Heti horoszkóp (június 20-26.) - Ne félj megmutatni, hogy mi rejlik benned!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek kifogyhatatlan energiáira mások is felfigyelhetnek, a Szüzek tele lesznek tettvággyal, a Nyilasokra pedig egy nagyon különleges feladat vár a héten. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a következő napokra!

A bolygók összességében remek hatásokkal támogatják terveid megvalósítását, úgyhogy ne térj le az útról, amire rálépsz hétfőn reggel. Az égiek világosságot gyújtanak a sötétben, felhívják figyelmedet arra, hogy min kell sürgősen változtatnod, a pozitív dolgokkal összefüggésben pedig még inkább megerősítenek. Folyamatosan érezni fogod, hogy megfelelő irányba haladsz, s bár lehet, hogy egyszer-kétszer megtorpansz, és akár meg is inogsz, de ösztönösen tudsz cselekedni, jó döntéseket hozni. A családodra, barátaidra kell, hogy időd jusson a napokban, ne mondj nemet, ha a tanácsodat kérik!

Ugye milyen kellemetlen az, ha valamilyen nehéz teher nyomja a válladat? Ne halogasd tovább ügyeid rendezését, hisz sok dolog lezáratlan, és igencsak nyomasztóak lehetnek. Különösen azért ne tedd ezt meg, mert a Hold segít a gyors, és észszerű megoldások fellelésében, a bonyolult szálak kibogozásában, az elengedésben, a megértésben. Szabadulj meg a nehézségektől, s ennek legfőbb támogatója a kifinomult kommunikációd lehet. Mivel ezekben a napokban meglepő könnyedséggel teremtesz kapcsolatot más emberekkel, ugyanilyen egyszerűen leszel képes helyrehozni a problémákat, tisztázni a félreértéseket.

Kommunikációd igen sokat javul az előtted álló napokban, gyorsan és könnyen megtalálod a közös hullámhosszt mindenkivel, legyen szó munkáról, anyagiakról vagy akár magánügyekről. Feladataiddal jól boldogulsz, másoknak besegítesz, új munkametódust dolgozol ki, és elképesztő ütemben zsebelsz be sikereket. Most még ahhoz is lesz bátorságod, hogy olyasmire bólints rá, amire eddig sosem mertél. Új és igen kemény fába vágod a fejszéd, megtanulod, mit és hogyan kell csinálni, és be is érsz a célba. Energiatartalékaid a maximumon vannak, így nem csoda, ha valaki felfigyel rád, és valamilyen érdekes ajánlattal keres meg.

Számos lehetőséget tár eléd most az élet, szakmai és magánéleti téren is készülj fel pozitív változásokra, örömteli eseményekre. Bár lehet, hogy nem vagy maradéktalanul elégedetlen jelenlegi helyzeteddel, de ha lehet ezen javítani, vagy a meglévő jót fokozni, akkor miért ne tennéd meg? Vedd elő régen sutba dobott terveidet, gondold át őket, egyet válasz ki közülük, frissítsd fel, s kezdj bele azonnal a megvalósításba. Ha úgy véled, nem boldogulsz egyedül a feladattal, akkor kérj segítséget családodtól, barátaidtól, bizalmasoktól, akad olyasvalaki, aki örömmel áll melléd. Csak olyan dologba fektess időt és energiát, ami tényleg érdekel, előremutat, és sikert hozhat. Esténként pihenj, kapcsolódj ki.

Erőteljes égi hatások jellemzik a következő napokat, egyik nap fenn, másnap meg lenn leszel, néha magad sem tudod, merre indulj, s mi lenne igazán jó neked. Ugyanakkor mégis lesz valami különleges ebben a hétben, méghozzá az, hogy mindig tudsz lendületet venni, s kimászni a gödörből. Szakmai téren kedden vagy szerdán adódnak remek kilátások, figyeld az eseményeket, s ha felkínálnak valamit, hát ragadd magadhoz a kezdeményezést! Ezeken a napokon erőfeszítésedbe sem kerül, hogy bármit, amit kigondolsz, könnyedén meg is valósítsd. Csütörtökön és pénteken viszont le leszel terhelve, energetikailag gyorsan fogynak a tartalékaid, próbálj mihamarabb ismét feltöltődni.

Tele vagy tervekkel, jó gondolatokkal, és képes leszel meglepni környezetedet valami igazán örömteli tervvel. Mások elképzeléseihez hozzá tudsz adni pár kreatív ötletet, és ezért sokan lesznek hálásak neked. Eressz szárnyakat, mutasd meg, mi rejlik benned, hisz mostanság erre nem nagyon volt alkalmad. Ha most merész és bevállalós leszel, és kiállsz mások elé, akkor oda fognak arra figyelni, amit mondasz, és még támogatót is magad mellé tudsz majd állítani. A tettvágyad nem csappan meg a napok múlásával, sőt inspirálóbb leszel, mint valaha. A sok megoldandó ügy ugyan lassacskán felemészti tartalékaidat, úgyhogy jutalmazd magad apróságokkal.

