Heti horoszkóp (augusztus 22-28.) – Végre legyél a saját életed középpontja!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok figyeljenek arra, hogy ne keveredjenek bele semmilyen felesleges vitába, a Szüzek egy percig sem fognak unatkozni, a Halak pedig figyeljen a jelekre, amik megmutatják neki a jó irányt. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja!

Ezen a héten remek alkalmad nyílik arra, hogy új kapcsolatokat építs ki, legyen szó baráti, üzleti vagy jószomszédi viszonyról. Az elkövetkezendő napoknak fontos része lesz a rutin és a megfeszített ütem, ami olykor elkedvetleníthet, sőt a hét végére már teljesen elfáradsz, s emiatt eleged is lesz egy csomó mindenből. Persze téged nem olyan fából faragtak, és kimerültség ide vagy oda, tegyél meg minden tőled telhetőt a siker érdekében! A közvetlen környezetedben nagy az esély arra, hogy az emberek konfliktusba keverednek egymással, és tőled várnak majd segítséget. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne vállalj el efféle felkéréseket.

Hétfőn könnyen megeshet, hogy valaki jól felbosszant, te pedig még meg is sértődsz rá. Ne aggódj, kedden már sokkal jobban alakul minden, és téged is megérint majd a változás szele. Ha most valaki nem megfelelően közeledik hozzád, azt nagyon gyorsan észreveszed. Lehetetlen lesz téged kijátszani, becsapni, csőbe húzni. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján menjenek, ne avatkozz bele semmibe, mert ha valaki keresztbe akar tenni neked, azt tuti, hogy ő fogja később megbánni! Ugyan ezek a napok nagy sikert nem hoznak számodra, de nagyszerűek arra, hogy leépítsd azokat az embereket, akik csak az energiáidra szomjaznak.

Hétfőtől szerdáig fantasztikus időszakod lesz, több feladatot tudsz elvégezni, mint egy normál hétkezdés során, és sok pozitív esemény követi majd egymást. Egy-két régóta húzódó gondod majdhogynem magától oldódik meg, pedig te már lemondtál arról, hogy rendezz bizonyos ügyeket. Ha van rá módod, az estéidet ne rohanással, hanem pihenéssel töltsd el, és a házimunkát told el máskorra. Tedd szabaddá magad, ezzel segítheted fantáziádat újra szárnyaltatni! Tégy meg mindent azért, hogy te és a környezeted is visszakapja jókedvét, az életszeretetét. Ne bonyolódj bele most vitákba és veszekedésekbe!

Ezen a héten a problémákból kevés jut neked, ha mégis akad belőlük, akkor az leginkább a hét elején képzelhető el, utána viszont minden menni fog, ahogy kell. Eleinte azt érezheted, mintha hiányozna belőled a lelkesedés, a törekvés, pedig ezek mindennapi, már megszokott feladataid, tanulásod szempontjából fontos részei az életednek, viszont ez csak azért lesz így, mert nincs új motiváció az életedben. A hét második felére ez is megváltozhat, de ne siess, ne kapkodj el semmit, gondold át, miként tudod a fennálló lehetőségekből a lehető legtöbbet kihozni. Az étkezési szokásaidra most kifejezetten figyelj: ha meg szeretnél szabadulni néhány kilótól, akkor az most sokkal könnyebben fog menni.

A hét eleje nyugodtan telik, de a hét közepén már lehet néhány kellemetlen meglepetésben részed. A régóta halogatott családi problémák még jobban kiéleződhetnek, de ez igaz lehet a baráti kapcsolataidra vagy a szomszédaiddal való viszonyodra is. Csakhogy te már egyre kevésbé szereted az efféle vitákat, problémás embereket, inkább nyugalomra, békére és idillre vágysz. Ez egy olyan szituáció, hogy nem fordíthatsz hátat sem a családodnak, sem a barátaidnak, de legfőképpen a problémáknak. Egyetlen megoldás van, méghozzá az, hogy végtelen türelemmel, kiegyensúlyozottsággal, valamint hidegvérrel és higgadt fejjel állsz hozzá a különböző ügyekhez, így a hétvégédet már semmi se zavarhatja meg.

Az égiek hét eleji kellemetlenkedése miatt több hibát is elkövethetsz, sőt még az irányítás is kieshet a kezedből, mert nem lesz elég időd az összes teendődet lerendezni, vágyaidat véghezvinni. Ne szomorkodj, ez az állapot sem tart örökké, és hamarosan vége is lesz. Az igaz, hogy egy perced sem lesz szabad, lesz bőven mit csinálnod, és nem fogsz unatkozni. Ennyi feladat mellett még a környezeted, a családod hirtelen jött igényeinek is eleget kell tenned. Ne fuss el a tennivalók elől, inkább áss elő valahonnan magadnak energiát, s próbálj megfelelni az elvárásoknak! Legyen a héten ez a mottód: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Lassan itt az ősz, de mindez szerencsére a te kedvedet egy kicsit sem befolyásolja, pláne nem rontja el. Olyannyira nem, hogy hajlamos leszel nagyon is kergetni az élvezeteket, egyre több munkát vállalsz magadra, flörtölsz, új dolgokat próbálsz ki, amit korábban még sosem tettél. Mondjuk úgy, hogy összességében feszegeted a saját határaidat. Nem leszel képes senkivel sem komolyan viselkedni, akad, aki egyenesen kicsinyesnek fog tartani, de ne vegyél erről tudomást. Inkább arra fordíts energiát és időt, ami a saját hasznodra van, és bátran hagyd ki a környezetedet és magas elvárásaikat.

