Szerencsés fordulat érkezik - Heti horoszkóp (június 13-19.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lehető legtöbb időt és energiát szánd ezen a héten a családodra, rokoni kapcsolataid ápolására, hiszen nemcsak nekik, hanem neked is szükséged van figyelmükre, szeretetükre és megértésükre.

Jellemzően zsúfolt, mozgalmas napok köszöntenek rád, láblógatásra nem lesz időd, használd ki az adódó lehetőségeket, ugyanis amibe most belekezdesz, az szó szerint arannyá, fontos eredménnyé, elismeréssé és akár gyorsan pénzzé is változhat a kezeid között. Még a futóhomokból is stabil várat tudsz építeni, csak kell egy jó terv, aztán az aktív tettek. Ne utasítsd vissza azt, amit a sors tálcán kínál számodra, ráadásul erőlködnöd sem kell. Szakmai téren vagy tanulmányokkal összefüggésben mindenképp új kapu nyílik meg előtted, lépd át a küszöböt, ne tétovázz! Azért fantasztikus az, ami most előtted áll, mert jelentős erő- vagy anyagi áldozatot sem kívánnak tőled az égiek.

Hétfőn még nem találod a helyed, kedd estig ez igen alaposan lelohaszthatja a jókedvedet, de itt vége is szakad mindennek, ugyanis egyáltalán nincs okod az aggodalomra. Szerda reggel új lendületet veszel, és bátran kijelentheted, hogy jó irányba haladnak ügyeid. A problémák meg egyébként is azért vannak, hogy megoldd azokat, és ne feladatként tekints rájuk. Csütörtöktől még nagyobb intenzitással tedd a dolgod, nyisd ki a füled és a szemed, figyelj oda mindenféle apró impulzusra, jelzésre, hírre, mert kinyílik előtted egy olyan kapu, amelyen átlépve az eddigieknél még jobb irányba fordulhat az életed. Öledbe fog hullani a szerencse.

Jelentős változásoknak leszel szemtanúja a következő napokban, ami persze nem csoda, hisz veled fognak megtörténni. Nyisd ki otthonod ajtaját, hogy mihamarabb betérjen hozzád a jó energia, vagy akár egy segítő szándékú ember. Pénzügyekkel összefüggésben fontos lépésekre kell elszánnod magad. Vállald be, hogy hallgatsz az első megérzésedre, és nem mások félelmei vagy kudarcai alapján hozol döntést. Feltétlenül tartsd szem előtt, hogy a pénz haladási iránya befelé, nem pedig kifelé mutat! Ha valaki kölcsönt kér tőled, arra bátran mondj nemet. Viszont hitelfelvételnek vagy egy régebbi tartozás behajtásának kedveznek az égiek. Még az is lehet, hogy valamilyen fogadáson nyersz, vagy egy régebbi befektetésed térül meg végre.

Érzelmileg kissé labilis állapotba kerülhetsz a hét elején, Plútó kimozdít a komfortzónádból, és hiába keresel megnyugvást, csak a hét második felére lelsz békére. Az égiek rá akarnak világítani arra, hogy bizony meglepően sok dolgot csinálsz rosszul vagy egyszerűen csak lassan, sőt, nem megfelelően bánsz az emberekkel, vagy egyáltalán nem akarod észrevenni, hogy valaki kihasznál téged nap mint nap. Szerda estig kifejezetten ajánlott, hogy bizalmatlan légy, és megkérdőjelezd a dolgokat, utánajárj a különféle ügyek részleteinek. Eleinte a munkád sem elégít ki, és mintha otthon sem alakulnának jól a dolgok. Csütörtökre lassan, de biztosan rendeződik a helyzeted, csak bírd ki addig!

Változnál? Változtatnál? Meg tudod határozni, hogy pontosan min? Önmagadon, a jellemeden, környezeteden? Esetleg a munkádon, vagy épp valamely emberi kapcsolatodon? Vajon mi vagy ki kívánja leginkább a módosításokat? Nos, egyvalami teljesen biztos! Legbelül megszólalt a hang, mely irányt mutat, s lassan, de erőteljesen érkeznek üzenetek a tudatalattidból, ideje bizonyos dolgokon túllépni, megújulni. A régóta húzódó és függőben lévő ügyeket le kell zárni, vagy egyszerűen el kell engedni. Most ezekre kell sok energiát szánni, ha tényleg fejlődni szeretnél. Ha ismét kikerülöd a befejezetlen ügyeket, s látványosan homokba dugod a fejed, komoly nehézséget okozol önmagadnak. Legyenek új terveid!

Fontos életszakaszba lépsz, jelentős dolgokat hajthatsz végre, amit megtámogat a növő Hold pozitív energiája. Olyan napok állnak előtted, amikor nemcsak szimplán jól alakulnak a dolgok, hanem sorba állnak a remek lehetőségek, csak ki kell választanod azt, amelyik tetszik. Alkalmad adódhat arra hétfőtől csütörtökig, hogy szakmai előmeneteleddel vagy épp saját vállalkozásoddal összefüggésben fontos sikereket érj el. Örömödet és eredményeidet oszd meg azokkal, akik részesei voltak fejlődésednek. A hétvégén szánj időt a pihenésre, kijár neked egy kis szórakozás.

