Heti horoszkóp (július 11–17.) – Vigyél színt a hétköznapokba!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden hozzáállás kérdése – tartják a bölcsek. Az Ikrek jobban teszik, ha több energiát fektetnek a hétköznapok feladataiba, a Skorpiókra ráférne egy nyári vakációzás, a Szüzek pedig ne felejtsék el, hogy bármikor kérhetnek segítséget. Olvasd el a Life.hu horoszkópját, és tudd meg, mire számíthatsz a következő napokban.

Figyelj környezetedre, a változásokra, reakciókra, az emberek feléd irányuló kérdéseit ne vedd félvállról, ugyanis néhány régebbi kapcsolatodból igen sokat tudnál profitálni. A lényeg, hogy mindennel és mindenkivel úgy törődj, mintha most először lenne vele dolgod, azaz légy nyitott, befogadó és érdeklődő! Sikeres napok követik egymást, különösen szakmai téren mutatkozik jelentős javulás, fellendülés, annak ellenére, hogy nyár van. Szellemi képességeidet végre maximálisan ki tudod aknázni. Megbízhatóságod és tapasztalatod jelentős eredményt hoz. Különösen a hét közepén adódik mód arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz.

Pihenésre vágysz, békét, nyugalmat és csendet szeretnél magad körül? Ugyanakkor érzed, hogy valójában igen fáradt és nyűgös vagy? Nem csoda, az év eddigi szakaszában sok dolgot meg kellett oldanod, s ezek jelentős része alaposan leterhelt szellemileg. Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet váltogatja egymást szerdáig, ám utána egy hirtelen fordulattal szebb világ tárul fel, minden negatív érzés tovatűnik, és csak pozitív dolgok sorakoznak fel a hátad mögött, lépteidet, döntéseidet támogatva. Elégedj meg mindennel, amit a sors felkínál, egy új barátság indulhat útjára, ami lelkileg nagyon erőssé tesz majd.

Nyár, kánikula, öröm és vidámság? Ám úgy tűnik, ebből most nem minden adatik meg számodra? Olyan helyen vagy, ahonnan elvágyódsz? Ha nem a vakációdat töltöd épp, akkor lényeges lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, bevess pár kreatív praktikát, és az ötleteidet se dobd sutba. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár dolgot, és esélyt adsz a változásnak. Ne menj be úgy dolgozni, hogy az arcodra van írva az elkeseredettség. Mosolyogj többet, keress olyan dolgokat, amik felvidítanak. Kerüld tudatosan, hogy valakivel kedvetlenséged miatt összetűzésbe keveredj. Ne kövesd el azt a hibát sem, hogy az apróbb részletekre nem figyelsz.

A Nap a Rák jegyében bandukol rendületlenül, ezért feltétlenül használd ki az utolsó, igazán energikus napokat, csinálj valami formabontót, térj el a megszokott dolgoktól, alkoss valami különlegeset, egyedit, formabontót! Ezt a meleg időjárást nem tudod másként legyőzni, csak ha olyan célokat tűzöl ki magad elé, amelyek elvonják a figyelmedet, és még szerethetőek is! Akadnak majd olyan pillanatok, órák, amikor nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, kötelezően elvégzendő feladataidra, de szerencsére mindig visszatalálsz a normális kerékvágásba. Ha van jelenleg problémás emberi kapcsolatod, akkor ne kímélj se időt, se energiát arra, hogy tisztázz mindent!

Sok változatosság, mozgalmasság teszi jobbá a kedved, még akkor is, ha alapvetően leterhelt leszel. Bárhol töltsd az idődet, remek mókákban lesz részed, sok új ismeretségre van kilátás. Az elmúlt hónapokban kialakult pozitív irányú változások komoly eredményeket hoznak végre, szorgalmas munkád gyümölcse beérik. Hajlandó leszel átformálni a gondolkodásodat, így pedig újszerű nézeteiddel sokakat magad mellé állíthatsz. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, valósítsd meg egy álmodat! Ha most vakációzol, akkor biztos, hogy számos új ismeretséget köthetsz, amelyek valamilyen formában a hasznodra lesznek.

Siker és elismerés van kilátásban, sokat tettél ezekért, hát fogadd örömmel, ha valaki észreveszi, mennyit dolgoztál, és hová jutottál el. Te tudod a legjobban, hogy fárasztó időszak van a hátad mögött, de megérte dolgozni, szorgalmasnak és kitartónak lenni. Rejtett képességeidet ezen a héten tovább kamatoztathatod valamilyen formában, még akkor is, ha esetleg most nyaralsz! Találsz magadnak egy olyan feladatot, ami teljes odafigyelést és százszázalékos odaadást igényel, s ki fogod érdemelni mások elismerését, ügyesen és okosan építgetheted utadat. Környezetedtől bármikor kérhetsz segítséget, iránymutatást.