Ezen a héten olyan tulajdonságaid kerülhetnek a felszínre, amelyekkel sokakat meg fogsz döbbentetni. Olyan oldaladat mutatod meg a világnak, amit csak kevesen ismernek. Ám légy észszerű és megfontolt, ne fedj fel minden lapot, nehogy valaki meglássa az esetleges gyenge pontodat, amivel akár vissza is élhet. Emiatt csak az erős, törekvő tulajdonságaidat helyezd az előtérbe, hogy sokan meghátrálhassanak, minthogy egyvalaki is kihasználjon. Rengeteg beszélgetésben lesz részed, ám adódhat olyan helyzet is, amikor meg kell őrizned a hidegvéred. Legyél igazi Skorpió, aki el tudja érni a céljait, ugyanakkor felül tud emelkedni mások hibáin is.

A héten szánj időt arra, hogy jól végiggondold a függőben lévő ügyeidet, mielőtt még komoly döntésre adod a fejed. Ha nem érzel késztetést arra, hogy a titkaidat másokkal megoszd, inkább ne beszélj senkinek semmiről. Nem valószínű, hogy pletykálnának rólad vagy a terveidről, de könnyen megeshet, hogy lebeszélhetnek valamiről, amit te képes lennél megvalósítani. Családod tagjai közül néhányan bátoríthatnak, míg a barátaid közül inkább lebeszélnének álmaidról. Dönts saját magad úgy, hogy később ne bánd meg! Az anyagiak terén légy visszafogott, ha lehetséges, ne költekezz túlságosan, jobb volna, ha tartalékolnál.

A következő napokban több váratlan dolog is megtörténhet veled, de figyelned kell arra, hogy nem szabad mindent elhinned, láss a dolgok mögé, s ha kételyeid támadnak, akkor semmire se bólints rá, ugyanis valaki megpróbálhat a közeledbe kerülni, esetleg ki is akar használni! Teljesen mindegy, hogy régi vagy új ismerősről lesz szó, kezeld körültekintően ezt az érdeklődést, amit irányodba tanúsít. Csak azt hidd el, ami kézzelfogható, és ténylegesen megbizonyosodtál a valódiságáról! Légy korrekt, és diszkrét mindenkivel szemben, ha ki kell mondanod valamit, azt merd kimondani, és ne tétovázz! A hét második felére minden rossz hatás enyhül, és ismét befogadóvá válhatsz mindenféle hatásra.

Ezen a héten nem leszel túl jó passzban, hol a fellegekben, hol pedig teljesen padlón leszel. Ingadozó hangulatod miatt többször érzed majd magad fáradtnak, erőtlennek, sőt ha minden fontosabb lesz, mint az egészségi és lelki állapotod, akkor akár egy kisebb betegség is felütheti a fejét a szervezetedben. Ám ezt nem lesz nehéz legyőznöd, de lehet, hogy a lelkedet egy kicsit ápolgatniuk kell a szeretteidnek. Olyan emberek keresztezhetik az utadat, akik ellenségesen viselkedhetnek veled, még akkor is, ha erre nincs is valódi okuk. Ezért járj nyitott szemmel! A hétvégét töltsd harmóniában és nyugalomban.

Ha úgy gondolod, hogy a hétfői nappal nem indul túl jól a hét, attól még adj esélyt a keddnek és a szerdának is, amikor a dolgok sokkal jobban fognak alakulni, mint a hét legelején. Olykor tényleg több időre és energiára lesz szükséged ahhoz, hogy egyes feladatokat megcsinálj. De lesz affinitásod majd ahhoz is, hogy a megszokott munkamódszeredet egy kissé átformáld, amivel hosszú távon a saját dolgodat fogod tudni megkönnyíteni. Csütörtökön lehetnek alkalmak, amikor úgy gondolhatod, bármibe is kezdesz bele, az nem akar haladni, alakulni, növekedni. De ismered a mondást: ami késik, az nem múlik. A sors csupán arra akarja felhívni a figyelmedet, hogy néhány dolgon változtatnod kellene!

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Augusztusban jöhet a nagy Ő? Szerelmi horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20160708-a-life-hu-augusztus-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlMinden hétre jut néhány izgalmas lehetőség, amelyek felkorbácsolják a szenvedélyt, és a legjobbat hozzák ki belőled. Hagyod magad sodortatni az árral, vagy ellenállsz a szerelem hívó szavának? Csak rajtad múlik, mit hozol ki augusztus havából. HoroszkópOrigoMit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--2016, a lezárás éve – Horoszkópod elárulja, mire számíts az új esztendőben!http://www.life.hu/horoszkop/20151201-a-life-hu-2016-os-altalanos-eves-horoszkopja.htmlSorsfordító év vár a Skorpiókra, az Ikreknek változniuk kell ahhoz, hogy változhassanak, a Bakoknak pedig nem szabad tovább húzniuk az időt, és rendezniük kell függőben lévő ügyeiket. Tudni akarod, mi vár rád 2016-ban? Olvass tovább, horoszkópod megmondja! HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.