Heti horoszkóp (április 18–24.) – Végre rátalálsz a belső békédre

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a pénteki telihold nem éppen a legjobbat hozza ki a csillagjegyekből, összességében mégis elmondható, hogy remek hét áll előttük. A Kosokra rátalálhat a szerelem, a Rákok mindenkit elkápráztatnak ötleteikkel, a Vízöntők pedig ennél kedvezőbb napokat nem is találhatnának ahhoz, hogy belevágjanak valami újba. 

A Nap a héten elhagyja a Kos jegyét, a Mars pedig 18-án retrográdba, azaz hátrálásba kezd. Átmenetileg megtorpanhatsz, ám ez mégis jó hatással lesz rád. Nem rohansz, nem sietsz, hanem gondolkodsz és tervezel. Merkúr is most kezdi éreztetni pozitív hatásait, így főleg érzelmek terén történnek jelentős változások, és ezek jó irányba mutatnak. A jól működő emberi kapcsolataid tovább erősödnek, ezért szánj még több időt barátaidra, családodra vagy a kedvesedre. Ha jelenleg még keresed a nagy Őt, akkor a növésben lévő Hold meghozhatja a lovagodat. Szerencsére most minden jó irányba halad, ismerkedj, köss új barátságokat, és légy nyitott az üzleti lehetőségekre!

A Nap a hét közepén már a te jegyedben jár, ennek ellenére úgy érezheted, hogy képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből, egy helyben toporogsz, ez pedig lehangol téged. Állandóan csinálnod kell valamit, mindig akad újabb feladat, de valahogy a látványos sikerek máshol kötnek ki. Érthető, ha mindez frusztrál, ugyanakkor mégis azt javasolják az égiek, hogy minden erődet és energiádat fektesd továbbra is a munkádba, tanulásodba, szakmai előmeneteledbe, mert ha késve is, de az eredmények meg fognak érkezni. Kitartásod és maximalizmusod irigylésre méltó, és ezeket még az átmeneti fáradtságod sem tudja derékba törni. Sok elismerésben fogsz részesülni hamarosan.

Jupiter egész héten nagyon aktív támogatód lesz munkában, magánéletben, sőt, akár pénzügyi téren egyaránt. Az előtted álló napok során fokozottabban igényled a szellemi fejlődés lehetőségét, megpróbálsz bizonyos dolgokat más szemszögből megközelíteni, ami sokat segít a megértésben és a másokkal való együttműködésben. Meg fogsz lepődni azon, hogy jobban átlátod egy-egy dolog miértjét, valós indíttatását. Arra is rájössz, hogy azt, ami látszólag negatívan záródott, miképp tudod mégis a magad javára fordítani. Sikert sikerre halmozhatsz, ám óvakodj attól, hogy túlhajszolod magad, ne vegyél több terhet a válladra, mint amennyit el is bírsz.

Jól érzed magad a bőrödben? Ez nem is lehet másképpen! Az égiek minden pozitív energiát megkétszereznek most benned és körülötted, vétek lenne ezt nem kihasználni. Ezt a kiváló tendenciát az egész hét folyamán megfigyelheted, csinálj sok építő jellegű dolgot. Javul a koncentrációképességed, meglepően határozott leszel, és remek ötleteid is sokakat elkápráztatnak. Használd a kreativitásodat, és vágj bele olyan tervek megvalósításába, amelyeket rég sutba dobtál. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy sikert sikerre halmozz, és hosszú távra megalapozd a jövődet.

Aktivitásod némileg csökken a következő napokban, ami nem baj, ha reálisan nézed a saját helyzetedet! Ismerd be, és hidd is el, hogy nem kell örökké száz százalékon teljesítened, túlórákat vállalnod, mások dolgait rendezned. Örülj annak, hogy a heti csillagállás nyugalmat, harmóniát, békességet hoz, és ha alkalmanként lazításra adod a fejed, azt senki nem fogja a szemedre vetni. Munka és tanulás terén nem okoz hátrányt ez a visszafogottság, sőt, inkább ez ad lehetőséget arra, hogy kicsit eltűnődj a jövőn, megtervezd a következő hetek és hónapok irányvonalait.

A következő napokban minden égi segítséget megkapsz ahhoz, hogy szakmai vagy akár tanulmányi téren jelentős lépést tehess előre. Ahhoz, hogy több és látványosabb sikert érj el, szükség lehet némi túlórára, kreatív ötletre, ám, azt is észre fogod venni, hogy sokan támogatják ambícióidat, és kérés nélkül mutatnak neked utat. Csütörtöktől szombatig kimondottan szerencsés periódusod lesz, bármibe fogsz, az jó véget ér, ezért érdemes a régebbi, még függőben lévő ügyeidet elővenni, és lezárni. Nagy lehetőségek kerülhetnek utadba karrier vagy akár tanulás terén.