Új szelek fújnak, új lehetőségek mutatkoznak meg előtted, ugye beengeded ezeket az impulzusokat az ajtódon? Kezdj valami olyanba, ami eltér minden eddigitől, és ne figyelj azokra a hangokra, amelyek folyamatosan csak lebeszélnének álmaid megvalósításáról. Vállalj nagy kockázatot, mert a terveidet lassan, de biztosan tudod hasznossá és eredményessé formálni. Ugyanakkor van egy fontos dolog, amiről ne feledkezz meg! Ha újdonságot engedsz be a mindennapjaidba, akkor érdemes elereszteni régi, megakadt ügyeket. Komoly akadályok nem állják utadat, ez a legjobb hír erre a hétre. Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, gyorsan cselekedj!

Minden zsigeredben érzed, hogy alapjaiban kellene módosítani az életeden? Tanulnod kellene, új tapasztalatokra vágysz, esetleg elköltöznél, világot látnál? Keress iskolát, tanfolyamot, ülj be valamilyen képzésre, de ha más nem, legalább autodidakta módon sajátíts el valamilyen érdekes tudást. Ha akárcsak a halovány szikrája felmerül egy költözésnek, külföldi útnak, azonnal mélyedj el a témában. Ez nem kell, hogy feltétlenül a szakmádhoz vagy tanuláshoz kötődjön! Mindegy, mi felé nyitsz, a lényeg, hogy valami új dolgot engedj be a mindennapjaidba. Régi vágyad teljesülhet egy ismeretlen tudás elsajátításával. Anyagiak terén szerdán nehéz döntés elé kerülhetsz, légy okos!

Megnő az esély arra, hogy a nyakadba szakad egy különleges feladat. Mivel váratlanul érkezik, s egyben komoly tapasztalatszerzési lehetőség is rejlik benne, jó lenne, ha nem utasítanád vissza. Akármennyire próbálsz tiltakozni, nem érdemes kibújni alóla. Kell az új tudás, szükséges az, hogy kipróbáld magad, s leginkább azért, hogy a környezeted lássa, micsoda tartalékokkal és rejtett képességekkel bírsz. Napról napra jobban alakulnak a dolgaid, ügyesen lavírozol a különféle tennivalók közt. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, befektetés híre is befuthat a hét második felében, ami azonnali választ követel tőled. Ez hosszú hónapokra előre mutat, pozitív változásokat hozva.

Sok különféle ügy okozhat fejtörést neked hétfőtől szerdáig. Arra is adódik példa, hogy barátok, családtagok vagy kollégák nehezítik az életedet, vagy épp traktálnak majd a problémáikkal, még úgy is, hogy látják, nyakig ülsz a tennivalókban. Ám tudod te is, hogy semmi sem történik véletlenül, így ne érezd tehernek ezt a helyzetet, sokkal inkább próbáld meg alkalmazni logikádat. Állíts fel fontossági sorrendet, ez alapján végezd a dolgodat, s közben keríts kis szüneteket arra, hogy meghallgasd azokat, akik hozzád fordulnak tanácsért. Kiválóan kezeled majd a sok kusza szálat, és semmit nem hagysz befejezetlenül. Sokan fognak csodálni ezért.

Megújulásra vágysz? Elég volt a szokványos dolgokból, a mindennapi sémákból. Kitépnéd a gyökereket, hogy új helyen, ismeretlen terepen próbáld ki magad? Biztosan kockáztatnád a meglévő körülményeidet egy bizonytalan helyzetért? Lehetőségek mindig adódnak, de tudd, hogy az égiek most kevésbé kedveznek a nagy kockázatvállalásoknak, főleg akkor, ha ezért messzire kell utaznod. Könnyen belefuthatsz hamis ígéretekbe, átverésekbe, de lehet, hogy valaki nemes egyszerűséggel ellopja egy ötletedet, és sajátjaként valósítja meg. Ne kotyogd ki most a terveidet, ne adj kölcsön pénzt senkinek, de te se vegyél fel hitelt. Most semmilyen lényeges döntést ne hozz, inkább helyezkedj várakozó álláspontra, s hagyd magad inspirálni.

A hét első fele meglepően zsúfolt lesz, folyamatosan mozgásban kell lenned, és figyelned kell arra, hogy mi és miért történik. Semmit ne vegyél félvállról, az információkat ne ereszd el a füled mellett, mert néha a legapróbb dologban rejlenek a legnagyobb kihívások. Légy topon, hegyezd a füled, megéri több energiát fektetni feladataidba, legyél alaposabb, ez a közeljövőben gyorsan meg fog térülni. Lehet, hogy nem közvetlenül az előtted álló napokban, de a következő hetekben visszakapod jutalom formájában azt, amit most feláldozol. Ismerkedj idegenekkel, kutass fel új üzleti lehetőségeket, s ha netán váratlan munkaajánlatot kapsz, vagy lehetőséged nyílik egy utazásra, élj vele!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.