Most jön az igazi? Júliusi szerelmi horoszkópod elárulja

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár dereka meglepetésszerű élményeket jelez, robbanásszerű változást hozhat, főleg a tűz jegyűek életében. A legkülönfélébb élethelyzetek hozhatják el az igazit, néhány csillagjegynél pedig bizony a szerelmi háromszögek ideje is beköszönthet.

Páros: szívügyek terén nagy mozgalmasság jellemzi július havát. Kivirulsz, és érdemes lenne újra első randikat szervezni, mintha csak most indulna a kapcsolatotok. Fedezzétek fel egymást, hogy újra nagy legyen köztetek a vonzalom. Ez tetszeni fog, csábítani, és a kapcsolatotokra is jó hatással lesz.
Páratlan: vége az álmodozásoknak, eljött a cselekvés ideje! Ha a férfi nem látja, hogy nyitott és befogadó vagy, akkor nem is jön majd közelebb. Ugye nem akarsz a nyár hátralévő részében magányosan kóborolni? Akkor légy nyitottabb!

Páros: ha erővel akarod kedvesedet magad mellett tartani, akkor leginkább megfutamodásra kényszeríted. Ne akard, hogy megijedjen, azt akard, hogy szeressen. Ez utóbbihoz engedd szabadon lélegezni, így pedig szabadon fogd téged szeretni is. Épp ez lehet egy új kezdet!
Páratlan: most az őszinteséggel és a nyíltsággal fogod magadhoz vonzani a másik nem képviselőit. Menj új helyekre, ne félj ismerkedni, komoly esély van arra, hogy olyasvalaki fusson be az életedbe, aki az általad fontosnak vélt értékekkel bír.

Páros: mozgalmasnak ígérkezik a nyár dereka, érzelmek terén aggodalomra ugyan nincs ok, de komoly döntéseket kell meghoznod, vagy így, vagy úgy, de mindenképpen más irányba indulsz majd el. Az események kiszámíthatatlanok, hallgass a megérzéseidre.
Páratlan: ne bújj el a megszokásaid mögé, és ne akard magadnak bemagyarázni, hogy minden úgy jó, ahogy van. Alakíts a mindennapjaidon, így pedig új lehetőségek tárulnak eléd. Próbálkozz új helyeken, új közegben, és néhány régi megrögzöttséget is magad mögött hagyhatsz.

Páros: kapcsolatodért fontos lépéseket kell mindkettőtöknek tenni, hisz fontos a stabil, egyben közös jövő. Mindkettőtök megelégedésére pont olyan jó dolgok történnek veletek, mint amire vágytok. Újra elárasztanak az érzelmek, kedvesed figyelmesebb lesz veled, mint valaha.
Páratlan: elkerülhetetlen, hogy a nagy Ő végre kopogtasson az ajtón. Vénusz megteremti ehhez a megfelelő helyzetet, bár az is igaz, hogy ezt sok flört és randi előzi meg a nagy eseményt. Ne mondj nemet senkinek sem, hidd el, ez is része annak, hogy eljuss a vágyott célig.

Páros: a kánikula a lehető legjobbat hozza ki belőled, ugyanis zabolázatlanul szenvedélyes leszel, és nem csak a kedvesed, hanem bizony másvalaki figyelmét is felkelted. Ez utóbbit csak óvatosan kezeld, nehogy egy komoly vita alapját adhassa a féltékenykedés.
Páratlan: randevúkra és flörtökre vágysz? Hát tudasd a világgal, hogy szabad vagy, kész mindenre. Izgalmakban bőven lesz részed, viszont fontos, hogy mindenkinek mondj igent! A nagy Ő nem biztos, hogy sármos, gazdag vagy épp elbűvölő, hanem épp teljesen átlagosnak tűnik majd.

Páros: rálelsz valami olyasmire, amire régóta áhítozol. Ez a nyugalom, úgyhogy innentől kezdve különösebb aggályod nem lehet. Tervezzetek sok közös programot kedveseddel, és ne csak hétvégékre, hanem az estékre is! A közös idő, koncertek, színházak még közelebb hoznak titeket egymáshoz.
Páratlan: zárd le a szingli korszakot és jöhet a szerelem! Minden lehetőséged adva van, hogy randizz, flörtölj, adj esélyt annak, hogy megismerhessenek téged közelebbről, így pedig hamar fel fogod ismerni, hogy a sok udvarló közül, ki lehet az igazi, az egyetlen, a legjobb.

