Heti horoszkóp (június 6–12.) – Lassan, de fordul a kocka, maradj türelemmel!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten növekvőben lesz, táplál, energiát ad, és egyre jobban megvilágítja a céljaidat, amelyeket napról napra jobban akarsz majd elérni.

Problémás helyzeteket, alkalmanként nehezen megoldható tennivalókat hoz ez a hét, szerdáig sokszor fog ingadozni a hangulatod, leszel fent és lent, mások szemében ez kiszámíthatatlanságnak fog tűnni. Ezt nehezen fogod viselni, hisz alapvetően nem vagy ilyen. Egyik órában vidámság, aztán meg stressz és idegeskedés lesz rád jellemző. Ha van rá mód, akkor inkább vonulj vissza néhány napra, vegyél ki szabadságot, tedd félre a sürgős kötelezettségeidet, hisz szükséged van némi pihenésre. Túl sokat dolgoztál az elmúlt hetekben, és nem pótoltad rendszeresen a felhasznált energiát. A mérleg nyelve nincs kiegyensúlyozva, pedig kellene! Ha képtelenség elszakadni a mókuskerékből, akkor legalább esténként legyen egy-egy órád csak magadra.

Egész héten úgy tűnhet, hogy erőben és energiában nem szenvedsz hiányt. Olyannyira nem, hogy egyfolytában kényszert fogsz érezni a cselekvésre, ügyintézésre, telefonok lebonyolítására, egy új ügyfél vagy épp egy kiszemelt kedves meghódítására. Még szerencse, hogy a magánéletedben is aktív leszel, így a mérleg nyelvét ki tudod egyensúlyozni. Felturbózhatod a szerelmi kapcsolatodat, ha nincs, akkor behálózhatsz valakit. Azért, ha nem muszáj, hát ne élj vissza személyes vonzerőddel, és ne akarj valamilyen előnyhöz jutni karriered vagy érzelmek terén. Vajon képes leszel Bikához méltó módon két lábbal a földön állni, vagy átléped a jól kijelölt határvonalakat, hogy teszteld mások türelmét?

Lelked, szellemed és fizikai tested igen erőteljes megterhelésnek lesz kitéve ezen a héten, a hétköznapok gyors tempója magával sodor, így könnyen megeshet, hogy kicsit keserű időszakot kell megélned, valami elkedvetlenít, nem találod a helyed, és szinte semmihez nem lesz kedved. A Mars komoly nyomást gyakorol rád, és azt fogod érezni, hogy környezeted nem értékel téged a munkádnak és tetteidnek megfelelően, még akkor sem, ha mindent megteszel azért, hogy a kedvükben járj. Lehet, hogy épp ez a hiba? Nem kellene örökké alkalmazkodni az emberek igényeihez? Folyamatosan fogsz arra utaló jeleket kapni, hogy csak akkor érheted el a céljaidat, ha tőled nem megszokott, agresszívabb eszközökkel próbálsz érvényesülni? Gondolkodj, és ha szükségét érzed, hát cselekedj ennek megfelelően.

Hétfőn zavarba ejtő lesz, milyen gyorsan kell ide-oda kapkodnod, rengeteg feladat szakad a nyakadba, és nem lesz kibúvó. Egyenesen a bolondok házába csöppensz, körülötted sokan hasonlóan nehéz helyzetben lesznek, mindeközben valahogy úgy tűnik, szinte mindenki mást mond, mint amit tesz. Nehezen találod az emberekkel a közös hangot, és legszívesebben jó messzire futnál a stressz elől. Nehézkes, apró-cseprő problémákkal teli napok állnak előtted, miközben tudod, hogy most ezeket tényleg nem te idézted elő. A mindennapi, különösen munkád vagy tanulmányaid terén kialakuló gondok fokozott súllyal nehezednek rád, és könnyen lehangolttá, feszültté tesznek. Két dolgot kell tenned: először is túlvészelned a napokat, aztán pedig sürgősen kiszabadulnod a mókuskerékből.

