Augusztusban jöhet a nagy Ő? Szerelmi horoszkópodból kiderül

asztrológia augusztus szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden hétre jut néhány izgalmas lehetőség, amelyek felkorbácsolják a szenvedélyt, és a legjobbat hozzák ki belőled. Hagyod magad sodortatni az árral, vagy ellenállsz a szerelem hívó szavának? Csak rajtad múlik, mit hozol ki augusztus havából.

Páros: kifejezetten idilli körülmények vesznek körbe ahhoz, hogy jól érezd magad és elkényeztesd a kedvesedet, amiért ő biztosan hálás lesz neked. A nyugalom szigetét tudjátok kialakítani magatok körül, ennek pedig mindketten örülni fogtok. A hónap végén megjelenhet egy harmadik a képben. Légy résen, és ne veszítsd el a fejed!
Páratlan: sok flörtben lesz részed, és beugorhat pár egyéjszakás kaland is. Azt tedd, amihez kedved van, ami jólesik, és amiért később nem lesz okod lehajtott fejjel járni. Ne érdekeljen, mit gondolnak mások. Sok randit követően találsz rá az igazira, de az is biztos, hogy ha ez sikerül, akkor az egy életre fog szólni.

Páros: érzelmek terén jobban alakulnak dolgaid, mint azt reméled. Sok örömben és kényeztetésben lesz részed. A pozitív érzelmek körbeölelnek, remek döntéseket tudsz hozni, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered meg. Még ha össze is zördülsz kedveseddel, a kibékülés édes és érzéki lesz.
Páratlan: ha még keresed a másik feled, aki jóban és rosszban melletted marad, tudd, hogy ott ólálkodik körülötted. Ám tudomásul kell venned, hogy egészen más lesz, mint az eddigi ideálod. Közelít feléd a szerelem, s rád is talál hamarosan, fogadd el olyannak, amilyen.

Páros: bármi is történik augusztusban, a végén elégedett és boldog leszel. A Vénusz megmutatja erejét, összekovácsol, szükség esetén pedig irányt mutat. Ám arra is készülj fel, hogy ez akár egy szakításhoz is vezethet. Ha így történik, ne félj, ismét gyorsan párra lelsz, a boldogság garantált.
Páratlan: A Szaturnusz elgondolkodtat, segítségével pedig végre felteszed magadnak a nagy kérdést: vajon mit és kit is keresel valójában? Lehet, hogy az igényeidet át kellene formálnod? A nyár hátralévő részében tisztán kezded látni a helyzetedet, így pedig végre rájössz, máshol kell keresned az igazit.

Páros: kellemesen telik a nyár, talán az év eddigi leghangulatosabb hónapja vár rád. Tettre kész vagy, és bármit megtennél azért, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Nyilvánítsd ki egyértelműen társad felé, hogy mire vágysz, hogy igényled a testi közelséget, és azt, hogy együtt vessétek bele magatokat a szenvedélybe.
Páratlan: Kevés eredményt hozott eddig a nyár? Még mindig csak várod a herceget, de nem jön? Sebaj, ami késik, nem múlik. Egyszer csak betoppan, levesz a lábadról, te pedig mást nem is tehetsz, minthogy hagyod magad. Napról napra több lehetőséged lesz az ismerkedésre, a férfiak szívének megdobogtatására. Sok sikert!

Páros: ha problémákat vélsz felfedezni a kapcsolatodban, s kedvesed rád mutogat emiatt, azt ne hagyd! Mindig kettőn áll a vásár, így függő ügyeitek és érzelmi nyűgjeitek megoldása is maximálisan közös felelősség. A válaszok megadását nem halogathatjátok tovább, különben szakításra kerülhet sor.
Páratlan: úgy véled, jobb magányosan, mint elköteleződve? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Bár eddig ebbe a hitbe ringathattad magad, a végtelenségig mégsem teheted. Ne betonozd be magad a szingliség állapotába, randizz, flörtölj és csábíts! Lehet, hogy augusztus hava még nem hoz áttörést, de szeptember egészen biztosan.

