Heti horoszkóp (április 25. – május 1.) – Hallgass az ösztöneidre!

Forrás: Dreamstime -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a legjobb, amit tehetsz, ha a belső hangod szerint cselekszel, bármiről is van szó. Mondj nemet mindenre, amiről tudod, hogy nem szolgálja a fejlődésedet!

Számos alkalommal kerülsz érdekes helyzetbe a héten, néha magad keresed a megújulás lehetőségét, néha pedig váratlanul kínálják fel neked. Mindeközben előbújnak szenvedélyes és tüzes jellemvonásaid, ami most tartós lendületet ad ahhoz, hogy nagy dolgokat hozz létre. Hajt a vágy, úgy érzed, szükséged van arra, hogy újjászüless, élj, a szokásostól eltérő dolgokat csinálj, megismerj új embereket, vagy elvállalj olyan munkákat, amelyekben eddig még nem szereztél tapasztalatot. Hetek óta nem engedtél teret a szenvedélynek, így természetesen újra szükséged van arra, hogy ezt az érzést munkába és szerelembe egyaránt megéld.

Fogékony és érdeklődő leszel, vágysz az ismeretlenre, új tudásra szomjazol, és jó hír, hogy végre felkelti a figyelmedet pár újdonság. Nyitott leszel arra, hogy embereket ismerj meg, új munkametódusokat tanulj, vagy akár beülj rövid időre az iskolapadba. Látványosan megnő a kommunikáció iránti igényed, meg akarsz érteni bizonyos dolgokat, mi és miért történik, ezért mersz kérdezni. Szerencsére a legjobb embereket találod meg arra, hogy válaszokat kapj, hát kérdezz bátran, légy érdeklődő és befogadó mindenre. Ösztönös megérzéseiddel most a számodra legjobb lehetőségeket találod meg. Segítőket állítasz magad mellé, akik szívesen mutatnak utat neked. Új barátságok kialakulásának is kedvez ez a hét.

Bármi is van a fejedben, azt töröld ki, és indulj tiszta lappal. Kiváló lehetőséget kínálnak a következő napok arra, hogy átgondold folyó ügyeidet, és új terveket szövögess! Nagyszerű, vidám, tartalmas hét áll előtted, az égi hatások kedveznek a nagy döntésekhez, hát légy bátor, és ugorj bele az ismeretlenbe. Különösen munkáddal, karriereddel vagy épp vállalkozásoddal összefüggésben adódhatnak remek lehetőségek, gyarapodhatsz anyagilag, jó befektetésekre találhatsz. Erőtől duzzadsz, és arra is képes vagy most, hogy hegyeket mozgass meg. Ugyanakkor fontos, hogy önmagadat állítsd a középpontba, te vagy a fontos.

A hét első két napján nem találod a helyed, kissé nehézkesen mennek a dolgok, szinte semmit nem tudsz időre elvégezni. Nem veled van a baj, az égi hatások összekuszálják kedd estig a szálakat, így folyamatosan akadályokat gördítenek eléd. Épp ezért a szerdai nap felemelő lesz, hisz pihenhetsz egy kicsit, hogy csütörtöktől újult erővel fuss neki a tennivalóknak. Gondolataid a hét második felére kitisztulnak, képes leszel újra pozitívan szemlélni az eseményeket, látni a jót, elfogadni az új kihívást, örömmel fogadni azt, ha valaki téged keres meg, hogy tanácsot kérjen. A napi rutin mellett foglalkozz az otthonoddal és a családoddal, most minden megakadt ügy gyorsan rendezhető.

Gondolataid csaponganak, magad sem tudod, mi lenne a legtöbb, amit most önmagadért tehetnél. Egyáltalán nem érdekelnek a kötelezettségek, sokkal inkább egy áhított jövőkép az, amin folyamatosan ábrándozol. Az anyagiak szerdán és csütörtökön kiemelt szerepet kapnak, sok kétely gyötörhet, hisz egy ideje állandók a váratlan kiadások, nem jönnek többletbevételek, munkahelyeden vagy vállalkozásodban is van némi ok az aggodalomra. Talán úgy érzed, hogy az élet most egy picit igazságtalan veled, ám ez rossz megközelítés. Jó az, ha kellő mennyiségű erőfeszítést teszel a sikerekért, viszont nem biztos, hogy jó helyen és jó időben csinálod mindezt. Gondold át a terveidet sürgősen.

Égi konstellációk? Világi impulzusok? Légy bátor, és menj a saját fejed után, csakis a terveidet tartsd szem előtt, és kivételesen mások problémáját told háttérbe. A saját függő ügyeid megoldása legyen fontos. Kiváló gondolatok ezek, csak így tovább! Végre önmagadért létezel, teszel és dolgozol, nem pedig mások álmait valósítod meg. Ha jól hangzik, tényleg ennek megfelelően cselekedj. Ezekben a napokban új utakat keresel, belevágsz az ismeretlenbe, és nem torpansz meg az akadályok láttán sem. Ráadásul még támogatókat is szerzel, és a csapatmunka még erősebbé tesz. Hatalmas energiád vonzóvá varázsol mindenféle téren, ezt használd ki nyugodtan!

