Heti horoszkóp (augusztus 15–21.) – Tedd oda magad, és zsebeld be az elismeréseket!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munka, karrier és kötelességek – a héten ezek körül forog minden csillagjegy gondolata. Ha nem engeded, hogy a nehézségek és az eléd állított akadályok elvegyék a kedvedet, bármire képes leszel – ez pedig hatalmas önbizalmat ad majd neked. Nézd meg, mit tanácsol a következő napokra a Life.hu horoszkópja!

A hét eleje még gondtalanul fog telni, de az azt követő napokban nem lesz teljesen így, sok feladatot kell elvégezned, és mások helyett dolgoznod. Bár elsőre nem hangzik túl jól, cserébe viszont olyan emberek vagy akár csoportok elismerését vívhatod ki, akik eddig nem foglalkoztak sokat az erősségeiddel. A csütörtöki teliholdat követően figyelj jobban az egészségedre, a lelki és fizikai állapotodra, most sok apróság kellemetlenné teheti a hétköznapokat. Ez ne vegye el a kedved semmitől, mindössze felhívja a figyelmedet, hogy hol lehetnek a gyenge pontjaid. Önbizalmadat úgy tudod erőssé tenni, ha megpróbálod túlszárnyalni saját magadat is.

Mozgalmas napok várnak rád, különösen munka terén vagy tanulással összefüggésben várható valamilyen pozitív hír. A változás szerdától üti fel a fejét. Bármilyen nehézségű feladattal képes leszel elbánni, olyannyira, hogy még magadat is megleped vele. Sikerrel nyugtázod és elvégzed ezen a héten azt, ami a múlt hétről megmaradt. Nem fogsz gondolkodni, bizonyítási vágy buzog benned, ami a legjobbkor jön ki belőled. Kiegyensúlyozott, nyugodt leszel, és ennek köszönhetően tetteid eredményét a környezeted is látni fogja, sőt még másokat is motiválni tudsz. Számíthatsz elismerésre is, ez pedig megnöveli önbizalmadat. Ha még csak most indulsz nyaralni, csodás élményekben lesz részed.

Egy igen meghatározó időszak indul el életedben, aminek jó kezdése lesz a hét elején számodra biztosított nyugalom, amikor a gondolataidat végre összerendezheted, nagyszerű terveken gondolkodhatsz, és feltöltött akkumulátorokkal kezdhetsz majd neki a felgyűlt munkáknak szerdán. Rengeteg lehetőségben és kihívásban lesz részed, olyan feladatot is meg kell csinálnod, amilyenben még nem volt tapasztalatod. Viszont ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, hiszen rendelkezel mindenhez megfelelő tudással, csak neki kell állnod. Meríts erőt magadból, higgy abban, hogy bármire képes vagy! Magadra vagy utalva, de ez ne okozzon benned kétséget!

Tégy meg mindent azért, hogy kellőképpen fel tudj töltődni, aludj jó sokat, és készítsd elő a munkanapok pontos időbeosztását, mert a feladatok csak sűrűsödnek. Szerdán és csütörtökön néhány kellemetlen esemény kedvedet szegheti, ám pénteken ismét jó formában leszel, és nagyszerűen átlátod majd a különböző szituációkat. Ezen a héten az is megeshet, hogy megszakad egy számodra fontos baráti, ismerősi vagy üzleti kapcsolat. Semmiképpen se bánd! Olyan témával kapcsolatban alakulhat ki köztetek vita valakivel, amihez nem biztos, hogy tényleg értesz. Figyelj oda, hogy ne akarj senkit meggyőzni a saját igazadról! Fogadd el, hogy mindenkinek lehet véleménye.

Fantasztikus napok következnek, szerdán és csütörtökön érdekes és meghatározó élményekben lesz részed, amelyek akár a következő hónapok eseményeivel kapcsolatban is irányt mutathatnak. A hét napjai gyorsan, de hatékonyan és eredményesen telnek el, sok-sok feladatod lesz, ugyanakkor figyelj arra is, ha megnyílik előtted egy lehetőség, akkor azt ne hagyd ki, járd körbe minden oldalról. Légy befogadó az új ismeretekre, információkra, mert szélsebesen fogod ezeket kamatoztatni a jövőben. Jó gondolat lehet, ha elkezdesz egy tanfolyamot vagy továbbképzést.

A hét közepén már feszültebb, kimerültebb leszel, mint az elején, mivel számos nehézséggel kellett megküzdened, és ez kimerített, mind szellemileg, mind testileg. Emiatt kifejezetten rossz energiákat árasztasz magadból. Még az a jó, hogy ez nem torkollik végül nagy vitákba, hanem okosan és meggondoltan fel tudsz rá készülni, és ezt az időszakot egy kis mosollyal, tréfával kezelni tudod. Ne idegeskedj feleslegesen, ne légy feszült, ne most akarj olyat kipróbálni, amit korábban még nem csináltál (például extrém sport), vigyázz a közlekedésben is, tarts be minden szabályt! Óriási türelmet kell magadra kényszerítened, viszont péntekre végre lenyugszik minden, többek között te magad is.