Páros: érzelmi téren változtatásokra van szükség, legfőképpen le kell venni a szemellenzőt, és be kell látnotok, nem fog működni a kapcsolatotok, ha ültök a babérjaitokon! Utána kell járnod annak, hogy ebben vagy egy másik kapcsolatban tudnál-e igazán kiteljesedni. Ne félj meghozni a döntést!
Páratlan: az esélyeid megnőnek a szerelem betoppanására, a magány időszakának vége. Persze, nem érdemes a csodára várva ücsörögni, menj, láss világot, élj, ismerkedj, szórakozz, és az eredmény sem marad el. Keress az ismerkedéshez olyan körülményeket és helyszíneket, amelyek eltérnek az eddigi szokásaidtól.

Páros: érzelmi téren ne azt véld megoldásnak, hogy a másikra mutogatsz, s tőle várod a válaszokat. Első lépésként magaddal kell tisztáznod, mire vágysz igazán. Bátorságot kell venned magadon, s kimondani titkos vágyaidat. Az is megeshet, hogy egy új szerelem teljesíti ezt be, hát engedj a csábításnak.
Páratlan: a magányos időszakod végéhez értél! Tulajdonképpen remek muri volt, de vége. Augusztus hava tökéletesen alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, szerelmeskedésre és egyéjszakás kalandokra. Ugorj bele az ismeretlenbe, hagyd, hogy sodorjon az ár, mert a lehető legjobb helyen fogsz kikötni.

Páros: ami az elmúlt időszakban kellemetlenséget okozott, az most mindkét fél számára lezárható megfelelő kompromisszumokkal. Így elmerülhetsz ismét a szerelem tengerében, és nagy elhatározásokra juthattok. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás, akkor eljött az ideje.
Páratlan: magány? Felejtsd el! Fordítsd ki a világot a négy sarkából, szemelj ki valakit magadnak, aztán hódítsd is meg. Ha eddig nem, akkor most biztosan megnyílik előtted a szerelem kapuja, hát lépd át a küszöböt. Nyisd ki a szívedet, hisz kiválóak az esélyek új szerelem betoppanására.

Páros: vita alakulhat ki kedvesed és közted, akár többször is, de végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a félreértéseket. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön. Most te alakíthatod az utat, amelyet ketten jártok, csak légy okos!
Páratlan: várod már az igazit? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, augusztus 5-e után csak akkor kerül el téged, ha te magad alakítod így a dolgokat magad körül. Inkább ne tedd! Készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen kezdenek majd ostromolni. Válassz okosan, s a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Páros: győzd le a kétségeidet, ne adj teret a féltékenységnek, vitáknak, elégedetlenségnek! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett felesleges köröket futsz, s olyasmin fantáziálsz, ami nem valós. Tudatosítsd magadban azt, hogy stabil kötelék a tiétek, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat.
Páratlan: vajon szerelemre lelsz augusztusban? Bizony, igencsak megnő ennek az esélye! Remek lehetőséget kapsz arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot építs. Most nem csak a hétvégék alkalmasak a flörtre, a kalandozásokra, hanem az átlagos hétköznapok is.

Páros: szerelmi ügyeket illetően sok változatosság vár rád. Adódhatnak olyan helyzetek, mikor kételyek kezdenek gyötörni, vagy meg akarod kedvesedet lepni, de nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezted. Fontos lesz az őszinteség! Ha elmondod, mi mardos belül, kapsz válaszokat a kérdéseidre.
Páratlan: az igazit most egy hatalmas játszótér kellős közepén kell keresned a sok alkalmas jelölt között. Flörtök, kalandok, bulik – lesz részed mindenféle jóban. Ugyanakkor úgy érezheted, mintha késne egy kicsit a nagy találkozás. Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Páros: szívügyeid békés harmóniában vannak, jól és biztonságban érezheted magad kedvesed mellett. Ennek az állapotnak a megtartása azt követeli tőled, hogy a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned a másikra, az ő igényeire. Szeresd, de a pórázt vedd le a nyakáról!
Páratlan: ha visszahúzódsz a négy fal csendes magányába, azzal nem segítesz magadon, és nem fog a magány elsétálni önként, a szerelem pedig nem jön házhoz. Sürgősen mozdulj ki otthonról! A szerelmet neked kell keresned.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.