Heti horoszkóp (április 4-10.) – Add át magad a Hold felszabadító hatásának!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 7-én esedékes újhold szinte kivétel nélkül minden csillagjegyen éreztetni fogja a hatását. Engedd el, ami eddig nyomasztott, és nyiss az új dolgok felé! Horoszkópod elárulja, mire számíts a héten.

A hét első fele kissé nehézkesen alakul, lesznek bonyolult és leterhelő pillanatok. Általában vegyes érzelmek lesznek benned, de az sem kizárt, hogy néha dühös indulatok törhetnek a felszínre. Igyekezz ezeket tudatosan kordában tartani, és ne ess másoknak, ha valami nem tetszik, ha valami nem a kedved szerint alakul. Többször érezhetsz késztetést arra, hogy elmond, ki mit nem csinál jól, ám foglalkozz inkább a saját dolgaiddal. Hidd el, és egyben értsd is meg, hogy nem a te feladatod más emberek életét helyrehozni, hibáikat kijavítani. Akkor szólj, ha téged kérdeznek. Így biztosan kevesebbet kell majd bosszankodnod. A 7-i újhold felszabadít, összpontosíts inkább magadra, közeljövőre irányuló terveidre!

A heti bolygóállás nem igazán kedvez neked, a Mars kifejezetten kellemetlenül hat rád, de a 7-i újhold megszünteti ezt a hatást. Akadnak majd olyan pillanatok, amikor képtelen leszel dönteni, ez pedig talán kétségbe ejt, hisz jellemzően nagyon is tudod, mit, mikor és hogyan akarsz megvalósítani. Ha bizonytalan vagy a merre tovább kérdésben, s nem tudod, kivel haladj tovább, vagy mi az, amit befejezz, akkor egyszerűen csak várj. Légy türelmes önmagaddal, néhány nap nem a világ vége. Alkalmanként neked is meg kell fontolnod dolgokat, s nem az első megérzésre kell hallgatni, mert önbizalmadat kezdheti ki, elbátortalaníthat, esetleg bajba is sodorhat egy elsietett válasz.

Tele leszel erővel, energiával, annak ellenére, hogy a hét első felében a hold még fogyóban lesz. A lelkesedésed, az ambíciód az élet legkülönfélébb területein fog megmutatkozni úgy, hogy remek ötleteid megvalósítása után a siker is garantált számodra. Tele vagy jó szándékkal, ha kérdeznek, szívesen válaszolsz minden kérdésre, megosztod a tapasztalataidat a környezeteddel. Ez egyébként egy nagyszerű stratégia, hiszen akivel te osztozol, az osztozik veled, te is adsz, ő is ad, így mindenki jól fog járni. Spontán és befogadó vagy, nyitott minden újra, ismeretlenre. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból lényegessé válik számodra, hogy megváltoztasd a körülötted lévő emberek véleményét magadról, s ezt a legjobbkor teszed.

A fogyó hold és a Vénusz a hét elején átmenetileg elkedvetleníthet, ami nem baj, hangozzék ez bármilyen furcsán. Jó az, ha kissé magadba szállsz, s átgondolod az idei esztendő történéseit, eredményeit, esetleges kudarcait, és analizálod is őket. Ha megadod magadnak ezt a két-három nap nyugalmat, akkor a hét második felében újult lendülettel tudsz belevágni bármibe. Ez a hét nem hoz jelentős változásokat, óriási áttöréseket, de talán nem is baj, hogyha csak a rutinfeladatokkal foglalkozol. Ezek esetében is megteheted azt, hogy átformálod megszokott mechanizmust, hogy könnyebbé, gyorsabbá tedd a tennivalókat. Ez hosszú távon komoly idősporolást eredményezhet neked.