Ezen a héten többször is egészen mást kell majd tenned, mint amit a szíved diktál. Lesznek olyan tervek, elképzelések, amelyeket felül kell írnod, meg kell másítanod, ha eredményt akarsz általuk elérni. Szinte mindent alaposan átszabnak a pillanatnyi körülmények. A napi teendők mellett kiemelt szerepet kap az, hogy támogass másokat, mindegy milyen formában. Ez ne essen nehezedre, hisz néha fordul a kocka, amikor neked lesz szükséged egy fix pontra valaki más személyében. Nyújtsd oda a kezed, légy kedves, megértő, és kínálj megoldást a problémákra. Megérzéseid, meglátásaid kiváló segítségére lesznek a környezetedben élők vagy dolgozók számára. Jóindulatoddal, segítőkészségeddel tekintélyt és elismerést tudsz magadnak kivívni.

A heti konstellációk megerősítenek, felturbóznak, rengeteg erőt adnak neked, így igen erős hátszéllel segítik céljaid elérését. Ennek eredményeképpen a sikerek sem maradnak el. Átütő dolgok kevésbé valószínűek, viszont összességében remek kilátásokkal kecsegtető hét előtt állsz. Érdemes kihasználnod azt, hogy óriási erőfeszítésekre vagy képes a karrieredért és egzisztenciádért, amelyekről ugyan elmondható, hogy stabilak, de módosítani, fejleszteni, erősíteni mindig lehet, igaz? Sok felesleges energia bújik meg benned, tettvágyban sincs hiány, sőt, még másokat is inspirálhatsz. Jó irányba haladsz, folyamatosan fejlődsz, még akkor is, ha nem túl látványosan történik mindez. Ami pedig késik, mint tudjuk, nem múlik.

Az év jelentős része egészen nyugodtan és békességben telt, az elmúlt hetekben viszont ez a harmónia mintha megingott volna. Emiatt könnyen lehet, hogy ennek a hétnek az elején még nehézkesebben kommunikálsz környezeteddel, és nem találod másokkal a közös nevezőt, bármennyire is szeretnéd. Sebaj, túléled ezt a két-három leterhelőbb napot, a Mars kellemetlen hatása úgyis elmúlik, és a hét második felében már minden gördülékenyen halad. Kisebb-nagyobb, sokszor indokolatlan konfliktusok bonyolítják a hétköznapokat, ugyanakkor minden élethelyzetnek, feladatnak meglesz a maga tanulsága. Csütörtökön vagy pénteken egy érdekes ajánlattal kereshetnek meg, amit ne vegyél félvállról, legalább hallgasd meg az illetőt!

Meglepően energikus leszel, a hétfőt gyors tempóval kezded, és pár feladat után szerencsére nem fogod azt gondolni, hogy letudtad a teendőidet. A heti bolygóállások további erővel, kreativitással turbóznak fel, így üzleti és/vagy munkakapcsolatok terén jelentős eredmények elérésére van lehetőséged. Ha tanulsz, akkor kimagaslóan teljesítesz. Ne lazsálj, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az e-mailekre is extra gyorsasággal válaszolj. Ha új munkát ajánlanak számodra, fontold meg, és fogadd is el, nem fogod megbánni, az biztos! Ez a hét sorsfordító lehet a legtöbb Skorpió-szülött számára. A hirtelen jött lehetőségek elkápráztatnak, és bár biztos, hogy minden jól alakul, azért szükség lesz a józanságra és alapos átgondolásra.

Sikerekre és látványos elismerésekre vágyakozol? Azon dolgozol, hogy pozitív benyomást tégy környezetedre, és leginkább azokra, akiket mostanában ismersz meg? Magad sem tudod, mi ez a fura vágy, de nem baj, ha a saját és mások elvárásainak meg akarsz felelni. Ahhoz, hogy különféle elképzeléseid teljesülhessenek, régóta halogatott dolgaidat kell gyorsan rendezned. Ne feledd, hogy minél több a függőben lévő ügy, annál nehezebben nyílnak meg előtted új kapuk. Ha ügyes vagy, és lezársz pár folyamatot, könnyen jönnek majd az újak. Érdekes ismeretségekre, tartalmas találkozásokra kerülhet sor bármely napon, közülük egy-kettő akár életre szóló barátságot, komoly munkakapcsolatot jelenthet számodra.

