Hétvégi horoszkóp (május 21-22.) – Lépj ki a komfortzónádból, csoda történhet!

Forrás: Dreamstime -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak olyasmit tégy, amihez tényleg kedved van, és olyanokkal vedd körül magad, akik adhatnak neked valamit. Ne maradj ott, ahol úgy érzed, nem látnak szívesen!

Mivel a lehető legbölcsebben, azaz ügyesen és logikusan osztottad be az idődet a hét eltelt részében, nem csoda, hogy nincs vagy csak minimálisak az elmaradásaid. Olyannyira igaz ez, hogy a házimunkák sem torlódtak fel. Ha mégis akad egy-két tennivaló, akkor ezeknek gyorsan a végére tudsz járni. Estére nem fulladsz ki, s akár több buliban is tiszteletedet teszed, megéri társaságba menni. Tombolj, táncolj, csináld azt, ami jólesik! A vasárnap a szórakozással vegyített láblógatásé, ám mindenképpen menj szabad levegőre.

Figyelj oda arra, amit mondasz! A gesztikuláció, a szófordulatok, egy kézmozdulat sokat javíthat vagy épp ronthat a kommunikációdon. Az, ahogyan megnyilvánulsz alapvetően fogja jó vagy rossz irányba vinni a hétvégéd hangulatát. Mivel sokkal szeleburdibb leszel szombaton, mint máskor, lehet, hogy kiszalad a szádon olyasmi, aminek nem kellene. Ezért komolyabb témáknál számolj inkább tízig. Ha a saját lelkedet akarod megóvni mindenféle fájdalomtól, azt sokan meg fogják érteni, ám a hevesség, és az elhamarkodott véleménynyilvánítás könnyen félreértéseket okozhat. Vasárnapra ez a kellemetlen hatás tovaillan, és minden visszatér a nyugalmi állapotba.

Fáradtnak, netán egyenesen nyűgösnek érzed magad? Leterhelő volt a hét eddigi része? Felőrölték a tennivalók és a másokkal folytatott viták az energiatartalékaidat? Sebaj, mert ami elveszett a réven, most megnyerhető a vámon. Pihenj eleget, és regenerálódni fogsz hétfőre! A lazítást ne csak ímmel-ámmal végezd, hanem maximálisan járj a saját kedvedben! Felejtsd el a házimunkát, és bízd más valakire a főzést. Menj strandra, vízpartra, napozz, keress egy csendes helyet, ahol átgondolhatod az elmúlt időszak eseményeit. Mindeközben ne hanyagold el a szeretteidet, akik örülnének, ha rájuk is szánnál időt. Vasárnap ne csinálj semmit, álmodozni viszont szabad!

Szombat reggel igazi Rák leszel, odaadó, kedves, mosolygós. Egyik pillanatban körbeugrálod szeretteidet, egy következőben pedig már biztosan sürgeted mindannyijukat, hogy induljatok, különben elkéstek a megszervezett programról, egy találkozóról vagy a wellness-szállodából. A családtagjaid is érzik ezt a fura kettősséget benned, ám egészen jól tolerálják, és talán nem is bánják, hogy valaki a hátán cipeli a szervezési tennivalókat. A napod kiválóan alakul, a vasárnap pedig csak fokozódó helyzetet hoz, új programötlettel lep meg valaki, amire vétek lenne nemet mondani.

Kellemes hétvégi hangulat, örömteli pillanatok, sok mosoly, béke, kiegyensúlyozottság jellemzi a következő két napot - hát kellhet ennél több a hétvégére? Családi együttlétek, barátokkal eltölthető szombat este, pont olyasmik, amire régóta vágysz. Remek élmények várnak rád, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programokat. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció, tehát mindenképp olyan dolgokat szervezz, ahol a mozgáson túl az elme lecsendesítésére is lesz módod. Csak olyan helyre menj, s olyan emberekkel találkozz, akik adnak, támogatnak, és semmit nem kérnek cserébe.

Élménydús lesz a hétvége, lesz mire emlékezned később. Örömmel és bátran vesd bele magad az ismeretlenbe, menj új helyekre, találkozz olyan emberekkel, akiknek eddig leginkább kerülted a társaságát. Meg fogsz lepődni, milyen sok élményben lesz részed, izgalmas tapasztalatokat gyűjthetsz. Légy nyitott és befogadó, olyan dolgokat, helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig elképzelésed sem volt. Az izgalmas percek már szombat délelőtt elkezdődnek, és minden pillanatot élvezni fogsz. Gondold át azt, mi az, amire igent mondasz most, ugyanis nagyon szükséged van az újdonság varázsára.