A hétfői napon valószínűleg kétségek fognak gyötörni, de minden kérdésedre válaszokat fogsz kapni a hét további részében. Felejts el minden bizonytalansági tényezőt, és csak a lényeges dolgokra fókuszálj. Összességében biztasson a tudat, hogy aggodalomra semmi ok, sőt! Kemény fába vághatod a fejszédet, használd ki, hogy a növő Hold most duplán erősíti a jó hangulatot, kreativitásodat, javítja a munkakedvet. Jupiter jótékony támogatására folyamatosan számíthatsz, olyan ügyeket is le tudsz rendezni, melyek régóta nyomták teherként a válladat. Valamely ötleted megvalósítása hirtelen aktuálissá válik, jó úton jársz akkor, ha karrieredet szeretnéd pozitív irányba terelni.

Itt a nyár, és annyira elfoglalt voltál mostanság, hogy szinte észre sem vetted ennek a látványos jeleit. Egyre melegebb napok követik egymást, úgyhogy a sok tennivaló közepette próbálj mindennap valamennyi időt önmagadra szánni. Tedd ezt úgy, hogy jól is érezhesd magad abban az egy-két órában. Szabadságra mikor mész? Még nem is terveztél ilyesmit? Ez hiba! Azonnal állj meg, ülj le, és gondold át a nyári terveket. Ugye nem akarod az idődet folyamatosan az irodában vagy az ügyfeleknél tölteni? A napokban sok sikerben lesz részed, úgyhogy nem mondhatod azt, hogy semmi nem tud boldoggá tenni. A hét közepén még anyagilag is történhet egy pozitív változás, csak figyelj!

Egy akadály nem lehet valódi hátráltató tényezője annak, hogy elérd a vágyott sikert. Egyetlen gödör sem lehet akkora, hogy ne tudj belőle kimászni. Sőt! Valójában épp azért kerülnek utadba, hogy megtapasztald, milyen lent lenni, aztán feljebb jutni. Tekints ezekre megoldandó feladatként, hogy segíthessék szellemi fejlődésedet. Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami első nekifutásra, ráadásul hibátlanul. Majd összejön másodjára, vagy harmadik alkalommal. Tüzes Nyilasként képes vagy az újjászületésre, azaz felállni, majd ismét nekifutni a feladatnak, igaz? Kitartásod óriási, ne add fel céljaidat! Nézz szembe a nehézségekkel, mert a sors nem hobbiból tolja azokat az utadba.

Úgy érzed, folyamatosan időhiánnyal küszködsz, és csak egyre több lesz az elvégzendő feladat? Ezzel nem vagy egyedül, de az is biztos, hogy mindenre van megoldás, csupán némi összeszedettségre és megfelelő tervezésre lesz szükséged, ez a hét kedvez a tudatos lépéseknek. Gondold át, hol és min spórolhatnál pár percet naponta, vagy egy-két órát hetente, és már előrébb is leszel. Mi az, amit már feleslegesen csinálsz, mert semmi haszna sincsen, és bizony érdemes lenne ettől megszabadulni? Mivel ezen a héten sokkal több időt kell magadra szánnod, fontos, hogy más dolgokból lecsípj egy kicsit. Az elmúlt hetekben nem mentek hibátlanul a dolgaid, és több magánéleti probléma is nyomja a lelked, amiket most meg kell oldanod. Keress alkalmat arra, hogy egy kicsit visszavonulj a világ zajától, ez majd segít.

Sok jó dolog követi egymást a héten, nem lesz okod panaszkodni, vasárnap pedig kimondhatod majd, hogy örömteli és sikeres hét volt a mostani. Összességében sok, pozitív irányú változást hoznak a következő napok. Elsősorban munka, karrier, üzleti téren, ha tanulsz, akkor tanulmányokkal összefüggésben számíthatsz sikerre, ha anyagiak terén állsz jelentős válaszút előtt, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb döntést tudod meghozni. Ha most megfontoltan és jól választasz, akkor hosszú távon is kiemelkedő eredmények várnak rád, folyamatos gyarapodással. S ha ez még nem lenne elég, tudd, hogy barátságok, ismeretségek születhetnek a napokban. Adj ezeknek teret.

Már a múlt héten is érezhetted, valami készülődik, mintha új szelek fújdogálnának, igaz? Teljesen biztos lehetsz abban, hogy jó irányt vesz az életed, csak legyen bátorságod kicsit sodortatni magad az árral. Tudatosítsd a fejedben azt, hogy minden rendben van, ügyeid jó ütemben haladnak előre, s ami történik, az minden esetben a te érdekeidet szolgálja. Aztán szó szerint feltűnik valami a szemed előtt, ami csak még magabiztosabbá tesz. Fordulat készülődik, mindegy, milyen téren érkezik hozzád, hisz többrétű dolog lehet. Például időben meglátod a fától az erdőt, és senki nem tud csőbe húzni, mert időben észreveszed, ha valaki ilyesmivel próbálkozna.

Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockHa ügyesen tervezel, messzire jutsz - Június havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-penzhoroszkopja.htmlSemmi nem gátolja a gyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy a dolgok túl jól kezdenek alakulni. Az is remek, ha csak egy részét használod ki a lehetőségeknek, azt viszont maximálisan. Adj esélyt Fortunának arra, hogy a kegyeibe fogadjon! HoroszkópOrigoA gyarapodás időszaka következik – Júniusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150514-a-life-hu-junius-havi-penzhoroszkopja.htmlHála a Merkúrnak, sok szerencsés lehetőséget tárul eléd. Nem baj, ha csak egy részét használod ki, azt viszont tedd maximálisan, és adj esélyt Fortunának arra, hogy a kegyeibe fogadjon.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMost jöhet a nagy Ő! – Júniusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160526-a-life-hu-junius-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAmi eddig nem sikerült, az végre most teret kap. Engedj a kísértésnek, bármilyen formában érkezzék is meg hozzád! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.