Változtatnál a hétköznapok eddig megszokott ritmusán? Vonz az újdonság varázsa? Felfedeznél ismeretlen dolgokat a világból? Jó az irány, ne térj el ettől az elképzeléstől. Ha már törted ilyesmin a fejed, akkor ideje, hogy konkrétumokkal rukkolj elő. Az álmodozás jó dolog, viszont nem visz előrébb, tettek kellenek. Ha képes vagy pontosan megfogalmazni, mire is vágysz, akkor a munkád, karriered vagy akár a tanulmányaid területén is jelentős, egyben pozitív változásokat idézhetnél elő, méghozzá meglepő gyorsasággal. Ez és a jövő hét is nagyon alkalmas új ötleteid megvalósítására. Legyen szó állás- vagy iskolaváltásról, vagy új vállalkozás indításáról, netán egy költözésről, befektetésről.

Embert próbáló, stresszes napok állnak előtted, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél, és sosem akarna véget érni a folyamat. Tarts ki, mert bár a jelentős sikerek és az átütő dolgok elkerülik a házad táját, ám minden, ami most történik, az segít abban, hogy jobban átlásd saját helyzetedet, és ki tudd mondani, mire vágysz, és mire nem vágysz egyáltalán. Meg kell értened, hogy bizonyos dolgokon túl kell lépni, és ha ez sikerül, utána a sikert is könnyebben vonzod be. Ellentétes erők dolgoznak benned és körülötted, ezért nehezen hozol most határozott döntéseket. Szeretnél gyorsabban haladni céljaid felé, ám egy láthatatlan erő visszatart? Jól érzed, de az égiek ezzel csak azt üzenik, hogy ne rohanj fejjel a falnak.

Hová sietsz annyira? Muszáj kapkodni? Miért vagy ennyire feszült? Ki sürget? Senki? Akkor meg ne aggodalmaskodj, inkább békélj meg azzal, hogy ezen a héten nem mennek hibátlanul a dolgok, néha elakadsz, ami épp arra jó, hogy elgondolkodj, valóban jó úton jársz-e. Vedd számba a dolgaidat, megéri foglalkozni azzal, hogyan alakultak az elmúlt hónapok, és mit tervezel megvalósítani a közeljövőben. Ne tűnődj olyan dolgokon, amelyek a távoli jövővel kapcsolatosak, nincs semmi jelentőségük. Éld meg a most állapotát, ebben találd meg a szépet és a csodát. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket, különösen azért, mert szerdától Jupiter nagy segítségedre lesz munka és karrier területén.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockHa ügyesen tervezel, messzire jutsz - Június havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-penzhoroszkopja.htmlSemmi nem gátolja a gyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy a dolgok túl jól kezdenek alakulni. Az is remek, ha csak egy részét használod ki a lehetőségeknek, azt viszont maximálisan. Adj esélyt Fortunának arra, hogy a kegyeibe fogadjon! HoroszkópOrigoA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMost jöhet a nagy Ő! – Júniusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAmi eddig nem sikerült, az végre most teret kap. Engedj a kísértésnek, bármilyen formában érkezzék is meg hozzád! HoroszkópOrigoHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÚj kapuk tárulnak fel előtted – Ezt tartogatja a horoszkópod júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-juniusi-altalanos-horoszkopja.htmlTúl vagyunk az elmúlt éveket megnehezítő, Plútó-Uránusz kvadráton, indulhat egy új életszakasz. Mikor, ha nem a nyár elején kell megváltoztatni a dolgokat? Formáld a külsődet, harmonizáld a lelkedet, és bátran hagyd magadat elcsábítani! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.