Heti horoszkóp (április 11-17.) – Élj azzal, ami megadatik!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hold egész héten növekvőben lesz, mely folyamatosan friss lendületet, új terveket és megsokszorozódó lehetőségeket hoz mindannyiunk életébe.

A Merkúr egész héten ösztönöz, a növő hold pedig mindig feltölt energiával. Ők ketten közelebb segítenek a céljaidhoz, de most se feledd, hogy a sült galamb nem röpül a szádba, az eredményért tenned kell. Ugyanakkor vedd észre, hogy folyamatosan képes leszel a megújulásra, nap nap után lendületbe hozod magad, és látványos dolgokat hozol létre, így pedig az eredmény sem marad el. Tény, hogy ebben az energikus időszakban alkalmanként kissé szeleburdivá vagy épp meggondolatlanná válhatsz, aminek persze meglesznek az előnyei és a hátrányai egyaránt. Csütörtökön képes leszel lenyugodni, gondolkodni, tisztán látni. Nemcsak emberi kapcsolatok, hanem pénzügyek vagy a vállalkozás terén is fontos döntéseket kell meghoznod.

Remélhetőleg jó hír számodra az, hogy az előtted álló napok rengeteg izgalmat és érdekfeszítő helyzetet rejtenek, amikre érdemes odafigyelni, és persze a magad javára fordítani az eseményeket. Olyan égi konstellációk segítik utadat, amelyek minden lépésedhez fényt gyújtanak, megóvnak a bajtól, ugyanakkor óvatosan arra is ösztökélnek, hogy merj változtatni az életeden. Anyagiakkal összefüggésben nem kell tartanod semmilyen bajtól, sőt akár befektetésekről is dönthetsz, vagy akár hitelfelvételbe is beleugorhatsz. Érdemes beruházni, vásárolni, vagy akár tőzsdézni is. Persze fontos a megfontoltság, de legyen az bátorító számodra, hogy nem tudsz rossz döntést hozni. Merj kockáztatni.

A Jupiter és a Merkúr összefogásából eredően jelentős segítséget kapsz a változáshoz, új dolgok elindításához, hasznos képességek elsajátításához. Eddig megszerzett tapasztalataidat végre maximálisan fel tudod használni a munka és a magánélet terén egyaránt. Emellett a Vénusz csodás energetikát biztosít neked egész héten, közben kitágul a világ, dönthetsz kicsi vagy nagy dolgokról, sikerre viszed új és függőben lévő ügyeidet, és még másoknak is besegítesz, ha elakadnak. Nyiss ki új kapukat, keress meg új embereket, kezdeményezz tartalmas beszélgetéseket, s kínáld fel a lehetőséget másoknak, hogy veled dolgozhassanak, szórakozhassanak, veled tarthassanak a siker felé vezető úton.

Az elmúlt hetek eredményei sok örömöt hoztak, de akadtak azért olyan helyzetek, amelyek alaposan elgondolkodtatnak. A benned feszülő érzések elég vegyesek, nem tudod, hogy a változás vagy a változatlanság jobb választás számodra. Összességében nem vagy elégedett, jobbat, többet akarsz kihozni magadból, s ezért sokat fogsz tenni egész héten. Tudod azt, hogy a lehetőség a te számodra is adott a képességeid megmutatására, tehát nem ülhetsz a babérjaidon. Gondold át, és ismerd is be, ha elrontottál valamit, ha rossz úton indultál el, és most korrigálj mindent, amit csak lehet. Vedd számba a be nem fejezett feladatokat, és ezeket is iktasd be a következő napokba. Ez a hét és a vele járó pozitív égi energiák segíthetnek a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből.

Látványosan sokat tettél a közelmúltban azért, hogy a neked járó sikert bezsebeld a munkádért, a szorgalmadért. Örülj annak, hogy ezen a héten az elismerés is megérkezik. Szeretteid támogatnak, dicsérnek, felmagasztalnak, mert látják, mennyi mindent teszel a jó eredményekért, és képesek lesznek veled együtt örülni. Ugyanakkor jó hír az is, hogy könnyű újratöltekezni sporttal, tartalmas étkezésekkel, mosollyal, új örömforrások felkutatásával. Szombattól automatikusan sokkal több inspiráció érkezik hozzád, úgyhogy a hét dolgosabb részét elsősorban olyan feladatokkal, tennivalókkal töltsd, amelyek építenek és fejlesztenek valamilyen formában.

Eljött a te időd! Egy olyan hét, amikor semmi és senki nem árthat neked, amikor többletmunkát vállalhatsz, és ez sem hozhat téged nehéz helyzetbe. A napok nagyrészt nyugalomban telnek, mégis épp a csend és a harmónia segíthet abban, hogy kedvező döntéseket hozz. Ne rémülj meg attól a lehetőségtől, hogy választanod kell két komoly, de mégis jónak tűnő lehetőség közt. A döntés elkerülhetetlen, mérlegelj, mi a fontos, és mi kevésbé lényeges, és csakis a legjobb dolog mellett tudod majd letenni a voksod. Hidd el, jobb egy dolgot maximális eredménnyel véghezvinni, mint kettőt félig-meddig. Ezen a héten nem elégedhetsz meg azzal, hogy majdnem jól teljesítesz. Mutasd meg magad, a rejtett képességeidet, kapcsolj turbófokozatra.

