedved. Szerencsére szerdától újra visszatalálsz a megszokott kerékvágásba, s több jó lehetőség is kínálkozik számodra szakmai és magánéleti téren. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, megnyílhat egy érdekes pénzkereseti forrás előtted. Ez igencsak felvillanyozza a monoton hétköznapjaidat, de azért légy körültekintő, mielőtt igent mondanál egy lehetőségre.

A Kosban járó Nap a te tüzes jegyedre is felemelő hatással lesz, különösen ezekben a napokban. Hagyd magad inspirálni, sőt, akár bolondos vagy épp őrültnek tűnő dolgokra rávenni. Nem fogod megbánni, ha kicsit kirúgsz a hámból, és bevállalós leszel. Mindegy, hogy mibe vágod a fejszéd, a lényeg, hogy ne ülj a babérjaidon, és ne várd a sült galambot, tegyél a saját sorsod jobbá formálásáért, mert most minden égi hatás támogatód lesz. És ha már a saját terveid elindultak a megvalósítás útján, adj bátran tanácsokat másoknak, hátha ők is vesznek egy nagy lendületet, és elérik a sikert általad.

Reális gondolatokkal bíró ember lévén pontosan tisztában vagy azzal, hogy munkád területén a gyakorlatiasság és a megfontoltság alapvető elvárás, és csak ezek által juthatsz el a sikerig. Ám nemcsak tőled várja ezt el környezeted, hanem szerencsére te is önmagadtól. Most adódik több olyan alkalom, amikor figyelmetlen, vagy épp felületes lehetnél, mégsem engeded meg magadnak ezt a luxust, és ennél jobbat és többet nem is tehetsz! Otthon, magánéleti téren, barátok közt se vegyél semmit félvállról. Ezzel a tudatos odafigyeléssel kiküszöbölöd annak a lehetőségét, hogy valamit ne vegyél észre, vagy hogy esetleg hibát véts.

Megérint a változások szele, ám azért lesz különlegesen jó a következő pár nap, mert nem fogsz megfutamodni az új dolgok elől. Eleinte talán még nem tudod, életed mely pontja igényel módosításokat, de abban biztos leszel, hogy alakítgatni kell eddigi szokásaidon, hozzáállásodon, és nem utolsósorban a véleményeden. A most következő napokban leginkább arra kell összpontosítanod, hogy ne félj a munkától és az új kihívásoktól, a tanulástól, fejlődéstől. Persze ettől a sok koncentrációtól lehet, hogy kissé megterhelőnek érezheted a rád testált feladatokat, de ha sikerül túljutnod a mostani akadályokon, akkor nemcsak gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat, hanem rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz össze.

Talán eleinte észre sem veszed, hogy mennyi félbehagyott feladatod torlódott fel mostanság, de ideje szembenézni a valósággal. Ismerd be, hogy többször is csak halogattad tennivalóid elvégzését, viszont javadra legyen mondva, kiváló indokokat találtál ezekre. Semmi baj, ideje változtatni, és összekapni magad. A rád egyébként jellemző megfontoltság, átgondoltság kifejezetten előnyös is lehet, de ezekben a napokban az időhúzás csakis gondot okozhat, sőt, akár ronthatja a megítélésedet. Próbáld meg elkerülni, hogy fáradtságosan, dupla energia és idő felhasználásával kelljen pótolnod azokat a dolgokat, amelyek elvégzését most tologatod. Ne csak a rutinfeladatokra szánj időt, és figyelj az extra kérésekre is!

Heves, tüzes jellemvonásaiddal kissé furcsa lesz, hogy ezekben a napokban inkább csendre és nyugalomra vágysz. Nos, ez nem véletlen, az égiek egy kis békére intenek, és most valóban jobb lenne, ha harmóniát teremtenél magad körül. Jellemvonásaid és társaságot kedvelő éned ellenére sem mindig élvezed a nyüzsgést és a felhajtást, ráadásul számos problémás üggyel kell megbirkóznod, azt pedig zűrzavarban nem fogod tudni megoldani. A hét második felére kitisztulnak a gondolataid, s végre lesz alkalmad arra, hogy valami maradandót alkoss, ebben a Merkúr és a Hold is segítségedre lesz.

Ezekben a napokban még számodra is meglepő lesz, mennyire aktívvá válsz, nem ülsz a fenekeden, nem fontolsz meg aprólékosan minden lépést, sőt, alkalmanként egyenesen rohansz előre, hogy te lehess az első befutó a célban. Élvezd ezt a különleges energiát, mert ezáltal a siker sem késlekedik tovább. Előbújik belőled a vad, heves, bizonyítani akaró éned, az a valaki, akivel oly ritkán találkozik a környezeted. Nagyon fog tetszeni mindenkinek ez a felfokozott, tüzes személy, akinek most senki és semmi nem tudja az útját állni. Egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod, méghozzá azt, hogy mindent megfontoltan és világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a mondanivalódat.

Vízöntőként átlagos, kissé laza hétre számíthatsz, de örülj ennek, épp ez segít abban, hogy szabadjára engedd a gondolataidat, s új dolgok alapjait tedd le. A nehézségek elkerülnek, megnyílik néhány kapu előtted, de hétfőn és kedden még bátortalan lehetsz, talán nem lesz merszed átlépni a küszöböket. Szerdától fordul a kocka, a bolygók együttes hatása hirtelen és erőteljesen támogatja kreativitásod kibontakozását, látványos fejlődését. Számos olyan idea van a fejedben, melyek segítségével előrébb tudsz jutni karriered, szakmád terén, azonban a kivitelezésnél eleinte falakba ütközhetsz. Ne állj meg, csupán gondolkodj és formáld át a terveket. Ha így teszel, akkor még jobbat és még többet tudsz kihozni magadból csütörtökön és pénteken.

Közérzeted nem az igazi, a hangulatod pedig nehezen javítható hétfőn, nehezen fogod találni a helyed, még kedden sem tudod felturbózni magad. Olyan érzésed támadhat, mintha nem kapnád meg a kellő figyelmet, amelyet környezetedtől remélnél, vagy amiről úgy vélnéd, hogy megérdemelnéd. A megoldást ne a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keresd, hanem kezdeményezz beszélgetéseket, hívd meg a másik embert kávézni, és meg fogsz azon lepődni, milyen örömmel veszik a közeledésedet. Neked kell feloldanod a saját görcsösségedet, ehhez pedig sok mosolyra és türelemre lesz szükséged. Szerdától aztán minden visszazökken a régi kerékvágásba.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.