Heti horoszkóp (augusztus 1–7.) – Elérkezett a megvalósítás ideje

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aminek alapjait most lefekteted, az hamarosan virágzásnak indul. A Mérlegek szerencsés hét elé néznek, hiszen bármibe fognak, mindent sikerre visznek, a Skorpiók pihenés és nyugalom helyett most vessék bele magukat az élet sűrűjébe, de a Kosokat sem hagyják majd lazítani az égiek. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a következő napokra!

A sok napsütés, a meleg és az igazi nyár nagyon jólesik, de az esedékes újhold energiái nem hagynak lazítani. Ezúttal a hivatásod és a karriered kerül a középpontba. Hétfőtől egészen csütörtökig állandóan jössz-mész, meglepően jó ötleteket eszelsz ki, és néhányat közülük meg is valósítasz. Jó, ha bevonsz másokat is, hiszen több ember több fantasztikus dolgot tud létrehozni együttes erővel. Mindenki másban jobb, tapasztaltabb, ezáltal lesz a terv tökéletes, és jó kis profitot hozhat az eredménye, ugye ez jól hangzik? Elismerést és pénzbeli juttatást is hozhat magával a helyzet. A hét második felében a magánéletedben fontos döntést kell meghoznod, amit nem célszerű halogatnod.

Számos aggodalom és kétség kavarhatja fel körülötted az állóvizet hétfőn. A jó hír az, hogy amilyen gyorsan ezek a problémák feltűnnek, olyan gyorsan nyomuk is vész, s még az érkező újhold is a segítségedre lesz. Gond nélkül mennek majd a dolgok, és még a régen félbemaradt ügyek is hirtelen megoldhatóvá válnak. Gyorsan helyrehozhatod a felmerülő problémákat, sőt, másoknak is segíts, ha van rá mód. Figyelj az emberekre, akik ezt viszonozni fogják köszönettel és hálával. Bátran kérdezz, ha épp útmutatásra van szükséged. Segíts, ha valaki hozzád fordul tanácsért. Próbáld meg egyensúlyban tartani a mérleget. Ne hagyd, hogy akár egy pillanatig is elbizonytalanodj, ne téveszd szem elől a célt!

A hét első felében sok dolgod lesz, egy percet sem fogsz unatkozni. A megszokott feladataid mellé folyamatosan fogsz kapni további teendőket. Ha furcsán is hangzik, mégis arra biztatnak az égiek, hogy örülj ennek: semmi sem történik váratlanul! Anyagi ügyeiddel kapcsolatban kialakulhat némi zűrzavar, ám ne aggódj, amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan érkezik a mentőöv is, ami azonnali segítségedre lesz. Az sem kizárt, hogy az egyik rokonodtól, ismerősödtől, vagy más forrásból érkezik anyagi hozzájárulás és ezzel megoldódik a problémád. Mindennek örülj, ami magától pottyan az öledbe! Légy hálás, hogy fentről figyelemmel kísérnek. Ha azonban nem kérsz, akkor se lepődj meg, ha mégis kapsz valamilyen támogatást. Ha új állásajánlatot kapsz, dönts azonnal, és tartsd szem előtt, hogy a kockázatvállalást most támogatják az égiek.

Egész héten a nyugalom, a béke és a harmónia fog dominálni körülötted. Kell ennél több? Ez a békesség szinte már zavaró lesz számodra, hiszen semmi nem billent ki a nyugalmadból. Az elmúlt időszakban voltak nehéz helyzetek, szituációk, sőt, a stressztől sem sikerült magadat maradéktalanul távol tartanod, ám ennek most vége. A pozitív élethelyzetek jól végiggondolt lépésekre és elhatározásokra ösztökélhetnek. Használd ki a benned rejlő természetes, karizmatikus képességeket, s kápráztasd el környezetedet a szakértelmeddel, tehetségeddel, remek ötleteddel. Ne fuss el, mielőtt a célba érnél, hiszen rengeteget tettél azért, hogy eddig eljuthass!

A hétfői napon nem találod a helyed, viszont kedden már sokkal inkább, hála az újholdnak, amely mesés élményeket hoz majd el számodra. Egyik pillanatról a másikra azt fogod érezni, mintha már semmi sem lenne ugyanolyan, mint előző nap, vagy akár az elmúlt héten, s ez az érzés az egész hetedre igaz lesz, sőt egyre jobban fokozódik. Az energiáid növekedni kezdenek, a hangulatod javul, s még másokra is jó benyomást teszel. A Hold mellett a bolygók együttes hatása teszi különlegessé a hetet. Ha mostanság zavart valami a környezetedben, otthonodban, akkor most tegyél érte, hogy jobb legyen. Az emberi kapcsolataidban pozitív hatás várható. Bízz magadban és a megérzéseidben!

A héten ne keress kifogásokat, ne féltsd magad! Teljesíts a lehető legjobban, ahogy csak te tudsz, vagy még annál is jobban. Ha istenigazából beleadsz minden energiát a feladatok elvégzésébe, akkor a belefektetett munkád megtérül, te pedig gyorsan célba érsz. Ez idő alatt egy olyan lehetőség kerül eléd, ami megváltoztatja véleményedet a jó dolgokról. Figyeld a belső hangot, hidd el, időben fog jelezni, mikor jött el a megfelelő idő a cselekvésre!
Amire egész évben vágyakoztál, az most teljesülhet, amit mások kénytelenek lesznek elismerni. Fogj bele valami új dologba, bátran ugorj fejest az ismeretlenbe!