Az elmúlt hét jól telt, és ne aggódj azért, ha nem sikerült mindennek a végére érned. A pozitív hatások nem szűnnek meg, szinte mindennap le tudsz tenni valamilyen fontos eredményt az asztalra most is. Lelkileg kiegyensúlyozott leszel, bár a teljes harmóniát még nem biztos, hogy sikerül elérned. Talán nem is baj, végül is egy Oroszlán esetében ez maga lenne a csoda. Ezekben a napokban jól kezeled a szakmai és magánéleti kérdéseket, sok függőben lévő ügyet meg fogsz oldani, és másoknak is jó példát fogsz mutatni. Ugyanakkor ne hagyd magad sodortatni az árral, ha elfáradsz, azzal nem teszel jót magadnak. Csütörtökön vagy pénteken érdekes választás elé kerülhetsz: vajon a stabil megszokás vagy az újdonság varázsa fog jobban vonzani? A döntés a te kezedben van.

Ezen a héten gyökerestül fordulhat fel az életed, és borulhat fel a lelki nyugalmad. Ez számodra veszélyesen hangozhat, hisz Szűzként nehezen viseled a bizonytalanságot és a túl sok kételyt. Többször érzed majd önmagadon és a döntéseiden, hogy szeszélyessé válsz, a külvilág szétszórtnak láthat, nem találod a helyed, és olyasmire is igent mondasz, amire máskor biztosan nem. Ugyanakkor nehezen tudod ezt az érzést kontrollálni. Talán nem is kellene? Lehet, hogy éppen ennek segítségével nyílhat meg előtted egy új kapu, s változtathatsz nagyot a sorsodon? Egy-egy extrémnek tűnő ötlet is megfordulhat a fejedben, amit újra és újra elhessegetsz.

A hétfői és keddi nap kifejezetten békés lesz, szerdára már fokozódik a helyzet, csütörtökön pedig kiváló alkalmat kínálnak az égiek a siker elérésére. Persze ebben óriási segítséget nyújt az újhold, amely feltölt maximálisan energiával. A legkülönfélébb helyeken és pillanatokban tudsz magadból újat mutatni, ami nem csak arra lesz jó, hogy ellenlábasaidat lenyűgözd, hanem arra is, hogy valaki észrevegye, mennyi tehetség és rejtett képesség van benned. Ezekben a napokban egyáltalán nem lesz rád jellemző a Mérleg bizonytalansága, ingatagsága, olyannyira nem, hogy mindent jól és tisztán látsz, és meglepő látásmóddal fogsz embereket lenyűgözni. Energikusságod, ambíciód nagy eséllyel előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén.

A türelem és a nyugalom legyen a legfontosabb iránymutatód ezen a héten! Az se baj, ha felírod a tenyeredre minden reggel, hogy el ne felejtsd, mire van szükséged az eredmények eléréséhez. Nehéz pillanatok várnak rád, fontos döntéseket kell meghoznod, s bizony többször megesik, hogy felbosszantanak direkt, vagy épp azon húzod fel magad, hogy nem csinálnak meg valamit, nem jól, vagy nem időben. Jelentős teher nyomja a vállad, hisz van megoldandó feladatod bőven, épp ezért talán az lenne a legjobb, ha visszavonulót fújnál, s csendben, logikusan, összezördülések nélkül próbálnád lerendezni a függő ügyeket. Fejezd be azokat a tennivalókat, amelyeket hetek óta csak halogatsz.

Ezekben a napokban magad is meglepődsz azon, hogy minden jól halad, nincsenek jelentős akadályok, és az emberek önként kínálják fel segítségüket neked. Összefoglalva: jó minden. Nincsenek komoly zűrök, megoldhatatlan feladatok, megválaszolatlan kérdések. Nagy szerencse lesz az, hogy közvetlen környezeted - kiemelten családtagjaid és barátaid - hozzájárulnak szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez. Régóta húzódó ügyekben végre tisztán látsz, ami lehet, hogy pár pillanatra fájdalmat okoz, de mégis időszerű, hogy lásd a fától az erdőt. Csak így tudsz továbblépni, fejlődni, okosodni. A hétvégén új emberekkel ismerkedhetsz meg, sok inspirációt adnak.