Ez a hét sok kecsegtető lehetőséget nyújt számodra, de most különösen igaz lesz a mondás, miszerint nem minden arany, ami fénylik! Jól nézd meg, mibe kezdesz, kiben bízol, kire hagyatkozol. Bármibe vágod a fejszéd, azt elemezd ki alaposan. Nézz utána a tényeknek, a szükséges eszközöknek vagy a befektetés körülményeinek. Komoly megfontoltságra lesz szükséged, ha hosszú távra tervezel, és nem akarsz hibázni. Ne dőlj be semmilyen túlzó ígéretnek, amellyel ezekben a napokban kecsegtetnek. Új munkalehetőség? Mellékállás? Befektetés? Költözés? Nem igazán kedveznek a csillagok ilyen döntéseknek. Csak óvatosan!

Tele vagy erővel és energiával? Jól érezd magad a bőrödben? Ez lehet, hogy téged meglep, ám tudd, hogy a heti csillagállás mindenben kedvez neked. A mostani bolygómozgások támaszt nyújtanak a sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy új irányba tereld az életedet, megvalósíts pár régi álmot, és lezárj függőben lévő ügyeket. Ezek a napok kedveznek azoknak, akik szeretnék párkapcsolatukat lezárni, és továbblépni. Óriási megkönnyebbülést élhet át mindegyik Skorpió, ha vállalja a kockázatot, és átlépi egy új élet küszöbét.

Egészen csütörtökig tele leszel energiával, már-már párhuzamot lehet vonni közted és egy búgócsiga között, akit felhúztak, és csak pörög és pörög körbe-körbe. Jössz és mész, intézkedsz, lerendezed a függőben lévő ügyeket, és másokat sem hagysz cserben. Mindenre és mindenkire jut elég időd, pihenni viszont nem lesz alkalmad – bár ezt nem is nagyon fogod bánni. Péntek reggel eleged lesz a túlzásokból, ösztönösen visszafogod magad, ám biztasson a tudat, hogy meg is teheted ezt. Találhatsz magadnak egy új hobbit, vagy olyan időtöltést, amelybe bevonhatod barátaidat, családodat is.

A tavaszi fáradtság a napokban ér utol, ráadásul a pénteki telihold még a maradék energiádat is le akarja szívni. Tehetsz ellene valamit? Igen! Az esetleges fásultság és kedvetlenség ellenére is olyan ügyekkel foglalkozz, amelyek felvidítanak. A kötelező rutinok mellett minden este keress frissítő kikapcsolódási lehetőségeket, találkozz olyan emberekkel, akikről tudod, hogy képesek mosolyt csalni az arcodra. Ha lehet, kerüld a mélyenszántó beszélgetéseket, a nehéz válaszutakat, a nagy pénzösszeggel járó kiadásokat, beruházásokat. könnyen hozhatsz hibás döntést. Még szerencse, hogy Merkúr megment több kellemetlen helyzettől is az utolsó pillanatban!

A bolygók kellemes, támogató energiákat juttatnak el hozzád a következő napokban, látványosan kreatívabbá, ötletesebbé válsz, emellett megnő a szeretet és a béke iránti igényed. Ezek harmonikus egyvelege másokat le fog nyűgözni. Visszatalálsz régi önmagadhoz, ahhoz a Vízöntőhöz, aki tud szellemes lenni, figyelmes, odaadó, és még bölcs is. Igen, ezt így mind egyben. Olyanná válsz, akivel te magad is elégedett lehetsz. Ha most új munkalehetőséget keresel, vagy valamilyen befektetésen, saját vállalkozás indításán töröd a fejed, akkor ennél kiválóbb időszakot nem is találhatnál a változások megkezdéséhez.

A hét elején nem találod a helyed, képes leszel sok mindenben a negatívumot keresni. Úgy tűnik, semmi nem lesz elég jó, elég nagy, vagy éppen kellően fényes. Könnyen megeshet, hogy a közelgő pénteki telihold miatt uralkodik el rajtad ez a furcsa bizonytalanság, akár fizikai problémákkal – fejfájással, emésztési gondokkal – is meg kell küzdened. Csütörtökig feltétlenül figyelj arra, hogy sok külső támadásnak leszel kitéve, ami együtt járhat a megtévesztés és a becsapás lehetőségével. Péntektől viszont nem lesz mitől félni, és egyik pillanatról a másikra képes leszel helyükön kezelni a dolgokat.

Elhozza a szerelmet április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkár egyedül vagy, akár nem, a szenvedélyt és a romantikát nem tudod kikerülni ebben a hónapban. Szerelmi ügyekben most bízd rá magad az égiekre – nem fogod megbánni. Horoszkóp--Pénzt hoz április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-penzhoroszkopja.htmlÁprilis hava fejlődést és az új lehetőségét hozza el a csillagjegyek számára, de az igazán nagy átütő sikerek valószínűleg elmaradnak. A szeleburdiság, a felesleges költekezés, a meggondolatlan beruházások gondokat okozhatnak, semmit ne hamarkodj el. Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockMinden a te javadat szolgálja – Mit ígérnek a csillagok április havára?http://www.life.hu/horoszkop/20160322-a-life-hu-aprilis-havi-altalanos-horoszkopja.htmlBármit is terveztél erre a hónapra, az égiek segítségén kívül a türelmedre és a kitartásodra is szükséged lesz, hogy elérd a kitűzött célodat. A végén azonban úgy is csak az számít, mit tanultál, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az odáig vezető út alatt. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.