Tény, hogy igen fárasztó hétköznapok vannak mögötted, szombaton mégis úgy kelsz fel s indulsz útnak, mintha semennyire sem lettél volna leterhelve péntekig. A szombat csakis olyan dolgokkal teljen, amelyek a kedvedrevalók, és örömteli pillanatokat nyújtanak számodra. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez nem fűlik a fogad. Habzsolni szeretnéd az életet? Helyes! Ám az elhatározást tett is kövesse. Élvezd ki a hétvége minden pillanatát, keresd az izgalmakat, és fedezd fel az ismeretlent. Az égi hatások most kedveznek új barátságok, sőt akár új üzleti kapcsolatok kialakításához.

Nyugalmas hétvége lesz a mostani, legalábbis eleinte biztos ilyennek fog tűnni. Aztán persze változhat a helyzet, a legjobb ebben az, hogy abszolút a saját igényeid szerint formálhatsz mindent. Nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz, ugyanis egy teljesen biztos: bármit tégy, bárhová menj, azt élvezni fogod, és kiváló élményekben lesz részed. A vitás helyzetek messzire kerülnek, sőt te magad lehetsz örömforrása, megoldókulcsa vagy épp békéltetője másoknak. Szervezz mindent úgy, ahogy kedved tartja, és nyugodtan légy egy csipetnyit rámenős, ha arról van szó, hogy valakit meg kell győzni valamiről.

Ne ess abba a kelepcébe, hogy összekevered a munkahelyedet és az otthonodat! Nemcsak a naptár mutat hétvégét, hanem a biológiai órád is igényli a maximális kikapcsolódást. Ne viselkedj úgy otthon, mint az irodában, és szigorú, katonás dolgokkal se traktáld a szeretteidet. Ne keveredj összetűzésbe senkivel, élj magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi feladatokat! Inkább ötletelj, ajánlj pár kellemes programot szeretteidnek, amit minden bizonnyal szívesen fogadnak majd. Ha kreatív vagy, abban örömödet leled, a munkában aligha.

Sok-sok programot szeretnél beletömöríteni ebbe a hétvégébe? Talán túl sokat is, jó, ha ezt időben felismered. Egyáltalán nem biztos, hogy bírod végig szusszal. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, jól teszed, ha szelektálsz, s az igazán kedvedre való témákra mondasz csak igent. A házimunkákkal le vagy maradva, és nem halogathatod tovább az olyan alapvető feladatokat, mint a takarítás, mosás, vasalás? Legfeljebb a szombat délelőttöt szánd ezekre a tennivalókra, minden további pillanat legyen a szórakozásé! Legyen benne friss levegő, zene, tánc, vasárnap pedig főzz vagy süss valami finomat.

A remek égi konstellációk hatásainak köszönhetően jelentős, de szerencsére csak pozitív energiák gyűltek össze benned, sőt körülötted is! Képes leszel környezetedet is mosolyra bírni, így pedig felturbózni, aztán tettekre sarkallni. Eredetileg pihentető, nyugalmas hétvégét szerettél volna, ám már szombat délelőtt megváltoztatod a véleményedet, s arra vágysz, hogy sportolj, kirándulj, bulit szervezz - mindegy, csak mozgalmas lehessen ez a nap. Add át magad ösztöneid útmutatásának, és keresd a szórakozás lehetőségét. Csinálj valami különlegest, valami igazán formabontót.

A szombatod nyugisan, sőt talán kissé vontatottan indul, ám garantáltan nem úgy fejeződik be! A szokásos családi dolgok, házimunka, főzés mellett, időben mondj igent egy esti kiruccanásra, jót fog tenni a komfortzónából való kimozdulás. Nehogy otthon maradj! Vasárnap aludd ki magad alaposan, aztán pedig kiváló lehetőség adódik egy olyan, érzelmekkel teli beszélgetésre, ami sok mindent tisztázhat a magánéleteddel összefüggésben. Ez nagyon jókor fog jönni, számos kételyedet eloszlatja, a tisztán látás minden eddigi kétséget kitöröl belőled.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.