Bármibe kezdesz bele a héten, az sikerülni fog. Megsokszorozódik az esély, hogy siker és megbecsülés vegye körbe napjaidat, sőt, akár még feljebb is törhetsz, legyen szó akár tanulásról, karrierről, vagy akár az anyagiakról. A sors ezt a hetet neked arra kínálja fel, hogy belépj az előtted kitáruló ajtókon, s felfedezd az új világokat, lehetőségeket és valóra váltsd az álmaidat. Ne légy bizonytalan, élj az adódó alkalommal! Épp itt az ideje, hogy a szürkeséget, szomorúságot mélyre ásd. Nézd a dolgok jó oldalát! Hidd el, vannak még arany középutak, amelyekből lesz, ami megmarad és lesz, ami továbbáll.

Pihenésre, nyugalomra vágysz? Az most lehetetlen, és egyben elpazarolt idő is lenne. Itt az újhold, vele együtt az új holdhónap, ezzel pedig elérkezett a megvalósítás ideje, amikor tovább kell lépni, fejlődni kell szellemileg és növelni az anyagi bevételeket, sőt, akár a barátok számát. Ugyan sokat dolgoztál az elmúlt hónapokban, de augusztus kezdete különleges energiákkal vesz körbe, melyeket érdemes lesz kihasználnod. Szeretnél minél gyorsabban elvonulni a világ szeme elől, például szabadságra mennél? Ez nagyon jó ötlet, de némi előkészítést igényel. Csináld meg a teendőidet, a beérkező feladatokat, intézz el mindent, amit csak kell, aztán tiéd lehet a hét második fele! A hét első fele aktivitást igényel, te döntesz, hogy mitévő leszel vele.

Az újhold különleges energiája lendületet ad, ehhez további kellemes hatát biztosít a Merkúr múlt heti jegyváltása, így egy igen érdekes kettős hatást tapasztalhatsz, amelyben lesz végrehajtási kényszer, tenni akarás, ugyanakkor képes leszel arra, hogy ne hamarkodj el semmit, hanem logikusan végiggondolod a részleteket, s majd utána cselekszel. Szerencsétlen helyzetek, változások ezekben a napokban nem várhatóak, inkább a változásé, lassú, de érezhető javulásé, fejlődésé lesz a főszerep. Ha a héten utazni kívánsz, akkor biztos, hogy jól fogod magad érezni, és rengeteg pozitív élménnyel térsz haza, melyek később is inspirálnak.

A Vénusz csodát tesz veled a héten, képes leszel folyamatosan mosolyogni, örömödet lelni olyasmiben is, amiben máskor nem. Logikus, észszerű gondolkodásra ösztönöz ez a kedves bolygó, sőt, még vonzóvá is tesz az ellenkező nem számára. Ez esetleg akkor okozhat problémát, ha már elkötelezted magad valaki mellett. Azért persze a bókok jól fognak esni, és egy kis flört még nem olyan nagy bűn. A következő napok különféle emberi kapcsolatok létrehozására, kialakítására is alkalmasak lesznek. Ezek lehetnek, akár üzletiek, barátiak, sőt, akár szerelmi viszonyok is. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik a jövőben különféle módon tudnak támogatni téged. Az egyetlen valós gondod a sok-sok stressz, amit úgy tudsz kezelni, ha kimozdulsz a jól megszokott közegedből.

Egy fantasztikus hét áll előtted, ami nemcsak energikus, aktív, sikeres, hanem egyben eredményes is lesz, sőt, már hétfőn érezhetővé válnak ezek előjelei. Fontos, hogy nagyszerű ötleteidet ne hessegesd el, inkább vesd papírra, nehogy elvesszenek, így bármikor elő tudod húzni és cselekedhetsz! A kreativitásod megnövekszik, s még olyan területeken is képes leszel helyt állni, ahol eddig nem arattál komoly sikereket. Vajon, mindezt az újholdnak köszönheted? Részben lehetséges, bár a képességeiden is sok fog múlni. Lényeges része a hétnek, hogy minden körülmény között jól, helyesen és egyenesen fejezd ki magad! Amit ki kell mondani, azt mondd ki, s ne hallgasd el!

Augusztus eleje csordultig lesz érzelmekkel, folyamatosan áradni fog belőled a szeretet, öröm lesz rád pillantani, sőt, a társaságodban egyszerűen jó lesz tartózkodni. Viszont, ha az érzed, hogy valaki zavarja a jókedvedet, akkor menj el mellőle, nehogy rád ragassza a rossz hangulatát, energiáját. Bármelyik napon előfordulhat, hogy a párkapcsolat vagy a barátság egy új formáját ismerheted meg. A sors egy olyan személyt sodorhat eléd, akivel segítitek egymást mindenben, s egy olyan erős kötelék alakul ki köztetek, ami nagyon erős, széttörhetetlen. Ugyanakkor gondold át a közeljövői terveidet, mert lehetséges, hogy valamelyiket azonnal el kell kezdened megvalósítani. Ne halogasd megtenni az első lépéseket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.