Ez a hét vegyes hatásokat hoz, és bár nem mindig fogod jól érezni magad a bőrödben, vasárnap estére mégsem leszel elégedetlen. Amennyiben nagy döntéseket akarsz hozni, akkor ezt szerdára és csütörtökre időzítsd. Elvakíthat valami vagy valaki, megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolva másokra hallgatsz, ami elég nagy hiba lenne most! Ha kibillensz lelki egyensúlyodból, próbálj gyorsan eltávolodni a világ zajától, keress egy csendes zugot, és gondolkozz azon, mi az, ami kételyeket ébreszt benned. Ha megvan, mihamarabb orvosold! Még szerencse, hogy csütörtökre sokat javul a helyzet, jobban fogod magad érezni.

Bátran és nyíltan törekedj arra, hogy végre kiszakadhass a zord hétköznapok sodró folyamataiból. Ha lehet, menj el nyaralni! Jól teszed, ha tényleg pihenéssel töltöd az idődet, nem pedig aktív programokkal, városnézéssel. Lazíts, küldd el a feszültséget jó messzire, egy-egy éjszaka pedig menj táncolni, és egy-két hűsítő koktélt is bevállalhatsz. Ha viszont a mókuskerék maradt neked, akkor ezekben a napokban nyugodtan told előtérbe a szakmai előmeneteledet. Ehhez sok-sok kívülről érkező, pozitív impulzust kapsz, amelyek gondolkodásra és cselekvésre sarkallnak. Könnyen arathatsz sikereket a karriered terén, ne érezd magad kellemetlenül a sikereid miatt.

Ezen a héten maximálisan önmagad kell, hogy légy. Szóljon ez az időszak egy felelősségteljes énedről, aki képes összehangoltan cselekedni, a pluszmunkákat is felvállalni, a bajban lévőkön segíteni. Ha nem vakációzol, akkor törekedj arra, hogy több időt és energiát tudj fektetni a munkádba, karrieredbe, hisz új kapuk nyílnak meg előtted, és csak át kell lépni a küszöböt! Az elmúlt hetekben kicsit lazábban kezelted a szakmai dolgokat, így nem csoda, ha volt rá példa, hogy számon kértek rajtad valamit, méghozzá jogosan. Lepd meg azzal a környezetedben élőket, dolgozókat, hogy egy új, összeszedett oldaladat mutatod meg nekik.

Nem fognak megkímélni téged ezen a héten az égiek, kifejezetten bonyolult, alkalmanként nehéz, problémákkal terhelt napok követik egymást, ám ne feledd: teher alatt nő a pálma! Olyan tennivalókban, életterületeken szerezhetsz friss tapasztalatokat, amelyektől eddig ódzkodtál, vagy épp nem volt rá lehetőséged, hogy kipróbáld magad. Lesznek pillanatok, amikor önmagaddal is birkóznod kell, mert hajlamos leszel túlzásokba esni, különösen kommunikáció és érzelmek terén. Akadnak dolgok, amiket felnagyítasz, bolhából elefántot csinálsz, annak ellenére, hogy ez máskor nem igazán jellemző rád. Kapd össze magad, szedd össze a gondolataidat, és tégy valami különlegeset.

Már hétfőn sem a terveknek megfelelően alakulnak dolgaid, érezni fogod, hogy valami nem stimmel, a határidők késnek, a válaszok nem korrektek, teszed, amit tenned kell, de valahogy mégsem haladsz megfelelő ütemben. Készülj fel a nehézségekre, akadályokra. Megeshet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadások okoznak némi fejfájást, úgy érkeznek, mint derült égből a villámcsapás. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint ahogy azt elsőre véled, de a lelked nyugalma alaposan felborul. Tudd, hogy a bonyodalmak ellenére is számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére, amit most használj is ki, hisz máskor te vagy az adakozó.

A nyár dereka messze nem hozza meg azt, amit titkon remélsz tőle. A várva várt pihenés késlekedik, sőt, inkább további feladatokkal, tennivalókkal spékelik meg az égiek tettrekészségedet, szó szerint tesztelik, mennyit bírsz. Valójában Szaturnusz babrál ki veled, ráadásul a Hold sem tölt fel energiával. Csütörtöktől jobban alakulnak az ügyeid, számos életterületen várhatóak érdekes változások, jó lehetőségek. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, költözésen töröd a fejed, szerencsés fordulatok könnyítik meg a döntéseidet pénteken. A bolygók folyamatosan segítséget nyújtanak ahhoz, hogy régi terveid végre elinduljanak a megvalósítás útján.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.htmlHa már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe...) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockRád talál az igazi? Szerelmi előrejelzés 2016-rahttp://www.life.hu/horoszkop/20151207-a-life-hu-2016-os-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlFelejthetetlen találkozások, egyéjszakás szerelmek, elköteleződés és kalandozások – vegyes történéseket ígérnek az égiek minden csillagjegy számára. Ám bárhogyan is alakul szerelmi, egy valamit véss az eszedbe: minden azért játszik össze, hogy a végén boldog lehess. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok a 2016-os évre! HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.