Nagyszerű napok következnek, amelyekből többet hozhatsz ki, mint azt a hét elején gondoltad. Végre egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor az elhivatott, figyelmes, pontos és precíz teljesítés mellett a dicséretek sem maradnak el. Több irányból fogod kapni az elismerést, ami jót tesz az önbizalmadnak, és megerősít abban, hogy jó irányba haladsz. A hangulatod folyamatosan ível felfelé, és másokra is remek hatással leszel. Ezekben a napokban bármibe is kezdj bele, azt sikerre viszed, és hosszú távon is hasznodra lesz. Legyen szó karrierről, tanulásról, pénzügyekről, a siker most garantált. A munkanapokon teljes erőbedobással dolgozz!

A hét első két napja kissé eseménytelenül telik, semmi kirívó nem történik. Viszont, a hét közepén megváltozik a helyzet. Nagy esély van arra, hogy a környezetedből valaki belelép a lelkivilágodba, és ezt nehezen fogod megemészteni, mindez pedig igen mélyen megsértheti az önbecsülésedet. Próbálj gyorsan találni valamilyen vigaszt, ne hagyd, hogy ez hatás a következő napokra elszomorítson! Ne foglalkozz azzal sem, hogy vajon jogos volt-e az dolog, vagy sem, inkább kezdj valami újba, így gyorsan eltelik a hét hátralévő része, és még a figyelmed is elterelődik a téged ért sérelemről! Péntektől az égi hatások segítenek a felejtésben, és társasági életre ösztönöznek.

Ez a hét nagyszerűnek ígérkezik. Mivel jól telt a hétvége, ennek még napokig hatása alatt leszel, és mindent rózsaszínben fogsz látni. Próbálj meg tenni azért, hogy ez így is maradjon! Minden jóban keresd a még jobbat, a rosszban pedig a tanulnivalót. Jól fogod magad érezni a bőrödben, gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be, mégpedig egy belülről induló hatás végett. Új barátokra, ismerősökre tehetsz szert, ami jót fog tenni az önbizalmadnak. A bolygók nagy segítséget nyújtanak neked abban, hogy a munkádba és karrieredbe fektesd bele az energiáidat, és kiválót tudj alkotni.

Kitűnő lehetőségek nyílnak előtted, olyanra is adódik most alkalmad, ami nagyon esedékes. Beköszönt a változás, ezért ne foglalkozz azzal, hogy mit hagytál a hátad mögött, inkább előre nézz, és vágj bele az ismeretlenbe. Emellett az elmúlt időszakban félbemaradt ügyeidet, nézeteltéréseket, félreértéseket is most érdemes tisztázni, a lényeg, hogy a te lelkiismereted rendben legyen, és ne érezd azt, hogy valami hiányzik. Ha vannak elmúlóban lévő emberi kapcsolataid, azokat ne akard megmenteni, inkább hagyd, hogy szépen eltűnjenek. Gondold végig, mi az, ami megéri, és mi az, ami nem! Péntektől a fogyóhold időszaka épp az elmúlást szimbolizálja.

A hétfő és a kedd a megszokottól kissé nyugisabb lesz, mint máskor. Szerdától kicsit felbolydul a világ, mert állandóan valamilyen összeütközésbe, konfrontálódásba keveredsz bele. Ha úgy érzed, hogy neked van igazad, és ezt be is tudod bizonyítani, ne hagyd magad, állj ki az igazadért! Ne engedd, hogy olyannal vádoljanak meg, ami nem valós, de azt se hagyd, hogy rád sózzanak olyan feladatot, amihez semmi közöd! Ennek a hétnek a jelszava legyen az őszinteség. Nyisd fel környezeted szemét, ne engedd, hogy félreismerjenek! Nem kell semmit sem elvállalnod, amit nem akarsz, de rajtad múlik, ezt hogyan kommunikálod a világ felé.

A bolygók a hét elején megkímélnek a nehézségektől, sőt, ösztönöznek, hogy új terveket kezdj el szőni már most az őszi időszakra. A hét közepén kellemetlenkedések nehezítik meg az életedet. Ugyanakkor jó hír az, hogy képes leszel érzelmektől mentesen rendezni mindent, amiért sokan lesznek neked hálásak. Fontos, hogy ne akadj fenn bármin, és ne bosszankodj teljesen feleslegesen. Kerüld az idegeskedést, a feszültséget, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból, és ne ítélj el senkit, ha hibázik! Hiszen emberből van, és néha elbotlik, ahogy te is szoktál! Akkor cselekszel jól, ha megpróbálod magadat visszafogni, és keresel magadnak olyan szórakozási formákat, amelyek felvidítanak, és levezetik a felgyűlt stresszt.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Augusztusban jöhet a nagy Ő? Szerelmi horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160708-a-life-hu-augusztus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlMinden hétre jut néhány izgalmas lehetőség, amelyek felkorbácsolják a szenvedélyt, és a legjobbat hozzák ki belőled. Hagyod magad sodortatni az árral, vagy ellenállsz a szerelem hívó szavának? Csak rajtad múlik, mit hozol ki augusztus havából. HoroszkópOrigoLégy alapos, és vedd észre a buktatókat! – Augusztusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160713-a-life-hu-augusztus-havi-penzhoroszkopja.htmlAmi eddig akadozott, az most végre lendületbe jön. Az Oroszlán házát körberagyogó Nap érezhetően növeli a bevételi források számát, ennek pedig örülnöd kell. Akadnak napok, amikor több ajánlat is feltűnik a színen, a választás lehetősége azonban a tiéd. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.