Páros: játssz nyílt lapokkal, és véletlenül se titkolózz vagy maszatolj el fontos dolgokat! Eszedbe se jusson félrevezetni a kedvesedet! Mondd ki, hogy elég volt és nem akarod folytatni. Ha egy új ismeretség lehetősége bukkan fel, akkor annak adj teret! Csak bátran!
Páratlan: felejts el mindent, ami az egyedülléthez és a magányhoz kapcsolódik. Nem neked találták ki! Ott van a szerelem körülötted, csak be kell engedned az életedbe! Vár a mámor, az odaadás, a kedvesség. Egy olyan érzés ragad magával, amihez nem volt hasonló az életedben.

Páros: júliusban rálelsz valamire, amire oly régóta vágytál. Ez pedig a harmónia. Ha alaposan kielemzed kapcsolatodat, és átbeszéled kedveseddel azt, hogy miként tudnátok javítani a mindennapokon, hol tudnátok egymásnak többet segíteni, az ismét magasba emelne titeket.
Páratlan: az, aki boldogsággal töltheti meg napjaidat, ott van a közvetlen közeledben, és ideje kinyitni a szemed és elhinni, hogy ez nem ámíts, hanem bizony szín tiszta valóság! Lehet, hogy nem egy Adonisz, lehet, hogy nem ostromol nap mint nap, de tökéletes lesz számodra.

Páros: békés, csendes, szerelemes pillanatokra vágysz? Július eleje nem adja meg ezt az élményt, sőt, kellemetlen hatások okozhatnak összezördülést köztetek. Változtass a megszokásokon, vigyél új lendületet, plusz érzelmet a mindennapokban, az majd segít!
Páratlan: felejtsd el végre azt, hogy továbbra is a magány számodra a legbiztosabb társ. Változtass ezen a felfogáson! Mondj igent minden férfinak, aki az utadat keresztezi. Flörtölj szemérmetlenül, randizz, mutasd meg a bájidat, semmit nem veszíthetsz!

Páros: nem csak a melegből lesz eleged, hanem a hónap elején talán a kedvesedből is. Még szerencse, hogy oda van érted, így 7-e után nagyon jó időszaknak nézel elébe. Ám vigyázz! Akár egy különös háromszögbe is belebonyolódhatsz, rajtad múlik, mi lesz a vége.
Páratlan: sürgősen mozdulj ki a komfort zónádból, és mutasd meg a legcsinosabb oldaladat a világnak. Vedd észre, hogy sokan keresik a kegyeidet, és akad olyan, aki tartósan fog ostromolni. Ne habozz randira hívni egy pasit, ha megtetszik neked.

Páros: meglévő kapcsolatodon változtatnod kellene? Te is tudod, hogy igen, úgyhogy cselekedj. Amennyiben szóba sem jön annak lehetősége, hogy lezárj, majd új dologba kezdj, akkor fogadd be Vénusz inspiráló energiát, s merd kimondani, több érzelemre vágysz.
Páratlan: július 6-ig minden esélyed megvan egy új , hirtelen életedbe robbanó szerelemre, sőt, olyannyira belegabalyodsz valaki hálójába, hogy onnan aligha tudsz kivergődni. Vesd bele magad az életbe, menj partikra, ismerkedj, ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat.

Páros: a legkülönfélébb érzelmek dúlnak benned, igazából azt sem tudod, hogy mit kezdj kedveseddel, hogyan tudnád a figyelmét jobban magadra vonni. De persze a legfőbb kérdés, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot vagy sem? Ideje gondolkodni, s eldönteni, mellette maradsz, vagy tovább lépsz.
Páratlan: ördögi körben találod magad, akit te kívánsz, az mást akar, aki meg téged szeretne magának megkaparintani, az nem a te stílusod. Lehet, hogy nem jó stratégiával próbálkozol? Ideje lenne változtatnod néhány dolgon! Próbálj szerencsét máskor, máshol, más társaságban.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockRád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.