A szerencse a Bakok ajtaján kopogtat, hát engedd be, ne futamodj meg előle! Számos kedvező, váratlan lehetőséged adódik ezen a héten, különösen a tanulás, a szellemi fejlődés és az anyagiak terén nyílnak meg új kapuk. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ami az utadba kerül, és fontos dolgokat érthetsz és tanulhatsz meg. Elemzel, tervezel, variálsz, jobbá akarod formálni a körülötted lévő dolgokat, és az emberekre is pozitív hatással leszel. Ráadásul most meglepően könnyen alkalmazkodsz a változó körülményekhez, amit legfeljebb a türelmetlenséged nehezíthet meg egy kicsit. Állj úgy a helyzethez, hogy egyszerűen csak hagyod a dolgokat a maguk útján járni.

A bolygók ezen a héten igen aktív energiákat közvetítenek feléd, különösen az újhold hatása emel magasba. Ennek köszönhetően rád tör a változtatás iránti azonnali igény, új tapasztalatokat akarsz szerezni, tanulni, fejlődni, növekedni, és adni valamit a világnak. Még arra is szánsz időt, hogy meghallgass másokat, és a magad javára fordítsd a kapott ötleteket. Ez a helyzet egyébként érthető, hisz mostanság kissé befásultál, s mindenképpen ki akarsz törni a szürke hétköznapokból. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy nekiindulsz egy ismeretlen útnak, nem torpanhatsz meg már a legelején. Menni kell előre rendületlenül! A hétvégét mindenképpen töltsd pihenéssel!

Ez a hét az, amire régóta vártál, és fontos változások lehetőségével kecsegtet! Az égiek minden tervedet támogatják, de te magad sem akarsz a kényelmes fotelban ücsörögni, hanem mész, teszed a dolgod, új utakat fedezel fel, ismeretlen helyzetekben teszed próbára magad. Tapasztalatot gyűjtesz, ez pedig nagyon komoly helyzeti előnyt jelent neked. Ez a pozitív közeg jelentősen megnöveli önbizalmadat, aktivitásodat, energiaszintedet. Akkor fogod igazán jól érezni magad a bőrödben, ha még a családoddal, barátaiddal is elegendő időt tudsz tölteni. Ha van hozzá affinitásod, akkor rendezz egy összejövetelt a hétvégén.

Mit hoz a Mars éve? Előrejelzés a 2016-os évrehttp://www.life.hu/horoszkop/20151130-a-2016-os-ev-a-mars-eve-lesz-elorejelzes-es-horoszkop.htmlAlkalmazkodsz a világ körforgásához, vagy hagyod, hogy a lehetőségek elsétáljanak melletted? Az elmúlt években soha nem volt olyan kemény és embert próbáló időszak, mint amilyen a 2016-os esztendő lesz. Ha erős vagy, kitartó, állhatatos és jól tervezel, akkor még a nehéz helyzeteket is a magad javára tudod fordítani. Horoszkóp--Rád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstock2016 a lezárás éve lesz, amikor magunk mögött kell hagyni a múltathttp://www.life.hu/horoszkop/20150922-2016-a-lezaras-eve-lesz-a-szammisztika-szerint.htmlA különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilencéves ciklusokból tevődik össze, és ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket.HoroszkópThinkstockMinden a te javadat szolgálja – Mit ígérnek a csillagok április havára?http://www.life.hu/horoszkop/20160322-a-life-hu-aprilis-havi-altalanos-horoszkopja.htmlBármit is terveztél erre a hónapra, az égiek segítségén kívül a türelmedre és a kitartásodra is szükséged lesz, hogy elérd a kitűzött célodat. A végén azonban úgy is csak az számít, mit tanultál, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az odáig vezető út alatt. Horoszkóp--Pénzt hoz április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-penzhoroszkopja.htmlÁprilis hava fejlődést és az új lehetőségét hozza el a csillagjegyek számára, de az igazán nagy átütő sikerek valószínűleg elmaradnak. A szeleburdiság, a felesleges költekezés, a meggondolatlan beruházások gondokat okozhatnak, semmit ne hamarkodj el. Horoszkóp--Elhozza a szerelmet április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkár egyedül vagy, akár nem, a szenvedélyt és a romantikát nem tudod kikerülni ebben a hónapban. Szerelmi ügyekben most bízd rá magad az égiekre – nem fogod megbánni. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.