Az előtted álló napokban meglepheted környezetedet azzal, hogy egy teljesen más, sok szempontból újnak tetsző oldaladat mutatod meg nekik. Mást, mint amit eddig megszoktak tőled. Képes leszel arra, hogy – ha kell, akkor – szélsőséges légy, könnyen lehet, hogy kibújik belőled a kisördög, nemet mondasz olyasmire, ami nem szolgálja a fejlődésedet. A saját fejed után akarsz menni, és úgy döntesz, ahogy az számodra jó, nem pedig a környezeted számára. Légy reális, és nem baj, ha szembemész az elvárásokkal, de azért ne vesd el a sulykot. A bátorságod nőjön nagyra, és teszteld nyugodtan a képességeidet, hisz rejlik benned rengeteg erő, kreativitás és ötlet, amiknek ideje teret engedni.

Az előtted álló napok nem hoznak jelentős változást, komoly szakmai vagy tanulmányi áttörést, viszont az biztos, hogy összességében minden jó ütemben halad a maga útján, jelentős akadályok nem állják el utadat, elkerülnek a nehéz, bonyolult és vitás helyzetek. Nem kerülhetsz olyan válaszút elé, ami számodra kedvezőtlen eredménnyel záródna. Semmi mást ne tégy, mint végezd a dolgod, hozd ki magadból a maximumot. Ha megkérnek valamire, arra bólints egyet, nem szabad, hogy teher legyen számodra pár hirtelen adódó kihívás megoldása. Örülj annak, hogy semmi nem lesz fárasztó vagy megterhelő számodra.

Érzékenységed jelentősen megnőhet a hét első felében, mindenre hamarabb reagálsz, az apróságokat is nagynak értékeled, és azt is észreveszed, ami másoknak fel sem tűnik. Jó hír, hogy mindennap megkapod a Holdtól a kellő utánpótlást. Hátrányt okozhat ez szakmai téren, mert túl akarod magad vállalni, ugyanakkor óriási előny lehet szerelemben, különféle emberi kapcsolatok javítása, szorosabbá tétele során - használd ki, hogy most könnyű békülni, beszélgetni, kezdeményezni. Hozd ki mindenből a maximumot. Karrier terén szerda estig kevésbé tudsz objektív döntéseket hozni, mindenre mondj nemet, ami komoly elköteleződéssel vagy jelentős anyagi és időbefektetéssel járna, kérj haladékot legalább csütörtökig.

Örülj annak, hogy a sorsod jó irányba halad, és semmi nem állhatja utadat! Ennek egyértelmű jele az, hogy napról napra vidámabb és eredményesebb leszel, sugárzik rólad az életöröm, a melegedő idő pedig oldja a kételyeidet, segíti a fejlődésedet. Meglásd, az apró történések is tudnak örömöt okozni, és ha netán vannak gátlásaid, akkor még azok is elvesznek a homályban végérvényesen. Folyamatos feltöltődési lehetőséget kapsz a növő holdtól, és valahol belül mindenképpen pozitív fejlődés indul el. Semmi okod sincs az aggodalomra, a dolgaid jó irányba haladnak, szakmai téren nincsenek kétségek, az emberi kapcsolataidat pedig tovább tudod erősíteni, vagy épp mélyíteni érzelmileg. Céljaid megvalósítása közel van.

A heti bolygómozgások a könnyedség és a növekedés lehetőségét kínálják számodra, nem kell izgulnod semmiért, nincs miért rohannod, nem szükséges sürgető gyorsasággal tüzet oltanod, vagy épp erőlködnöd. Egyszerűen minden megy a maga útján, pont olyan tempóban, ahogy az az adott körülmények között hasznos és jó lehet számodra. Ha átmenetileg mégis megakadsz valamiben, gyorsan a segítségedre fog sietni valaki, amit fogadj el. Jó hír, hogy nem kell kényszerhelyzetben döntened, nem lesz rajtad óriási nyomás. Alkalmanként belőled is jó szándékú támasz válik, aki utat mutat másoknak. Mindig egyenlítsd ki a mérleg nyelvét, ha kapsz, adj vissza valamit.

Az előtted álló héten kiemelten fontos része lesz az életednek és a döntéseidnek a türelem, a figyelem és az, hogy békében, nyugalomban és egyetértésben élj és dolgozz másokkal. A te eredményeid sokban függenek attól, hogy szót értesz-e kollégákkal, családtagokkal, és képes vagy-e a közös munkára. Nézd el mások hibáit, s jó szándékodat mutasd ki, bármilyen helyzet adódjék. Legyen mindennapjaid alappillére a kedvesség, a tolerancia és a mosoly. Ezek ötvözetével bárkit a magad oldalára állíthatsz. Azok az emberek, akikkel a napokban összehoz a sors, fontos információkat, híreket adhatnak át neked, hát figyelj mindenre és mindenkire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.