Most jöhet a nagy Ő! – Júniusi szerelmi horoszkóp

június asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami eddig nem sikerült, az végre most teret kap. Engedj a kísértésnek, bármilyen formában érkezzék is meg hozzád! 

Páros: válaszút elé kerülsz, döntést kell hoznod, amely komoly befolyással lesz a jövődre. Ne dugd a fejedet a homokba, hisz a különválás vagy az együttlét mellett épp ugyanannyi érv szól. A választ tudod, hát tedd meg a szükséges lépéseket, és június végére ismét nagyon szerelmes leszel.
Páratlan: a magányosok széles tábora egy tüzes Kossal biztosan csökken! Talán te leszel az? Garantáltan fordulatot hoz az a hónap, meglehetősen furcsa körülmények közt ismerkedhetsz meg az igazival, s eleinte el sem akarod hinni, hogy mindez veled történik. Csak viszonozd a másik fél érzelmeit.

Páros: érzelmi téren sok gubanc volt mostanság? Esetleg van némi hiányérzeted, mégsem beszéltél erről kedveseddel? Csökkent a szenvedély, nulla a romantika? Mondd el neki, hogy többre vágysz, mint eddig, s erőltesse meg magát egy kicsit! Nem kell kétszer kérned, jön és szeretni fog.
Páratlan: az elmúlt időszakban egyenesen jólesett a magány érzése? Lehet, de ez most biztosan változni fog. A nyár beköszöntével többre vágysz, szerelemre, romantikára, és jó eséllyel meg is kapod. Adódhat sok flört, ám, amikor a szíved hirtelen egy férfi miatt kezd hevesen dobogni, az lesz ám az igazi!

Páros: szívügyek terén a béke jellemzi a mindennapokat, ha adódik is pár apró vita köztetek, még jót is tesz nektek ez a pluszenergia. Ráadásul minden hiányzó puzzle-darabka a helyére tehető. A kibékülés édes pillanatai mindkettőtöket kárpótolnak. Beszéljetek a nyárról, vakációról, közös tervekről.
Páratlan: mindent megteszel azért, hogy a szingliség előnyeit maximálisan kiélvezd? Jól tetted eddig, de most seperd félre ezt a gondolkodást, és ismerkedj, flörtölj, adj esélyt magadnak a szerelemre itt és most. Légy bátor, vonzd magadhoz a kiszemelt férfit, de tudatosítsd vele, hogy nem játszhat veled.

Páros: éld meg kedveseddel a szerelmet, romantikázzatok sokat, legyetek szenvedélyesek, és a bizalom ismét remekül fog működni köztetek. Az együtt töltött idő mindenért kárpótol, s látni fogod, hogy partnered maximálisan rád van hangolódva. Június második fele nagy döntéseket tartogat, ne féljetek meghozni őket!
Páratlan: akkor is vonzod magadhoz a párkeresőket, ha nem is teszel ezért különösebben semmit. Csábító leszel, csinos, sugárzol, ez pedig különösen széppé varázsol. Sokan nem tudnak majd elsétálni melletted reakció nélkül. Ne mondj nemet semmire, ez most csak az igenek ideje!

Páros: furcsa helyzetbe kerülsz, ugyanis kedvesedet valaki túl akarja szárnyalni, s heves udvarlásba kezd. Zavarod látványos lesz, ennek ellenére mégis izgatja a fantáziádat. El kell gondolkodnod azon, vajon jó helyen vagy-e ott, ahol vagy. Netán váltani kellene?
Páratlan: kifejezetten jót tenne neked az, ha valaki megingatná azt a fene nagy önbizalmadat. Így végre olyanok is közelebb mernének jönni hozzád, akik eddig sose tették. Nyugodtan bújj ki a bőrödből, legyél oroszlán helyett cica, és merj gyenge lenni!

Páros: június vegyes hatásokat rejt, viszont jó hír, hogy az irányítást 4-e után a kezedben tudod tartani. Képes leszel egymagad dönteni arról, hogy kit akarsz, és milyen körülmények közt. Ha meglévő partnered mellett döntesz, ő alkalmazkodik hozzád, ám egy új szerelem is megtenné ugyanezt.
Páratlan: új szerelem kér bebocsátást a szívedbe, de időben döntsd el, hogy fel vagy-e készülve egy hosszú távú, tartós kapcsolatra, ugyanis ami most jön, az egy igazi, izzó szenvedély lesz. Ha beengeded életedbe az új impulzust, az biztosan boldoggá tesz!