A Merkúr hathatós segítségével megmutathatod a világnak, hogy milyen rejtett képességeid vannak, és tudod is használni őket. Mindezt képes leszel úgy tálalni, hogy arra az emberek vevők legyenek, lássák a lényeget, az eredményt, majd dicséretekkel halmozzanak el. Kicsit gyerek leszel, kicsit bohókás, kicsit bolond, de épp ezzel fogsz tudni remek dolgokat alkotni. Vidámságod és önfeledtséged mindenkire jótékony hatással lesz. Olyan dolgokat fogsz végre tisztán látni, melyek eddig is ott voltak az orrod előtt, inkább csak nem akartál róluk tudomást venni. Rájössz arra, hogy bizonyos kérdéseket rosszul vagy épp görcsösen kezeltél, ráadásul magadhoz is szigorú voltál. Ez a gyors, de hatásos gondolati átalakulás komoly sikereket hozhat számodra.

Ne bújj vissza a biztonságot adó csigaházadba. Az nem fog megoldani semmit. Most van szükséged a változásra, hát tegyél ezért valamit! Használd ki a Vénusz és a Jupiter jótékony hatásait, amelyeket leginkább szakmai vagy tanulmányi téren tapasztalhatsz meg a napokban! Előrébb léphetsz, válthatsz, vállalkozásba kezdhetsz, vagy épp befektethetsz, a lényeg, hogy cselekedj. Mindegy, mi legyen a fontos lépés, tedd meg, ne halogasd tovább! Légy maximalista, képes vagy turbó fokozatra kapcsolni, ráadásul lesz alkalmad megmutatni, milyen az, ha a lehetetlent próbálod megvalósítani. Még ez is menni fog! Légy kitartó, és dolgozz elszántan a céljaidért, elvárhatod ugyanezt a környezetedtől.

Ezen a héten egyvalami teljesen biztos: szinte mindent gyorsabban, fürgébben kell megoldanod, mint máskor, az időhúzás nem lehet megoldás semmire. A megszokott nyugalmadat most egy csipetnyi zavartság és kapkodás válthatja fel, ám láss csodát, mindent meg tudsz oldani, legfeljebb a határidőkben adódik minimális csúszás. Ne aggódj semmi miatt, hisz minden épp úgy alakul, hogy az az adott körülmények között a lehető legjobb legyen számodra. Ha mások segítséget, tanácsot kérnek, ne fordíts hátat. Jusson eszedbe, hogy máskor, máshol te is rászorulsz támaszra. Légy te a vigasztaló, ötletadó, inspiráló mások számára.

Jó hangulat, kellemes élmények, pozitív eredmények ígérkeznek erre a hétre - hát kell ennél több? Jelentős problémára, vitákra nem kell számítanod. Még téged is meglep, hogy azok, akik eddig csak gáncsoskodtak veled, most vagy kerülnek, vagy a pártodat fogják. Lehet, hogy rájöttek, úgysem tudnak neked ártani? Nos, akkor használd ki ezeket a napokat arra, hogy minden folyó és régi ügyet lerendezz, mert akadály nem fog eléd gördülni. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved van, ám mindenképpen figyelj oda túlzott előzékenységedre, nehogy a te babérjaidat valaki más arassa le. Ami jár, az jár, nem igaz? Nyugodtan csapj hírverést annak, ha valamivel időben végeztél!

Fontos dolgokról kell döntened a napokban, és örülj annak, hogy az égiek és a környezeted is melletted áll, támogatnak mindenben. Kifejezetten jó élményekben lesz részed, rég várt pillanatokat élsz meg, amelyek örömöt és elégedettséget hoznak. Megérint a változás szele, így ösztönösen igényed lesz arra, hogy régóta döcögő, vagy épp berögződött dolgaidat radikálisan átformáld. A Hold mindenben támogat, csak tedd, ami belülről fakad. Emberi kapcsolataidat érdemes átgondolni, ha pedig munkahelyváltáson, költözésen, befektetésen töröd a fejed, ne habozz cselekedni! A szerencse kíséri most az utadat, használd ki!

Érzelmes Halak oldaladat most feltárod a világ előtt, de vigyázz, nehogy valaki visszaéljen vele! A következő napokban többször beleesel ugyanabba a hibába, méghozzá túl őszinte, egyben szókimondó akarsz lenni. Ezt a Hold rád nehezedő hatása okozza. Sok akadály gördül eléd, olyan dolgok, ügyek vagy épp emberek nehezítik majd a mindennapjaidat, amik, akik máskor sosem. Ezek a kellemetlen, kívülről érkező hatások elkedvetleníthetnek, de ne hagyd magad. Állj ellen a negatív energiáknak, mondj nemet arra, amivel elégedetlen vagy. Próbálj többet mosolyogni, és ne érezd azt, hogy minden és mindenki csak púp a hátadon, Ne mutasd ki látványosan, hogy semmihez sincs kedved, és ne halogasd a mindennapi teendőket.

Mit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!HoroszkópThinkstockPénzt hoz április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-penzhoroszkopja.htmlÁprilis hava fejlődést és az új lehetőségét hozza el a csillagjegyek számára, de az igazán nagy átütő sikerek valószínűleg elmaradnak. A szeleburdiság, a felesleges költekezés, a meggondolatlan beruházások gondokat okozhatnak, semmit ne hamarkodj el. Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockElhozza a szerelmet április hava? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160323-a-life-hu-aprilis-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkár egyedül vagy, akár nem, a szenvedélyt és a romantikát nem tudod kikerülni ebben a hónapban. Szerelmi ügyekben most bízd rá magad az égiekre – nem fogod megbánni. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.