Heti horoszkóp (május 16-22.) - Tanulj, tapasztalj, és légy mások támasza!

asztrológia heti horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek igazán elemükben lesznek, a Nyilasoknak most nem szabad hagyni magukat, a Bakok pedig a szokottnál érzékenyebbek és visszahúzódóbbak lesznek. Nézd meg, neked mit tartogat neked a hétre a Life.hu horoszkópja!

Maximumra tudod járatni magad ezen a héten, hisz tele vagy energiával, remek ötletekkel, kreativitásod szárnyal, és olyan embereket fogsz tudni magad mellé állítani, akik meglátják benned a nagy lehetőséget. Támogatókat szerezni pedig jó dolog igaz? Ez a hét nem a halovány, hanem a fényes sikerek ideje, leginkább szakmai téren. Kosként a meggyőzés képességét be kell vetned a céljaid érdekében, lehet, hogy alkalmanként lyukat kell majd beszélni egyesek hasába. Nem számít, az a fontos, hogy mindenkit ráveszel arra, hogy álljon melléd, vagy legalább egy bölcs gondolattal támogasson meg. Kiválóan ráérzel arra, hogy kivételesen nem az egyenes út a legkönnyebb, hanem a göröngyös hoz eredményt.

A jegyedben járó Vénusz ezen a héten még nagyon erőteljes hatással lesz rád, használd ki, mert gyorsan továbblép az Ikrek jegybe. Érezni fogod, ahogy inspirál, de nem csak ímmel-ámmal teszi mindezt: szinte érzed, ahogy hátulról egy láthatatlan kéz folyamatosan előre tol, és új irányokba terel, mutatva a lehető legjobb utat számodra. Nincs mitől tartanod, a nagy nehézségek elkerülnek, olyannyira, hogy nem csak a saját dolgaiddal haladsz jó tempóban, hanem még másoknak is besegítesz, és ezért sokan lesznek hálásak neked. Békés, harmonikus napok követik egymást, a tettek mellett jut elég idő a gondolkodásra, jövőd tervezésére is. Ha van kedved, esténként keress lazító programokat, találkozz rég nem látott barátokkal.

Vénusz közeledése az Ikrek jegyhez már a hét elején is remek hatással lesz rád, ami – főleg érzelmi téren – nem jól sült el mostanság, végre enyhül, és jobban fogod magad érezni a bőrödben. Most nem létezik számodra lehetetlen. Nincs baj, nincs gond, nincs semmi, ami a „rossz" vagy a „negatív" kategóriába sorolható. Bármi történjék ezen a héten, az a te javadat szolgálja, és ezzel tudnod kell élni! Fogadj be minden újdonságot, légy támasza másoknak, de te is találsz segítőt, ha épp szükséged lenne rá. A bolygók nagyon erős hatással lesznek rád, jó irányba terelhetik a szakmai, anyagi és magánéleti dolgaidat egyaránt.

Merkúr és Jupiter kellemes, egyben jótékony hatása egész héten hátszelet ad ahhoz, hogy érzelmi életed ne inogjon meg, kiemelkedj az átlagból, megmutasd, mit tudsz, és a nagy kérdésekre választ találj végre. Keresd fel azokat az embereket, akikkel mostanában összeakasztottad a bajszod, mert a kibékülés könnyen fog menni, sőt, akár magasabb szintre is helyezhetsz néhány kapcsolatot. Ha van párkapcsolatod, foglalkozz vele többet, szeresd a másikat feltételek és kitételek nélkül! Mutasd ki őszintén az érzelmeidet azok felé, akik fontosak neked, akikre eddig is bármikor számíthattál. Ne hagyj senkit cserben, ha bajban van, és a segítségedet kéri! Adj annyit, amennyit a többiek képesek befogadni.

Néhány ügy nem úgy alakult vagy épp záródott a múlt héten, ahogy remélted? Ne aggódj, ugyanis néha azért sikerülnek félre bizonyos helyzetek, akadnak el félúton dolgok, hogy egy kis idő elteltével jobban átlátva, hirtelen pozitívabb véget érjen. Ez most több témával összefüggésben is így lesz, a hét eleji átmeneti nyűgök gyorsan tovaszállnak, a Hold segíti a jobb megértést, elfogadást. Eleinte talán még ott is problémát keresel, ahol valójában nincs is, ám szerdától minden gond eltűnik az utadból, s munkáddal, karriereddel és érzelmi életeddel is egyre inkább elégedett leszel. Ötleteidet hamarosan megvalósíthatod, de semmit ne siess el.

Az égi konstellációk kifejezetten kellemes, békés körülményeket teremtenek neked, nem kell számítanod negatív eseményekre, lelki törésekre, kellemetlen helyzetekre, sőt, még arra sem, hogy valaki szándékosa tenne neked keresztbe. Ez egy olyan időszak, amikor teljes mértékben a te kezedben van az irányítás, így, ha nyugalmat akarsz, akkor semmit ne erőltess, ha viszont a tettek mezejére lépnél, akkor menj, és bátran dönts le néhány gátat, senki sem fog céljaid elérésében akadályozni. Örömteli napok követik egymást, munkád terén egy rég áhított eredmény végre kézzel fogható formában kerül közel hozzád. Mivel nem kevés időt és energiát fektettél szakmai előmeneteledbe, a jutalom sem fog elmaradni.