Páros: felbukkanhat életedben egy régi szerelem, ám vigyázz, mert akaratlanul is megnyithatod a szíved előtte, a háromszög kialakulására igen nagy júniusban az esély. Ha békét akarsz, akkor maradj nyugton, válaszd a biztosat, némi izgalomért ne rúgd fel azt, amiben eddig maradéktalanul hittél.
Páratlan: hol bujkál a Nagy Ő? Ha az összes praktikát bevetetted, de semmi nem vált be, akkor szimplán légy spontán, aki jön, annak add oda a szíved, s hidd el, nem fogsz tévedni! Hagyd magad kiszemelni és behálózni. Ne te akard meghódítani a másokat, ezt engedd át a másik félnek.

Páros: energikus lesz június hava, lesz részed izgalomban, szenvedélyben, s az új élmények még jobban elmélyíthetik a kettőtök közt meglévő kapcsolatot. Találj arra jó okot, hogy feltüzeld kedvesedet, ha régen együtt vagytok, akkor is lehengerled valahogy. Légy rámenős, bátran!
Páratlan: lesz részed randikban, jó bulikban, s ha nyitott vagy, akkor akár egyéjszakás vagy hétvégés kalandokban is. Lépten-nyomon udvarlókkal leszel körülvéve, zavarba ejtő lesz, hogy mennyien próbálnak majd behálózni, amit hagyhatnál, mert csak így derülhet fény arra, ki lehet az igazi.

Páros: komoly történésekre van kilátás, mindig kitalálsz valamit annak érdekében, hogy kedvesed érdeklődését fenntartsd, de ez jó taktika! Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz, ami most nem jön feltétlenül magától. Tudatosítsd a másikban, hogy mit érzel!
Páratlan: június hava kedvez az elköteleződésnek, a magányt messzire űzheted. Ugye megteszed? Nézz szét jól, fedezz fel új helyeket, mert bizony ott van valaki körülötted egy ideje, csak nem akarod észrevenni. Ne a külső alapján ítélj!

Páros: meg tudod fogalmazni, hogy mi hiányzik a közös életetekből? Akkor azt is meg tudod mondani, hogy miként lehetne azt pótolni, igaz? Kezdeményezz beszélgetést, mondd ki, mire vágysz pontosan. A reakciója gyors és pozitív lesz, használd ki ezt a lehetőséget.
Páratlan: június csodás energiái új szerelmet ígérnek, s mivel téged magadat is vonzóvá tesznek, nem csoda, ha az ellenkező nem érdeklődést mutat. Mondj igent minden randira, bulira, társasági eseményre, ismerkedj, hogy megismerhessenek! Bármikor jöhet az igazi!

Páros: szívügyek terén június 4-ig feszült helyzetekre van kilátás. Könnyen lehet, hogy kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy menj, vagy maradj, szerencsére kedvesed veszi az adást, lépéseket tesz irányodba, s ki fogja elégíteni a vágyaidat, pont úgy, ahogyan arra titkon vágysz.
Páratlan: maradj titokzatos, keveset mutass meg a lelkedből, így a felbukkanó jelölteknek lesz okuk a kutakodásra. A fontos részleteket csak az előtt a személy előtt tárd fel, akinek kinyitod szíved kapuját. Hálózd be úgy a kedvest, hogy azt ne vegye észre. Higgye azt, hogy téged bizony meg kell hódítani.

Páros: a vonzalom némileg csökkent köztetek a közelmúltban? Kevés az idő egymásra? Aggaszt a helyzet? Nem csoda, hát döntsd el, mit akarsz valójában, és ezt közöld is a partnereddel. Tudd, hogy neked is tenned kell a megoldásért. Szervezz közös programokat, ez közelebb visz a megoldáshoz.
Páratlan: legtitkosabb fegyvered a mosolyod és az őszinteséged. Pontosan azt add, aki vagy, ne viselj álarcot. Így garantáltan azt kapod, amire szükséged van. Felejtsd el a félrebeszélést, az őszintétlenséget, add önmagad, legyél egyszerre szexi, vadóc és visszafogott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.