Hétfőn még talán lazíthatsz egy csipetnyit, aztán észvesztő tempóban kezded a hetet kedden, sorban, megállás nélkül oldod meg a napi feladatokat. Annyi kurázsi lesz benned, hogy nem mondasz nemet az új kihívásokra a hét elején. Keresed a módját annak, hogy hasznos tapasztalatokra tegyél szert, ez a legtöbb, amit most megtehetsz önmagadért! Ezekben a napokban bátran vágj bele bármibe, az elhamarkodottság sem fog bajt okozni. Minden könnyedén működik, a dolgok haladnak előre a maguk útján, és most még a kommunikációd is kifinomultan működik, fél szavakból megérteted magad mindenkivel.

Az élet napos oldala feltárul előtted, élvezd ki minden percét. Bár igaz az is, hogy mostanában már volt ebben a kellemes élményben részed, de ezen a héten folyamatosan sütkérezhetsz a dicsfényben, pozitív élmények érnek, sokszor megdicsérnek. Olyan lehetőségek várnak rád, melyeket kiérdemeltél eddigi állhatatos munkáddal. Különösen pénzügyek téren jött el az idő a változásra, ragad meg a gyeplőt, és bármi adódjék, azt vállald el, a profit, az eredmény, a haszon garantált. Nagyszerűek az esélyeid arra, hogy gyors, és meglepően egyszerű megoldást találj esetleges anyagi gondjaidra. Mindenképp szükség lesz idő- és energia befektetésre.

Vágyak és álmok sokasága bújik meg egy elzárt fiókban? Régóta takargatod ezeket, és félsz előhozakodni velük, vagy esetleg magától a kudarctól tatasz? Akad, amiről már le is mondtál? Akkor most döntsd le a saját korlátjaidat, s ha kell, lépj át bizonyos szabályokat, nem szabad, hogy a mások által felállított gátak akadályozzanak a siker elérésében. Még tüzes jellemed ellenére is megteszed alkalmanként, hogy fejet hajtasz mások akarata előtt, de nem most! Ezen a héten ne tedd meg. Nagy segítségedre lesz ebben Jupiter, mely folyamatosan biztosít hátszelet a sikerhez. Az elmúlt hetekben sok felesleges feszültséggel kellett szembe nézned, de az égiek ezekben a napokban kárpótolnak.

Ezekben a napokban jóval érzékenyebb és bátortalanabb leszel, s ez különösen kedden és szerdán okozhat gondokat, akár sértődést vagy vitát is eredményezhet. Pedig egy Baktól éppen rámenősséget és céltudatosságot vár környezete, de most ez nem fog menni neked, vagy csak komoly erőfeszítések árán. Vajon mi ennek az oka? Az, hogy legbelülről folyamatosan azt az üzenetet kapod, hogy változtatnod kell gyökeresen az életeden. Ám intuíciód nem csap be, hát te se csapd be magad! Pontosan tudod, hogy mik életed kritikus pontjai, ismered a korlátaidat, melyeket ideje lenne ledönteni. Ahogy telik a hét, az álmok egyre konkrétabb tervekben állnak össze.

Ha az időjárás nincs kedvedre, majd a kollegáid vagy a barátaid biztos sokat javítanak a hangulatodon. Szakmai téren egy közös feladatra invitálnak, s bár eleinte azt gondolod, hogy csak egy jó ötletet várnak tőled, az idő múlásával kiderül, hogy te lehetsz a projekt egyik alappillére, akár nélkülözhetetlen tagja. Egyszerűen nem fognak működni a dolgok, csak veled! Ez a lehetőség így hosszú távon hozhat stabilitást szakmai életedbe. Ha ez nem lenne elég ok az örömre, hasonló helyzet vár rád otthon illetve a jó ismerősök társaságában. A bolygók fontos szerepet szánnak neked családi ügyek rendezésében, vagy egy közös terv megvalósításában. Hallgasd meg szeretteid javaslatait, és bólogass, mert te is jól jársz!

Komoly támogatást kapsz az égiektől, a kedélyállapotod már hétfőn sokat javul, fel leszel dobva, figyeled a világban történő változásokat, sőt, valaminek, akár egy csapatnak is szívesen az élére állsz. Úgy alakulnak a dolgok, hogy bárhová mész, bármit is teszel, mindenki támogat, ad egy jó ötletet, útba igazít, és senki nem fog hátráltatni. Fantáziád máskor is képes repdesni, ám most, olyan dolgok pattannak ki a fejedből, melyek tényleg megvalósíthatóak, reálisak, és hosszú távon lehet velük tervezni, - akár üzleti, akár magánéleti téren. Tele leszel önbizalommal, s pontosan fogod tudni, érezni, hogy mit szeretnél elérni. Optimizmusod töretlen, bár arra oda kell figyelned, hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt anyagi oldalról meg ne vizsgáltad volna.

A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHagyd, hogy a sors kegyes legyen hozzád! – Szerelmi horoszkóp májusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20160419-a-life-hu-majus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkár párkapcsolatban, akár szingliként köszönt rád május hava, abban biztos lehetsz, hogy az égiek nem hagyják, hogy szenvedély, romantika és izgalmak nélkül teljen el ez a hónap. Engedd, hogy a kedvedben járjanak, ám közben maradj óvatos: most könnyen kerülhetsz szerelmi háromszögbe. Horoszkóp--Mit tartogatnak a csillagok május havára? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160414-a-life-hu-majus-havi-altalanos-horoszkopja.htmlSzámtalan remek lehetőség tárul a csillagjegyek elé májusban, és minden adott lesz ahhoz, hogy eljussanak a vágyott célig – a nagy kérdés az lesz, tudnak-e élni velük? Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.